26 april 2012

Sitter här och undrar varför man måste ha läst fysik B för att komma in på läkarlinjen. Vad har elongationen för vågor att göra med sjukdomar? Vad har jag för nytta av att kunna räkna ut gitterkonstanten och kunna avgöra om en stöt är elastisk genom beräkningar?
Nu har jag nästan klagat klart. Men först måste jag klaga över matten också och hur mycket jag inte orkar med matte C nationella om tre veckor. Eller förresten, jag kanske kan vara så snäll att jag skippar det eftersom att jag har ett alldeles för svårt fysikprov imorgon.
Men efter det så ska jag ta mig tiden att gnälla över matten. Och kemi B också nu när jag ändå är igång.
Som tur är så består inte mitt liv av bara plugg (90 procent kanske, men inte 100). Så jag kan iallafall vara glad för att det snart är långhelg, valborg och inte alltför långt kvar till sommarlovet.

Valborg för ett par år sedan. Mycket har förändrats, det mesta till det bättre


PUSS ♥

12 April 2012

Hej
Efter ett påsklov som innehöll 18årsfirande, myskväll med Fatema och Carro, övernattningar hos Patrik, högskoleprov, alldeles för mycket påskgodis och lite annat smått och gott så är det inte kul alls att vara tillbaks i skolan. Som tur är så är det mindre än 9 veckor kvar totalt till påsklovet och 5-4 veckor om man räknar bort alla helger och andra lediga dagar!
Förresten så har jag varit väldigt effektiv idag..var egentligen ledig från skolan pga. att min enda lektion var naturkunskap som nu är en avslutad kurs, vilket innebär att jag är ledig varannan torsdag (lyx!). Men istället för att sova till klockan elva och ta det lugnt så gick jag upp klockan sju, åkte till Sats och gymmade två timmar, åt lunch på skolan, kom hem, tog ut hunden, städade och pluggade några timmar. Nu ska jag se ett efterlängtat Glee-avsnitt!

PUSS ♥

P.S. Förutom att den här dagen har varit väldigt produktiv så är det även min och Patriks 10-månadersdag! ♥RSS 2.0