answer

cissi om 31 Maj 2010:
din blogg är jäääättebra! jag tycker att det är roligt att du är så äkta <3
men snälla kan du inte uppdatera lite oftare, skulle vara jättekul !


Kul att du gillar min blogg! Tyvärr så är jag såndär vad heter det? LAT person hehe..så vi får se hur det blir med uppdateringen.
Men i sommar då jävlar! Då ger jag upp hela mitt kompisliv till bloggen haha, nejdå, skojja bara. Fast när jag är i Italien kanske det blir lite magert med uppdateringar, men hey alla vill väl gå ner i vikt? HAHA, gud vad roligt *host host*
Förlåt hörrni, ni vet vid det här laget hur jag är; flum, flum och ännu mer flum. Särskilt på kvällen.

Okej, nu tackar jag för mig

Puss på rumpan ♥



Följde ju med baba till enköping där hans kopmis bor lite på landet och då hade kompisens katt fått ungar för bara en vecka sen. Kolla vad söööta! ♥

31 Maj 2010

Salam!

Har ganska nyligen kommit hem från skolan som har varit så himla chill! Till exempel träslöjden; vi satt ute i solen och lekte med dominobrickor, solade och pratade. Mys ♥
I alla fall! När jag kom hem kom jag fram till den underbara slutsatsen att jag har absolut ingenting som jag måste göra! Inget plugg, ingen hund att ta ut (sis tur), no nothing.

Ska kanske följa med baba till hans kompis i enköping som typ äger ett gym och gymma och sen käka pizza. Låter bra va?

Just nu sitter jag och lyssnar på New Moon soundtracket, som är väldigt bra :) Har faktiskt vart på bibblan och gissa vad jag hittade (förutom noterna till cats och chess som jag ville låna)? Jo, Twilight soundtracket på pianonoter med text och sångstämma till. Skitbra :D Så jag har prövat några låtar och det låter bra.




´
Satellite Heart - Anya Marina (från New Moon soundtracket) ♥
Min favorit från soundtracket.

Madcon - Back on track

Salam malekom!

(då ska ni svara: aleke salam!)

Jag har just kommit hem från att ha varit på en biltur nånstans med baba. I Alsike. Jag kunde bara tänka "Helsike". Baba ville kolla på några buskar eller nåt. Vi pratade lite. Åt glass. Kom hem.

Måste säga att jag gillar Madcon; bra musik faktiskt.

Vet ni vad?
Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden några år. Det skulle nog många vela, men bara så att ni vet.
Och jag älskar mitt gamla crapiga piano. Det gör jag verkligen. Det finns minnen från det pianot..tårar som runnit när jag spelat, tankar jag tänkt, beslut jag tagit, rysningar jag fått av musiken. Det är speciellt.
På något vis.

Nä nu får det räcka med ändlöst, meningslöst grubblande.
Vill ni veta en sak om mig?
Jag grubblar för mycket.

Puss♥


30 Maj 2010 ( IMORGON SÄTTS ÄNTLIGEN BETYGEN)

Hej! :)

Vet ni, jag blev så jäkla glad när sverige INTE gick vidare till finalen...alltså så himla typiskt svennar ÅHH!! Irriterande. Vi ska alltid tro att sverige är ett så otroligt bra och utvecklat land osv. Visst, det är det i många anseenden, men jag blir så sur när vi förlorar och så ska varenda svenne gå i typ chocktillstånd och vara fett agro för att vi inte gick vidare.
Okej, nu när jag fått ut det där så ska jag säga min favorit det här året: Azerbadjan (min favvo förra året var också azerbadjan). Safura - Drip Drop. Vet inte riktigt varför jag gillade den, men det var bra helt enkelt!
På andra plats för mig kommer: Belgien. Me and My guitar - Tom Dice. Grymt mysig låt :)
Och på tredje plats. Tyskland. Årets vinnare med andra ord. Bra låt, hemsk engelska. Lät som om hon sjöng på tyska med engelska ord haha.

Men hörrni! Idag är det mors dag! Älskar dig mamma ♥





Yasmin tar sig en liten funderare...


Det känns så konstigt ibland. Jag vet inte riktigt om jag är glad eller ledsen.
Jag vet inte om jag vill blunda eller inte.
Det är som om jag letar efter något som ska få mig att bestämma mig för en känsla.
Vad som helst.
Men jag ska försöka sätta finger på den här känslan.
In fact, så ska jag skriva ett recept på det:

1 dl melodramatik
1 tesked önsketänkande
1 msk lycka
1 dl ...no make that 2 1/2 dl sockersug
1 tsk något att se fram emot

There you go; Yasmins specialitet.

Var noga med att inte ha i för mycket önsketänkande för då resulterar det i en soppa sorg.

Lite fler bilder

Salam!

Har inte hunnit uppdatera idag, har varit med p hela dagen och nu är det lite trevligt folk på besök ;)
Det blir att äta god mat och lite prat.
Förresten så prövade jag och p det där zumba idag och det var faktiskt helt ok! Rätt kul faktiskt :)
Lite fler balbilder (lånade från fb):


Haha, kolla hur sur jag ser ut!

I vimlet!

Sötaste Amelie ♥

Jag och Pontus ^^

Fina Alice och jag :)


En otroligt proffsig bild...:p

Jag och vackra Saga ;)

28 Maj 2010

Balen var superrolig!
Dansade, åt gott, skrattade.
Jag skippade däremot efterfesten..kände inte riktigt för det. Alkohol å grejer..nej,nej det är inte jag.

Måste bara säga att stämningen var på topp när djn spelade good night - black eyed peas. Ett ord: KRETALÅTEN!
Alla har varit i princip döda i skolan idag. Jag var förstås också trött men jag var varken bakis eller ens hälften så trött som alla andra.

Alla var grymt snygga igår och ja, det var helt enkelt en rolig kväll! Nu sitter p här och vi ska väl hitta på något snart.

Puss på rumpan ♥

 
promoutfit :)
 
Jag och söta alice♥

Snyggingarna ;)

Sötnosarna ♥

Maja har skomakartummar :p

Maja och hennes baldejt Sandro :)

Ludde hotar Cajsa...

Adrian och Ana

Elias: klassens mest tävlingsinriktade wanna-be steeek haha XD


26 Maj 2010

Salam! :)

Idag fyller min söta farfar år så det blir lite tårtätande, men jag ska faktiskt träna idag, ut och springa med baba.

Imorgon är det BAL och några av mina vänner ska komma hem till mig innan och fixa sig och ha det lite kul innan balen och sen drar vi dit tillsammans. Det är öppet att komma hem till mig innan om någon vill, men messa i så fall. Bordsplaceringen har varit ett hett ämne de senaste dagarna, men det verkar lösa sig. Jag visste fram tills idag bara att jag skulle sitta brevid min baldejt eftersom att paren ska sitta brevid varandra, men jag är ändå ganska nöjd med var jag har hamnat. Det funkar.

Ikväll blire att duscha, raka benen, smörja in sig med mjukgörande kräm, ansiktsmask osv osv. Fix, fix, fix. Men jag behöver i alla fall inte bekymra mig om några finnar,  ärr, ögonbryn eller liknande. Jag kör på ganska naturlig stil imorgon.
Ganska puffig, vit, knälång klänning.
Ganska hög klack.
Rätt så vardaglig sminkning, men med ögonskugga+rouge.
Lockat hår.
Uppsatt lite grann (kanske).
Långa örhängen.
Liten, blå väska som matchar bandet på klänningen.

Det blir fint. Tror jag.


S O R R Y

FÖRlåt TILDE !!!

Glömde ju säga hur konserten var! Tildes performance var väldigt bra och jag är imponerad och tildes röst är väldigt speciell...den är liksom svår att placera. Den har ingen genre alls. Ungefär som hon tjejen marie eller vad hon nu än hette som var med i melodifestivalen för några år sedan och som skelade lite och som sjöng nåt i stil med "when you're sitting on the couch, and love becomes sacrificing...".
Låtarna de sjöng tsm var förvånansvärt bra för en kör där kanske inte alla sjöng rent. Jag som Balderbarn måste ju vara lite extra kritisk eftersom att alla i vår skola sjunger bra då man måste göra intagningsprov och vi har otroligt organiserade konserter men det var fortfarande bra gjort av katarina. Fast hennes lärare är ju dum i huvudet!!! Han förlöjligar, ja ni läste rätt: F Ö R L Ö J L I G A R en av de bästa band och en av de bästa sångare som någonsin funnits dvs. QUEEN och FREDDIE MERCURY, vilket leder mig till slutsatsen att han är en inkompetent musiklärare. Fine, om han inte gillar musiken smaken är som baken (den är delad), men han måste fan fatta att Queen gjorde otroligt musikalisk musik och att de sjöng extremt bra för om han inte fattar det så har han tagit konceptet tondöv till en helt ny nivå.

Puss på rumpan för nu ska lilla jag sova ♥

 

25 Maj 2010

Salam tomater!

Nu sitter jag här i mitt rum och leker emo...nejdå men mitt rum är typ släckt och jag sitter vid datan i min ensamhet höhö.

Min balklänning kom hem idag också, fixat av mommas chef och sitter som en smäck! Kom på att när jag prövade den första gången hade jag inte klackskor på mig så nu när jag prövade med mina balskor är den perfekt längs och exakt så puffig som jag vill ha den! Den är helt enkelt underbar :D

Jag har också köpt lösnaglar idag eftersom att jag (tyvärr) biter på mina naglar och då jag vill att det ska se lite fint ut på balen så vill jag ha långa naglar (eller åtminstonde några naglar alls).
Har också köpt hårspray, som behövdes eftersom min gamla var någon liten skitgrej som räckte en vecka typ haha, nejdå men två veckor kanske. I alla fall så behövdes det både till balen då jag ska locka håret och till andra tillfällen...

Skolan har varit normal, inte hänt så mkt. Eller jo en grej HAHA! Ursäkta, jag hatar också när folk inte skriver ut saker och jag brukar hålla mig till min "har man sagt A får man säga B" princip men nu går det verkligen inte! Vill bara att ni ska veta att det var en lite rolig grej som hänt :p
På biologin satt typ alla och masserade varandra och gjorde allt utaom biologi föutom duktiga alice som ritade så fint på upg.
Ingrid masserade adrian och ingrid blev masserad av jacob som sedan blev masserad av henne medan jag masserade henne och innan det masserade jag elias som sen masserade mig osv osv.

Nu blev detta inlägg för långt. Men whatever.

Puss på rumpan ♥


Zumba musiken är på högnivå...

Idag är det då ledigt pga konserten i lördags så jag har varit inne i stan och även varit på mommas jobb för att hennes chef tydligen kan sy och ska fixa min balklänning som är en aning för stor i bysten, men det ordnar sig. Tänkte be henne korta upp den lite men insåg att jag gillar den som den är.

Ikväll så har söta tilde konsert och det visade sig att det var runt halv sju istället för på skoltid som jag trodde och därför kan jag då komma! Så ikväll bär det av till slottsbiografen och sen blir det väl att knalla runt på stan med lite folk :)

Btw, min momma håller på med det där zumba nu och musiken är på högsta nivå och det är GANSKA irriterande..!

Aja, nu ska jag kolla lite bloggar osv och äta lite lunch ;)

Puss på rumpan ♥


Small talk

Hej :)

Snart ska jag se på film (I love you man, tror jag) och sen ska jag nog ringa ryan ♥ Hata tidsskillnaden!!
Imorgon ska jag in till stan för att fixa med min promklänning och jag är lite ledsen för att jag inte hinner komma på söta tildes konsert! :/ Men det blev lite för kort varsel, tyvärr, så jag får nöja mig med att se videos på fejjan.

Nämnde jag att jag är ledig imorgon pga konserten som tog upp nästan hela lördagn? Det är jag iaf, så det blir riktigt nice att få vila ut.
Sen på tisdag blir det back to school, onsdag även vanlig dag, torsdag blir det bal, fredag eller lördag ska jag kanske träffa p, söndag har jag inga planer så feel free to boka mig. Ja jag vet att jag mixar för mycket engelska med svenska, men that's sooo yasmin style (hoppas att ni fattade att jag drev där på slutet) :p

Men nu små fågelungar ska jag rulla vidare till el tv!

Puss på rumpan ♥



Här är söta Donya som sjunger och dansar Bad av Michael Jackson :)
Hon kan dock inte texterna så bra eftersom hon lärt sig allt genom att titta på videor och lyssna så hon sjunger som hon tycker att det låter, men gulligt är det iaf ♥

En massa bilder 9AB ("lånade" från fb)




Haha, vi övad spexdansen ute, eftersom det var någon föreläsning i aulan

pose ;)



Pontus kör sina timberlake moves till 4 minutes :)


Adrian var lasse/anders från allsång på skansen när vi sjöng tio tusen röda rosor haha!

Èrika och Alex dansar till un, dos, tres, un pasito palante maria!

Familjen i skogen

Fem smutsiga små fingarar, på en smutsig liten hand...

Maja kommer med frigolittermometern på 800 grader :)
´
Jackson 5 på ABC

Anders & Gunnel gör sitt lilla intro till potpuriet (temat i år var lössiffror, så de spelade brasse och magnus från
5 myror är fler än 4 elefanter) ;)

spexdansen


spexet

9:ornas låtar (happy ending, nants' ingonyama och circle of life ihopsatta)

Jag är tjejen i blå kjol till höger

Från vänster: Daisys skugga, min skugga, Michelles skugga och Sagas skugga :p

Glömde förresten nämna att det var Michelle och Paulina som fick stipendium igår! Är jätteglad för bådas skull! Michelle fick för musik&matte och Paulina fick för god kamratskap, musik och lite andra grejer, har inte riktigt koll :p

Lite bilder från middagen (tagna med min mobil):



Klara, jag och Èrika ♥

Amelie leker emo, hehe...

Maten, mums :)

Söta Èrika ♥

Heh, typ ingen är beredd..

Vackra Bolala och söta Filippa :)

Pontus, Kajsa och Rasmus :)

Haha, alla är oförberedda förutom Soraya :p

Elias & CJ posar lite fjortis sådär haha

Visst är dem söta? :)

Och till sist jag ;)


FÖLJ LÄNKARNA FÖR ATT SE NIORNAS SPEX OCH EN AV VÅRA LÅTAR OCH DELAR AV POTPURIET!

http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=393981528142&ref=mf

http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=393998688142&ref=mf

http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=393992273142&ref=mf

(alltså ni måste ju ha mig på facebook för att se så ni andra läsare som inte har det ni får vänta tills klippen kommer upp på youtube:/)

THE SHOW MUST GO ON!

NU ÄR DET ÖVER! MIN SISTA VÅRKONSERT, MIN SISTA KONSERT MED MIN ÄLSKADE SKOLA OCH MIN ÄLSKADE KLASS!!!:'(((

Det var grymt bra och jag är så fruktansvärt nöjd med spexet, våra låtar, potpuriet, vårsångerna, vår egna låt, ja ALLT! Det var först under sista låten (sommarpsalm) som tårarna började rinna och tanken att jag aldrig mer skulle få stå där som en elev på balder/nanna slog mig. Det var nog en av de hemskaste saker jag insett sedan morfar dog tror jag. Ni kanske tycker att jag är fånig och överdriver. Men 6 år! 6 år med mina vänner och min klass och balder, balderandan, de där konstiga sakerna som händer hela tiden, oändliga repetioner och musiken! Det är ännu några veckor kvar til avslutningen men det känns som om det var idag som var min sista dag som ett äkta balderbarn eftersom att det inte blir några fler konserten:(((

Efter konserten blev det middag på balder för niorna med några lärare. God mat, skratt, tal och såklart SÅNG!

Haha, btw så kom jag på att jag vill ha en storebror! Jag har iofs min "lillebror" ryan, men jag vill ha en storebror. Vet ni varför jag nyligen insett det?
Jo, det var när jag såg adrian krama om sin söta lillasyster efter konserten som jag insåg att jag också vill ha en äldre, överbeskyddande (som om inte ryan är det :p) bror som jag kan se upp till och känna mig liten bredvid. Jag vill faktiskt känna mig liten. Det kan vara så otroligt krävande att vara storasyster. Alltid vara den som tar ansvar och som måste föregå med ett gott exempel..

Förresten så var även sötaste tilde och tittade på vårkonserten vilket var väldigt roligt! Fick en stor påse med choklad av henne också, väldigt gulligt av henne ♥ Och hon har filmat en massa också så jag ska försöka lägga upp en video!

Aja, puss och hej ♥

EN GÅNG BALDERBARN ALLTID BALDERBARN!!!!

21 Maj 2010

Hej gullungar!

Idag var det heldagsrep i universitetsaulan och ja det var lite kaos i början och när vi nior skulle fixa med skyltar mm under potpuriet hehe..
Men det ordnar sig säkert till imorgon och spexet kommer nog bli väldigt roligt hoppas jag.
Våra låter kommer att bli annorlunda och förhoppningsvis väldigt bra om alla tar i ordentligt!
Allt som allt är stressen borta och ersatt med förväntan och delvis sorg eftersom att det är sista vårkonserten för mig! (sen blir det gymnasiet!!)

Jag och tekoppen har idag även ätit riesen (som btw är så sjukt gott!) och en varsin bulle ...det enda som fattades var en latte, men det funka bra ändå. Kan man tjocka sig så ska man, lev livet! :p

Efter repet (som tog slut runt 4) så mötte jag upp momma på stan och så köpte vi nya balskor - vita den här gången - eftersom att de förra var en aning för små i fram vilket antagligen skulle ha resulterat i en otroligt painig balkväll. Jag lämnade tbx de skor vi köpte från början på lunchrasten och de jag har nu känns faktiskt mycket tuffare än de andr, som kändes lite damigare..

Nej, nu blev detta inlägg alltför långt!

Puss på rumpan ♥ 


Haha, vet inte riktigt vad jag gör med handen men detta är en några veckor gammal bild XD

HAHA min näsa..!


SKITSPORT, DRA ÅT *******!!

JAG HATAR DEN JÄVLA HOCKYN FÖR ATT DEN SUGER OCH GÅR SAMMA TID SOM VAMPIRE DIARIES SÅ JAG MÅSTE VÄNTA 1 VECKA TILL!!!! FATTAR NI HUR JÄVLA PISSED OFF JAG ÄR JUST NU? NEJ, JUSTE! SÅ MUCKA INTE!!! ÄVEN OM NI INTE HAR DET

Åhhhh, hockyn kan fan ta och DÖÖÖ!!!

20 Maj 2010

Sitter i skolan och tråkar ..
Skulle haft matte men det är nå specprov för folk som ska höja sig så det ska inte jag.
Jag ligger på ett stadigt vg *nöjd*
Ikväll är det vampire diaries! Missa ju förra veckan pg dumma hockyn som btw jag HATAR.

På lördag är det ju vårkonsert så jag har hållt på och fixat skyltar till poperiet på bilden :)
Imorgon är det också heldagsrep så då slipper man skolan.
Äh, nu orkar jag inte skriva mer.

Puss på rumpan ♥

19 Maj 2010

Hej :)

Denna dag har varit ganska alldaglig faktiskt. Bara vart i skolan, haft ett plågsamt rep till vårkonserten på lördag, överlevt repet och pallrat mig hemåt.
Skulle ha träffat Èrika en snabbis men planerna kraschade av several anledningar så vi kanske tar det imorgon. Det gäller min klänning, eftersom att hon har en symaskin så kan vi fixa där det är en aning för stort.
Funderar på att korta den, men i så fall måste jag nog ta den till en syatelje, eller få hjälp av någon sykunnig person för jag vågar inte själv..eller så gör jag det själv. Hur svårt kan det vara egentligen? Man bara mäter, nålar, klipper, fållar, done. Det borde väl till och med jag (som går på träslöjd) klara av?
Äh vi får la se.

Juste, kom på att jag lovade pontus att gratulera honom via bloggen så here it goes: Grattis pontus!
Nöjd nu? :p

Nej nu små fågelungar ska jag avsluta detta inlägg med ett:

Puss på rumpan ♥


Saga :p

Denna ritade jag på en halvtimme (eller fixade på 10 s i CS3)



Haha, jag älskar att sitta och lägga på effekter osv. på mina bilder. Men jag lovar att jag aldrig retucherar mina bilder..jag vet inte ens hur man gör. Jag vet bara hur man ändrar ljuset och ändrar effekter och cropar och fixar konstrasten...
Och inte ens det brukar jag göra, för jag orkar aldrig XD

18 Maj 2010

Min balklänning har kommit!! Jag tycker verkligen om den, men den är till knäna ungefär så lite längre än jag hade tänkt mig men det gör mig inget ;)
Den är iofs en aning för stor vid bysten men drar man åt vid ryggen sitter den perfekt, så det kan jag nåla eller ta till nån syatelje :D
Ni får inte se någon bild, eftersom att det är en överraskning!
Och som tur är, är min baldejt tillräckligt lång för att jag ska kunna ha mina balskor. Allt verkar lösa sig, jag som har haft stress jättelänge pga klänningen ...

Nu ska jag nog kolla lite bloggar och sen vet jag inte vad jag ska göra.

Puss på rumpan ♥

Även om jag (typ) tror på det så behöver det inte betyda att jag bryr mig

Evolutionsteorin.
Tråkig.
Morgondagen kommer att bli..
Gissa två gånger.
Ja, ni fick rätt andra gången.
Rolig.
Hoppas vi.

Ursäkta mig för detta extremt onödiga inlägg, men jag kan upplysa er om att ni enbart slösat bort er tid genom att läsa det här inlägget. Congrats.



17 Maj 2010

Salam!

Åh det är så underbart, sommrigt, varmt och mysigt väder!! ♥ Älskar't!
Jag cyklade faktiskt till skolan idag och på hemvägen svängde jag förbi momma och då gick hon och jag cyklade långsamt bredvid henne. Det var mysigt och vi pratade en hel del om en massa viktiga och roliga saker. Min momma är verkligen en sån momma som man kan prata om nästan allt med.

När jag kom hem var jag så svettig att jag bytte direkt om till skorts och linne med bar rygg när jag gick ut med Quattro och det var fortfarande varmt! Vädret kanske har bestämt sig för att vara snällt nu eftersom att vi fick en istidsvinter..? Hoppas det i alla fall!

Men puss på rumpan, nu ska jag läsa lite om evolutionsteorin och äta glass :D


Jag och Saga som är mer än glad över att det är sista lektionen hon blev mindre glad när hon fick veta att vi hade spexmöte efter lektionen :p

Mina snygga skorts från Vila och mitt linne från någon affär i Iran, armbanden är från Kapp Ahl.


16 Maj 2010

Hej :)

Är det inte lite skönt med söndag? Det är en såndär riktig slappdag. Iofs ska jag till piano idag och jag hade tänkt cykla dit så det blir lite träning också, men förutom det så ska jag bara ta det lugnt. Imorgon är det ju då skola och jag känner att det ända jag gör i skolan nu i slutet på terminen är att vara med mina vänner. Man måste ju passa på medan vi fortfarande går i samma skola.

Äh, jag orkar inte skriva mer. Ska nog öva lite på min pianoläxa.

Puss på rumpan ♥


Mysdag

Hej :)

Idag har jag varit med finaste tilde och vi har som vanligt haft det riktigt kul. Vi har haft picknick i det underbara vädret och ätit glass och skrattat och pratat ♥

på måndag hade jag faktiskt tänkt cykla till skolan, men vi får se om jag orkar :p Idag ska jag iaf träna på ett eller annat sätt. Antingen går jag ut och springer eller så springer jag på rullbandet.

Nu får ni några bilder så ska jag gå och ta på mig min träningsoutfit ;)


Haha, tajmade lite dåligt så dem ser sura ut..

Bjuda på sig själv ska man väl göra, right?




Puss på rumpan ♥

15 Maj 2010

Goddag!

Hur mår folket idag? Åh, det är så skönt att det är lördag! Den här helgen känns faktiskt mycket längre än fyra dagar..
Kom precis på att det är så löjligt när läkare frågar : "Hur mår vi idag då?" Vadå VI?
Jag får alltid lust att svara: "Jag mår väl sådär, sj?" eller "Jag är på ett sjukhus, hur fan tror du att jag mår?" eller "Jag mår inte så bra, men scizofren (staving?) är jag i alla fall inte." Nu när jag tänker efter lät det där sista ganska töntigt, men aja. 

Jag bara måste säga att älskar mina balskor! Dem har hög klack och eftersom att jag är kort passar det mig alldeles utmärkt, dem är skitsnygga och dem är superbekväma ♥ 
Nu när jag fått skryta om det så ska jag ta ut min lilla vovve och sen kommer finaste tilde tror jag :D

 
En lite trött och osminkad yasmin

Talang?

Sitter och tittar på talang, men det är ganska lame om jag får säga det själv..
Åh, måste bara säga att min farfar är så himla söt! Så där som farfädrar ska vara, förstår ni vad jag menar? :)
Ikväll ska jag se nån film, vet inte riktigt vilken. På tisdag kommer fina tekoppen hit och då ska vi träna. Man måste ju vara redo för beach 2010 liksom, haha nej, det där har jag lagt bakom mig. Jag kör mitt eget race (vilket går ut på att äta så mycket sötsaker som möjligt hehe...) :p

Nej, nu kommer det lite bilder så ska jag vara lite social :)


moí (lite suddig, menmen)

mina armband (några blev lite gömda under rosetten)

Min och p's skruvade webkonversation :p

Fråga inte...

April, april (Maj, maj måne..?)

HAHA!

Ni trodde väl inte på fullt allvar att jag tänkte sluta blogga? Nejnej. Här blir det inget slutande ;) Det var ett lite sent aprilskämt bara..

Idag har jag köpt balskor (skitsnygga ♥) och lite armband och örhängen. Och ett nytt rengöringsmedel, jag vet att jag tipsade om det där nivea, men efter ett tag slutade det fungera..? Jättekonstigt. Så nu ska jag pröva på ett nytt så får ni se vad jag tycker om det.

Men puss på rumpan så hörs vi sen! ♥

Hejdå

Hej. Haha, jag uppdaterar en kvart efter att jag säger att jag inte pallar skriva.

Aja. Min poäng är faktiskt att jag tror att jag ska lägga ner bloggen därför att

1. Let's face it, hur många bryr sig om vad jag gör på dagarna?

2. Det är tidskrävande.

3. Jag vill koncentrera mig på min lilla roman.

4. I'm just that lazy.

Puss på rumpan alla ni som troget läst min blogg♥

Ni får gärna skriva någon liten "hejdå kommentar" om ni känner för det :p Imorgon vid den här tiden kommer www.yasminlikeaflower.blogg.se vara lösenordsskyddad eller borttagen. Har inte helt bestämt mig, eftersom att jag vill kunna titta tillbaka när jag är äldre..


.

Hej :)

Min farfar kom hit idag ♥
Jag orkar inte skriva så mycket mer, orkar faktiskt inte alls.

12 Maj 2010

HEJ NU ÄR DET LÅNGHELG ÄNTLIGEN!! :D:D

Var tvungen att få ur mig det och förutom det så kommer min balklänning på onsdag!! Hoppas bara att den sitter bra..funderar på att beställa reservklänningen jag hittat så utifall att den är för kort eller så, så har jag något annat. Men vi får se.

Har haft en massa prat om spexet idag och det ser ut att ordna sig nu! Har känt att det blivit väldigt stressigt, men skönt att allt nästan fallit på plats!

Ja, nu orkar jag inte skriva mera. Förresten imorgon kommer min söta farfar :)





Kick Ass - Mika ♥ 

De senaste händelserna i Yasmin Eleonora Aslanis liv

Igår var det opera- - Tosca. Det var coolt, något bra att ha gjort. Något bra att kunna säga att man gjort. Men jag ska vara ärlig. Jag somnade till några gånger och vaknade upp av Toscas högsta toner (som återkom väldigt ofta..igen..igen..igen och igen). Hah, det såg nog ganska roligt ut: jag ligger på alice, alice ligger på adrian, adrian ligger på elias. Alla fyra halvsover. Hah, nu kom jag och tänka på tekoppens kommentar i pausen. HAHA.
När baba kom och hämtade mig (halv tolv) fick jag en liten surprise i form av en trött liten vovve som sitter i framsätet och lägger sitt lilla huvud i mitt knä och somnar ♥

Ja, sen har det hänt lite andra saker, men inget som jag känner att bloggen har med att göra :)


Men puss på er, nu ska jag äta mat, pastasallad. Mums.


The cool ridå






Tiden läker inte alla sår

Salam!

Ingen uppdatering idag, i know. Men nu är det faktiskt så att jag har ett liv.
Okej.
Lite lögn.
Jag har ett liv.
Men inte idag. Idag har jag bara slöat occh "taggat" till skolan.

En bra sak!
Imorgon ska jag på opera. Och se Tosca. Spännande, right?
Äh, jag vet faktiskt inte, men det resulterar i alla fall i sovmorgon på tisdag så det blir nog bra.

Komme ihåg små klipp från en inspelning av Tosca som jag såg när jag var liten.
Satt på morfars säng.
På hans stickiga, inte alls mysiga, men åh så trygga filt.
Så satt han i sin stol och tittade på sin lilla tv.
Det gjorde jag med. Fast jag inandades också doften av morfar.
Och den doften var inte gammal gubbe.
Nej, det var godhet, omtänksamhet, oändlig snällhet och kärlek.
Om det ens kan lukta så.
Ja det kan det, det har jag bestämt.

Nej, nu blir jag fan tårögd. Jag klarar inte av att tänka på honom för länge. Det gör ont.


Tidigare idag.


9 Maj 2010

Hej :)

Jag är tillbaka nu...
Jag hade sjukt roligt tack för en sjukt kul kväll allihoppa ♥ Och jag är numera förlovad med amelie så back of my girl ;)

Vi kollade bland annat på Chicago och den var så sjukt bra! Och Ten things I hate about you, med heath ledger. Bara så att ni vet är heath ledger, johnny depp, brad pitt mina favorit skådespelare.

Jag tog tyvärr inga bilder så ni får klara er.

Puss på rumpan ♥

Just sayin'

Hej..

Ja, ingen smilie i början = irriterad yasmin som inte pallar skriva ett långt inlägg.

Hejdå. (bara en punkt efter hejdå och inget puss på rumpan = en riktigt förbannad yasmin som antagligen inte kommer att uppdatera mer idag)

No surprises

Hej snyggingar! (och ev. fulingar, men ni bestämmer själva)

Vamprie Diaries var som vanligt underbart. Haha, I'm a nerd and i know it ;)
Imorgon är det äntligen fredag! Fast jag har ju piano efter skolan, men det klarar jag nog..
Har faktiskt börjat spela ganska mycket clementini. Men det är mer som skalövningar för det mesta men det är mysiga små trudelutter.

På lördag ska jag ju till a****** kalas, så imorgon ska jag köpa en present till henne. Vi får la se vad det blir..
Sen måste jag också få tag på ryan..vi pratade för några dar sen, men vi bestämde aldrig någon tid för när vi skulle logga in så det måste jag ordna så snart som möjligt. Serious business you know.

Nu ska jag dock sova och ladda inför morgondagen :)

Nattinatti ♥

6 Maj 2010

Hej!

Konsthistorian är äntligen avklarad och jag fick mvg på fysik upg så jag kmr få mvg i fysik så jag är på jättebra humör! Grejen är att jag alltid haft lite svårt för fysik så detta är ganska stort för mig..

Haha, idag så köpte jag även två "tunikor" eller vad man nu ska säga på gina för 60 spänn totalt (30 kr vardera). Man måste ju fynda ibland liksom ;)

Eme är faktiskt på provspelning (1a steget) till filmen Kronjuvelerna eller vad den nu än hette. Hoppas att hon får rollen! Det är klart det är ganska många steg kvar men det skadar inte att hålla tummarna.

Men nu ni ska jag göra i ordning min mat (tacos) lagom till Vampire Diaries! ♥

P.S. Min momma har köpt det där zumba som brukade gå på reklam (eller gör..?) haha, hon håller på med det nu hahaha...okej det kanske bara är jag som tycker att det är hilarious? 


Datum Månad År

TJABBA! Hahha, nej då.

Keminatinoella gick väl bra orkar faktiskt inte prata om det. HAHA. Kom precis på att det är sååå typiskt kändisar. Först säger dem: Nej, det är privat.
1 Vecka senare.
blablabla kändisen talar ut om sin affär med blablabla. Okej, jag vet hur lågt min humor har sjunkigt vid det här laget, men whatever. Jag är på högvarv nu. Okej, den var faktiskt inte okej alls. Fast jag tänker inte ta bort den.
Jag är lite surrealistisk ibland..japp det är så nu, nu blandar jag in konsthistoria.

Vet ni vad detta inlägg är inte riktigt värt att fortsätta skriva.

Puss på rumpan ♥

4 Maj 2010

Salam!

Ni får ursäkta den sena uppdateringen, men jag har varit lite upptagen...
Har bland annat varit ute och sprungit, messat (höhö väldigt ansträngande och upptagande), kollat igenom gamla kemiböcker, ätit, kollat igenom konsthistorian, lekt med Quattro och lite annat.

Känner att jag ändå fått ganska mycket gjort...sen om det var nödvändiga saker är en annan femma :p
Men hörrninini nu är det ju så här att jag inte är på blogghumör så nu avslutar jag detta inlägg med att säga puss på rumpan och ni får ha det gött ♥



Passa er alltså för här har vi en farlig brud...hahah shit vad jag är tråkig!! XD

Tips!



Detta är mitt nuvarande rengörningsmedel, som är skitbra ;)
Alltså jag är inte en sån person som får mkt finnar, men med denna får man ju inte en enda.
Huden känns superfräsch när man använt den och den består av små mjölksyrekulor som rengör porerna och öppnar upp dem så de inte täpps till.
Rekommenderas starkt iaf!
Kostar 66 kr på HM om någon undrar ;)

Btw, det kan vara bra att ha någon slags hudkräm på efter användningen inte allför snart men efter kanske fem min för att huden inte ska bli uttorkad. Personligen använder jag den på bilden nedan men det är valfritt att göra som man vill.



Den är inte bara mjukgörande, men huden blir inte så "glansig" eller vad man ska säga...

Ja, ni får ursäkta detta onödiga inlägg ni som inte bryr ett dugg, men jag hade tråkigt och ville ha en anledning att ignorera kemiboken ett tag och då var ju bloggen bästa lösningen! ;)

Puss på rumpan ♥

Mums

Hej:)

Shit, alltså jag dör snart...jag kommer knappt ihåg nånting från kemin innan nian! :o Och vi har nationella på onsdag..den teoretiska delen. Åhh...sitter här och försöker komma ihåg saker och ting och bläddrar lite i gamla böcker :/

Anyway..imorse tog jag mig tiden att locka håret :) Blev riktigt bra faktiskt med tanke på den dåliga locktången jag har. Värsta crappy kvalite från nåt billligt ställe i typ Iran. Haha, men den funka alldeles utmärkt.

You know what? Min momma har just varit och handlat vilket innebär att det ska finnas riskakor någonstans i huset som jag tänker leta reda på. Yasmin ♥ riskakor!


Dagens outfit (haha det var längesen va?)

Tunika - Gina 49 kr
Skärp - Monki 75 kr
Tights - H&M (kommer nt ihåg vad de kostade, men skulle tippa på 70 kr)


Mitt lockiga hår :) Jag förstår mig inte på folk som har jättefina lockar och så plattar dem håret!
Och kom inte med "men du har ju rakt hår och det är ju det dem som har lockigt hår vill ha och så lockar du det", för jag har inte ens rakt hår så det så! Jag har typ halvvågigt eller nåt..


Ahglagh nadare! (haha nej jag tänker inte förklara vad det betyder)

Salam!

Snart blire att slå på dumburken (morfars uttryck för tv, någon annan som hört det förut..?) och titta på How I Met Your Mother ♥ Såg att det fanns nån fb grupp som hette typ "those kids must really regret asking ted how he met their mother" :p Såklart så joinade jag då jag är en "joinaholic" eller vad man nu ska kalla det...

Iaf! Har varit ute och sprungit i det vackra vädret också, riktigt skönt faktiskt och varit hos grannarna och hoppat studsmatta. Man måste ju ta fram barnet i sig ibland...
Jag har också duschat och läst bloggar :)

Tänkte också säga välkommen hem alice från rhodos!♥



Här kommer en dagens låt också ;)



Regina spektor - No surprises (radiohead cover)

Ni trodde väl på allvar inte att jag skulle lägga upp en låt av någon annan än regina spektor eller hur? :p

2 Maj 2010

Salam!

Åh måste bara säga hur glad jag är att det är soligt och att det inte snöar som alla sa att det skulle göra 2 maj (dvs idag) :D

Idag hade jag fakitskt tänkt ta en cykeltur, men känns så tråkigt att cykla ensam, men sen ändrade jag mig till att jag ville ut och spinga så nu ska jag se om inte söta bolala har lust att hänga på. Apropå bolala så ska vi skaffa gymkort så det blir nån riktig träning nån gång. Eller jag tränar ju ordentligt men jag är inte så bra på hur man ska träna på bästa möjliga sätt och då går jag gärna på nåt pass på gymmet ;)

Nästa lördag ska jag på filmkväll hos a***** (hah, jag täcker inte för namnet för att låta cool utan för att jag vet inte vilka hon har bjudit och man vill ju inte göra någon ledsen, right?).

Jag vill bara ha v. 18 och 19 överstökat, för sen blir det riktigt chill! Då har man gjort alla nationella och konsthistoriaprovet och allt annat som är på g just nu (även utanför skolan).

Vet ni jag vill bara upplysa er om en sak: Längst ner på inlägget så står det "kommentarer♥", om ni trycker där så kommer det upp en kommentarsruta där man kan skriva en kommentar (dvs en liten text), sedan fyller man i namn och bloggadress (om man har någon) och mail och sen trycker man på knappen där det står "merci" och voilá så har jag fått en kommentar ;) Enkelt va?
Och vet ni vad? Det är helt gratis och tar bara 20 sekunder.



bild från resan till stäfsen :)


Snabbis

Hej :)

Blev inte så mkt plugg, hann bara läsa igenom lite konsthistoria innan vi drog till kista där vi åt mat och kolla runt lite i affärer (efter balskor) , hittade tyvärr inga balskor men fick med mig ett fint brunt smalt skärp från monki och så hyrde vi film "the box" :) Har velar se den ganska länge så det blir kul. Förresten så såg jag att Dorian Grays portätt (en bok av Oscar Wilde) har kommit ut på film och den måste ses!

Aja, nu ska jag försöka plugga in lite mer konsthistoria.

Puss på rumpan ♥


1 Maj 2010

Godmorgon!

Idag är jag på ett riktigt bra humör, men jag vet inte riktigt varför..kansek för att det är lördag och inte söndag, kanske för att jag fått veta att min klänning med allra största sannorlikhet kommer om två veckor eller kanske för att det snart är SOMMAR!! Och därmed S O M M A R L OV vilket innebär att det snart bär av till ITALIEN!! :D:D
Åh, jag har velat åka till Italien sen jag var liten.

Idag tänkte jag försöka lära mig lite konshistoria, skriva på min lilla bok och lite andra småsaker kanske lite kemi (nationella i kemi snart), fysik och teknik, men väldigt lite i så fall. Jag orkar inte plugga särskilt mycket idag.
Jag tänkte faktiskt träna också.

Puss på er alla! ♥


RSS 2.0