Valborg så som den ska vara! ♥

Bilder säger mer än tusen ord och eftersom att jag är väldigt trött efter allt flummande och promenderande och klättrande på tak så låter jag bilderna tala för sig själva ;)


Puss på er alla! ♥


29/4-2010

Som sagt så kommer michelle hit idag, hon är på väg nu tror jag, men vi får la se när hon droppar in.
Idag har jag köpt en ljusblå tunika på gina för 50 kr (rea) och en vit söt bh om oxkså kostade 50 kr (rea gina). Jag köpte också en ny mascara eftersom att min gamla börjar ta slut och börjar fungera sämre nu (bakterier och skit) samt ett rengöringsmedel (nivea) eftersom att mitt gamla var slut.

Nu har det ju gått åt lite från mitt konto, men som tur är har jag fått ganska mkt mvgn och några vgn den här månaden plus min månadspeng så kmr det att jämna ut sig ganska bra. Ni vet hur det är va? Vissa månader bara råkar det bli så att man handlar mer eftersom att allt plötsligt tar slut :p Nej, men jag ska faktiskt inte köpa något mer den här månaden har jag bestämt, ska spara lite nu. Jag har egentligen inga problem med att spara, det klarar jag alltid finfint och jag är ganska snål mot mig själv så jag köper oftast bara billiga saker eftersom att jag inte tycker om att lösa pengar.

Nu har detta inlägg blivit för långt så nu tänker jag avsluta det.

Puss och hej leverpastej! ♥Haha okejokej ni ska få en seriös bild också :)

Okej, föör seriös bild, nu får ni en normal bild!Btw jag har på mig tröjan från gina , fast den ser lite mer vitaktig ut, men den är ljusblå :)

hejhejhej

Hej :)

Sitter nu i datsalen (igen) och tar det lugnt. Samhällskunskapen börjar om typ 45 min och efter den slutar jag och då ska michelle sötisen ova över hos mig. Mysigt ♥

Men puss på er nu måste jag göra andra saker...


Silent wordsIf I wear a mask I can fool the world, but I can not fool my heart.

Passande?
Hm.
Ja.
Ibland.

Vad ser man egentligen när man ser mig?
Ett par stora blåa ögon?
Ett leende?
Fula tänder?

Vad tänker folk på undrar jag ibland? Jag önskar att jag kunde läsa deras tankar, tänker jag.
Sen ändrar jag mig.
Jag vill inte veta.
Vad är poängen med det? Få facit innan man gjort provet.
Fuska.

Nej nu babblar jag på som vanligt. Säger saker. Försöker få folk att lyssna. Men folk ser men läser inte. Folk hör men lyssnar inte. Så därför så kanske jag borde sluta skrika när jag ändå bara sliter ut min röst?
Nej.
Fan heller.
Jag tänker skrika tills jag inte har någon röst kvar.Train - Words ♥


Tävling!

I have a confession to make...nejdå. Men jag glömde säga att jag även läser anaginas blogg! Hon är så grymt jäkla rolig, haha jag garvar så himla mkt när jag ser hennes videor :D

I alla fall nu är det så att jag tänkte vara med i en liten tävling som hon har anordnat och ja hennes blogg är ju då www.anagina.blogg.se och arrangörerna (eller vad man nu än säger) av tävlingen är www.victoriandreams.se ;) Så ja, nu får vi väl hålla tummarna för att jag vinner, right?


Ok, nu är det här hennes gamla design men big deal liksom :P


28 April 2010

Hej :)

På fredag är det valborg. Ja, för de flesta ungdomar betyder det att dricka sig redlösa. Tyvärr. Jag vill inte låta som någon mamma eller nåt men jag tycker helt ärligt att det är så korkat att dricka när man bara är 15! Är det verkligen så svårt att vänta några år, att ha kul ändå?! Aja, jag tänker inte babbla om alla hundra anledningar till varför man inte borde dricka alkohol när man är så ung eftersom jag utgår ifrån att de som ändå dricker är medvetna om det och är helt enkelt så trångsynta/idiotiska att de gör det ändå. Förlåt om jag har någon läsare nu som faktiskt är i min ålder och dricker men detta är min blogg och jag tycker att det är idiotiskt att dricka i den här åldern och det får ni ta.

Anyway. Jag ska antagligen vara med amelie, samira, soraya och michelle och titta på forsränningen och ha picknick i stadsparken (och ignorera alla fyllisar som är där oxå). Michelle ska kanske sova över hos mig imorgon, men vi får se hur det blir med det.

Idag har jag tränat och ska skriva färdigt min kemilabbrapport och plugga lite kemi till imorgon, samt ta det lite lugnt för omväxlings skull :p

Förresten har nyligen börjat lyssna på bandet Train (thnx to spotify), som gör riktigt bar musik faktiskt!
Här kommer deras nyaste låt som är min nuvarande favorit :)Train - Hey, soul sister ♥

Dagens Citat (länge sen nu)

A true friend never gets in your way unless you happen to be going down  
- Arnold H. Glasow


Jag släpper aldrig din hand. När du faller drar jag upp dig, när du ligger på marken lägger även jag mig ner. Du kan få mig att skratta tills jag ligger i en hög på marken hur ledsen jag än var från början.
Älskar dig bästa vän! ♥


En massa länkar

Salam!

Måste bara säga att jag just ätit pannkakor som man gjorde när man var liten..ni vet man skar upp allting i småbitar och blandade med sylt och grädde :d Yummi ♥

Men jag ska tala om en sak för er...jag tänker göra en lista på bloggarna jag följer! Jag tänkte att det skulle vara kul för vissa. Eftersom att jag bara följer bra bloggar..ok några läser jag bara för att liksom.

www.mysingensblogg.blogg.se

www.cookiiie.blogg.se

www.aliceeandreasson.blogg.se

www.whereslaura.blogg.se

www.gossips.se

www.alexanderletic.blogg.se

www.kenzas.se

www.wwwthinkpiink.blogg.se

www.sonjasonjasonja.blogg.se

www.jeemal.wordpress.com

www.thymre.blogg.se

www.paow.se

www.designadinblogg.se

www.sasisen.blogg.se 

www.kissies.se  (ja, faktiskt)


Ja, det var nog alla. Det är ganska många så det tar en stund att läsa :p Min favoritblogg av storbloggarnas bloggar i af kenza, men av mina vänners bloggar har jag ingen favorit och även om jag hade det skulle jag inte skriva det här. Vill ju inte göra någon avundsjuk :pFörresten min och sis blogg kan ni komma till genom att klicka här ♥

update: vrf kissies och marias (thymres) bloggar blev lila vet jag inte. Haha.


.

Hej :)

Just nu sitter jag i skolans datasal och "renskriver en sonett" :p
Ja. för er som är totalt pantade innebär det att jag inte renskriver någonting och att jag i prinip är inne på fb och uppdaterar bloggen.

Idag fick jag veta att klänningen jag beställde inte fanns med vit och grönt band i mitten så nu har jag beställt den i vit med turkos band i mitten. Turkos är faktiskt mycket mer yasmin, om man säger så. Hoppas bara att den kommer i tid! Haha, jag kommer nog tjata om det tills den kommer..alltså om den nu kommer i tid. Vilket jag hoppas. Jättemycket.

Vet ni vad? (självklart inte, men ändå) Nu ska jag faktiskt ta och masa (shit det var länge sen jag sa det :o) mig iväg till biologin. Roligt värre right?

Frågorna som aldrig fick svar

Det är ganska lustigt faktiskt, att varje gång jag vill vara poetisk blir det fel. När jag vill förklara vad jag känner låter det fel. Men jag ska försöka i alla fall.

Jag avskyr när folk tror att de vet allt om mig. De tror att bara för att jag säger något så måste det vara sant. Det måste vara jag. Har ni aldrig tänkt på att ibland säger man att man mår bra fast man inte gör det eller?
Det var så mycket mer en gång i tiden. Faktiskt för bara ett år sedan.
Jag var en annan person. Sen fick jag en chans, en livlina att bli mig själv och jag tog den. 
   Och det är ironiskt att när jag blev mig själv och vågade ta steget framåt så trodde alla att jag försökte vara någon jag inte var.
   Hur? Hur, hur, hur? Frågade jag gång på gång. Hur kan alla vara så blinda? Jag står här och skriker till er, jag står och skriker men inget ljud kommer fram. För ni hör men ni lyssnar inte. Och jag står här ensam och skriker och skriker och känner mig ensam och får inget svar. Bara tystnaden. Som inte säger någonting. Men ändå säger det så högt. Tomma uttropstecken. Stora frågetecken. Vem är hon? Vad gör hon? Varför är hon inte där hon borde vara. Varför är hon inte med dem hon borde vara?
   Svar: Därför att jag var aldrig där jag borde vara från början. Jag hamnade fel och jag vågade inte ta mig upp. Och när jag väl gjorde det puttades jag ner igen.

Livet är en lång väg och det gäller att orka ta sig igenom allting. Men det finns så många stigar och genvågar och omvägar och jag är rädd att jag någonstans på vägen gick åt fel håll. Kom på avvägar. Gick vilse i skogen.
Men någonstans mitt i all förtvivlan och irrande i skogen hittade jag min stig. Min väg. Och nu går jag på den. Och det tänker jag fortsätta och ingen kan få mig att komma bort igen. Ingen kan hindra mig från att gå där jag vill.
För att kunna bli stark måste man uppleva att vara svag. För att må toppen måste man nå botten.
För det som inte dödar oss gör oss bara starkare.

Yasmin. 

(p.s. den här texten skrev jag från börjam på www.emeyassi.blogg.se , men tänkte att den beskriver mig så bra att jag tänkte lägga upp den här med..lära känna mig bättre eller vad man nu ska säga.)


Måndagsmys är det nya fredagsmys..eller?

You heard it. Min familj har nu startat trenden måndagmys...vilket i princip betyder att vi bjuder hit våra grannar och äter nån god mat :p
Nejdå. Den s.k. trenden har nog funnits och den är lite tragisk enligt mig eftersom att man ändå inte kan vara uppe hur länge som helst och man tror att det är fredag men sen kommer man på att det inte är det :/

Ikväll har jag pluggat lite islam, svenska och kemi. Jag kan säga så här: Jag har prov i islam i övermorgon och jag kan bara : Muhammed föddes 570 e.kr. och han dog vid 63 års ålder och att när man ber ska man be mot mekka. Sen kan jag en massa onödig fakta som inte har någon poäng alls att kunna till provet.
Men jag tänker satsa på att försöka plugga in allt imorgon, pallar helt enkelt inte idag.
Det är nästan pinsamt! Typ tre fjärdedelar av min släkt är muslimer och jag kan ingenting. Alltså varje gång jag kommer till Iran får jag en lektion i varför jag borde bli muslim och typ veta hur muhammed levde hela sitt liv och en massa info, men jag glömmer bort det varje gång vi kommer tbx till Sverige :pQuattro i vintras i vår trädgård. Skönt att snön äntligen är borta! :D


Hah!

Alltså min pappa är för rolig alltså :p
Okej kanske bara jag som tkr det menmen.

Igår höll vi på att prata om alkohol och sådär och jag dricker ju inte det jag behöver inte det och det är bevisat att folk som dricker alkohol nu ser äldre ut när de blir medelålders än de som inte gjorde det när de var unga. Till exempel grått hår tidigare och mer rynkor och mer sliten helt enkelt. Anyway!

Yasmin: Ja, jag vill ju inte dricka, jag behöver inte det jag kan ha kul ändå.

Mor: Det är bra gumman, du kommer bara få problem sen.

Far: Men jag vill att du ska dricka!

Yasmin: Ursäkta?! Vad säger du??

Far: Ja alltså...jag menade inte nu. Alltså när du blir myndig. Bli inte nykterist.

Yasmin: Ja, men det tänker jag inte heller bli, men borde du inte säga "bli nykterist"?

Far: Varför det? Det är kul att dricka. Visst, man behöver inte överdriva. Men när du blir myndig är det klart att du ska dricka!

Hahaha. Okej, bara jag som fattar det roliga eller? Lämna en kommentar om ni tyckte det var det minsta kul. Annars kan ni ju låta mig leva i lycklig idioti; omedveten om min dåliga humor *host host* :p

26 April 2010

Hej :)

Idag har jag beställt klänningen som har jag skrev om tidigare! Åh, hoppashoppashoppas att den kommer i tid. Men min kära mor ringde faktiskt och frågade om det var troligt att de skulle hinna och de sa att det var störst sannorlikhet att den skulle komma i tid. Men man vet ju ändå inte...
Hm.
Ska nog köpa en reservklänning, så om den kommer för sent skickar jag tbx den och i annat fall lämnar jag tbx reservklänningen :)

Dagen har varit väldigt lugn och jag blev klar med min lilla hylla som ska ligga brevid min säng så jag kan lägga böcker på den. Det ser väldigt fint ut faktiskt.

Men puss och hej leverpastej nu måste jag plugga!

Ärligt talat vet jag inte om jag vågar

Hej ♥

Imorgon ska jag kanske beställa klänningen nedan till balen ;) Kanske. Grejen är att leveranstiden är 2-6 veckor och balen är om 4 veckor och jag vill inte riskera att det blir några fel med posten så att det tar fem eller sex veckor. Så jag kanske ska låta mamani (farmor på farsi) köpa en klänning i canada (har sett några snygga) och skicka hit, för det känns tryggare om hon skickar den och inte nåt företag...Älskar klänningen! Sååå underbar! Min drömbalklänning :) Nu fattas ju bara drömprinsen. Haha, nejdå jag bryr mig inte. Har ingen drömprins just nu vilket är skönt.

Men nu vill jag lägga mig och sova. Ska läsa lite i fahrenheit 451 :/

25 April 2010

Hej tbx från stan har köpt en vit tröja som både är min och emes eftersom att vi kände att båda kunde använda den ;) Sisters ♥
Idag tänkte jag försöka börja skriva på kemilabrapporten och plugga till förhöret, samt läsa lite i fahrenheit 451 så jag blir klar med den nån gång! Jag ska också träna, duscha och kolla på how I met your mother klockan åtta.
Ganska mkt att hinna på lite tid. Så nu får det räcka med bloggandet.

Puss ♥


byebye

Tilde är här nu och vi ska gå på stan ;) Hejdå.

Haha

Ni vet på er fb profil info (ni som har fb), där man skriver in en massa info om sig själv? Ja, sist jag kollade där var skitlänge sen så jag hade totalt glömt bort vad jag skrivit, så jag tänkte kolla. Då finns det en spalt där man ska skriva vilken religion man har.
Såhär skrev jag:

Religious Views:
Vet inte. Jag får väl se när jag dör.


Haha. Alltså, fatta korkat att skriva så...? "Jag får väl se när jag dör"? Aja, jag tycker ändå att det beskriver min point of view angående religon ganska bra så jag låter det stå. Även om det låter korkat.

April 24, 2010

Heej :)

Jag är på bra humör just nu, har precis snackat med ryan :D Han är så rolig :p
Jag saknar honom så himla mycket!

Btw svar på tal:

Anonym om Changes come and go, but were do they go?:
dubbelmoral?
dessutom brukar man inte säga på sin blogg att man tröttnat på sina kompisar?
Jag tror att någon har missuppfattat lite här. Har jag sagt att jag tröttnat på kompisarna? Nej. Jag har sagt att jag tröttnat på att vara med samma personer hela tiden och att jag vill vara med lite olika personer och ha förändring. Jag älskar mina vänner, men ibland vill man bara bort från allt. Och vad ska dubbelmoral betyda? Jag säger vad jag känner just då. Jag är ärlig och står för att jag kanske justjust nu vill vara med andra personer. Därför att det har gått 6 år. Plus att jag syftar faktiskt inte på alla mina vänner. Det är därför jag skriver typ "folket" och "klassen" och "de jag umgås med" för jag vill inte peka ut någon. Jag tror att de jag pratar om fattar. Och förresten, varför vågar du inte ange ditt riktiga namn? Det är riktigt fegt.

Möjliga balklänningar ;)Detta är min favorit hittils ;) Men den är vit och det ska alice ha, så jag vet inte, det känns taskigt att köpa samma färg som hon :/

Changes come and go, but were do they go?

HEJ! Nerå, men jag har ganska tråkigt just nu.
Jag längtar så mycket till gymnasiet, palla min klass, alltså är så trött på folket. Vill lära känna nya personer, orkar inte mer med samma rutiner och saker man "ska" göra och personer man "borde" hälsa på eftersom att man bara "ska" det.
Är så trött på hur allting är och vilka man är med och vilka man ska sitta med och vilka man ska umgås med. Jag vill ha lite förändring. Visst, jag tycker om de jag umgås med, men ibland önskar jag bara att jag kunde strunta i dem ett tag och bara vara med personer jag inte brukar träffa så mycket. Det blir så himla tjatigt och upprepande hela tiden.
Okej, det är spanska då sitter jag med...
Okej, det är lunch då sätter jag mig med dem...
Okej, där står dem och pratar då går jag inte dit...

Inte för att jag inte vågar prata med alla, men det skulle bara vara konstigt om man plötsligt började snacka med någon man aldrig pratar med annars. Och andra sidan har jag fått ändrade uppfattningar om vissa personer (på ett bra sätt).

Min poäng är: jag har haft ca sex nästan underbara år med min klass och de jag umgås med, men nu är det fan dags för en förändring! ;)


edit: Jag menar inte att jag inte älskar mina vänner! Inte alls! Jag vill bara träffa nya människor och pröva nya saker.

New Moon ♥

Godmorgon ! :)

Igår kväll laddade jag ner new moon (the movie) till min ipod och kollade på halva och kollade klart resten nu på morgonen. Det var faktiskt förvånansvärt bra kvalité på filmen och jag ska försöka få över den på en såndär tom skiva så kanske jag kan kolla på tvn..men vet inte om det funkar, fast det är värt ett försök :)

Idag ska en vän till familjen uppträda någonstans så vi ska kanske åka och kolla på honom beroende på om man får ha med sig minderåriga dit...
Nej, nu är jag grymt hungrig, måste äta frukost ;)

Regina Spektor - Ode to divorce ♥ Har nyligen upptäckt den här låten och älskar den!

23 April 2010

Hej kära läsare ♥

Dagen har varit som den varit om man säger så. Helt ok faktiskt. Men är smått irriterad på folk -.-
Jag har även haft lite serious talk med min mor om lite saker som ni inte får veta något om än i alla fall. Haha kör på the stor bloggah style: Spännande va?! Ni får inte veta vad jag ska göra och du blir ni såååå nyfikna *host host*

Men idag tänker jag mysa med min älskade famili framför talang och äta tacos. Mums♥Ha en supermysig kväll, så kanske jag uppdaterar senare om jag orkar :p

En kall dag i det underbara landet Sverige -.-

Hej :)

Ursäkta den sena uppdateringen, men jag har varit i stan i princip hela dagen och köat för att få biljetter till vår vårkonsert (till mom och dad och tilde och moms kompis dotter).
   Det hela började med att jag åkte hem efter skolan, tog ut vovven, åkte in till stan igen med riskakor, ballerinakakor, filt och underlag. Där möttes jag av min välkomstkomitté (dvs. Èrika och hennes pojkvän Daniel). Vi satt där i regnet alla tre och åt lite riskakor och ballerinakakor och pratade om allt från att Sverige är ett pissland och att vi tänker flytta härifrån till att jag är otrogen med Daniel...? Jag vet inte riktigt varför vi kom fram till det men och andra sidan så är Daniel tydligen otrogen med Elina också så jag är väl inte den ända älskarinnan :p
   I alla fall! Efter att vi fått våra kölappar så drog vi till cafe linné där jag fick lite flashbacks om lite *host host* pinsamma/skudkänslofulla/förseningsrelaterade saker. Jag lyckades även ha om kull ett glass. Fråga mig inte hur, men jag är en klumipig person; jag kan knappt gå över en plan yta utan att snubbla över mina egna fötter.
Efter detta lilla missöde gick vi tillbaka till skolan och fick som tur gå in i trapphuset (värme!). Men eftersom att Érika och Daniel hade en kölapp som var mycket längre fram än jag så dem gick ganska tidigt. Jag spenderade en stund med Sara-Lisa och sedan gick jag och pratade med Maja, Adrian, Ludde, Elias, Linus och Jacob istället. Sedan släpade jag med mig Sara-Lisa dit också. Haha. Jag bjöd i princip alla på kakor av olika slag så jag känner mig väldigt snäll! Jag hann också hem precis till Vampire Diaries och pannkakor. Mums♥
Nej, nu har detta inlägg blivit alltför långt! Ni får en dagens låt och sen ska jag inte störa er mer ;)Ytterligare några skrivtips!

ja here we go again! De här tipsen är framför allt riktade till min söta vän panthea som ska pröva på att skriva en bok ;) Det är inte lätt kan jag säga och en av de viktigaste sakerna att tänka på är att man inte ska bli föör hoppfull och tro att ens bok är superbra om man nu skickar in den till ett bokförlag (som jag gjorde). För för det mesta blir den refuserad. Sad, but true. Jag kan helt ärligt säga att min bok blev refuserad men jag blev inte så besviken för jag förväntade mig ingenting. Som tur var uppmuntrade dem mig (Bonniers, tror jag det var) att fortsätta skriva och att jag hade talang och att jag borde fortsätta skicka in kommande böcker :) Det räckte för att jag skulle fortsätta skriva (även om jag hade gjort det ändå).

I alla fall! Här kommer tipsen:

1. Behåll den röda tråden!! Det vill säga kom inte bort från ämnet. Superviktigt. Kan tyckas självklart, men det är svårt att förstå hur svårt det är att komma bort fårn det man skrev om från början och börja skriva om en massa onödiga saker.

2. Ta det lugnt. Ingen tidspress. Inga måsten. Visst, man måste lägga ner tid men det är viktigt att man känner för att skriva och verkligen har lust. Annars blir det inte lika bra och då blir man bara besviken.

3. Låt ingen annan läsa det du skrivit förrän du är klar. Första utkastet ska du behålla för dig själv och när det är klart kan du låta någon du vet inte kommer bara säga "det är bra", utan verkligen tänker efter och säger vad som kan bli bättre.

4. Tänk inte alls på vad andra kommer att tycka och tänka. Man ska inte försöka imponera på folk när man skriver. Då blir det oftast konstgjort eller så kommer det helt enkelt inte bli bra alls.

5. Styckeindelning! Tråkigt, men oerhört viktigt. Det är jättejobbigt att läsa en stor fet text utan mellanrum. Såhär fungerar styckeindelning för er som inte vet det:

Hon bodde i Malmö, men sedan flyttande hon till Stockholm eftersom att hennes pappa fick jobb där. Hon flyttade dit när hon var tio år och ser nu Stockholm som sin hemstad mer än Malmö. 
   Hennes nya skola var mycket renare än det gamla...

osv. sämst text men min poäng är att man ska byta stycke när en ny händelse eller tidpunkt sker. Författare brukar också trycka tre mellaslag in när de byter stycke så det blir "luftigare" och så att det syns att det är ett nytt stycke (så här: hej   då).

Nu får det räcka med tips! Hoppas det hjälpte någon iaf ;) Förresten jag vill inte att ni ska tro att jag tror att jag är värsta pro eller nåt och att jag är bättre än alla andra. Jag bara lägger upp dessa tips som jag tycker hjälper och som jag har fått som tips av många.

Chit Chat

Godagens ;)

Denna dag har varit mkt angenämn då jag slutade typ tjugo i två och fick alla rätt på historiaprovet samt fick tacorullar till lunch när många andra inte fick det för att det vars slut så dem fick äcklig makaronipudding istället! :p Jag är lite självisk men aja.

Just, just nu sitter jag här och tråkar framför datan med en avlägsen tanke på att jag borde börja läsa på tekniken och kemin...


Ni får en dagens låt och sen ska jag tametusan få lite saker gjort så jag kan lata mig senare ikväll ;)

Puss♥
Älskar låten ♥

Lite småprat

Hej alla blivande morgontrötta människor! ♥

Jag har nu (förutom att ha tränat, duschat och ätit mat) fixat alice's blogg; www.aliceeandreasson.blogg.se. Eller egentligen lånade jag grunddesignen från en annan blogg (jag är en väldigt lat person). Men header, bakgrund och lite småsaker på storlekar har jag fixat. Jag ska lägga till en liten text sen under hennes profilbild, men jag orkar inte just nu :p
Vilket påminner mig om att det är dags att byta profilbild! Ny blogglovin ikon ska det bli såklart. Men det får vänta tills jag har tid och lust.

Denna kväll har jag varit på helt okej humör förutom att jag fått ett oväntat sug efter coca cola...? Haha.
Jag ska nog ta ett gott saftigt äpple istället så kanske jag slutar tänka på onyttigheter...fast det skulle jag nog inte vara så säker på.

Men nu måste jag faktiskt skynda mig efter det där äpplet eftersom att colasidan av mig håller på att ta över! :o


Ganska gammal bild på mig&alice, men hon är ju lika vacker ändå! ♥

Balderbarn

Goddagens ;)

Idag har varit en ganska kul dag faktiskt förutom att jag blev fotat hundratusen ggr av paprazzi (alice) XD
vi tog vårat spexfoto, men jag tänker inte berätta hur det var annat än att det representerade vår spårade klass mer än väl! Ni får se det när vi får kortet hem med katalogen ;)

Vi fick tbx både engelska nationella och biologiprovet (genetik) idag också (mvg på båda) och jag och alice översatte Gustav Frödings dikt om äktenskap på vårat egna lilla sätt :p  Jag, alice, ana och ingrid roade oss också på engelskan med att skriva en sonnett om adrian (man skulle skriva sonetter under lektionen). Vi ska läsa upp den imorgon så vi får väl se vad han tycker om den , haha.

Men nu ska jag faktiskt kila iväg och träna! Ni får några skitsnygga bilder tills vidare som jag snott från alice på fb;)


Finaste bolala och moí ♥


Bolala: "Vill du gifta dig med mig?" Yasmin: "Såklart min sköna" Haha, jag vet att jag har torr humor!


Hah! Kärlek till er (och till världens sötaste fotograf) ♥


Från vänster: Bolala, alice, jag, bolala, alice, linda, jag, daisy, linda, daisy :p

Puss♥

Design och låt ;)

Heej :)

Nu har jag återigen ändrat designen lite och nu är jag nöjd! Jag fick denna basicdesignen av http://pinkielaady.se/, så kolla gärna in hennes blogg! Jag har nu själv ändrat lite färg på lite saker och ändrat header , men grunden fick jag gratis från henne ;)

Jag är riktigt lat, orkar inte fixa design själv :p Jag vet faktiskt hur man gör även om jag inte kan göra jätte spexiga grejer..

Men nu ska jag fortsätta ändra färg på lite småsaker :)Electric light orcestra in my heart

Hej :)

Som ni antagligen (om ni inte är blinda, fast då kan ni ju inte läsa min blogg duh) märkt att jag har en ny design!
Jag är ganska nöjd med den, men jag ogillar att menyn är på höger sida :/ Men det får jag fixa någon annan gång, för nu ska jag faktiskt gå och lägga mig ;-)

Puss alla fina♥

Denna kommentar fick jag nyss

Cissi om Say what?:
de skulle va jätte kul om du skulle ha en frågestund! =)

Ja jag kan väl ha det :) Kanske inte just nu för som ni ser håller designen på att ändras ;)

Say what?
Fråga mig inte vad jag gör med handen.

.

Jag vill att du ska sluta prata om mig med andra. Jag vill att du ska låta mig vara ifred.
Sluta. Jag vet hur jag är, jag vet mina fel.
Jag är självisk.
Jag skryter.
Jag tror ofta att jag alltid har rätt.
Jag framhäver gärna mig själv.
Jag är klumpig.
Jag pratar alldeles för mycket.
Ja, listan kan göras lång. Men det är inte ditt jobb att påpeka de här felen.
Det är inte din ensak att klaga på mig och hur jag gör allting fel.
Så sluta klaga på mig och jobba på dig själv istället.

Jag är väl medveten om mina brister och jag försöker jobba på dem. INGEN är felfri. Inte du heller.
Jag har gjort misstag, jag har sårat, jag har sagt dumma saker till dig. Men jag har bett om ursäkt. En gång, tio gånger, femtio gånger, hundra gånger. Men det räcker tydligen inte.
Jag tänkte avsluta detta inlägg med att citera Alice (www.aliceeandreasson.blogg.se) : Jag är trött på folk som ser fel i andra när de borde ta en titt på sig själva.


Busy

Hej :)

Just nu sitter jag hemma hos några vänner, så jag kan inte skriva så mkt!
Men vi ska äta snart hoppas jag, för jag är hungrig...som alltid :d Vet ni jag är (som sara-lisa sa, www.sasisen.blogg.se) inte tjock på utsidan men på insidan är jag fan överviktig. Haha, så fort jag ser godis och chips så i princip slänger jag mig över det. För att inte tala om att jag praktiskt taget alltid är hungrig..som nu till exempel. Det är faktiskt anledningen till att jag tränar...jag går ju inte upp i vikt när jag äter just nu, men en dag kommer jag att göra det. Kanske inte i år kanske inte om fem år. Men det är bra att ha en vana att träna så man inte plötsligt börjar med det när man inte gjort det på flera år.

Aja, nu har håller kompisarna att tjata på mig så jag måste dra nu! Puss älskade läsare ♥

Hej!

Idag fyller min älskade Quattro fyra år!!! ♥♥

Älskar dig mina underbara lilla sötis ♥

Är det okej att få panik nu, eller måste jag vänta tills det passar dig?

Fy skäms på mig jag har inte uppdaterat på hela dagen! :o Nejdå, så mycket bryr ni er väl inte, right?
Just nu har jag skrivit lite på min lilla "bok" , det går framåt, men väldigt långsamt :/ Men jag har skrivit något iaf... jag är nöjd med det lilla jag skrivit och hellre det än att jag skrivit jättemycket som är halvbra.

Nog om det! Nu ska jag gå och tjocka mig med chips med några vänner och sen blire väl att lägga sig för jag är så jäkla trött. Puss på er ♥

Finare bilder har man väl, men spela roll ;)Våren är här!! :DEn Sara-Lisa som är taggad på spanska läxförhör! Haha, eller inte :p

Rubrik

Denna dag har varit tråkig och normal.
Förutom att jag har fått veta att jag kommit in på ROSENDAL NATUR :D Jag var orolig för att jag inte skulle komma in för även om min poäng är 295 så hade en kompis kompis bror 300 och han kom inte in för dem var tvugna att lotta för att det var så många som hade sökt. Men nu är jag på toppenhumör iaf! Och ikväll (om ca 50 min) är det Vampire diaries :D Jag vet, en suckish kopia av Twilight Saga, men whatever, jag älskar twilight och hela vampyr konceptet så jag kan inte låta bli att titta...plus att damon är så jäkla snygg!! ♥
Haha, nej nu ska jag skriva klart svenskan och sen slappa ;)


It's all or nothing.

Hej. Jag har tränat och dushat och pluggat matte och köpt ett par treggins på cubus och tråkat och skrattat och en massa annat som man inte tänker på att man gör. Man tänker inte på att man andas..eller att hjärtat slår eller att när man ser vissa personer blir man extra glad och på bra humör. Att man går och står och pratar. Man bara gör, gör, gör dag in och dag ut. Det är lite tragiskt på något sätt eller hur? Man kan aldrig stoppa upp allting.

Fast vem vill egentligen det? Man vill ju ha livets rytm pulserande i kroppen, man vill känna tröttheten efter att ha gått upp i en massa trappor (vill och vill, men hellre det än att allt stannar upp), man vill att känslorna ska åka berg och dalbana. Ena sekunden glad, nästa arg, deprimerad eller ledsen. Det är jobbigt, men det hör till. Och därför vill jag ha allt det där jobbiga. Jag vill känna livet och leva det även dem delarna som uppriktigt sagt suger. Plugga, sorg, sårade känslor, raseri...ja till och med olycklig kärlek. För hellre tar jag allt det där än ingenting.

Over and out. (förresten, borde man inte säga under and in, i början av inlägget..?)


Apropå ingenting så längtar jag till Kreta så sjukt mycket! ♥


Snälla, bara sluta!

Det är helt sjukt hur trött jag är på dig.
Ja, på dig och din attityd.
Du är inte en bättre människa än jag.
Vi är lika bra, på olika sätt.
Så snälla sluta.
Sluta tro att du äger mig.
Sluta låtsas som om jag tänker göra vad som helst för dig.
Sluta köra med mig.
Det fanns en tid när det gick, när jag var osäker.
Men den tiden är över.
För jag ser rakt igenom din falska mask.
Jag ser vem du är och du är ingen dålig person.
Du är ingen perfekt person.
Du är en normal person.
Sluta tro att du är något annat.


13 April 2010

Åh förlåt för ingen uppdatering, men skolan har börjat och den kommer först! :/

Men idag har jag iaf jobbat matte, vart ute med Quattro, ätit choklad ♥ och lite andra småsaker ;)
Skoldagen har varit helt okej..inget speciellt faktiskt.
Nej nu räcker det med ointressant nonsens!

Jag saknar Ryan :'( Jag tänkte på honom extra mycket idag av någon anledning..? Vet inte, men längtan efter honom börjar bli outhärdlig..vad ska jag göra? Hah, patetisk jag är. Klarar jag inte mer än så här eller? Men det är snart två år sen...två år är en lång tid. 24 månader, 730 dagar, 104 veckor...som sagt, lång tid. Men jag ska klara det. Vi kommer ju träffas någon igen, och jag hoppas verkligen att det blir i år eller åtminstone nästa sommar...snälla?
Lilla sötisen ♥


Regina Spektor - Carbon Monoxide ♥ Mysig, konstig och vacker.Ewan McGregor, Jacek Koman, Jose Feliciano - Kraftfull, ger rysningar, älskar den "raspiga rösten".


Bos = Puss på farsi

Träningen: klar.
Dusch: klar.
Matten: nästan klar.
Svenskan: nästan klar.
Piano: klar.

Trött: Ja.
Uttråkad: Ja.
Längtan: Ja.
Taggad inför skolan: NEJ.

Äh...nu ska jag sova, jag ska läsa lite i Fahrenheit 451 och klaga på att författaren inte kan kontrollera sitt användande av adjektiv och att han idiotförklarar läsaren och att jag inte tycker om honom och hans böcker.
Ja det ska jag göra. Efter det ska jag lyssna musik och dag/nattdrömma. Älskar att göra det. Att drömma mig bort till något eller speciellt någon. Åh, ljuva sömn vad jag behöver dig nu! Så varför sitter jag här och skriver ett onödigt inlägg. För att det är söndag, som är en onödig dag. Då måste man göra onödiga saker. Fast lite nodväniga också. Äh, det här blev bara konstigt ;s Godnatt fina läsare ♥

.............

Hej. Är trött och ska träna , orkar inte med skola imorrn och framförallt inte med Bip-test :( Men det är väl bara att hålla ut och kiss påsken goodbye. Snart är det sommarlov...ganska snart iaf..

Äh, vem försöker jag lura? Det är en evighet kvar till befrielsen :(

Hejdå. Ursäkta detta deppinlägg men jag är inte på särskilt bra humör just nu.


Jag kanske förlorar trots allt..?

HEJ! Nejdå. Hej.

Har hämtat pappa...fick lite kläder från vår syssling, men dem passade tyvärr inte särskilt bra :/ Bara två plagg som jag kunde ha. Fast mor hade en söt vit tunikagrej som hon inte kunde ha som jag fick ;)

Har mest pluggat matte metsadels av tiden idag...tagit ut Quattro. Har inte gjort så mkt idag. Ikväll är vi bortbjudna men jag vägrar följa med. Orkar inte och har ingen som helst lust alls! Tänker vara hemma och försöka bli klar med svenskan och fortsätta med matten och ta det lugnt :) Mysigt värre? Inte direkt.

Puss på rumpan ♥

Back to reality

Godmorgon alla fina läsare ♥

Snart ska jag, mor och sis åka och hämta far från arlanda. Han har ju varit i Iran i tio dagar nu, så det ska blu kul att få träffa honom igen :D

Jag har väl inte så mycket mer att säga...jag har inga planer för dagen heller så det blir väl bara att njuta av din sista tiden på lovet. Tragiskt att det ska gå så fort med lov, eller hur? :/


Ännu en förtjusande videoblogg ;)


Dagens Citat (länge sen nu)

It's always too soon to quit
- Norman Vincent Peale

När man kan så ska man.HÅLL MUSEN ÖVER DEN HÄR MENINGEN OCH TRYCK IN VÄNSTER SIDA AV MUSEN SÅ KOMMER NI TILL MIN OCH SIS NYA BLOGG!

9 April 2010

Hej :)

Jag har inte "kunnat" uppdatera hittils därför att vi åkte ner på stan för att öppna ett konto åt sis och sen åt vi MAX. Yummy.

Mina planer för dagen är väl att plugga lite matte, träna, duscha, titta på talang och kanske läsa lite. En ganska lugn dag, vilket är väldigt skönt eftersom att skolan börjar snart :/

Juste! Jag har ju lagt till en massa ikoner högst upp i vänstra hörnet (över bloglovinlänken), så klicka gärna på alla dem så kan ni få måånga fler besökare till er blogg! :DHaha, min första header!

GE MIG!


Godkväll folks :)Jag vet (nu) att jag håller mobilen åt fel håll så att bilden blir sne och att jag råkar hamna halvt utanför i början..men jag är inte världens smartaste så det får ni ta! :p

HEEEEEJ!

Haha, pepp rubrik?

Mm...torsdag. Meningslösa, tråkiga, härliga dag :)
Usch, varför ska vädret vara så tråkigt? Och varför ska gräset se dött ut? :(

Jag har iaf muntrat upp mig själv genom att titta på www.anagina.blogg.se 's videobloggar! Hon är så grymt kul och jag känner igen mig i mycket när hon pratar om skillnader mellan svenskar och typ mellanöstern och så.
Här kommer en av mina favoritvideos av henne:XD

7 April 2010

Hej :)

Idag gick jag upp redan klockan halv tio! :p Nej men det hörde till min plan för idag. En plan som just förstördes av mor, men jag jobbar på det. Jag hade tänkt gå upp halv tio, äta frukost så fort som möjligt, jobba matte (nationella + snart = panik!), träna, duscha, göra klart svenskan och sedan i lungn och ro invänta Tilde :)

Jag hann så långt att jag jobbade matte till kl. halv ett, då jag insåg att det var lika bra att börja träna. Men precis när jag ska börja göra det kommer mor hem och säger att hon ska träna och man måste ju lyssna såklart -.- Så nu sitter jag här i träningskläder och väntar på att hon ska bli klar...
Men vad har ni gjort idag? Eller vad är era planer för dagen? ♥

 


Oskriven lag

Hej :)

Är tbx från stockholm har köpt en vårjacka och två tröjor.
Vill ni veta mer om det kan ni gå in på min och sis blogg: www.emeyassi.blogg.se ;)


Orkar inte skriva så mkt...är lite trött och less.Har knarkat låten de senaste dagarna :P Jag tycker den är så cool och annorlunda!

Jag predikade om varför rökning är dåligt för en viss person

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.Nu har jag varit hos nåra vänner, hade kul faktiskt. Garva skitmkt åt tvserien arn iaf :p
Plus att det var grymt god mat+efterrätt! :d You know me; sugaaaar!

Imorgon blire stockholm, ska bli kul! Måste hitta en vårjacka, och stockholm har ju mycket större utbud än uppsala så det är ju skönt att ha mycket att välja mellan. Sen ska jag leta balklänning också..det börjar ju närma sig nu. Eller det är den 27 (?) maj. Men det är bäst att vara ute i god tid så man inte får panik i sista sekunden ;-)

På onsdag ska jag träffa kära tilde ♥ Det kommer att bli mycket skratt, det kan jag lova! På torsdag så ska jag kanske träffa michelle, men det är inget bestämt så det är bara att smsa om nån vill träffas (comviq).
Fredag ska jag antagligen till strängnäs, the mysstad :)

Lördag kommer far hem från Iran så det ska bli kul att träffa honom igen. På söndag kommer jag antagligen plugga stenhårt för nationella i matte (not). Så mycket jag kan. Eller orkar.
Nej nu ska jag lägga mig, jag ska ju upp redan klockan nio! :o Godnatt fina läsare ♥
:p

KOMMENTERA FÖR FASEN!

snälla?

Jag är lycklig och det kan ingen ta ifrån mig.

Heej :)


Nu är jag på väldigt bra humör för jag har pratat med Ryan i telefon i nästan två timmar ♥ Det var verkligen jättemysigt ♥ Han är så sjukt omtänksam, snäll och osjälvisk. Verkligen ärlig. Man märker verkligen på honom att han menar det när han säger "jag älskar dig" eller "jag saknar dig" (på engelska dårå ..duh).  Vid ett tillfälle så helt plötsligt så ropar han tills sin mamma "Mom, can I go to Sweden this summer? Please?" Helt random. Supergulligt tycker jag :)

Okej nu låter det verkligen helt fel, det låter som om jag är kär i honom men det är jag verkligen inte! Bara tanken är konstig. Jag älskar honom verkligen jättejättejättemycket, men bara som en bror. Världens bästa bror♥

Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu, är så grymt trött! Jag vaknade ju klockan nio imorse och jag var redan trött vid klockan sex, så ni kan ju tänka er hur jag känner mig nu. I slutet av samtalet med Ryan så halvmumlade jag, haha. Jag typ sluddrade... fast han var också jättetrött för han hade gått upp jättetidigt och simmat så han typ sluddrade lika mycket som jag :P

Solens sista strålarDet är konstigt hur en människa ena stunden kan vara så glad och i nästa försvinna i självömkan och sorg.
Hur man kan sitta och njuta åt solens sista strålar, blunda och öppna ögonen och plötsligt befinna sig i mörker.
Varför blir det så? 
                        
Gjädje.
           Sorg.   
                   Sorg.
                           Glädje. Sorg. Sorg. Glädje. Sorg. Glädje. Glädje.

Livet är obarmhärtigt, grymt, orättvist, kul, sockersött. Livet är många saker men hur man än vänder och vrider på det kan man inte hitta någon rätsida på det. Det finns inget mål. Det finns bara ett brant stup någon gång på vägen och om det är meningen att man ska hinna hoppa över det så gör man det. Eller inte. 
Och man tänker så mycket. Tänkertänkertänkertänker. Försöker förstå meningen med allt. Det finns ingen.
Det bara är.
                 Livet bara är.
                                     Jag bara är.


              


4 April 2010

Hej :)

Nu har jag varit på piano och varit ute med Quattro, Tekoppen och Korven i typ två timmar ;)
Jag har inte så mycket att göra just nu är gryyymt trött av nån anledning men jag vill inte sova för då kommer jag vakna supertidigt imorrn eller så kommer jag vara uppe jättesent ikväll utan någon rimlig anledning annat än att jag inte kan somna...

Aja. Nåt ska jag väl kunna hitta på ;-)

Mys - det ultimata bloggordet

Godmorgon♥

Jag bara måste säga att det är så sjukt härligt väder!! Tänk för bara några veckor sedan var det typ istid och nu är det äntligen våååår :D

Idag ska jag träffa tekoppen och korven, så jag ska ta med pizzan såklart. Juste, ni visste inte att jag brukar kalla Quattro för pizzan. Haha, bara för att det finns en pizza som heter Quattro Stagioni (?) :P
I alla fall blir det tjejsnack i solen och lite motion (vilket jag kan behöva med tanke på den stora mängd godis jag åt igår). Mys :)

Jag har också piano idag, jag tycker verkligen om mina lektioner..jag brukar få bestämma väldigt mycket själv vad jag vill spela och nuförtiden vill min lärare att jag ska spela och sjunga (jag älskar ju att sjunga) eftersom att han tydligen har "upptäckt" min "vackra" sångröst. Han skriver egna låtar så han vill att vi ska lägga till text till en av hans låtar och sen ska jag uppträda och vi ska tjäna pengar XD Not gonna happen...

Förresten, The ugly truth var en skitrolig film! ;)

Nu har ni väntat bra länge, right?

Ja äntligen är min och sis blogg klar!! Egentligen har den varit klar ganska länge, men vi tänkte ta nya headerbilder men nu pallade vi inte vänta längre så vi tog en lite äldre bild tills vidare ;)

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL VÅR NYA BLOGG!!!


Eller om du är en sån person som man måste använda omvänd psykologi på för att du ska lyssna:

KLICKA INTE HÄR FÖR ATT KOMMA TILL VÅR NYA BLOGG!!!


Godnatt (inte för att jag tänker sova, men jag lär inte uppdatera mer ikväll) ♥


Fahrenheit 451 kan ta sig

Jag har ganska tråkigt just nu så jag tänkte satsa på att non-stop uppdatera bloggen ;) Det gillar ni va?

Ja, jag väntar faktiskt på att ryan ska logga in men han tar ett tag på sig att göra i ordning den lilla svikaren -.- Nerå, jag tror att jag väckte honom liite, men aa...det får han ta ^^ Syskonkärlek?♥ 

Visste ni att Quattro har komplex haa? Han är typ osäker på om han verkligen är hane så han blir fett lack om man kallar honom tik..börjar skälla och lyssnar inte på mig :P Haha, nej men han ser lite ut som en tik måste jag säga. Ganska långa ögonfransar, feminina drag och typ på pmshumör ibland. Undrar om han är bög. Men han har ju inga problem med att springa efter varenda tik han ser så det är inte så troligt xDSom sagt feminin....rosett & skönhetssömn?Eller macho?:o

Länge sen man lyssnade på de här låtarna...
Jag bara är.

Heeej :))

Hoppas ni haft en bra dag so far och haft det bra igår också ♥ Eller ni kanske sörjde om ni är kristna..? Jag håller inte riktigt koll på sånt där hah (no offence) :P Om ni undrar så är jag inte kristen, jude, muslim (vilket jag borde vara egentligen eftersom att typ hela min familj är från Iran), buddist, atheist eller något annar. Jag bara är. Punkt slut.

Jag har i alla fall inlett denna dag med att köpa nästan ett kilo godis på chocolat (det där stället i boländerna). Det är ganska dyrt där, men mor sa att om man ska äta skräp kan man iaf äta färskt och rent skräp. Vilket är något som inte typ ica har. Jag har ju iofs inga problem me icas godis men aja...

Vi har också hyrt filmen "The ugly truth", ska bli kul att se den ;)Gerald Butler är verkligen en skitbra skådis måste jag säga! Det är ju han som spelar fantomen i Fantomen på Operan ♥

Mammas älskling ♥

Älskar dig min söta lilla Quatti <333

Tavalodet mobarak maman! ♥

Rubriken betyder "Grattis på födelsedagen, mamma" på farsi :) Hon fyller ju år idag och av mig fick hon tre par örhängen och ett halsband...pappa bjöd henne på kent konsert förra månaden och hon fick lite kläder av honom också. Fast han är i Iran nu och jag är så himla avundsjuk! :(

Idag har dagen spenderats med mor på stan. Mysigt värre ;) Jag har fått nya skor faktiskt, något som jag verkligen behövde..vi skulle ha köpt en ny vårjacka också eftersom att min gamla är förliten men vi hittade ingen som föll mig i smaken haha. Så det blir att leta vidare på tisdag då vi ska in till stan igen :)

Just nu så sover både sis och mor så jag tänkte få lite saker gjorda..typ skriva lite på svenskan så slipper man göra det sen!

Jag och mamma för mer än ett år sen!

g-g-g-glad PÅSK!

Hej nu har jag en massa saker att hinna med ville bara önska alla GLAD PÅSK!!!

Uppdaterar senare  kanske

RSS 2.0