28 Maj 2011

En vecka sen jag hörde av mig. Statistiken behöver vi inte gå in på. Men vad gör väl det?
Jag är glad. Inget mer plugg. Men samtidigt ledsen...G på matte B nationella är inte överdrivet peppande. Har haft en svacka i skolan på sistonde. Men i höst tar jag nya tag, laddar om och kirrar MVG på varenda prov (typ). I höst är det mycket som händer. Särskilt en sak. Mer om det om några veckor.

Och nudå? Ska jag kanske följa strömmen och berätta vad jag har haft för mig det senaste dygnet? Igår var jag hos Patrik. Idag var jag i stan större delen av dagen. Jag kollade lite på carnevalen, fikade och shoppade en chockrosa bikinitopp.

Jag gillar inte "idag har jag" konceptet. Det funkar inte för mig. Men det är en bra sista utväg när man inte kommer på något bättre att skriva om.

PUSS ♥

Jag och min gosiga Quattro ♥

22 Maj 2011

Kommer ihåg tiden när jag uppdaterade varje dag. Och samtidigt tyckte att jag hade mycket i skolan. Jag hade tydligen ingen aning om vad "mycket i skolan" innebär. Men just nu har jag egentligen bara ett fysikprov (som om det inte är mer än nog). Men då lägger jag ner fritiden på vännerna istället för bloggen. Har lärt mig att prioritera lite.
Egentligen är jag inte ens bra på att blogga. Jag tar nästan aldrig bilder. Skriver väldigt sällan vad jag gör/gjort nuförtiden. För det mesta klagar jag bara på att jag inte har tid med bloggen och att jag borde lägga ner den. Även fast vi alla vet att jag inte kommer att göra det av den simpla anledningen att jag har bloggat så länge att det känns onödigt att sluta nu.

Men nu väntar att Gossip Girl avsnitt på mig. Ja, jag är fortfarande besatt av den serien.

PUSS ♥


00:00

Klockan är 00:00 nu när jag börjar detta inlägg. F1 coolt! (eller..?)
Idag såg jag Pirates of the Carabbean 4, som utan tvekan levde upp till mina förväntingar (kanske på grund av att jag inte hade några...)
Mer än såhär anser inte jag är nödvändigt att skriva såhär dags så jag ska inte göra det.
Godnatt! ♥
Och Johnny Depp var lika snygg som vanligt. Ingen besvikelse där alltså.
P.S. Kan ni fatta att det tog 10 minuter att skriva dehär korta inlägget? Haha...vad kan jag säga? Jag skriver väldigt långsamt... D.S.

17/5 - 2011

Matte B nationella bör ej nämnas förrän jag får tillbaka det och blir ledsen över resultatet. Kemiprovet jag fick tillbaka vill jag bara glömma. Det kommande fysikprovet vill jag bara ignorera. Men istället måste jag höra alla andras tjat om hur det gick på nationella, hur bra det gick för alla på kemiprovet och min egen röst (ja jag har en röst i huvudet har inte alla det?) som säger att jag borde få bra på fysikprovet för att kompensera kemiprovet. Tro mig, om jag kunde stänga av ljudet av den där rösten (som jag tror kallas samvetet i dagligt tal) skulle jag gjort det.
On the up side. Nej jag orkar inte vara positiv i det här inlägget. Inte nog med att jag har gått runt och känt mig allmänt emo idag. Jag har sett emo ut också. Hade hoodie och eyeliner. You get the picture.
Räknas jag som schizofren om jag avslutar det här inlägget nu för att den där rösten säger till mig att jag borde plugga fysik, men istället kollar på TV för att min andra röst (alltså min egna typ) säger det? Let's not answer that question, shall we?
PUSS ♥
Igår: osminkad och iförd vinterjacka. Vet inte varför jag ler på bilden då jag upprepar: iförd vinterjacka. I Maj. Tragiskt.

Patrik här

Hej ehm...jag har aldrig gjort dehär förut men..jaa...hej ! :D yasmin har tagit en liten bok jag "läste" så nu tänkte jag skriva en istället! eeeeller inte...jag ba latchar lite :P hahaha dehär e fett wierd xD jag ba skriver till random människor xD ey kommentera förresten! :D

Nu skulle jag tydligen byta rad å berätta vad jag tycker om yasmin...å jag ska skriva eeexaaakt vad jag tycker om henne...jag kan beskriva henne med 5 ord, 1 mening...gullig som en blöt isbjörnsunge! :D:D:D:D:D Patrik "action" Lundström out..PEACE!!


Supernova


Trött tjej

Med rubriken menar jag inte att jag är trött som i att jag sovit för lite. Nej jag är bara allmänt trött. Och inte på livet som överdramatiska tonåringar gärna säger flera gånger i veckan. Jag är trött på plugget. Jag vill ha sommarlov. Helst nu. Men jag får väl ta och stå ut fyra veckor till. Och sen kommer det hända lite saker. Jag återkommer med det när jag känner att det är dags att avslöja det (yes, jag är en attention whore).
PUSS ♥
P.S. Köpte idag en parfym. Escada - Taj Sunset. Den luktar så gott att om det inte skulle se alltför creepy ut skulle jag gå runt och lukta på mig själv hela tiden. De ni. Det är en riktigt bra parfym om man känner så ;)


9 Maj 2011

Matte B nationella om en vecka. Har jag redan panik? Ja. Det blir ju inte bättre av att "lärarna" (som var studenter) var helt inkompetenta på mattestödet. Tack för inget liksom.
Mitt liv är inte sådär jättespännande den här veckan så jag sparar er lidelsen att läsa om den (eftersom att den endast innehåller plugg och träning).
Apropå träning så har jag börjat med en ny rutin. Jag gör så många armhävningar och situps som jag orkar varje morgon och kväll. För tillfället är det 30 vardera. Mitt mål är för tillfället att orka 40 klockan sju på morgonen (man är mycket svagare när man halvsover).
Så det är väl lika bra att gå och lägga sig om jag ska orka 40 imorgon. Haha, skrattar åt mig själv. Tror att det kommer göra någon skillnad. Värt ett försök i alla fall.
PUSS ♥
P.S. Det här inlägget skulle ha publicerades men blogg.se fucka ur så det kom inte upp förrän nu D.S.

7 Maj 2011


Skolarbetet, ett glas läsk och musiken fick följa med mig ut i solen.
Det var faktiskt väldigt skönt att ligga ute i solen och plugga. Fick liite färg också!

PUSS ♥

Matematik

Jag hoppas innerligt att det är sant att det ska bli 20 grader i helgen och kommande vecka. För om det är en myt måste jag fortsätta gå runt i min vinterjacka i Maj. Det känns ju lagom bra.
Gårdagen spenderades i en kö i väntan på biljetter till Uppsala Musikklassers årliga vårkonsert. I år gästar också Veronica Maggio, vilket är kanske den största anledning till att jag väldigt gärna ville gå i år. Dock är kösystemet uselt. Jag och Patrik fick liksom könummer grön 86, när de fortfarande var på rosa 20. Kanske borde vi ha vart där tidigare.
Idag har inte vart en särskilt bra dag. Det var roligare att stå i kö i tre timmar om man säger så. Min dag har helt enkelt bestått i att räkna matte och städa. Två av de saker jag gillar minst. Men matte b nationella är farligt nära och jag undrar om och om igen vad jag egentligen har gjort på mattelektionerna.
PUSS ♥
Varför jag har den här bilden på min dator vet jag inte riktigt. Men nu när jag ändå skrev om matte. Detta var min före detta matte lärare. En dag tyckte killarna i min mattegrupp att det skulle vara kul att lyfta upp honom på skåpen. Av bilden att döma tyckte läraren också det. Goda tider.

*Prescribera = stryka

Är jag peppad på sex veckor fulla av prov, nationella, inlämningsuppgifter och läxor?
Gissa två gånger.
Sitter med en extremt otrevlig kemibok nu. Det enda den gör är att leverera tal efter tal som jag inte kan lösa.
Tack så jävla mycket.
(nog är det ganska illa när man har en konversation med ett föremål?)

Gårdagen var iallafall både lyckad och fail på samma gång. På olika sätt. Anledningarna till varför allt blev så fel och rätt på samma gång kan vi prescribera* (satsigt ord, visst?!). Men jag umgicks med trevligt folk, hade roligt och jag var glad. Men det var så stört kallt! Aldrig har jag älskat vinterjackor så mycket som igår.

Nu ska jag återgå till att räkna ut molmassan för något ämne.

P.S. Jag har nu räknar så mycket mol osv. att jag kan molmassorna för mer ämnen än vad som egentligen är hälsosamt utantill. Ska man kanske byta till sam innan man blir helt fucked up? Nej. Försent för det. D.S.


P.P.S Ja, jag tycker att skämtet ovan är kul. Jag är ganska körd, huh? D.D.S.

RSS 2.0