T-T

varför är du inte hemma..? T-T


RUBRIK

Snart ska vi ha gäster och jag ser ut som en...nånting. Måste fixa mig, hörs sen ;)


1:a ADVENT SNART

Hejhej.


Okej nu ska nu få en riktig uppdatering :) Skolan är inte värd att prata om så den skiter vi i, men hos bolala hade vi ia sjuukt ku. Jag skratta hur mycket som helst.
Vi tittade på The Orphange som faktiskt var mer sorglig än läskig...inte för att det hindrade mig från att skrika och se dockor överalltx))
 Vi spelade också ett jätteroligt spel som jag inte vet vad det hette, men det var kul iaf.
vi satt också typ en timme och försökte klura ut vem som är lucia! Altså dem borde ju berätta det snart tycker jag! Inte för att jag varken tror eller egentligen vill bli, men jag vill ju veta vem det är -.-

Aja....sen öppnade bolala sina presenter; hon fick 200 kr på kicks av mig :))
Tog tyvärr inte några bilder eftersom att jag (som vanligt) fick bråttom och glömde kameran =//
btw; min grupp blev klara med vår bro och jag måste säga att den är skitsnygg ;) Jag tror att vi bestämde oss för att den skulle heta "Allstar Bridge" eftersom att det är som ett stort A av pasta (man ska bygga bron av pasta och smältlim) mitt på bron...det är svårt att förklara, men det ska lätta trycket på mitten av bron iaf.

LISTEN UP! Imorgon är det första ADEVENT!! Jag äälskar första avdent...och tredje advent, för det är då vi tar fram julgranen men i år åker jag till Dubai typ 2 dar efter 3:je advent så vi struntar i julgranen. Not that i care, jag  längtar till DUBAAAAAIII!!!

A..hejdå så uppdaterar jag sen ;))


ord har ingen betydelse

Förlåt bloggen. uppdaterar imorrn. är död nu har vart på fest hos bolala <3 haha shit va ja skratta!!
aja berättar mer imorrn puss och gonatt <3

ryan , jag saknar dig och även om du skulle läsa detta så skulle du inte fatta nåt för du kan inte svenska så det spelar ingen roll, men du vet redan att jag älskar dig och jag vet att du älskar mig så egentligen så spelar ord ingen roll <3

♥♥♥♥

Igår fyllde någon år. Igår var jag sjuk och kunde inte krama om den personen. Imorgon ska den personen ha fest. Imrgon tänker jag gå på den festen om jag så måste rymma hemifrån pga mina föräldar är rädda att jag ska få svininfluensan *host, host*
Denna någon ska jag köpa present till imorrn och denna någon kommer att älska den presenten...höh tror jag, eftersom att jag själv inte vet vad det är en x)
Denna någon är världens bästaste finaste roligaste sötaste och kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta♥
Denna någon får inte ni veta vem det är, för den personen vet vem denne är♥

Den personen kommer finnas för mig genom allt och jag med den personen ♥
Grattis i efterskott ♥

*skriiiiiiiiver*

Mår bättre. Är på skrivhumör. Mitt projekt kommer att bli skrivet på. Bloggen kommer bli lessen =/ Hejdå for now.somnade igår i soffan...någon tog kort på mig....bilden är ju redigerad. Inte ens jag *host, host* kan se söt ut när jag sover och har feber.

DAGENS CITAT

Music is the poetry of the air. 
- Richter

<333

Hej.

Mår fortfarande skit. Ont i huvudet. Fryser och svettas på samma gång. Skakar i kroppen. Ögonen svider. Hostar och ont i halsen. Har ont i typ hela kroppen. Somnar hela tiden.

Ja...jag tycker att det är tillräckligt med anledningar till att förtränga att jag har en blogg tills jag blir frisk. Sounds good to me.

Drömde faktiskt om Ryan <3 drömde att vi satt på en bänk nånstans och bara pratade. Supermys och gooosh vad jag saknaar honom. Vill höra hans röst, se hans leende, hans ögon =/ <3 Han är en av dem bästa personernai mitt liv. Det finns många personer som betyder mycket för mig, men att sakna någon så mycket får en att inse att man måste ta vara på den tid man har med dom man älskar.

                                      byebye / yasmin

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnm

Sjuk - suger. Jobbar matte när jag är sjuk - suger. Den här dan suger.                                                  Hejdå

Wishing you were here

Nu tänker jag däcka i min mjuka säng och ha det superskönt. Jag tänker tänka på ryan och jag kommer att lyssna på musik...jag kommer att somna med tanken på att få träffa ryan snart i huvudet. Jag kommer somna och drömma att han är här eller att jag är där.
Det kommer jag att göra, för det har jag bestämt. Punkt Slut.

jävla helvetes skithals

OH NO! Jag har tappat rösten! När jag öpnnar munnen hörs bara ett hest kraxande! :O
Vad ska jag ta mej till....? *trött på allt*

jag tycker om att svära...därav rubriken.


fick inte träffa dig

DAGENS CITAT

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind. 
-
Dr. Seuss

Blyhuvud

Hejhej.

Idag är jag på ett riktigt gnäll humör; klagat på allt och alla gått runt med ett hvud som känts som om det är gjort av bly och alldeles för stort för min kropp =/

Nu tänker jag fortsätta klaga på den här usla dagen.

Äcklig mat i skolan...färskbiff som smakade plast, med näst intill oätlig brunsås och potatismos.
Trött i ögon och kropp...ont i halsen, frysit och svettats på samma gång, svalt en ipren som inte hjälpte, druckit supeyber disgusting varmt vatten med honung i för att lindra mitt halsont. Tråkiga lektioner, ingen håltimme på engelskan trots att läraren var sjuk :( Min klass får seriöst ALDRIG håltimme....dem lyckas alltid hitta en vikareie och så tror dem att vi blir jätteglada över att det finns en vikarie....jag svär; lärarna må vara smarta vad det gäller deras ämnen men när det kommer till eleverna är dem verkligen pantade.

Jag har haft jättetråkigt hela eftermiddan...suttit me matten, tekniken, kemi, fått veta att vi har engelska till imorrn som jag tänker låtsas att jag kan och så får det gå som det går...
Jag har även ditchat svenskan som jag tänker göra imorrn. Orkade inte idag eftersom att jag tycker allmänt synd om mig själv och önskar att jag älskade matte, fysik, kemi och diverse andra ämnen.

Det enda som har vart ganska bra idag är att mina älskade vänner har fått mitpå liiite bättre humör och jag har skrattat en del iaf åt några personer x)
Och jag har betsämt mig fö gymnasium, linje och yrke!! Jag vill gå på Katte, läsa Natur, bli Läkare. Min pappa är läkare och han gick ju då såklart läkarlinjen och han sa att det är typ ingen matte alls, jättelite fysik och kemi och nästan  bara biologi. Och jag tycker att biologi är ganska kul faktiskt och framfrallt ; L-Ä-T-T :D'
Aja nu ska jag fortsätta utsätta mig för självplågeri...dvs matte.
 

seeen

Uppdaterar sen hinner inte nu har teknik matte och annat att göra.DAGENS CITAT

Hope never abandons you, you abandon it. 
- George Weinberg

23/11-09

Hejhej.

Lessen för att jag inte uppdaterat idag, men har barainte kännt för att blogga. Ska faktist gå lägga mig nu....i tid för en gångs skull annars kommer jag va död imorrn =/

Idag har jag:

 

därimellan nånstans har jag också ätit pannkakor...muuuummmms (in my <3) :D

Min käraste fader är i avesta just nu och jobbar där i dag och imorrn, så han sover över där ikväll.
Men jag träffas juh honom imorrnkväll ;)

Godnatt nu alla fiiina människor...godnatt till er mindre fiiina männsikor också x)

KLICKA PÅ BILDEN

468x60 banner


DAGENS CITAT

Happiness often sneaks in through a door you didn't know you left open. 
- John Barrymore

JAG ÄGER PÅ SINGSTAR

Hejhej.

Lessen för den dåliga uppdateringen :( Igår var helt okej...somnade iofs ganska snabbt x)
Men idag har vart en riktigt mysdag:D Har vart me Tilde heela dan. Cykla hem till henne, sen gick vi på stan och jag köpte gråa benvärmare från Gina och senåt vi på Cupido (in my <3) och efter det drog vi hem till henne igen och sjöng singstar och pratade ;)

Jag måste bara säga att jag är bäst på singstar xD ahahah vi sjöng Queen låtar och det var inte en vacker syn...jag tycker om att bjuda på mej själv, men jag är inte riktigt redo att lägga ut en sån video x)

Här kommer iaf lite bilder :D
en av tröjorna jag köpte på New Yorker :) Om ni undrar så står det :"If my music is too loud, you are too old."igår kväll. Västen med nitar köpte jag också på New Yorker ;)jag och Donya :) världens sötaste lilla tjej <3jag roade mig genom att ta kort på mitt öga x)sötaste Tilde. Är med dig genom vått och torrt <3bjuder på den xD

Ännu ett smakprov från mitt projekt.

”Försvinn”, fräste Freddie plötsligt. Han tittade åt mitt håll och jag vände mig förvirrat om för att se vem han pratade med. Det var först efter att jag insåg att den enda person han kunde ha tilltalat var jag själv.
”Va?” frågade jag och tittade förbryllad på honom.
”Du hörde mig”, svarade Freddie. Från att ha sett vänlig ut, såg han nu rent fientlig ut. Emma tittade på Freddie och mig med uppspärrade ögon.
”Men varför… vad har jag gjort?” fick jag fram till slut.
”Det är inte vad du har gjort, det är vad du tror på.” Allt blev bara konstigare och konstigare, jag förstod inte Freddies plösliga utbrott. Kanske var han lika knäpp som hans farbror tycktes vara.
”Vadå tror på? Jag är ateist, jag har ingen tro”, sa jag lugnt och sakta i ett försök att lugna ner Freddie som hade ställt sig upp och stirrade på mig. Nu började min förvåning övergå i ilska; han hade inget skäl att stå och förolämpa mig, även om jag hade haft en tro så var det ett oacceptabelt beteende att döma mig efter det.
Freddie suckade högt åt mitt tydligen korkade svar. Istället för att förklara pekade han på broschen.
vad tycks?


YASMIN GOES VAMPIREskulle passa juh...


DAGENS CITAT

Everything has beauty, but not everyone sees it. 
-
Confucius


GOOOOOOOOOOOOOODMORGON

Hejhej.

Idag ska jag plugga, besöka nåra vänner, tracka min nuvarande favvolåt, kanske träna och lite annat smått och gott x)

Imorrn ska jag antagligen träffa världens bästa tilde<3 Vi har vart bästa vänner sen vi var små skitungar som sprang omkrig och lekte lerkull på gården :) Med gården menar jag självklart inte en bondgård utan en gemensam "lekplats" för dem som bodde/bor på cellovägen ;) Jag bor juh inte där längre (vilket är lite heartbreaking), men minnerna följer med mej för alltid.

Just nu sitter jag och försöker klura med matten och välja gymnasium samtidigt som jag bloggar. Ingen bra kombination måste jag säga. Jag kan verkligen inte välja skola!! Jag pendelar just nu mellan Skrapan och Katte.....har ingen aning om vilken som är bäst för mej för jag har fått lite ändrade uppfattningar om katte.ä

Aja....nu ska jag plugga och skjuta ifrån mig tankarna på gymnasium ett tag =)

                                                       byebye / yasmin

-trött på att vara ensam


DAGENS CITAT

Music is the medicine of the breaking heart. 
- Leigh Hunt

NEW MOON!!

Filmen ägde den var bäst underbar finns inga ord orkar inte förklara ni måste se filmen för att förstå!!!!
Åhhhh!!! Den hade verkligen allt som ettan inte hade (filmen dårå, böckerna är juh bäääst) :D:D
Kärlek, action, sorg, snygga killar jaaa ALLT!

Innan filmen var jag me amelie<3 på stan och då använde jag äntligen mitt presentkort som jag fck av bolala på new yorker ;) Jag köpte två saker som var skitsnygga...bilder kommer sen ;) Och jag fick 50 kr vr som jag ska använda när det blir julrea :)))

Skolan har vart kul....haha innan spanskan var skitkul...och irreterande. Fast jag orkar inte förklara.
Och bolala har gett mej ännu en möjlighet till att ha lite skoj...men det får jag inte heller berätta om x)
Förlåt, men min blogg är på sätt och vis min dagbok med skillnaden att det finns folk som läser den vilket innebär att jag kan inte skriva vad som helst när som helst. Det kan såra faktiskt =/

Aja nu orkar jag inte skriva mer...ska kanske chatta me ryan ikväll. Saknar honom så gryyyymt mkt.

"han var ju skitsnygg juh", érika. XDXD

                                       byebye / yasmin

IMORGON VET NI VAR JAG SKA VARA :D


DAGENS CITAT

There is no failure except in no longer trying. 
-
Elbert Hubbard

MOVE IT BOYS

Hejhej.

Idag har jag : sprungit me Quattro, duschat, städat huset (m hjälp av syrran), pluggat, käkat mat (mumms) och svarat på kommentarer ;)

Jag har hunnit me allt jag skulle hinna me så jag är nöjd me min da :) Skolan var ok.
Sjuukt kul på gympan. Vi ska nämligen ha en skoldans för vår årliga "juldans". Typ en vecka innan jullovet samlas alla klasser på typ friskis&svettis och då har varje klass en dans som dem framför. 9:ornas dans är spicegirls- låten "if u wanna be my lover" ;) Dansen är tjejig och det är ju inget problem....för tjejerna.
Hahahhahaha...gud ´jag garvar ihjäl mej varje gång vi övar och jag ser killarna dansa xD Haha. Missförstå inte; dem är säkert jätteduktigapå andra danser. Men den här dansen är jäääättetjejig, den är verkligen typ "röra-på-höfterna" och en massa sånt x)))

Nog om dans. Nu ska jag kolla in gymnasievalet.se ...tydligen en sida där dom har jämfört olika gymnasium. ´Har inte sett den sidan en så jag vet inte om den är bra. Men det är juh vart att kolla in ;)

                                                 byebye / yasmin

tbx

Tbx från utvecklingsamtalet nu :) Skönt att ha det överstökat ;) Jag är väldigt nöjd...visst måste jobba lite mer me matten men j*vlar vad jag tänker satsa nu! Inte bara i skolan...de som jag litar tillräckligt mkt på för att berätta vad jag menar vet :P
Jag vägrar sätta på datan innan jag gjort läxorna när jag kommit hem och pluggat ordentligt ! Jag vet att bloggandet blir lidande men jag ska söka tiill gymnasiet snart, det är nu eller aldrig.  Jag är starkare nu än jag nånsin vart förut ocoh jag tänker träna hårt nu oxå! Jag tänker springa me älsklingen quattro varje dag..om jag inte hinner nån dag gör det inget men jag tänker göra det.
Jag känner i hela kroppen att jagvillkanska.

Iam confident and proud over it.

Hahhaa det där sista lät töntigt men det får stå kvar för jag känner så och det är så det alltid borde vara.

Jag har faktiskt precis lärt mej det där på kemin som jag inte kunde :)) Och imorrn ska jag fixa tekniken och matten och lite annat och träna, så jag kommer nog inte uppdatera förrän ganska sent ... sorry guys men skolan och min hälsa kommer först.
                  byebye / yasmin

 

.tänker på dig varje dag

18/11-09

Hejhej :)

Känner mig mycket bättre nu ;) kommer nog gå till skolan imorrn så alla från skolan som läser min blogg:

jag har överlevt! X)))

Fast det blev igen varma koppen för den var slut :(( Så jag kokade nudlar, morötter och vitkål (?) och åt det med lite sojasås på;) Det blev faktiskt rätt så gott , men liiiite för salt hehe ...
Jag har även suttit framför TV:n hela eftermiddan i brist på nåt annat att göra. Har druckit en massa vatten och joice oxå =) Bra för halsen vettu.

Lite senare i kväll ska jag på utvecklingssamtal .. BLÄ! Nejnejnej vill inte sitta där med mamma framför oskar och lyssna på vad jag har åstadkommit =/ Det har säkert gått bra , men usch; bara känslan är hemsk. Obehaglig. Fruktansvärd. Inte bra. Take your pick.

Det ända som hållt mitt humör uppe är tanken på att jag ska se NEW MOON (!) på freedag!! På PREMIÄREN!!!
Längtar så sjuuuuuukt mycket :D:D Ska gå med ett ganska stort gäng kompisar...typ 9 pers tror jag hah.
Det ska iaf bli jättejättekul ;) Och alla ni som är twerds och inte ska gå på premiären tycker jag synd om. Eller iaf dom som hade velat gå xD
Aja...nu ska jag hitta  på nåt annat...ladda  ner lite musik (inte olagligt). Om ni vill ladda ner gratis musik lagligt från nätet gå in på : mp3raid.com
Det funkar jättebra och för att bevisa att det är lagligt så smsade jag faktiskt 118800 och frågade om det var lagligt att ladda ner musik därifrån och svaret blev " nej det är som google" ;))))
Fast dem har inte filmer och sånt som piratebay , utan bara musik. Och man kan bara ladda ner en låt i taget.


                                 byebye / yasminDet märks när jag har tråkigt...

Dagens mående: inte så bra.
Dagens person/personer: Quattro
Dagens låt: pink - nobody knows
Dagens klädsel: pyjamas, tjocktröja, raggsockor
Dagens smycken: nada
Dagens vill ha: godis 
Dagens roligaste: det finns inget roligt med att vara sjuk.
Dagens tråkigaste: allt.
Dagens planer: ingenting.
Dagens längtan: Dubai
Dagens saknad: ryan, <3, michelle, bolala, alice, tilde mfl.
Dagens tvprogram/film: tecknat

DAGENS CITAT

The walls we build around us to keep sadness out also keeps out the joy. 
- Jim Rohn

Inte frisk

Ja rubriken säger väl det mesta. Jag är hemma från skolan idag, vill inte bli värre.
Det gör sjukt ont i halsen och det går knappt att svälja, men det är bättre än det var imorse. Nu kan jag iaf tvinga ner nåt om jag är hungrig, imorse var det omöjligt...jag somnade om med en kurrande mage =/
Jag har haft huvudvärk hela dan fast nu har det avtait till ett dunkade i bakhuvudet som bara gör det svårt att koncentrera sig. Och sen fryser jag. Så himla mycket. Sitter här med pyjamas och tjocktröja på.

Aja nog om min "intefriskhet" x)
just nu håller jag på att lyssna på musik av artisten jag ska berätta om på musikhistorian ;)
Alla dennes låtar är bra tkr jag :)))) Snart ska jag nog äta lunch. ska äta varma koppen soppa ,9 det är gött och lätt att svälja :)


DAGENS CITAT

The main thing is keeping the main thing the main thing.
-
German Proverb

17/11-09

Hejhej.

Nu känner jag för att skriva igen ;)
Idag var skolan ganska kul faktiskt ! fick tbx biologiprovet, biologilabben, geografiprovet och jag fick MVG på alla tre. Är jättejättenöjd :D Har slagits me adrian och johannes....jag vann såklart ;) eller så lät dem mig vinna men whatever x)
Fick tbx svenskaskrivupg oxå fast den hade han inte satt betyg på, man fick bara nån kommentar i slutet, men jag fick en bra kommentar iaf :)) Lite styckeindelningsfel men det gör inge :)

Imorgon har jag historiaprov och utvecklingssamtal ;s nejnejnej! hatar sånna samtal. Det brukar juh gå bra men jag har en känsla av att jag kommer sänka mej i vissa ämnen men aja får tänka på det imorrn istället.

Till musikhistorian har jag valt nåt annat Queen...det var en alldeles för stor upg och nu har jag valt nån som inte lika många känner till, så det blir lite mer spännande. Funderar på att framföra en låt av den på personen på piao inför klassen men venne....jag kanske inte vågar elr det kanske blir lite malligt...typ : "kolla på mig; jag kan sjunga och spela piano jättebra ;)"
Jag tänker inte säga vem jag valt, det får ni veta efter min redovisning :))) Om 2 veckor ;D
Det ska iaf bli ganska kul att redovisa, även om jag inte spelar har jag kommit på en annan ganskarolig grej att göra ... fast det får ni inte heller veta nåt om än x)
Förlåt för att jag är så himla hemligetsfull hela tin, men ibland bara blir det så och så vill man (dvs jag) ha uppmärksamhet ofc ;D

SAKNAR RYAN!!! <33333333 ugh...get u re butt over here right now. skiter i at du bor på andra idan världen...bara kom hit. Eller jag kan juh iofs komma dit x))

                                               byebye / yasmin.

Bloggtorka. Aja. Whatever...får la skriva senare när jag är blöt igen ;)

DAGENS CITAT

Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else.
- Margaret Mead

SOLO

Att våga säga vad man tycker och känner är svårare än man tror.
När man inte måste stå på scenen och sjunga ut till världen solo så vet man inte hur det känns.
Man tror att man klarar allt.
Man tror att man har hela världen i sin hand.
Det är tyvärr inte sant.
För att bara säga vad mann tycker kräver mer mod än man tror.
Det finns saker som är enkla att säga, där någon står bredvid och körar.
Men när man måste ta den där höga eller låga tonen som man vet att bara man själv kan ta.
Då har man valet att ta steget bakåt och låta musiken ta över eller stolt ställa sig i spotlighten och chansa.
Det kan gå åt helvete eller så kan det blå succé.
Det blir inte bättre än man själv gör det till.
Och om man låter någon annan göra jobbet åt en blir det inte ens hälften så bra som om man själv hade slängt sig ut över klippan utan att blunda.
Jag tänker sjunga. Jag tänker stå där själv och glänsa även om ingen tittar. Jag tänker göra jobbet själv. Jag tänker chansa.

Jag                                                              tänker                                                                         våga.för dig


..

Hejhej.

Har vart på morfars minneslund idag ... det var kallt, mysigt, sorgset och mycket mindre känslosamt ä ag trodde att det skulle va. Jag trodde att jag skulle börja gråta och inte vela gå därifrån, men det  var som om att så fort jag kom dit ville jag bara bort! jag ville inte vara där, för den där plasen är inte morfar, han finns inte där. han finns i mitt hjärta för alltid och ingen kan ersätta honom. jag tänker alltid på honom och han är min ängel. när jag är lessen så vet jag att han finns där för mej, och tanken på honom gör mig aningen gladare och får mig att inse att en person så god och underbar som morfar är värd att slåss för. så därför tar jag all skit som jag får med ett leende i tanken om att jag klarar det, jag klarar allt jag vill när jag har den jag älskar med mej överallt. ibland när jag är i skolan, på stan, hemma, vart somhelst vill jag bara bryta ihop och gråta men så inser jagatt det aldrig kommer att hjälpa! han kommer inte tiillbaka och jag gör dte bara jobbigare för mig själv genom att gråta, det bästa är att komma ihpg alla bra stunder vi hade tsm, allt han gjort för mej, allt jag älskade med honom...
han var verkligen den bästa morfarn nånsin för han var även min pappa och ingen morfar har gjort så mycket för sitt barnbarn som han gjorde för mej! han gjorde verkligen allt som en förälder gör allt  .

                          älskardejföralltidföralltidföralltidföralltidföralltidföralltid

                               ord kan inte beskriva min kärlek till dig. Tro mig. jag har just försökt.

?ser du mig ens?

16/11/09

Hejhej :)

Ida har vart en ok dag i skolan...inget speciellt elr jo:D aaha hade sjuukt kul me en grej men det kan jag inte berätta ;) de inblandade vet :P ni kanske får veta om nåra månader då det inte har hänt så nyligen ;)))

För övrigt så är det morfars fördelsedag idag ... saknar honom sjuukt mycket =/ han var verkligen en ängel och han förtjänade att leva längre :( en människa somär så ödmjuk och bara  ger och ger och aldrig tar förtj
nar allt bra som kan hända en person...önska att det samma gällde mej =/

            

;)

Hejhej.

Lessen att jag vart lite off på sista tiden men jag har haft mkt att göra och lite tid. Har ibland bara inte orkat, man måste juh blogga för att man känner för det elr hur?
Har kollat på parlamentet idag...sjuukt kul :D hahahah....garvar alltid skitmycket =))
Kolla senaste avsnitten på tv4.se så himla kul! ;)

                        nu ska jag sova.

                          byebye / yasmin

DAGENS CITAT

Always and never are two words you should always remember never to use.
-
Wendell Johnson

15/11-09

Hejhej :)

Igår var en ganska mysig kväll, men det slutade med att jag somnade runt tolv eller nåt x) Var lite trött redan innan jag kom dit så det var inte så konstigt ;)

Nu har jag faktiskt bestämt mig för att spela lite mer klassiskt på piano typ; beethovens 1:a sonat och Chopin och sånt där :) Ska plugga lite nu...tänker krypa ner i sängen med riskaka joice, frukt och plugga historia, sen ska jag börja med musikhistorian och efter det ska jag skriva på mitt projekt :P

Idag är det bara en månad kvar till DUBAI!! Längtar så sjuuukt mycket <333 vill bara bort från sverige, med problem, skola och kyla och allt annat skit.

                                                 byebye
/ yasmin

14/11-09

Helloo.

Michelle åkte hem för nån timme sen, vi hade väldigt kul massa skratt <3 "du har ju blivit värsta killmagneten" hahahahha var får hon allt ifrån?
Iaf så pratade vi en massa och senare ikväll ska jag till nåra kompisar ;) Vet inte om jag uppdaterar igenmen vi får la se =)

                               Pöööööööööööööööööössssssssss på er.

hahhaha nejdå


                                         byebye / yasmin

Hejhej :)

Idag har jag vart på promenad med érika och hennes söta hund amelia (korven) x) Quattro var ju oxå me såklart och hennes hund är feminist så hon hade väldigt tydliga gränser : inget taffs.
Det var bra tyckte jag eftersom quattro är antingen naiv eller lite pervo...eller en normal hanhund ;)
 Jag blev dyngsur om fötterna men det var de värt. Vi hade det mysigt i regnet med en massa tjejsnack ♥

Idag så har jag inga planer egentligen...ska kanske träffa micheller men ring gärna om ni vill hitta på nåt ;)
Nu ska jag gå och slappa framför TV:n, plugga, bädda och duscha. Ha det bra så uppdaterar jag sen :*

13/11-09

Tjoho :) Hoppas att ni gillade mitt grymma videoinlägg ;) Jag är bara så bäst särskilt so jag höll kameran åt rätt håll och allt :P
Hahh, det får ni stå ut me gullungar <3 Min pappa och syrran drig till våra grannar nyss så nu är jag hemma ensam med min livvakt (supermodiga Quattro) som skäller på allt; fåglar, människor som går förbi på andra sidan "den lilla kullen", TV:n, mig...ja, ni fattar. Det är ändå ganska mysigt att vara är me honom<3 Han är så söt och man känner sig trygg, ingen tjuv skulle våga ge sej på min tuffing ;) ♥
Ska nog försöka skriva lite nu när jag har chansen och ta det lugnt. Kollade på idol ikväll; tove och erik äger alla♥ Speciellt Tove...tänk att sjunga a capella! Det är inte lätt ska jag säga er ...eftersom ag går i musikklass och liksom äger på att sjunga hahahaha xD naej det gör jag verkligen nt...jag kom ju visserligen in på skolan men jag ´är knappast "idolkvalite". Har inte rätt utstrålning och sjunger inte rätt sorts låter varken i skolan elr hemma ;)

                                           byebye / yasmin

VIDEOBLOGG.

 

DAGENS CITAT

The best way to make your dreams come true is to wake up.
-
Paul Valery

STILBYTARDAG

Som jg har tjatat om ett tag nu så var det stilbytardag i skolan idag  ;) Jag tyckte att det var kul :D Vår klass var juh gangesters :P Eller gangstas enligt nåra...i vilket fall var det inte alla som satsade i våran klass...killarna körde på attityd och argumentet : "Vi är redan gangsters." Tänker inte uttala mig om det x)
Jag hade fått låna lite kläder av Sandro och Èrika och lite indisk eyeliner av sunderi :)
Det var verkligen som en sagoskola idag, 9A och C var bönder och överklass. Bönderna var jättegulliga och överklassen såg jaa...klassiga ut helt enkelt :P Förutom 9:orna så fanns det bla: pirater, rockare, sommartema, mönstertema, sagotema mm
Ja istället för att babbla på och prata om att jag gärna skulle ha gangsterkläderna (som var lite mer åt hiphop hållet) påmej varje dag i skolan så kommer nu bilderna:


Alice var min flickvän idag x) Vi var nog det sötaste paret som någonsin funnits <3
btw idag är det FREDAG DEN 13!! Det enda man kan göra för att undvika otur är att sluta leva, så är det alla dagar om året. Det eller så kan man låsa in sig i en stor metalllåda som är ointagbar x)

            byebye / yasmin


ÖPPET HUS

Godnatt nu alla söta ha det bra och var utvilade imorrn:) fast om ni läser det här kommer ni antagligen att vara trötta eftersom att det är ganska sent x) 
Var förresten på Öppet Hus igår på Rosendalds och Lundellska. Jag tror att jag kommer att välja natur på lundellska..även om naturämnena inte är riktigt min grj vill jag ha alla möjligheter och skrapan var mysigast. Jag trivdes inte alls på rosendal...det var plastigt och stelt och jag fick ingen bra känsla därifrån men på skrapan kan jag tänka mig vara i tre år :) Katte är inget alternativ för jag gillar inte den skolan...för nära Balder (där jag går nu) och varje gång jag vart där har jag tyckt att det är fult och tråkigt. Varför inte välja de ställe där man känner sig mest hemmastad? Det kändes bra helt enkelt på skrapan. Men jag vill gärna ha extra språk också :) Eller så kanske jag läser naturmedia :)
Vad ska du välja? Eller vad har du valt? Och vad tycker du i så fall om ditt val?  Är tacksam för alla svar :)<3

                                               byebye / yasmin

DAGENS CITAT

Aerodynamically the bumblebee shouldn't be able to fly, but the bumblebee doesn't know that so it goes on flying anyway.
- Mary Kay Ash

QUEEN IN MY <3

Hahahhaah jag vet är kommer orde : FÖRLÅT
jag vet jag vet; typ älska mitt uppdaterande? naej =/
Men jag har haft en jobbig vecka med prov, men nu är det klart och jag har lagt det bakom mej!
imorrn är det stilbytardag på skolan, vår klass ska ju va gangsters :D ska bli skitkul.
Jag vägrar säga hur jag ska klä ut mej, men ni får se bilder imorrn! ;)) Pinkyswear :)

Idag har vart en rätt chill dag, matteprovet gick faktiskt bra tkr jg och på kemin så gick de ju så att ja fick egentligen VG men eftersom jag inte klara formlerna ska jag visa att jag kan dom när jag har övat. Grejjen var ju att jag kunde, men den gången dom gick igenom hur man gjorde när det var föreningar så var jag i London, och när jag fråga om vi hade gått igenom nåt nytt sa alla bara att dem bara hade repeterat .... så jag ska öva lite på det men det ska nog ornda sig :D fick veta en ortroligt kul grej igår...fast det är nt säkert....men än då länge säger jag ingenting :P Ni får veta när tiden är inne.

På lördag ska jag iaf träffa sötaste Èrika på förmiddan och gå ut me hennes hund tsm me Quattro :) Får se hur det går eftersom hon har en tik...
Sen på eftermiddan ska jag träffa fina michelle :D Låter väl som en bra lördag? Och imorrn (förutom gangstergrejjen) så ska jag väl mest fredagsmysa och titta på idol och börja på musikhistorian tror jag :)
Man ksa göra ett inviduellt arbete om nåt band elr epok elr vad som helst som har att göra med musik. Jag valde Queen <3 Älskar det bandet; seriöst freddie mercury är ett geni (och andrew lloyd webber me xD).

                      byebye / yasmin

SUSSA

Hej igen =)

Har faktiskt inte pluggat nånting idag och det var skitskönt :D Åh, varje dag har man pluggat men idag har jag bara slappat ;)) Matteprov det kan jag plugga till imorrn :) läser på yteepyttelite innan jag somnar och sen får jag råplugga imorrn istället :)

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för sängen....hejdå och gonatt <3


                                                            byebye / yasminDAGENS CITAT


If your ship doesn't come in, swim out to it.
-
Jonathan Winters

10/11-09

Förlåt förlåt förlåt! Jag vet att jag inte uppdaterat på länge nu  men jag har fakitkst gjort två prov idag!
Båda gick skitbra, så  jag tror att det kommer bli ett bra betyg...elr hoppas iaf :P
På torsdag har jag matteprov, men sen är det inte särskilt mycketprov längre...det är typ bara historia och det är ju lätt som en plätt x))
Idag var det riktigt kallt i skolan, gick omkring och frös och skulle det inte ha vart för min mysiga kofta skulle jag nog ha vart en iskub vid det här laget ;o Inte bra ;)

Idag har det faktiskt inte hänt så mcyekt, gjorde juh religions provet efter skolan på omprovstiden eftersom jag var i London när det egentligen var prov, så det är daäför jag kom hem så sent. Ifall att ni var oroliga för att jag skulle ha blivit kidnappad eller så x)
Är på ganska bra humör idag, visst jag har lite dåligt samvete för en sak men det är ok. Personen i fråga skulle ha vetat vad denne gav sig in på...klura på det ni medan jag inte pluggar matte, eftersom att jag inte vill och orkar =)haha sötisen...var tvungen att ta ett kort =)<3


  detta är vad jag läser just nu (y) den är faktiskt bra ;)

Sorry : (

Lessen för dålig uppdatering men ar prov imorrn oc har nt vart hemma de senaste timmarna (middag ute).
Uppdaterar kanske senare i annat fall säger jah gonatt nu för jag hinner verkligen inte uppdatera just nu!

RUBRIK

Nu ska jag snart lägga mig :) ska bli ganska skönt, men först ska jag läsa igenom biologin igen, för om man sover efter att ha läst en text fortsätter hjärnan att bearbeta den medan man sover och så kmr man ihåg texten när man vaknar :D Funkar för mig iaf ;)

Men jag kommer inte att uppdatera mer ikväll så gonatt <3

DAGENS CITAT

If you have knowledge, let others light their candles in it.
- Margaret Fuller

TORN APART

Hejhej ;)

Sitter här me biologi boken och "pluggar". Eller jag har faktiskt pluggat...fram tills nu, för jag tyckte att ni förtjänade ett inlägg x))
Det jobbiga med att plugga är att man inte får lyssna på musik, för då koncentrera man sej inte lika bra =/ Och jag älskar att lyssna på musik...min ipod är det bästa som hänt mej xD <33

Det här lyssnar jag på just nu:

Queen - The Show Must Go On

Mae- We´re so far away

Veronica Maggio - Måndagsbarn

Regina Spektor - Somedays

Regina Spektor - Braille

Blue Foundation - Eyes On Fire

Pink - Crystal Ball

Pink - Dear Mr. President

The Killers - All these Things That I´ve Done


listan kan bli väldigt lång, men ja det här är dom flesta favvolåtarna för tillfället...det varierar väldigt mkt :)
Men aa...nu måste jag väl plugga igen :( trååkigt, men det är ett måste...tänker krypa ner i sängen och plugga, det är världens mysigaste plats tycker jag ´:D kan typ inte sova lika bra nånannanstans ;)

vänta bara


FARS DAG

Idag är det fars dag :))) pappa fick sitt söta örngott och jag och eme gjorde iordning frukost ;) fast inte på sängen, för konstigt nog tkr han inte om det ;s

I över morgon har jag biologi prov och jag har inte pluggat nånting! jag skulle ha åkt till enköping idag men det blir plugga och pizza på kvällen och maybe a film iställett :D Låter väl ändå ganska myys??<3
Hoppas på att träffa sunderbunderi också, men det får vi se hur det blir me...
 Men numåste jag börja me biologin och matten!


                                         byebye / yasmin

SHAB BEKHEIR

godnatt allihoppa! sov söött ;) <3333


Det ska iaf jag göra :) lyssna på musik och natt/dagdrömma ... myys <3

btw

Ni kanske redan har märkt det, men jag har bytt mouseovern på profilen :)) Nöjd nu iaf, menn känner att det börjar bli dags att fixa me designen x) men inte ikväll och imorrn hinner jag inte så det kanske bli i slutet av veckan iaf ;)btw; visste ni att Freddie Mercury var halviranier? nu vet ni det iaf xD
Älskar Queen <333 Jag har många favvoband men Queen dem är på en helt annan nivå!


NO IDEA

Väntar litegrann med att byta header...gillar min design just nu orkar nt fixa me den x) Men när jag känner mig "redo" för det så ska jag fixa en såndär ipod på min blogg igen ;)
Kan relatera så sjukt mycket till den här låten....."another heartache - another failed romance."
Ni har ingen aning hur mycket den här låten betyder för mig (låter som laila bagge nu men det är sant), varenda mening har en betydelse för mig. När jag hör den här låten hittar jag viljan att kämpa på och ändå inte glömma mina misstag, bara lära från dom.

DAGENS CITAT

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
- George Bernard Shaw

GÄSTER

Vi får gäster ikväll, vilket innebär att jag nt kommer att vara så superaktiv på bloggen =/ Sorry alla 10000000 läsare x)


kvällens outfit :)

 

ser uttråkad ut men bilderna speglar hur jag känner mig ;o

BACK

Hejhej :)

Tbx från shoppingen me syrran ;) Köpte ett sött örngott åt pappa som det står : PAPPA ÄR BÄST, INGEN PROTEST! på :D Supergulligt tycker jag ;)

Jag och eme kköpte ett par jeanstights till för att vi tänkte att vi kunda ha ett varsitt par :)
Nej, nu måste jag ut och hämta ved (lät väldigt gammalmodigt) x)

VILKEN?

Funderar på att byta header...gjort två st som skulle kunna funka. vilken tkr ni om? om ni ens tkr om nån av dom?
Buenas dias!

(rubriken betyder "godmorron" på spanska)

jag vaknade för 2 timmar sen och har käkat frukost, hållt koll på maten, plockad ut och in ur diskmaskinen (usch! hatar lukten..), kollat bloggarna jag följer och lite andra småsaker ;)
har biologi och matteprov nästa vecka så det gäller att plugga! Särskilt till matten =/

aja nog om plugg! imorrn är det fars dag så jag och syrran kanske ska gå på stan tsm och försöka hitta nåt till pappa. Helt seriöst, om man inte skulle säga att det var fars dag imorrn skulle han aldrig komma ihåg det x)
Mamma och pappa åkte för nån timma sen för att lämna farmor&farfar på flygplatsen. Fast jag var nt så jättelessen att de skulle åka eftersom att jag ändå ska träffa dom igen i Dubai om en månad :D:D

Rabih åkte ut från Idol igår btw ;) så glad för han suger har allt gjort kmr alltid att göra.
fas jag bryr mi iaf nt så mkt om idol :P jag kollar bara på mina favvoriter ; erik&tove =) fast mest tove;)

                                                           
 


SOV GOTT

GODNATT NU ALLA TROGNA LÄSARE! <3333


saknar dig

DAGENS CITAT

I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.
- Louisa May Alcott

6/11-09

Hej igen :)

Nu är jag äntligenäntligenäntligen klar med tekniken! Åh...dumma broar :((
Aja, nu ska jag förtränga dem tills jag får tbx upg och bli lessen över hur dålit de gick men det får vara, just nu är det fredag och det är det enda som räknas :)
Ska nog bara chilla ... kanske kolla på idol, men venne om jag orkar ahhaha. hur kan man nt orka titta på tv?
Vet nt..gör bara nt det x)

Skolan har vart helt ok, fick tbx mitt fysikprov och fick MVG-, var bara ett poäng från MVG ;D Jag är så himla nöjd, för fysik är nt ett ämne som jag är direkt "superduktig" på.
Var inne på New Yorker efter skolan för jag skulle använda mittt presentkort som jag fick av sunderi<3
Hittade tyvärr inget jag gillade särskilt mkt =/ Gick istället in på JC och köpte ett par jeanstights (bild kommer sen). Blev iaf nöjd me dom :))
orkar nt skriva mer just nu, uppdaterar antgligen senare ikväll :))

                                          byebye / yasmin

klar snart

Hej, uppdaterar senare, försöker bli klar me tekniken så jag kan maila den! Kanske uppdaterar m en videblogg, men vi får se ;) <3


      byebye /  yasmi                       

DAGENS CITAT

Winning doesn't always mean being first. Winning means you're doing better than you've ever done before.
-
Bonnie Blair

HATA BROAR

Ja rubriken tycks ju vara lite mysko, liksom: "vad har broar nånsin gjort dej?"
Jo det ska jag tala om! De existerar. Vi har altså teknik och vi jobbar me broar och det suger så j*vla hårt!
Tråkigt, tråkigare, tråkigast :@
Okej, jag fattar att det kan va bra att veta ett och annat om broar, men varför i hela världen ska jag skriva en upg om en valfri bro där jag ska ta me bla hur den är konstruerad och var det är störst kraftpåverkan och skit.

Alla som är Balderbarn räcker upp en hand om ni vill döda X:et (vårt smeknamn på var tekniklärare, alla typ hatar henne). *räcker upp två händer* plus att hon har gett oss ett häfte me typ åtta sidor till samma dag som upg ska lämnas in..dvs imorrn. Och det ska tydligen vara ett läxförhör =/

Aja..måste väl göra färdigt min upg :( Förresten: om det är nån som är bra på broar kommentera gärna! För jag skulle gärna vela ha lite hjälp ;) Tack på förhand :D      

LÄNK


INFO(klicka på bilden, den är en länk)

5/11-09

Hej.

Idag hade vi kemiprov och det gick skitbra tills jag kom fram till reaktionsformerlna! De var helt konstiga, inte alls så som jag lärt mig, de var typ fööreningar som hade snott varandras ämnen elr hur man ska säga... ;o
Men aja, jag tror att jag fick rätt på det mesta andra och dt var bara 2 formler;) Fast vår lärarinna så att om man inte lär sig hur man ska göra reaktionsformler så kan man typ bara få G i betyg, men hon sa att jag hade gott om tid på  mej att visa att jag kunde...kanske kan jag be om att få nåt extra litet förhör?

förutom det har dagen flytit på bra. Vi var på fyrishov sista lektionen för att öva livräddning och då fick vi vara i par, jag fick vi me fina alice<3 Det var kul, vi kom på en bra taktik för när man ska bogsera varandra och det kmr nog funka bra ;) För när vi har examinstion så ska vi vara tsm då oxå :)

Nu är jag hemma och det ända jag behöver göra är att plugga lite teknik then i can chilla x) Fast det kmr vara 2 prov nästa vecka som jag ska börja plugga till imorrn =/
Meen aa...nu har jag väl inte så mkt mer att säga!
Förresten så har jag bestämt mig för att ha en Veckans blogg tävling! info om hur man anmäler sig kmr i nästa inlägg ;)


                                        byebye / yasmin


.

För hundrade gången nurå: bli medlemmar här  för att få fler besökare! :D Ni gör mig en tjänst också♥

DAGENS CITAT

You never lose by loving. You always lose by holding back.
- Barbara De Angelis

*svär*

Hej.


Nu har jag pluggat kemi hela kvällen och nu känner jag mig faktiskt riktigt säker! Jag kan det här nu, tror jag. Jag hade stoora problem med att fatta hur man skulle skriva kemiska formler och sånt, men efter att pappa var så snäll och förklarade och gjorde några övningsupg åt mig så har jag lärt mig :D ♥

Just nu är jag på ett ganska konstigt humör. Mitt temprement växlar från glad för olika anledningar till ledsen för en anledning =/ Eller kanske två:(
Fick reda på att vår cpskola (förlåt, vet att det nt är sjysst att säga cp men just nu bryr jah mej inte) tydligen har internationella prov i fysik, kemi eller bilogi också! Och B-språk...fast det kanske alla skolor har...?
Vet faktiskt inte, lever hellre i lycklig idioti, ovetande om att det inte bara är vår skola, så att jag kan skrika, klaga, vara arg och förbanna vår skola för att må bättre. Tro mig det funkar.
Det är många som säger att det hjälper inte att gråta eller skrika eller svära men dem har F-E-L!
Det hjälper så j*vla mycket ! Till exempel nyss svor jag och nu känns det mycket bättre x)

Visste ni att man ska försöka bota cancer med hjälp av en lila potatis? Ni som läser Illustrerad Vetenskap vet vad jag pratar om, ni andra kan fråga ;)) jaaa, jag läser en "nördstämplad" tidning men vet ni vad ? I dont f*cking care. 


                                     byebye / yasmin
glömde ju lägga upp gårdagens outfit!

sjal - kapp ahl, 400 kr.
tights - hm, 70 kr.
jeansskjorta - topshop, london, 350 kr. 
linne - gina tricot, 149 kr.
4/11-09

Oki nu har jag besöksrekord och nu är det faktiskt den BLÅ linjen (jag har lärt mig :P) ;) 82 besökare är nu mitt nya rekord och jag hoppas på flera! Glöm inte att lägga till mig på bloglovin om ni gillar min blogg och kommentarer uppskattas sååklart! =)
Geografi förhöret iag gick sådär, jag hann inte skriva klart på sista frågan så jag venne hur dte kmr gå :( sen gick mattediagnosen bra men på sista glömmde jag göra om km till m så potensen blev upphöjd i fel siffra =/ Men aja , jag sa det till läraren direkt efter lektionen när jag insåg mitt fel så att han skulle veta att det bara var slarv.
Dagen har väl vart ganska chill...inget speciellt direkt...
I förrigår lånade ja "The phantom of the opera" på piano noter fast me sågtexten till och det är så himla kul att sjunga och spela :D Luv it♥ Andrew Lloyd webber är verkligen ett geni ... enligt mej ;)

Idag tog jah me ett slags persiskt godis till skolan :) Det är typ torkad fruk ihoppressat, fast det är typ socker i också...mm yummy :D Fast vissa tkr inte att det är gott XD

           
Jag vill

Hej.


Har ganska nyligen ätit mat, fish&chips mummmms!
Nu sitter jag här me matteboken och försöker glömma bort den...funkar inte eftersom att jag precis skrev om den + att jag har mattediagnos imorn och jag fatar ca nada så jag måste verkligen se till att läsa på nu!
Jag vill verkligen få bra på diagnose, för då kan jag vara rätt så säker på att det kmr gå bra på provet.
Jag vet en person som tycker att jag borde slappna av lite vad det gäller skolan och njuta lite mer av livet, men tyvärr så är skolan viktig och det är viktigt för mig att få bra betyg....till och med i grundskolan....även om man kanske kommer att glömma bort vad man fick i betyg i grundskolan om ett par år :P
älskar denna bild, har den som skrivbordunderlägg och gör mig glad när jag känner mig nere och allt känns bara hopplöst♥

VILL DU?

Vill du ha fler besökare till din blogg? Det är klart att du vill! Så klicka på länken nedan och få hela 100 besökare till din blogg bara genom att regristrera dig ;) Det är tack vare denna sida som min besööksstatistik har höjts den senaste tiden! :D Så kom igen och klicka på länken ;)

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=yaasmin 

DAGENS CITAT

Never give up on something that you can't go a day without thinking about.
- Author Unknown

...
jag är trött på allt du säger tycker inte om dig har aldrig tyckt om dig och det ä ditt eget fel
sluat låtsas som om inget är fel för det vet du att det är
allt du säger är helt obetydligt för mig och jag lyssnar egentligen aldrig på dig
orkar inte med din sötsliskigafake attityd längre

3/11-09

Hej.


Kom hem från skolan för en stund sen...shit vad mycket prov och annat vi har dem kommande två veckorna :((
Imorgon är det mattediagnos och geografiförhör VG-MVG del från ett papper.
Torsdag så har vi kemiprov.
Fredag teknik upg inläming + papper.
Nästa tisdag biologiprov och religionsprov (för mej, som var i London när vi egentligen gjorde provet).
Nästa torsdag Matteprov.

Sen har vi säkert nåt mer, som jag glömt bort för tilfället =/
Jepp, så ser skolan ut, men jag ska nog klara det ;)
Nu har det också börjat bli mörkt och kallt ute, men det är bara att dra på sej lite varmare, mysigare kläder så blir det nog bra! :D
Jag tycker ju att det är myyyys när det är kallt ibland....fast inte alltid.

Hahhaa...vet ni vad jag läser? Twilight nerd som jag är så  köpte jag en bok när jag var i London som heter "The Twilight Phenomenom". Det är nån tjej som typ skriver om varför så många tycker om serien och lite vad som händer mellan raderna och det finns en intervju med Stephenie Meyer också, då hon berättar både hur allt började och slutade och en massa andra saker :))♥♥
aa...nu ska jag inte tråka ut er som inte er twerds ;)

Förresten : ni har väl märkt att min profilbild är en mouseover?? Antagligen, men jag tänkte ändra det som står i rutan när man håller musen över bilden, jag tycker inte att det beskriver min blogg rätt.
Nej, nu måste jag ta ut min lilla Quattro.
Han sitter här och tittar på mej med sina hundögon (bokstavligt talat) och tigger om att jag 1) ska ge honom godis, vilket jag inte tänker och 2) att jag ska ta ut honom, vilket jag ska göra nu ;)
lägger upp bilder på min outfit och lite sånt när jag är tbx ;)


                  byebye / yasmin

MADE IN SWEDEN

Tog just en titt på statistiken och såg att den klättrar uppåt! glad man blir :D tack alla läsare, för kommentarer och allt :)))
Skulle gärna ha skrivit en lång text om vad jag tänker på men jag tror att det dels skulle bli en way to long text och vissa saker skulle nog kunna bli liiite pinsamma för mig, eftersom att mina tankar vandrar ganska mycket om man säger så xD
Men jag tänkte bara säga att jag funderar på att lägga upp ännu ett litet klipp från mit s.k. projekt ;)
Vad tycker ni? Och om jag nu lägger upp det får ni gärna säga vad ni tyckte om det! hiss diss? I dont care, alla kommentarer är välkommna ;)Så länge de inte är dumma och sårande utan anledning :((
Vet ni vad jag just kom att tänka på? Nej såklart inte ... hahah , men det ska jag berätta ; Svenskar är så himla associala egentligen! Om man tänker efter altså. Jag menar om nån som du inte känner skulle börja prata med dej på bussen, då skulle väl du bli värsta chockad elr hur? Och tänka : Wot? Pratar han/hon med MIG?!
Och lite senare när ni träffar på en kompis skulle du säkert säga : hahha, det var nån skum typ på bussen som började snacka me mej helt utan anledning ...
jag säger inte att jag inte skulle göra det, för det skulle jag nog oxå xD Men det var en liten tanke som slog mig....och att svenskar är så himla stolta över IKEA ... hallååå det är affär for gods sake x)) hahah...ja och sen ska ví inte börja prata om engelskan som då blir svengelska XD Nej, nu ska jag sluta kritsera ena halvan av min nationalitet! Jag tycker faktiskt att svenskar i gemförelse med många andra folk är väldigt snälla och i överlag sjyssta :)))


..."ja jag vill leva, jag vill dö i norden"- inte egentligen men aja .... gillar iaf att vår flagga har blått i sej...min favvofärg :))

INGEN TID

...för uppdatering =/ Jag har nätt och jämt blivit klar med matten och måste läsa lite religion ocoh kemi innan jag går och lägger mej :(( Känns som om all min fritid går till att plugga...
aja....iinnan jag pluggadé var farmor så söt och gjorde en kopp varm choklad till mig och värmde en bakelse :D
Gött ; ))
Idag var också första dagen i skolan efter lovet =/ Inte okej, inte okej. Tråkigt var det...haha gud vad jag är negativ men dét har vart en ganska negativ dag. Eller egentligen har den vart ganska neutral, vilket gör den negativ eftersom att neutralt = tråkigt.
Fick tbx språkprovet idag också. Jag fick ju bra, men jag är inte nöjd...fick 77/90 och medlet låg på 50, så det är ju bra i för sig. Men jag var typ två´eller tre poäng från MVG, då känns det ganska surt att få VG+ :(
Naej...kul dag har det inte vart ... fast michelle var söt och bjöd mig på enhakv doughnut (u know me, suuuugar) och när mamma kom hem från att ha handlat fick jag gooodis ♥ (a)
För att toppa det så sket jag i att träna idag för att jag 1) skulle plugga och 2) inte orkade xD
Nej, nu måste jag fortsätta plugga ;)

 

här får ni en vild av mej...ser lite muppad ut men whatevva ;)

BLOGLOVIN

Följ min blogg med bloglovin ♥

To Do

Kvällens "att göra"-lista:

- Se på film

- Äta nåt godis (sugaraddict XD)

- Göra mig iordning

- Läsa

-Lyssna på musik

-Sova


BotheredHahaha...lite i efterskott, men jag såg den inte förrän idag xD

:D
Hittade en sida, där jag kanse den gratis :D Klicka på bilden för att se filmen. Om ni vill se nåt annat är det ju bara att söka. Fast dem brukar inte ha så gammla filmer =/

REN KÄRLEK

Hej.

Jag hann aldrig uppdatera igår =/ Förlåt mig, men så snart jag kom hem från michelle så visade sig att fina Tilde var hemma hos oss och skulle sova över...jag kunde ju nt bara dissa henne elr hur? x)
Men nu tänker jag berätta vad jag gjorde igår :)) :
När jag kommit hem till michelle efter ett litet missöde på vägen (som vi glömmer bort XD) så gjorde vi allt möjligt...vi gick ut och gick i skogen (bilderna), spelade piano och orgel (fråga inte), lyssnade på julmusik, åt mat, åt godis, åt marrängsviss (stavning?), tittade på film, pluggade och lite annat :D det var väldigt myysigt <33
När jag kom hem så bytte jag sabbt om och sen gick jag, syrran och tilde ner till vår källare där vi har en såndär "bioTV"...jag vet inte vad det heter ;s Men det är en projektor och en ganska stor bioduk på väggen iaf.
Så vi kollade på en film som hette Transiberian och som sög...sämsta filmen nånsin inom alla kategorier. Efter att ha suttit och pratat om hur j*vla dålig filmen var kom vi på att vi en gång tidigare sett en liknande film som också sög och då kom vi fram till följande : "Filmer som utspelar sig på ett tåg i antingen Ryssland eller Sibirien suger. Punkt slut."
Lyssna noga på den varningen för det är sant!
Men vi åt iaf en massa godis och chips så det vägde upp lite. Efter att ha sett filmen gick vi och la oss (klockan var ca 1 vid det  laget) och vaknande klockan nio för att Tilde skulle bli hämtad klockan tio. Jag gick ju självklart och la mig och sov två timmar till efter att Tilde gått annars skulle jag ha vart död nu x))

Han bryr sig nog. Prata med honom.


Juste! Lite innan vi gick och tittade på film så frågade jag Tilde följande:
- Vad är det mellan dig och 80-tal egentligen? (hon är väldigt inne på 80-talet just nu)
Hon tittar en stund på mig och sen svarar hon:
- Ren kärlek.
Bästa svaret tycker jag :D <33 Kolla in hennes blogg förresten (klicka här).
Nej, nu måste jag plugga :(( prov efter lovet =/söötisen michelle <333


lite kostig bild på mej, men lite får man väl bjuda ;))


ett träd som ser ut som en elefant :)


RSS 2.0