31 maj 2012

Mot vad som verkade som alla odds för några dagar sen så vann Katedral Katte-Skrapan kampen!! Det känns faktiskt riktigt, riktigt bra! Jag tycker såklart att alla som deltog i olika grenar var jätteduktiga men jag måste säga att jag är mest stolt över vår hejaklack och dansare! Shit, vad grymma dansgruppen Playground var. Även våra DJs, maskoten, alla som hejade och eleverna som började dansa för hela skolan i pauserna var otroligt duktiga!
Jag kan verkligen säga att jag är en stolt Katte elev. Inte bara för att vi vann, men för att det är en riktigt bra skola. Och jag om någon borde veta eftersom jag faktiskt har gått på Lundellska också i ett år.

29 maj 2011

Hej

Nu är det bara 14 dagar kvar till sommarlovet. Tyvärr har jag de värsta proven kvar, men det går inte att göra så mycket åt den saken.
På torsdag är det den årliga Katte-Skrapan kampen. Jag kan inte säga att jag är överdrivet taggad, det är ju bara en lek egentligen. Men det ska bli skönt att slippa skolan och det är ändå kul att heja på sin skola. Efter kampen så ska jag ner på stan för att shoppa. Jag måste uppdatera min garderob lite med sommarkläder och min stackars pojkvän får ställa upp som smakråd.
Apropå shopping så beställde jag hem två klänningar från nelly.com igår! En är till skolavslutningen och den andra är till Patriks storebror bröllop som är i juni. Klänningarna borde komma den här veckan eller i början av nästa. Jag hoppas verkligen att dem passar eftersom jag inte hittade några fina klänningar på stan.

Det här är klänningen till bröllopet. Klänningen till avslutningen får ni se sen..

Det här är klänningen bakifrån. Älskar ryggen!


PUSS ♥

10 Maj 2011

Hej

På lördag är det exakt en månad kvar till sommarlovet. Jag kan inte minnas sist jag längtade såhär mycket efter ett sommarlov. Men jag tror att det beror på att mitt förra sommarlov innehöll en del plugg pga. samhällskunskapen så därför var det ett tag sen jag hade ett pluggfritt lov. Men snart så!
Idag har jag återigen varit duktig och gått upp klockan halv sju och gymmat två timmar fast jag var ledig. Efter det åkte jag till skolan och åt en snabb lunch och sen gick jag till glasskiosken vid ån där jag ska sommarjobba. Jag var där några timmar och lärde mig hur man gör kulglas, mjukglass (den där jäkla mjukglassmaskinen är svårare att hantera än det verkar!), hur kassan fungerar och lite annat smått och gott. Fick även testa att servera några kunder glass. Jag fick även kebabtallrik till lunch där, så jag har ätit dubbel lunch idag.
Sedan dess har jag vart ute med hunden, pluggat och kollat på Glee. Intressant va?
Imorgon ska jag och Èrika fixa ett jobb och på lördag ska jag se Balderskolans årliga vårkonsert eftersom att det är min lillasysters sista. På kvällen åker jag till min Patrik och sover över ♥
Men nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna längre...känner mig helt slut i hela kroppen.

Godnatt! ♥

RSS 2.0