Todays Challenge

Och nu: ögonblicket vi alla har väntat på. Den sista challengen. Tack och lov, jag tröttnade på detta dag 5 och har tvingat mig göra det för att jag inte klarar av att bara ge upp.

Day 30 - Your favorite song


Skitsvår fråga men en låt som jag tycker om väldigt mycket (just nu) är :Såklart byter jag favorit låt nästan varje dag men det heter ju trots allt todays challenge.


PUSS ♥


Game on

Snart börjar engelskan.
Klassen är på jakt efter ett nytt spel. Först var det copter, sen var det robot unicorn attack och just nu är det tetris som gäller.
Men nu ska det vara något nytt tycker folk.
Jag är inte riktigt inne i spelandet. Jag har ju bloggen och er eller hur?
Fast bloggen är oftast som att prata med väggarna i ett stort rum.
Dina egna ord kanske ekar men du får inget svar.
PUSS ♥

Pretty please?Jag har ca 100-200 läsare per dag. Men jag får nästan inga kommentarer. Lite fler kommentarer kanske?

PUSS ♥


Todays Challenge

Day 29 - In this past month, what have you learned?

Ingenting som jag inte redan visste innerst inne. Om vi nu bortser från skolan.

Första Advent

Det är första gången som jag är på riktigt dåligt humör på första advent.
Om vi säger såhär: Jag låg i sängen till klockan ett eftersom att jag inte ville vakna i den riktiga världen.
Ja, det är på den nivån idag.
Nästan två timmar senare så är sängen och min dröm fortfarande farligt lockande.

Glad Första Advent.


A hole lot of Challenges

Day 22 - What makes you different from everyone else
Day 23 - Something you crave for a lot
Day 24 - A letter to your parents
Day 25 - What I would find in your bag
Day 26 - Your favorite time of the year
Day 27 - Why are you doing this 30 day challenge
Day 28 - A picture of you last year and now, how have you changed since then?Day 22: Att jag är jag. Vad mer kan jag säga? Det finns ingen annan i hela världen som är exakt som mig och så är det bara. Jag har mina tankar, mina åsikter, mitt utseende och mitt sätt att agera.

Day 23: Mat. Jag vet inte vad som har hänt, men sen jag började gymnasiet äter jag nog dubbelt så mycket som jag gjorde innan haha.

Day 24: Nu förstår jag inte riktigt. Så jag skriver ett brev som jag skrev när jag var liten (stavfelen tas inte med, dem är för många):

TILL MAMMA OCH PAPPA FRÅN YASMIN

Förlåt för att jag tog sönder lampan, jag ville inte göra det. Jag har bara tjugo kronor, men ni kan få dem så att ni kan köpa en ny lampa.
Förlåter ni mig?

Detta måste nog förklaras. När jag var liten fick jag väldigt lätt dåligt samvete om jag gjorde något dumt. I detta fall hade jag råkat ta sönder en nattlampa då jag lekte med syrran och var väldigt ledsen efter att ha fått en utskällning. Dem tjugo kronorna fick jag iallafall behålla.


Day 25: Min plånbok, nyckel, mobil, mini smink väska, skolkalender, hårspännen, ipod, drömpuppa (fråga inte) och säkert lite småskräp.

Day 26: Åå, defenetivt dagarna innan jul. Hela stämningen, julmusiken, lukten av pepparkakor, saffran och dammiga julprydnader. Plus att det är jullov!

Day 27: För att jag tyckte att det verkade som en bra grej att göra när man inte har något att skriva om, men nu är det bara en pain in the ass eftersom att jag har fått tvångstankar angående att jag måste göra klart den här challengen..

Day 28:

2009:

2010:


Jag är säkrare på mig själv vad det gäller mitt utseende och min personlighet. Jag har blivit osäkrare på min intelligens. Jag skrattar inte lika mycket. Jag har lättare att erkänna mina brister. Jag är mindre envis. Jag har blivit mer målmedveten eller kanske självisk. Gränsen är hårfin (var går gränsen egentligen mellan att vela göra så bra ifrån sig som möjligt och att göra allt för sin egen skull?).
Jag har blivit ohälsosammare. Jag har blivit tystare, men inte på grund av blyghet utan på grund av likgiltighet. Jag har blivit mer oberoende av andras åsikter. Jag har blivit mer beroende av mina vänner, men samtidigt stark nog att dra mig bort från dem s.k. vänner som fått mig att må dåligt, eller trycker ner mig.
Jag låter mig inte längre bli trampad på av andra, men trampar lätt ner på mig själv.

Ett levande frågetecken

Skulle nyss till att söka in till att plugga i London nästa år, men så står det på sidan att dem håller på att digitalisera ansökningssättet, så det får vänta.
Jag höll faktiskt andan när jag skulle klicka upp ansökningsblanketten.
Tänk om?
Tänk om jag kommer in?
Tänk om jag nästa år befinner mig i London?
Tanken är så överväldigande så jag vet inte ens vad jag ska känna. Eller tycka. Eller bestämma mig för.
Det kanske inte alls blir bra där. Eller när jag kommer tillbaka, så kanske mitt shema blir så konstigt på grund av dem olika poängplanerna att mina betyg blir mycket sämre.
Men man kanske måste ta såna risker ibland. Fast vill jag det?
Vill jag riskera att sabba min framtid, mina chanser att komma in på läkarlinjen för ett år i London?

Jag vet ärligt talat inte.

Och att åka ett år som inte räknas i gymnasiet så att jag får gå om är inte ett alternativ. Jag vill verkligen inte vara med om de nya gymnasiereformerna, thank you very much.

Är det någon människa där ute som har någon smart synpunkt kanske?

PUSS ♥


Bara 24 timmar

Sorry för den dåliga uppdateringen, men det antal timmar som finns per dygn tycks inte vilja anpassa sig efter mitt shema.
Och nu är det för sent för att skriva något vettigt överhuvudtaget. Inte för att jag brukar skriva det.
Något vettigt alltså.


PUSS ♥26 November 2010

Mattediagnos om fem.
Önska mig lycka till.


"Orginell"

Har nyligen lyssnat på Rihannas nya album och måste säga att jag inte tyckte att det var särskilt bra.
Den enda låt jag gillade var Love The Way You Lie Part 2 , men annars var det rätt tråkig musik. Synd.
Men Tove Styrkes nya är bra. Eller hur ny den är vet jag inte.

Och nu när jag endå är inne på nya saker så kan jag lika gärna kommentera Lanvin kollektionen precis som alla andra. Eller förresten. Det gör jag inte. Bara för att vara "orginell".


PUSS ♥En dimmig död

Historiaboken som jag egentligen borde läsa ligger öppen på skrivbordet. Det enda jag hittils regristerat från den trista text vi måste kunna är att Napoleon var en smart jevel.
Gör alla glada, gör sig själv till kejsare. Men sen när han blir skickat till nån ensam ö, ja då kommer han tillbaka och gör sig själv till kejsare igen. I och för sig skickades  han då till en ny ö där han dog.
But still.
En smart jevel.
Det jag absolut inte lärt mig, det är alla femtioelva årtal som jag borde lära mig. Vilket jag absolut inte kommer att kunna efter att jag skrivit provet.
Man ska kunna årtal hit och dit, men man missar ofta det viktiga. Man tänker så mycket på exakt vad som hände en viss dag att man glömmer det väsentliga, resultaten.
På mina föräldrars tid då skulle man kunna vilket datum Gustav den andre Adolf dog, årtalet och till och med vilket väder det var.
Men om man ställer den viktigaste frågan, nämligen vilka Sverige stred mot, är det inte många som kan svaret.
Det enda dem kan är följande:
Gustav den andre Adolf dog i ett dimmigt väder den 6 November 1632 i slaget vid Lützen.


23/11-10

Till skillnad från igår har denna dag varit bra hittils. Förutom när jag nästan blåste av cykeln.

En sak jag undrar är de här nya gymnasiereformerna, kommer dem gälla även dem som redan går i gymnasiet eller bara dem som börjar? Skulle vara tacksam för svar :D

Håller just nu på att kolla på biljetter till P&L. Måste kolla om jag ens får åka haha, men förhoppningsvis kommer biljetterna vara bokade ikväll!

PUSS ♥

Förresten: Gissa vem som ska skicka in sin ansökan till att plugga tvåan i London imorgon? :D
Sur, bitter och allmänt irriterad
Denna dag har uppriktigt sagt varit en riktig skitdag. Jag är hemskt trött, jag slutade sent, jag börjar bli sjuk och förutom det har jag en massa plugg. Det värsta av allt är att jag kan inte skylla något av detta på någon annan utom mig själv. Jag kan alltså inte klaga på något annat än mig själv!

ÅÅÅÅÅÅ. Ursäkta mig, jag ska bara gå och dö lite.


PUSS ♥

21/11-10

Hade spelat in en liten videoblogg till er men varken youtube eller videofy.me vill funka så jag struntar i att ladda upp den idag. Kanske lägger in den imorgon om jag kommer ihåg det.

Nu ska jag nog ta mig en dusch och sedan avsluta söndagen med att titta på Scrubs.
Spektakulärt right?


PUSS ♥

Love The Way You Lie Part 2 - Rihanna
Todays Challenge

Day 21 - A picture of something that makes you happy

Ryan såklart. Fast det är ju inte något utan någon. Då ändrar jag lite här:

                                        one
Day 21 - A picture of something that makes you happy

Han får mig alltid på bra humör hur dåligt jag än mådde innan.Sommar ♥


N I M S A Y WHAT
När hjärtat sjunker så långt att man inte längre känner det, då är det illaHelvete.

Todays Challenge

Day 20 - Someone you see yourself marrying/being with in the future


Jag har nu suttit i fem minuter och funderat över denna fråga. Jag kan verkligen inte komma på någon kille jag känner som jag skulle kunna gifta mig med. Om vi nu bortser från det faktum att jag inte tänker gifta mig.
Don't get me wrong.
Jag vill inte leva ensam, men jag vill bara inte skriva under något. Om jag och den jag lever med en dag vill gå skilda vägar ska inte något kontrakt behöva göra allt svårare. Och om man älskar varandra behöver man inte gifta sig. Då räcker det att veta att man älskar varandra. Men det är bara min åsikt.
Så..mitt svar blir ingen. Just nu.
Fast en några år yngre Orlando Bloom...


Four Elements


Todays and yesterdays challengeDay 18 - Plans/dreams/goals you have
Day 19 - Nicknames you have; why do you have them


Day 18:

Jag vill (på lång sikt) bli läkare. Det är verkligen det enda jag kan tänka mig att jobba med. Men det är ju nu. Saker och ting förändras. Om man tänker på en lite närmare framtid ska jag söka till att läsa mitt andra år på svenska skolan i London. Jag hoppas verkligen att jag blir antagen! Men med tanke på att jag hade höga betyg i grundskolan har jag ganska stora chanser att bli antagen.
Förutom det vill jag ha MVG i matte A. Och bara vara positiv. Är alldeles för negativ känner jag.

Day 19:

Oj, detta kan bli en lång lista, men jag tar dem vanligaste då.
Yasse: de flesta killkompisar jag har tycker tydligen att det passar bra med ett litet e där på slutet, plus att dem vet att det irriterar mig.
Yassi: Mitt vanligaste smeknamn, har haft så länge jag kan minnas eftersom att det är det lättaste sättet att "förkorta" mitt namn.
Lipton: Lång historia kort: Èrika skulle fråga mig en sak, jag hörde helt fel och trodde att hon frågade vilket slags te jag föredrog. Så hon upprepar frågan ca 10 ggr och jag fortsätter svara att jag dricker inte te. När jag till slut fattade vad hon egentligen hade frågat började vi gapskratta och därmed blev jag Lipton och hon Tekoppen.
Yassimini: Forkortning av mitt namn samt en referens till att jag är kort.
Yasaman: Mitt egentliga namn på persiska, vilket oftast mina persiska vänner kallar mig enbart för att störa mig. Jag ogillar den versionen av mitt namn.

Nej, nu orkar jag faktiskt inte med fler haha.

PUSS ♥London ♥

En ensam fredagseftermiddag
I väntan på att bli upphämtad så sitter jag nu här i skolan och bloggar. På en fredagseftermiddag. Kul.
Men jag kanske hittar på något lite roligare ikväll som får kompensera för denna dystra timme. Ja, det har gått en timme snart. Ganska ovärt, men nu när jag ändå har väntat så här länge, kan jag lika gärna vänta lite till.

En sak jag funderat över under tiden jag suttit ensam (förutom att mina skor börjar bli lite nötta) är att det är obehagligt tyst just nu. Jag ogillar tystnad. Väldigt mycket. Förutom det har jag inte kommit fram tillså mycket mer då mina funderingar kring livet och andra "djupa" saker inte har lett någonstans.

PUSS ♥

8 Månader Kvar

Har haft en riktigt bra dag idag! Den började med sovmorgon, slutade kvart i ett, drog till katte och träffa folk, sen blev det HP med Nadia och Nathalie ♥ Kan det bli bättre?

Och filmen var helt enkelt den bästa hittils! Så säger man nästan alltid, men förra var faktiskt lite av en besvikelse. Denna var mycket bättre. Kan knappt vänta tills del 2 kommer ut. Only 8 months to go...

Avslutade kvällen med att se första avsnittet av den andra säsången av Vampire Diaries. Längtar till nästa avsnitt.

Nu insåg jag precis vilket tråkigt "idag-har-jag" inlägg detta blev, men jag känner mig tvungen att dokumentera dagens händelser.

Svar till Nora: Visst kan jag göra en videoblogg! Hinner nog inte förrän helgen, men kika in på min blogg på lördag ska du nog se att det har dykt upp en ;) puss.


Todays and yesterdays challenge
Day 16 - Another picture of yourself
Day 17 . Someone you would like to switch lives with for one day and why

Day 16:Letade runt lite i arkivet ty jag har inte tagit några nya bilder de senaste dagarna och kom över denna sommriga pärla från balder-katarina kampen. Eller snarare fikat i stadsparken efteråt.


Day 17:

Om jag fick byta liv med någon för en dag skulle det nog vara typ..alltså kan man välja karaktärer ur böcker eller? Jaa, det är klart! Okej isåfall skulle jag lätt vilja vara Bella Swan. Okej, det lät riktigt fånigt, men skulle det inte vara nice att få ha Edward för en dag? A juste. Inte lika fånigt nu längre eller hur? okej kanske lite

!!!!

Imorgon ska jag se Harry Potter och dödsrelikerna del 1 med Nadia och Nathalie!!!!! Jag är riktiiiigt taggad! Harry potter i mitt ♥Någon mer som ska se den eller såg den idag? ;)


Typ Grease

Sitter nu i skolan. Dramat blev inställt. Värt att gå drama, right?

Kom just på en sak som stör mig otroligt mycket. Det är när jag får en riktigt bra idé till en story och blir taggad på att skriva. Men det lyckas alltid bli så när jag t.ex. sitter på en lektion eller är ute någonstans utan tillgång till varken dator eller papper och penna. Lyckat eller hur?
Sen när jag väl kommer hem och  har tid så har jag ju självklart glömt bort vad det var jag tänkte skriva om, eller helt tappat skrivlusten.
Förresten försöker jag hålla mig till den story jag har nu som jag by the way inte kommer någonvart med pga. tidsbrist.
JA, jag är på jävligt bra humör, hurså?Kommer ni ihåg förra året när jag tog en bloggpaus cirkus en månad och gjorde comeback med ny frisyr och hårfärg. Precis som i filmerna. Tjejen drar sig undan ett tag och sen så BAM kommer hon tillbaka och är helt annorlunda. Typ Grease.

Todays Challenge

Day 15 - Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play


1. Not Ready To Make it Nice - Dixie Chicks

2. Happy Ending - Mika

3. Space Bound - Eminem

4. Us - Regina Spektor

5. Eet - Regina Spektor

6. Nothing Compares - Linnea Henriksson

7. Love The Way You Lie - Eminem feat. Rihanna

8. I Am Not A Robot - Amy And The Diamonds

9. Same Song And Dance - Eminem

10. Fireflies - Owl City

Vill bara tillägga att thanks to den här challengen tog mitt ipodbatteri slut. Ser ni hur mycket jag offrar för er? Juste. En hel kvälls musiklyssnande.

PUSS ♥

15 November 2010

Ljudet av fotbollsgalan stör mig. Det gör mig ofokuserad. Varför tror ni egentligen att jag uppdaterar bloggen? Jo, för att jag är inte kapabel till att göra mycket annat i detta läge.
Förutom att kolla på just fotbollsgalan som tycks återkomma minst en gång var tredje månad. Vad är grejen?

Jag kan skriva upp lite spanish här. Prov imorgon och för en gångs skull har jag verkligen inte pluggat. Nästan. Lurade jag er? Lite iallafall? Som om det finns något prov jag kan strunta att plugga till. Jag får dåligt samvete om jag inte gör det, förutsatt att jag inte redan kan det.
Lite tråkigt att jag inte kan slappna av, men det är som det är.

Juste spanish var det!

Adios ♥


En massa challenges

Day 11 - Another picture of you and you're friends
Day 12 - Why did you start blogging?
Day 13 - A picture of your room
Day 14 - A picture of you and your familyDay 11:Haha♥♥

Day 12:

Jag har haft flera bloggar..tror detta är min fjärde. Jag började nog mest för att alla andra hade en blogg och då tänkte jag att jag också lika gärna skulle kunna skaffa en. Jag vet inte riktigt varför jag fastnade så bra vid den här bloggen och inte skaffade en ny som jag gjorde med dem tidigare. Och nu har jag haft den så länge att jag kan nästan inte ta bort den.

Day 13:Mitt rum. Det känns på något sätt väldigt personligt att lägga upp en bild på sitt rum, även om det bara är saker. Många av sakerna finns där bara för att jag inte orkat ta bort dem. Andra finns där för att det är en del av min personlighet skulle man kunna säga.


Day 14:Mi familia en Italia ♥Söndag

Jag har många gånger försökt förneka detta faktum, försökt få dagen att innehålla något kul eller intressant. Men det går inte att undvika detta längre. Det är bara att erkänna: Söndag är officielt pluggdagen. Allt det där man sköt upp till morgondagen görs på söndagen.
Detta är lite synd, eftersom att det blir som en ond cirkel. Alla har en massa plugg och sånt att ta igen på söndagen så ingen har tid att träffa den andra. Så då blir man endå sittandes hemma med sina skolböcker, även om man hade tänkt göra något annat från början.

What a shame.

Men å andra sidan. Det är inte riktigt som att man orkar gå ut i det här tråkvädret. Sverige i vintertider alltså. Inte okej.

Sunday Bloody Sunday - Paramore

Tack till dig anonym

Du gjorde mig glad ♥

Det här var ju tråkigtDenna bok är faktiskt riktigt kul, det är folk som skickat in lappar som det står lite roliga saker på. Jag tyckte lappen på framsidan av boken var roligast. But then again: min humor är lite udda.

Om jag fick önska mig en sak

Jag skulle vilja vara en sån person som är riktigt stark. Psykiskt alltså. En sån person som inte låter sig själv falla på grund av kritik eller när något går dåligt.
Tvärtemot blir jag faktiskt lätt sårad av kritik även om jag vet att bara för att en person tycker på ett sätt betyder inte det att alla tycker det.
Jag har lätt för att ge upp när saker verkar för svåra.
Så om jag fick önska mig denna sak skulle jag inte ha en tyngd över hjärtat hela tiden. Jag skulle inte sätta den press på mig själv som jag gör varje dag.
Jag vill inte falla innan jag ens ställt mig upp.13 November 2010, 1:04

Ni vet dem där kvällarna när man verkligen inte kan sova. Ja, ikväll är en sån kväll. Jag har försökt att sova, tänkt att jag måste varva ner efter en jobbig skolvecka fullproppad med plugg, sena kvällar osv.
Men det är värdelöst.
Så istället uppdaterar jag bloggen. Vilken no-lifer jag är.
Aja.
Kan lika gärna ta och tipsa er om filmen "The A-Team". En action-komedi, så gillar ni inte sånt ska ni inte se den. Men jag är - tvärtemot vad man skulle kunna tro - en sån tjej som verkligen älskar actionfilmer. Speciellt action-komedier.4/5 Toasts haha

PUSS ♥


BESÖKREKORD

475 besökare idag!! Herregud. Btw svar till Sara: ja det har du rätt i det är något jag alltid haft problem med och alltid gjort en massa slarvfel med.
Svar till Malin A: du har rätt i att det finns en del välbetalda jobb på sam men inte för mig och jag skriver alltid ur mitt perspektiv. Visst natur är nog lättare för den som är intresserad men återigen jag skriver om mig själv inte någon annan. Och jag snackade om att det skulle vara bra mycket lättare att få mvg i alla ämnen på sam än på natur för mig. Plus att välbetalda jobb inom sam tar oftast väldigt många år att jobba sig upp till. Men jag tycker inte att det bara är lata personer som läser sam, annars hade jag väl inte övervägt att byta dit? För jag är verkligen ingen lat person, jag sliter hårt för mina betyg.
Svar till Miss C: Absolut! Jag hejade på henne hela tävlingen haha ;)
Svar till Emma: Sant, jag är inte heller överförtjust i resten av skivan..


PUSS PÅ ER SOM KOMMENTERAR ♥♥

11 November 2010

Jag tänker inte låtsas som om mitt liv är särskilt intressant just nu. Det är det inte.
För det mesta pluggar jag. Det kanske är rätt trist, men jag är van så jag har lärt mig att gilla läget och ta vara på dem stunder när jag gör något annat. Till exempel är med mina vänner.
Ja.
Det händer då och då. Mer sällan med tanke på allt plugg, men lite social tilllåter jag mig själv att vara. Fester har jag i princip bojkottat (förutom på höstlovet).
Så nu tar jag en dag i taget. Ett prov i taget. Och gör mitt allra bästa för att få mvg på det prov som är aktuellt. I det här fallet biologi. Imorgon.
Redo?
Ja.
Taggad?
Nej.


PUSS ♥

P.S. På min statistik står det att jag har mellan 80-90 läsare/dag. Om det nu stämmer (vilket det antagligen gör med tanke på att statistiken inte hittar på random siffror), så är jag besviken. Ska det vara så svårt att lämna en liten kommentar?
En fin kommentar kan faktiskt göra min dag ;)Todays Challenge

Day 10 - Songs you listen to when you're happy, sad, bored, hyped, mad

HAPPY:


Pink - Raise You're Glass

Fasen vad svårt det var att välja en låt! Aja, jag väljer den låt jag lyssnar mest på justjust nu (detta ändras från dag till dag haha)


SAD:Lose You - Pete Yorn

Man skulle ju kunna tro att jag skulle lyssna på en glad sång för att bli gladare, men på något sätt slutar det alltid med att jag tycker synd om mig själv och sitter och lyssnar på den här låten haha.


BORED:


Like Toy Soldiers - Eminem


HYPED:Loca - Shakira

Todays And Yesterdays ChallengeDay 08 - Short terms goals for this month and why
Day 09 - Something your proud of in the past few days


Day 08:

1. Få så bra betyg som möjligt på biologi och spanska provet.
2. Inte tvivla så mycket på mig själv (angående om jag kommer klara natur eller inte)
3. Kämpa stenhårt med matten/fysiken
4. Trots att framtiden är viktig, försöka att leva i nuet och ta var dag som den kommer

Day 09:

Jag är stolt över att jag äntligen bestämt mig för att gå natur och inte håller på och velar mellan att byta och inte byta. Jag vet att det finns fler sätt att komma in på läkarlinjen än att ha mvg i varenda ämne. Jag kan tenta av olika kurser (dock kostar det 1000 kr/tenta), jag kan plugga utomlands osv.
På något sätt har jag insett att jag kommer att klara det.


Svar till anonym person

Anonym om Back To School:
Det där med fler valmöjligheter när amn går sam är mest bara skitsnack. Bara om du typ vill bli läkare, veterinär eller något annat inom fysik/kemi. Läser du sam, och sen väljer till matte C så kommer du in på i princip va som helst på universitetet/högskolan.
Bättre att gå sam om man känner för det, lite enklare att få bra betyg, och det går ju alltid att gå ett basår sen om du ångrar dig och vill plugga vidare till något där man behöver naturämnena :)


Det är faktiskt inte skitsnack om man vill ha ett jobb där man känner bra med pengar. Visst, det går väl att läsa typ juridik, men det är jättesvårt att få jobb sen och betygshetsen är enorm. Och har du kanske tänkt, har det ens fallit dig in att det kanske är precis vad jag siktar på? Att bli läkare eller något sånt. Jag vill verkligen komma in på läkarlinjen. Det kanske inte är mitt drömjobb egentligen, men det är något  jag kan trvias med. Väljer man till matte C kan man säkert komma in på fler linjer, men antagligen inga som leder till jobb med riktigt bra lön, vilket jag vill. Kalla mig materialistisk, jag bryr mig inte. Hellre det och ekonomiskt oberoende än tvärtom.
Förresten är det inte värt att gå basår för från och med i år kommer de flesta linjer bara ta in elever från direktgrupper och inte kompletteringsgrupper.
Plus att jag känner egentligen inte för någon av dem. Jag gillar inget ämne särskilt mycket.
Mycket har förändrats sen igår.
Jag SKA gå natur. Jag SKA komma in på läkarlinjen på ett eller annat sätt. Jag skiter i om detta blir tre skitår. Jag ger gärna upp tre år för att få det bättre sen.
Sen kan du väl ändå sluta vara anonym. Det är bara fegt.
Men jag måste ändå tacka dig för att du försökte hjälpa. Kul att få respons iallafall.
Tack till dig anonyma människa.

Back To School

Och så tog höstlovet slut. What a shame.
Jag ska vara ärlig: Jag har en hel del tankar om att byta till sam. Natur är svårt. Jag gillar inte ens naturämnena. But then again: jag gillar inget ämne speciellt mycket.
Plus att jag har fler valmöjligheter med natur.
Men det är svårt och jag vill hellre gå ut gymnasiet med toppbetyg på sam och kanske färre valmöljligheter än halvbra betyg på natur. Då blir jag ändå begränsad.
Som sagt: en hel del tankar.
Jag vet verkligen inte vilket jag vill mest, vilket som är bäst. Och jag trivs ju så jäkla bra i min klass. Synd att chansa. Kanske.
Äh.
Jag får se vad som händer.


PUSS ♥

Todays Challenge

Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you
Yes, det är väl dags att erkänna (om ni inte redan visste det) att jag är en stor harry potter nörd. Jag har läst alla böcker på både engelska och svenska flera gånger om haha.
Min största harry potter period är väl över, men än i dag läser jag ett kapitel ur någon harry potter bok varje kväll för att påminna mig om den tiden då harry potter betydde nästan allt och mitt största bekymmer var när nästa bok skulle komma ut.
Nu förtiden har jag så mycket att göra att jag inte riktigt hinner vara barnslig, men harry potter påverkade mig jättemycket förut och gör det fortfarande genom att låta mig komma bort från allt jag måste göra några minuter varje kväll.
Faktiskt så ska jag se harry potter och dödsrelikerna del 1 den 18/11 :D

PUSS ♥

P.S. bilder på presenterna jag fick i fredags kommer upp senare ikväll eller imorgon. Eller någon annan dag.

Todays and yesterdays challengeDay 05 - A picture of somewhere you've been to
Day 06 - Favorite superher and why


Day 05:Italien. Det var så himla vackert där och det var verkligen perfekt väder!

Day 06:

Min favorit superhjälte...egentligen har jag ingen. Men när jag var liten tyckte jag att Stålmannen var bäst och anledningen till det var att han kunde flyga. Det fanns säkert andra superhjältar som kunde flyga, men jag var inte särskilt insatt i det där.


PUSS ♥

5 November 2010

Om några timmar kommer ett gäng fina tjejer hem till mig på middag.
Förresten så har jag inte så mycket tid till att blogga framöver eftersom att jag måste satsa stenhårt på plugget. Det är inte lätt på natur alltså. Jag underskattade det något otroligt.

Men nu måste jag gå och fixa lite innan middan.

PUSS ♥

Kväll&morgon (lika trött på båda bilderna)


Jag igårkväll.Jag imorse.


Gårdagen var roligare än jag trodde att den skulle bli.
Men jag vet att den aldrig hade varit så rolig, om det inte var för mitt sällskap.
Ni vet vad man säger: Fint folk resulterar i en fin kväll.
Det är iallafall vad jag brukar säga.
Fast nu ljög jag faktiskt. Det brukar jag inte alls.
Men det händer.
Antar jag.

Todays Challenge

(glömde göra igår så det kommer 2)

Day 03 - A picture of you and your friends
Day 04 - A habit that you wish you didn't have


Day 03:Day 04:

Jag önskar att jag inte bet på naglarna. Skulle vara nice med långa fina naglar, som man kunde måla med nagellack (gör aldrig det nu, eftersom det drar för mycket uppmärksamhet till mina korta naglar).

PUSS ♥

Detta gör jag just nuLyssnar på musikPluggar biologiSmsarTar egobilder, som en ursäkt för att inte plugga biologi

Men detta är dock inte hela dagens planer. Vid tre kommer Èrika och ikväll drar vi på party. Känner mig faktiskt riktigt taggad.
Jag som annars är så negativ.

PUSS ♥

Sagan om Yamin och biologiboken
Det hela började en helt vanlig tisdag, då Yasmin fick för sig att plugga biologi då hon har prov efter lovet.Så hon tog upp biologiboken ur väskan, glatt förberedd på att förundras över allt hon skulle komma att lära sig (höhö)Hon började läsa lite smått och koncentrerade sig noggrant för att ta in all ny kunskap.Men biologibokens innehåll var inte alls roligt och koncentrationen började glida iväg......för att slutligen ge vika för sömnen.


Pöözzz / från en trött chey

Hur mycket mer orkar jag?

Finns det någon gräns för hur mycket en människa orkar med. Psykologiskt?
Jag vet inte.
Jag vet helt ärligt inte om jag kommer orka om något mer händer. Kan jag någonsin få tid för att lösa dem problem jag redan har?
Nejnej.
Där kom nästa grej.
Smash.
Ännu ett knytnävslag.

Men det är väl i såna här situationer som jag kan se vilken sorts människa jag är.
Den som ger upp?
Den som kämpar tills det inte finns något kvar?
Ja, det återstår att se.

Personligen är jag ganska så inställd på alternativ nr 2, men det skulle mycket väl kunna sluta med alternativ 1.
Lugn. Ni kan andas ut.
Jag menar inte självmord.
Jag menar att bara släppa allt och låta det vara.
Men det är klart.
Då kan ju allt bli ännu värre.
Men vad vet jag?

Kanske är det precis vad jag måste göra.
Släppa taget.

Så många funderingar, så lite tid, right?

Okej seriously nu får jag fanimej ta o skärpa mig. Det som jag just skrev var bland det mest själviska och martyraktiga jag någonsin skrivit.
Så blir det när man lyssnar på Nothing Compares, har en dålig dag, äter för mycket choklad och man sitter instängd på sitt rum med världens tråkigaste text om allt vad urdjur heter.
Nej förlåt mig.
Visst, kan det vara jobbigt ibland, men så himla jobbigt är det ändå inte.
Om några år kommer det vara som en fis i rymden. Förmodligen kommer jag inte ens komma ihåg dessa problem.

Todays Challenge

Day 02 - The meaning behind your blogname


Min blogg heter då yasminlikeaflower. Jag fattar inte riktigt varför jag döpte den till något så töntigt. Menmen, det är som det är. Yasminlikeaflower står då för att jag heter yasmin och det finns en blomma som heter jasmin -----> yasminlikeaflower. Dock skulle det ha passat bättre om jag döpt bloggen till yasminliketheflower.
Men jag tänkte väl inte riktigt så långt...


PUSS ♥


Nathalie fick en uppenbarelse
Todays Challenge

Day 01 - A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself(okej jag blundar, jag vet no comments thank you very much)

Okej 15 fakta, vet inte om det är så värst intressant men det är väl upp till er att avgöra:

1. Jag biter på naglarna

2. Jag önskar att jag inte bet på naglarna

3. Jag försöker sluta bita på naglarna

4. Mina naglar..okej jag skoja, inget mer om mina naglar. Jag är beroende av att lukta på mitt doftljus från IKEA

5. Jag är väldigt klantig

6. Jag har ett väldigt dåligt minne..

7. ...förutom när det kommer till onödiga fakta och texter och sånt som man ska lära sig

8. Jag ogillar färgen rosa väldigt starkt

9. Jag känner mig handikappad utan min mobil

10. Jag skrattar (alldeles för ofta) åt mina egna skämt

11. Jag har skrivit en bok en gång i tiden (jag säger inte att den var bra, för det vore att ljuga)

12. Boken jag skrev var riktigt bra

13. Jag ljuger rätt ofta

14. Min värsta mardröm är att någon ska bryta sig in i mitt hus på natten och skjuta hela min familj, men låta mig leva

15. Jag hatar, verkligen hatar att vara ensam. Alltså det kan vara hemma, på stan, i skolan, var som helst. Jag måste ha människor runt omkring mig. Attention whore? Kanske.
My DayEtt snyggish linne jag provade, men dock hjärtlöst lämnade kvar på H&M med ett tomt löfte om att jag skulle återvända.Ett annat snyggt plagg som jag faktiskt köpte.Èrika ♥Före fikat (så att ni tror att jag var duktig och bara åt den där lilla biten)..

Efter att ha kommit hem och ordnat mina planer för morgondagen så sitter jag här och funderar på om jag inte ska ta och skriva lite på min novell. Jag har (som ni kanske räknat ut) inte skrivit två sidor varje dag eftersom att jag verkligen inte har tid.
Men nu skulle vara ett rätt så bra tillfälle.
Jag tror jag gör det faktiskt.
Men först.
Mot tvättstugan!


Denna högst onödiga, men ändå tidsfördrivande "30-day challenge" ska jag genomföra denna månad. Wish me good luck.


Day 01 - A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself
Day 02 - The meaning behind your blogname
Day 03 - A picture of you and your friends
Day 04 - A habit that you wish you didn't have
Day 05 - A picture of somewhere you've been to
Day 06 - Favorite superher and why
Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you
Day 08 - Short terms goals for this month and why
Day 09 - Something your proud of in the past few days
Day 10 - Songs you listen to when you're happy, sad, bored, hyped, mad
Day 11 - Another picture of you and you're friends
Day 12 - Why did you start blogging?
Day 13 - A picture of your room
Day 14 - A picture of you and your family
Day 15 - Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play
Day 16 - Another picture of yourself
Day 17 . Someone you would like to switch lives with for one day and why
Day 18 - Plans/dreams/goals you have
Day 19 - Nicknames you have; why do you have them
Day 20 - Someone you see yourself marrying/being with in the future
Day 21 - A pictur of something that makes you happy
Day 22 - What makes you different from everyone else
Day 23 - Something you crave for a lot
Day 24 - A letter to your parents
Day 25 - What I would find in your bag
Day 26 - Your favorite time of the year
Day 27 - Why are you doing this 30 day challenge
Day 28 - A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29 - In this past month, what have you learned?
Day 30 - Your favorite song


Shopping med..

ModellsnyggaunderbarasuperbästatekoppenÈrika ♥♥

Den här veckan kan blir en av dem bästa på länge faktiskt.

Men (det finns alltid det där jävla men:et)
Jag måste göra tråkiga saker också.
Fast ni bryr er ändå inte så jag orkar inte ens skriva ner det.

Ni kan få ta del av en sanning om mig: När jag lyssnar på musik (förtillfället Loca - Shakira) älskar jag att dansa för mig själv och låtsas att jag är bra på det också.
Men å andra sidan.
Det tror jag alla gör.

PUSS ♥


RSS 2.0