Take a chillpill

Vad är grejen med att jag gillar att uppdatera bloggen mitt i natten?
Kanske är det för att jag är tillräckligt trött för att inte kunna göra något annat. 

Dagen har spenderats på Skansen. Detta lilla skolbesök gick ut på att studera djurens beteenden. Jag hade den stora oturen att få studera björnen. 
Björnen kan vara ett av de tråkigaste djur (förutom daggmask) jag någonsin fått för mig att iaktta en längre tid.
Den åt.
Och åt.
Och åt.
Sen sov den lite.
Och åt.
Vilket liv.
Helst hade jag bara velat skriva "råchillar" i tabellen, men tror inte att läraren hade godtagit det som ett beteende. Men det tycker jag att han borde.
För det var ju precis vad björnen gjorde.
Bilder från Skansen kommer upp när jag har ork att sätta på mobilen, föra över bilder, ladda upp osv. Allstå inte än på ett tag.
PUSS ♥

Disney

Blir bara lagom avundsjuk på alla (redan!?) pepparkaksbruna tjejer i klassen. Alltså det lustiga är att de flesta är helsvenska och ändå ser alla ut som om dem vart i Thailand två veckor?
Det avgör saken.
Jag ska minsann jobba på brännan. 
Snart är jag inte snövit längre.
Snart är jag Jasmin (alltså Aladdins tjej..hon är ju typ brun? Hon är väl arab så hon lär väl ha bra pigment?)
Nog om Disneyprinsessor.
Nu ska jag lära mig lite kemi. Okej, ganska mycket. För jag kan det inte riktigt.

PUSS ♥


Såhär brun blir jag som mest. Kanske inte så mycket för en halviranie, men what to do? Jag lyckades få min kära moders pigment = blir mer röd än brun.

Satan i gatan ♥

Snälla bli min - Veronica Maggio
Utan tvekan min favorit från albumet

Frukost i solen

Satte mig ute på altanen och åt min frukost. Spotify och Quattro var mitt sällskap. Lägg märke till att jag har bara ben (!!!!)

25 April 2011

Här har ni lite bilder från min helg. Kanske inte så överdrivet mycket, men det är väl bättre än ingenting?


Jag, sis och Panthea. Den här bilden är egentligen från i torsdags, men kom på att jag aldrig la upp den, så den får vara med i alla fall.


Det här är vad jag kallar påskmiddag (persisk mat i mitt ♥)


Min sötnos ska såklart ha koll på allt och alla i Nacka, så han ställer sig så högt upp han kan. Ja, når man inte själv, får man lösa det på annat sätt. I know the feeling.


Sliten tjej påväg hem från Stockholm.  En timmas bilfärd väntade mig när bilden togs, Därav den lite sura minen.

Tog inte så mycket mer bilder. Varken från lördagens festligheter eller fredagens shoppingtur/filmkväll. Men ni klarar er.

PUSS ♥

Bortförklaringar

Imorgon ska ni få en ordentlig uppdatering med bilder osv. Men just nu råkar det vara som så att --------- (lång bortförklaring som involverar min mobil och datorbatteri). Och därför kan jag inte uppdatera bloggen med bilder från helgen.

Anyway. Jag ville bara meddela er om att jag ska ta mig tid att visa er min helg och jag ska skriva något mer innehållsrikt än det jag skriver just nu i framtiden.

PUSS ♥


Mi padre och jag. Bilden är tagen på nyår tror jag. Hur den är relaterad till detta inlägg? Klura på de ni..(jag har inte den blekaste)

Det blev ett påskägg i alla fall

Till mig?!!?
Godiiiis....
...och ett armband!
Mot all förväntan fick jag ett påskägg i alla fall. Ser man på. Och här gick jag och trodde att det fanns någon slags åldersgräns för det.
PUSS ♥

Inget påskägg för mig

Glad påsk!
Kreativt sätt att starta inlägget, eller hur?
Inte för att jag är någon som firar påsk, tror inte ens att jag ska få något påskägg. Inte för att det gör mig något, jag äter för mycket skräp i vilket fall som helst.
Dagen ska spenderas på stan (eller Gränby centrum?) med en vän och på kvällen blir det film hos samma person.
Apropå ingenting har jag insett att jag blivit beroende av den där energi kicken man får efter att man tränat. Eller rättare sagt som jag får. Jag vet inte hur alla andra känner sig. Men jag blir hyper och väldigtväldigt glad. Många skulle se det som något positivt att bli beroende av träning. Det skulle jag också i vanliga fall. Men det tar upp så mycket tid att jag måste korta ner det lite. I alla fall när påsklovet är slut.
Då ska jag bara sitta i en stol hela dagarna.
Plugga igen allt jag inte har pluggat på lovet.
Sounds like fun, yes?



Fint

Godmorgon!
Vädret är fint. Dagen ser ut att bli fin. Morgondagen ser också ut att bli fin. Jag känner mig faktiskt rätt fin. Ja, idag är allt fint. Vilket är finfint? Okej, jag ska sluta nu.

Idag ska jag fika två gånger ----> det blev ingen grädde till jordgubbarna igår. Jag inbillade mig att jag skulle vara en nyttig person efter träningen, men jag tror inte cheeseburgare från donken räknas som nyttigt. I vilket fall så ska jag först fika med Panthea och sedan Dårsa. Jag ska bara umgås med Iranier idag verkar det som. Men det är väl bara fint. Förlåt, jag var verkligen tvungen.

PUSS ♥


Music - Redrama

P.S. Den här låten är väldigt fin. Och JA, jag ville verkligen använda ordet "fint" igen. Kanske nån ny fetish jag fått..att använda ordet fint vid varje möjligt tillfälle? Let's hope not. D.S.

20 April 2011

Jag har börjat bli duktig på att uppdatera bloggen nuförtiden (okej en gång per dag är bra i min värld).
Idag har jag..haha seriöst. Den där meningen är för jävla tråkig.
Men eftersom jag inte vill dela med mig av något annat som försigår i mitt liv just nu än vad jag har gjort idag så får ni stå ut med det.
Idag har jag tränat. Jag har börjat älska att gå på gym. Helt annan känsla att träna då. Så jag ska faktiskt ta det stora steget och köpa mig ett årskort på F&S. Det blir lite svårare att hinna med träningen då, men istället så tränar jag hårdare när jag väl gör det, så det jämnar ut sig.
När jag kom hem lite lagom svettig och fräsch tog jag en dusch och sen gjorde jag en ansiktsmask. Efter det blev det grillad kyckling och jordgubbar till efterrätt. Gött.
Nu har ni hört om min extremt intressanta dag. Hoppas ni hade kul när ni slösade bort två minuter av ert liv. Nejdå. Nu ska vi inte vara såna...det var säkert en trevlig lässtund. Jag? Sarkastisk? Aldrig.
PUSS ♥

1:04

Man kan fråga sig varför jag klockan 1:04 plötsligt får för mig att uppdatera bloggen. Antagligen finner man inget svar. I vilket fall så gör jag det nu.
Större delen av dagen spenderades i stadsparken med ett gäng sköna människor. När det började bli lite för kallt för att sitta ute drog jag och det lilla gäng som återstod till donken, där jag har blivit stammis på den senaste tiden. Man tycker ju att jag borde få rabatt eller nåt.
Men nu tänker jag gå lägga mig..måste gå upp klockan tio imorgon för att städa altanen. Sounds like fun, yes?

PUSS ♥
P.S. Om jag inte uppdaterar imorgon är det för att jag inte överlevde gympasset jag ska köra imorgon. Vill inte ens tänka på hur jag ska klara av det, med all träningsvärk jag har från i söndags D.S.

Worst Part Is Over

Jag har börjat gå upp klockan tio varje morgon. Varför? Vad är det för fel på mig?
Efter en dusch (jag luktade fortfarande rök från gårdagens grillning vid Hågadal) och en macka så sitter jag här och planerar dagen. Det verkar som att den blir riktigt bra.

Imorgon blir det gym och bowling på kvällen. Torsdag ska jag träffa en nära vän till mig som har det lite svårt just nu. Jag vet inte allt och exakt vad som hänt. Men det är inte rättvist att vissa människor ska behöva gå igenom sånt som hon får igenom själva och vid en sån ung ålder. Men tyvärr händer det. Varje dag. Och vad kan man göra förutom att finnas där?

PUSS ♥


Påväg hem från grillningen. Det kändes som om det var lika kallt som det var varmt under dagen.
Men det var ganska mysigt ändå.

Worst Part is Over - Anna Abreu feat. Redrama

En dag vid ån

Det var underbart att sitta vid ån, med klänning utomhus för första gången på ett halvår!
Nadia och jag ♥
Nathalie ville inte riktigt fasta på bild, men hennes skor ville gärna va med...
Sol!!! ♥

Vädret i mitt ♥

Det här lovet har varit underbart so far kan jag säga. Tillräckligt underbart för att jag inte ens kunnat tänka på kameran.
Igår var jag och gymma och idag ska jag ner på stan för att sitta på bryggan med en strut kalorier och ett par riktigt grymma tjejer.
Imorgon blir det picknick i stadsparken med ett (so far) okänt antal människor, men det blir säkert bra!
Men nu måste jag nog se till att inget börjar brinna..jag har en tendens att glömma att jag satt på platttången...
PUSS ♥
En picknick i stadsparken efter en vinst mot Katarina. Det var bra mysigt alltså!

Kvällsdusch

Idag ska ni fått ett klassiskt blogginlägg. Det vill säga jag ska säga vad jag har haft för mig de senaste dygnet. Igår sov världens finaste Natta hos mig. Vi hade en hel del att prata om eftersom vi inte träffats sen innan jag åkte till Iran. Och jag upptäckte igår artisten Redrama, så vi lyssnade på en och samma låt av honom hela kvällen.
Idag var jag på stan med Anna och Lina. Ett par nya skor införskaffades och årets första glass i solen förtärdes (enda anledningen till att jag använde ordet "förtärdes", var för att jag inte riktigt kom på hur jag skulle böja "äta"..liksom "åts" lät bara fel...). Sedan blev det middag hos några vänner och efter det tagga jag hem för att se på el clasico som tyvärr var väldigt tråkig. Jag tittar normalt sett inte på fotboll och kan inte mycket om det, men till och med jag fatta att det där var en seg match. Real körde på sin försvarstaktik och Barca bolla me varandra på ett och samma ställe. Totalt slöseri med tid.
Imorgon ska jag gymma på ett riktigt gym (har ju rullband och lite sånt hemma så går ju aldrig på gym annars).
Och nu hade jag faktiskt tänkt ta en kvällsdusch. Det är dem som är mysigast, det är då jag kan tänka igenom saker som bäst. Och tänka igenom saker. Det är precis vad jag behöver.



Redrama - The getaway
Dehär va låten vi drogade hela kvällen (och som jag förövrigt sitter och lyssnar på just nu)
Nattaaa ♥

PÅSKLOV

Är i skolan just nu. Kommer att befinna mig här till tidigast halv fem. Dagen vi får påsklov. Känns sådär. Men det förändrar inte det faktum att vi får påsklov idag!!
Man kan ju tycka att jag som precis har varit ledig (var ju Iran) inte borde behöva ledighet så mycket, men den här skolveckan har känts som 3. Minst. Det kanske har å göra med att det var så jobbigt att komma tillbaka från en ledighet och kastas rakt tillbaka in i skolan sådär.
Men måste dra nu!
PUSS ♥

For now

När jag får påsklov ska ni få en ordentlig uppdatering med bilder. Tills dess får ni nöja er med min frånvaro. Har inte så mycket lust att blogga, det känns bara...onödigt?
Orkar inte.
Fattar inte riktigt varför jag har kvar den här bloggen. Det är inte för att jag bryr mig särskilt mycket om den, men en liten del av mig påminner mig om timmarna jag lagt ner på den.
Och sen så råkar jag vara väldigt stolt över designen.
Men jag funderar lite på att starta en ny blogg, som inte ska vara en blogg utan typ bara min dag i bilder eller något i den stilen kanske. Då kan jag ha ett normalt bloggnamn också. Men då flyttar jag bara över den här designen och byter header. Men det får vara tills vidare.

PUSS ♥

Stora Feta Släkten

Nämnde jag att det här inte ens är i närheten av halva?

Home Sweet Home

Hemma efter 10 roliga, känslomässiga, varma, underbara dagar i Iran. Jag har haft det så otroligt bra, men att skriva allt jag har gjort skulle innebära en ganska lång roman, så vi skippar det. Bilder kommer upp när jag känner för att packa upp sladden från väskan. Det där med att packa upp är det jag gillar minst med att resa...
Men det måste göras, så det är väl det jag ska ägna mig åt nu.
PUSS ♥

RSS 2.0