28 juni 2012

Hej

Jag sa ju att jag skulle uppdatera oftare under sommaren såå här får ni ett inlägg bara ett par dagar efter mitt senaste!
Tyvärr har jag inte så där jättemycke att säga. Det enda jag har gjort är tränat, varit med Patrik, ätit på kinaresturang, köpt en topp och en träningsväska (ska lägga upp bilder nån dag snart) och sett Snow white and the huntsman på bio. Känns som om jag går på bio lite för ofta men så blir det när det kommer massa bra filmer hela tiden och man har en pojkvän som älskar biopopcorn (som tydligen skiljer sig HELT från vanliga popcorn..).
Apropå bio så ska jag och Patrik se premiären av den nya spiderman filmen på måndag kl 23.59. Älskar nattbio, det måste vara bland det mysigaste som finns!

Bild från i lördags när jag var påväg till Sumaiyas 18-års middag

PUSS ♥

25 juni 2012

Hej

Ja, det gick kanske lite mer än bara fem dagar men jag har faktiskt tagit bilder! Bilderna nedan är från Patriks storebrors bröllop den 16/6. Förutom att ha varit på bröllop så har jag haft skolavslutning, firat ett år med Patrik, varit i Stockholm på jakt efter klänning (till bröllopet haha), använt mitt sommarpass på fyrishov så mycket som möjligt, varit på två 18-års firanden, träffat vänner och tränat. Firat midsommar har jag också, men jag tycker inte om den högtiden speciellt mycket så det hade jag gärna struntat i att fira. Men man kan väl inte få allt här i världen, även om jag tycker att jag är lycklig lottad som fått väldigt mycket.

Min älskling var bestman ♥
I kyrkan, efter att brudparet sagt ja till varandra!
Nygifta utanför kyrkan
Dennis, Patrik, Fredrik och Adelin
Jag och min stiliga älskling! ♥
Patrik höll ett fint tal till sin bror
Tårtan!
Första dansen ♥

Jag hade några fler bilder men orkade inte ladda upp allihop!

PUSS ♥

Om 5 dagar..

är det sommarlov!!
Då ska jag bli roligare, jag lovar. Okej, lovar är väl och ta i. Men försöka ska jag iallafall. Då kommer jag ha tid att ta bilder och förstå mig på detta remby som blogg.se har introducerat. Jag testade det i förra veckan men det slutade med att jag råkade radera allt jag skrivit och blev så arg att jag struntade i att blogga istället. Men alla förtjänar väl en andra chans.

PUSS ♥

RSS 2.0