26 mars 2012

Nuuu äntligen har jag lyckats föra över bilderna från mitt och Patriks försenade allahjärtansdag firande. Koh Phangan är ett jättemysigt ställe och det är god mat, men nästa gång vi går ut ska vi testa en ny resturang.

Älskar det där ljuset som gör att allt vitt lyser..jag är som ett litet barn ja..
MAAAAT ♥
Det enda som är ännu bättre än mat..min älskling ♥ (okej, familj och vänner kanske också är liite viktigare än mat)
Fick en liten blomma bredvid maten och var såklart tvungen att sätta den i håret haha


Sådär! Nu tänker jag lägga mig för jag och Patrik var och såg Hungerspelen (sjukt bra film!!) igårkväll och den tog inte slut förrens tolv. Så med tanke på att en timme av mitt dygn försvann samtidigt som jag inte kom i säng förrens halv ett så är jag ganska trött.

PUSS ♥

21 Mars 2012

Nu är det år 1391 eller år 2571 i Iran, beroende på vilken kalender man följer. Iranier firar då nyår den 20 mars. Då samlas man och äter god mat tillsammans och ger varandra, främst barnen, presenter (eidi). Jag fick ett gymkort på Sats av mina föräldrar, vilket är något jag är väldigt glad för då jag velat börja gymma där ett tag nu. Måste dock bidra lite själv, men det är det värt! Sen fick jag pengar av mina släktingar och några vänner till familjen.

Förutom det så har jag inte gjort så mycket mer än att ha utnyttjat mitt gymkort och pluggat (som vanligt). Har även varit på en gudstjänst för första gången i mitt liv. Det var intressant och jag fick lära mig en hel del om Kristendomen som jag inte visste. Träffade förövrigt världens snällaste och roligaste präst där som höll i gudstjänsten. Måste erkänna att jag till ganska stor del vill dit igen bara för att få prata med honom.PUSS ♥

14/3-2012

Såfort jag får tid och lust att koppla kameran till datorn ska jag lägga upp lite bilder från mitt och Patriks försenade alla hjärtans dag firande och kanske av presenterna jag fick av honom. Förseningen berodde på att jag (såklart..) blev sjuk på alla hjärtans dag så det slutade med att vi avbokade vår middag. Istället blev det mys, film och så blev jag ompysslad av min älskling. Tycker att det var en väldigt bra alla hjärtans dag ändå, men vi gick ut iallafall på sportlovet.
Annars då? Nio månader med Patrik iförrigår, träning idag och imorgon, kyrkbesök nu på lördag, 18 års fest veckan efter det, högskoleprovet, påsklov, nationella och så håller det väl på fram tills världens bästa datum. 12 Juni. Sommarlov + 1 år med Patrik ♥

PUSS ♥

P.S. Om ni undrar varför jag sitter och skriver blogginlägg mitt på dagen när jag egentligen inte brukar ha tid så beror det på att jag sitter på en otroligt tråkig spanskalektion som tyvärr kommer att fortsätta i ytterligare 40 minuter..

RSS 2.0