Hej. Då.

Salam!

Nu tänker jag skriva om något annat än matte vilket är väldigt annorlunda för denna vecka då varje inlägg har handlat om det. Men det är bara för att jag är så himla suckish at matte och så glad att jag "blivit smartare" på den här mattesaken. Då måste jag bara få skriva ner allt! Hoppas det inte varit allt för painigt.

Nu blev det lite om matte iaf, men var tvungen att förklara mig!
Mitt syfte med detta inlägg var faktiskt att säga att kärlek och respekt är fan något så självklart att jag blir förvånad hur ofta vi människor glömmer bort att visa det för varandra.
Jag blir alltid lika paff när någon säger något elakt utan att tänka sig för, eller bara dömer någon utan att först lära känna personen. Jag gör samma sak och jag blir besviken på mig själv över att jag inte bara kan strunta i alla fördomar och stereotyper och skaffa min egen uppfattning om saker och ting.
Det är någon jag försöker göra så ofta jag kan, men det är så jäkla svårt i detta samhälle.
Man blir automatiskt mainstream.
Och där är verkligen inte något jag vill. Och jag tror uppriktigt sagt att man kan nog aldrig själv bli fri från fördomar om inte någon annan strävar mot samma mål. Det är riktigt svårt att ignorera vad andra säger för vare sig man vill det eller ej blir man fast i andras fördomar och BAM så börjar man tänka likadant.
Det blir som en ond cirkel.
Och för att man ska lyckas bryta detta mönster, måste alla vela. Alla måste försöka. Alla måte sträva efter att respektera och älska människor för hur dem är.

Shit vilket långt wanna-be levnadscoch inlägg detta blev, men det är iallafall allt jag hade att säga.
Slutar detta inlägg med att använda min rubrik från yasmins.devote.se:

Kärlek och respekt folks, kärlek och respekt.


Puss på rumpan ♥



P.S. Detta var sista inlägget på 1 vecka. Hejdå.

I AM SMART

Salam!

Idag, mina vänner, hände något storslaget! Något sensationellt. Gissa vad?
Jag klurade ut ett mattetal som inte lärarna kunde! Iallafall inte tre av dem och det är fyra. Den fjärde vet jag inte om. Det hela började med att Jonte inte kunde lösa ett tal (och han är ändå väldigt smart). Det var nåt med en höjden av triangeln.
Jag blev då taggad på att klara av en upg som inte dem lyckats lösa och då klurade jag ett tag och till slut lyckades jag! :D Snacka om J O Y. Haha, matte är VERKLIGEN inte mitt starka ämne så detta betydde en hel del för mig.

Imorgon åker jag iväg så några inlägg efter ikväll får ni inte! Finns nämligen inte internet där och jag kommer ändå ha fullt upp med annat så skulle ändå inte hinna (får känslan av jag redan sagt detta men whatever).

Tänkte passa på att starkt rekommendera Magnum Chocolate Temptetion! Så jäkla goood. Mm...gemiggemiggemig.

Men nu måste jag skynda mig att packa inför imorgon! Känner mig lite stressad, har inte lagt ner någonting och jag måse ta ut Quattro också!





Puss på rumpan ♥

Pretend he even had a friend to call his friend

Tja!

Har nyss tittat på "När lammen tystnar". Den var väldigt bra men som den fegis jag är blundade jag på dem läskiga ställena haha. Bra att man har någon som håller om en :)

Om någon av mina vänner läser detta inlägg så snälla skicka ert nr och namn till min mobil :) Haha, ni kan ju glömma att jag skriver ut mitt nr i bloggen. Känner ni mig, har ni det.
Annars får ni väl kolla min fbprofil (om vi är vänner).
För jag börjar seriöst känna att mitt sociala liv dör ut pga den jävla mobilen. Nu lånar jag mammas, med mitt simkort i så det är samma gamla nr!

Ska gå och lägga mig snart, struntade i träningen idag. Who cares? Snart blir det fjällen och då blir det träning så det räcker och bli över.

Puss på rumpan ♥


Haha, är det bara jag som känner att det är lite Kenza över den här bilden? Typ JAG ÄR GLAD written all over the face hehe..


Dagens Outfit



Oversize - Gina
Shorts - Zara
Vitt baslinne - H&M
Tights - Gina
Halsband - Rom

Vad tycker ni om min outfit? :)

But what happens when carma turns right around to bite you?

Salam!


Dagen har varit rolig, har garvat en massa. Känner att jag snart kommer vara "tjejen som köper all sin mat från ica". Haha. Jag svär, varje dag har jag kommit med soppa eller någon liknande micromat från ica.
Aja, shit the same liksom!! Usch, jag hatar när folk säger så. Det är ju grymt tydligt att det inte är "shit the same" om man säger liksom efter. Eller..? Jag vet inte. Det är så jag uppfattar det (och bara för det har jag nog skrivit nåt sånt tidigare).

Sitter och lyssnar på Eminem just nu. Älskar låten When I'm gone. Så jävla bra. Jag lägger upp den nu. bra är den, att jag till och med lägger upp den på bloggen. Men skämt åsido är den otroligt fin. Man blir gråtfärdig av den..jag får alla bilder i huvudet som en sorglig film. Nog skrivet om låten! Nu får ni lyssna på den.



When I'm Gone - Eminem

Måste gå och träna nu.

Puss på rumpan ♥



Otippat

Eminem är fan helt underbar! Har nyligen börjat lyssnat på honom (typ idag) och vilket jäkla beat och rytm och text han har! Att jag inte lyssnat på honom tidigare..
En annan riktigt bra rappare är B.o.B
Har  faktiskt börjat lyssna på rapp ganska mycket på senaste tiden. Särskilt såna med en melodislinga i refrängen som verkligen fastnar på hjärnan.
Jag verkar egentligen inte som någon som skulle gilla rapp. Jag älskar Regina Spektor liksom. Raka motsatsen. Men jag tycker att det är grymt.
Tycker att det är kul att en av de mest populära rapparna (Eminem) är vit :P Allså inte som om vita är bättre, men det var ju färgade som startade rappen liksom.
Men jag tycker det är bra.
Så att det bli lite sammanföring mellan olika kulturers musik.

Lite wonderful musik:



Ghost in machine - B.o.B



Airplanes part 1 - B.o.B feat. Hayley Williams of Paramore



Airplanes part 2 - B.o.B feat. Hayley Williams and Eminem (spola fram till Eminems del som är 2a versen om ni inte orkar lyssna på hela).



Love the way you lie - Eminem feat. Rihanna



Det får räcka! Imorgon lägger jag säket upp någon mer låt av Eminem för han är så grymt bra!

Godnatt nu sötnötter! ♥





Don't let me fall

Jag tänkte skriva ett lite längre känsomässigt laddat inlägg.
Sen kom jag till insikt.
Ni läser ändå inte allt det där.
Ni läser, men ni ser inte.
Konstigt men sant.
Ord kan inte få fram känslan jag har inom mig nu.
Allt jag kan göra är att försöka få fram en vag gemförelse genom musik.
Musik är nyckeln till hjärtat.
Iallafall mitt hjärta.
Så därför får ni lyssna på denna låt.
Den säger allt.
Nästan iallafall.




One more time with feeling

Jag sa det en gång.
Några lyssnade, andra sket i vad jag sa. Så nu tar jag det EN gång till.
Jag vill inte ha dina jävla fin blogg kommentarer. Är det allt du har att komma så dra från min blogg.
Jag vill inte se en enda följa-via-bloglovin-kommentar. Jag svär att jag är en trevlig person i verkligheten, men om du kommenterar sånt skit så tänker jag fan inte vara trevlig. Jag lägger till en blogg om jag tycker den är intressant. Och vice versa.
Jag vill inte ha några frågor om vad jag gjort i helgen och hur jag mår för om du är så himla intresserad är du mer än välkommen att läsa mina inlägg och ta reda på det själv. Jag tänker inte spela med, för att DU ska få en massa meningslösa kommentarer.
Okej, om du undrar nåt. Som min nationalitet eller så. Det är lugnt. Men mitt mående?! Skojar du eller? Är du min psykolog eller? Jisses, är det så svårt att läsa lite?
Visa lite respekt.
Var inte så självisk hela tiden.
Jag erkänner: Jag är jävligt självisk. Men jag försöker iallafall. Jag läser. Och om jag inte gjort det så kommenterar jag inte heller.
Jag struntar fullkomligt om du blir sur pga detta inlägg eller om du aldrig mer tänker kommentera min blogg igen eller gå in på den. Slipp då.
Om du ens gillade den från början, borde du inte känna dig träffad av detta inlägg.
Och ska du nödvändigtvis kommentera min bloggs oändliga skönhet: var specifik. Exakt vad är snyggt.

Thank you very much.




Faster, faster, faster, fa...and now you're going TOO fast

Tja!


Sitter i mitt rum och gräver efter det sista sockret i min godispåse. Sockersuuuug.
Har vart på el mattesak idag och det var kul som vanligt! Inte för att själva matten är så himla intressant, men min grupp är så jäkla skön och det är inte så stor press eftersom att man valt det själv. Allt som allt är det riktigt chill.

Förresten! Ni som har bloggar brukar ni också läsa era gamla inlägg? I så fall har ni tänkt på att det känns som om man var mycket roligare då? Alltså skrev roligare. Alltså jag vill inte låta skrytig men jag skrattar faktiskt högt åt vissa saker jag skrivit förut.
Men det är lustigt hur jag hela tiden ville att tiden skulle gå fortare och nu går allt lite för fort. Snart är det gymnasiet och det känns bara så...overkligt.
Äh nu blir inlägget för låångt!



Puss på er! ♥

Clothes

Godnatt nu folks! Ska upp sju imorgon och dra till mattegrejen. Ska bli kul faktiskt. Hellre det än att sitta inne och dega. På fredag drar jag till fjällen! Blir borta en vecka och uppdateringen kommer ligga på zero. Kanske nåt inlägg om jag får tag på internet där uppe...
Dagen efter att jag kommer tillbaka kommer mina söta kusiner från Abu Dabhi: Arshia (7 år) och Niusha (4 år). Ska bli riktigt kul att se dem små busfröna igen ♥ Inte för att det var så länge sen, träffade ju dem i Italien, men man börjar ju sakna dem minuten efter att man åkt!
Någon gång veckan efter att jag kommer tillbaka från fjällen blir det en fika med söta Alice (antagligen sista gången jag träffar henne på ett helt år!!). Denna fika är inte vilken fika som helst mina vänner. Det är en vadslagningsfika. Dock var det ingen av oss som vann vadet så därför bestämde vi att vi skulle bjuda varandra på fika. Egentligen skulle förloraren bjuda vinnaren, menmen...
Berättar iallafall inte vad vadet handlar om ;) Man vet ju aldrig vilka som kikar in på min blogg.

Okej, men nu ska jag lägga mig!
Och medan jag somnar så kan ni få beundra dessa underbara plagg som jag väldigt gärna vill ha. Nå väl, får väl drömma om dem haha...






Det blev en jäkla massa kläder, men dem är så fina allihopa!

Dessa oufits från H&Ms hemsida är helt underbara! Kan inte bestäma mig för vilken jag gillar mest...
Vilken tycker ni bäst om? ♥

Luv u ♥



Saknar dig mer än någnsin Ryan♥


Förresten så hade jag och Eme så jäkla kul nyss! Ryans kompis tycker Eme är snygg osv och höll på flörta via msn och jag satt där och sa vad hon skulle skriva för han är sjukt ful och jobbig och Eme gillar verkligen inte honom. Haha, gud vad vi garvade! Jag fick Eme att verka som värsta dryga nazisten typ. Alltså Eme brydde sig inte, så det var ju bara för att driva med Ryans kompis inte vara taskig mot Eme.

Nu ska jag iallafall dusha, har nyss sprungit!  

Matte ♥ (not)

Salam!

Kom hem från mattesaken för lite mer än en time sen. Hade faktiskt kul! Träffade nya människor vilket alltid är trevligt och vet ni vad? Jag sitter hellre och räknar matte med helsköna människor än sitter inne själv pga regnet på mitt sommarlov.
Men måste nog byta grupp till en lite svårare. Man blev indelad i grupper utefter hur bra man gjorde på en diagnos, för att man skulle kunna jobba på den nivå som passar en. Iallafall så stressade jag igenom diagnosen eftersom att jag trodde att den gick på tid. Alltså gjorde jag den på kanske..5 min? Väldigt slarvigt. Känner att jag vill ha en lite större utmaning.
Men å andra sidan vill jag inte byta för det går så roliga tjejer i min grupp. Supersnälla och roliga. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Kan ju alltid träffa dem på rasterna.
Hmm. Vi får se vad jag gör. Ni kan ju skriva en kommentar om vad ni tycker att jag ska göra. Byta eller inte byta?



Btw, så var lärarna störtsköna allihopa. Och alla Balderbarn som läser min blogg: alla tre killarna som var lärare var som Oskar. Den 4de läraren var en tjej som låtsades vara elev i början så alla blev jätteförvånade när hon plötsligt steg fram och sa att hon var 22 år och hade läst kvantfysik och grejer...



The Stepfather

Salam!

Har nyss sett the stepfather och den var ganska läskig. Fast jag är vääldigt lättskrämd när det kommer till filmer, så det var väl inte så konstigt. Skulle gärna se orginalet från 1987, för denna var ju en remake.
Men bra var den iallafall!




Ska ut med Quattro nu och sen ska jag lägga mig eftersom att jag ska till den där mattegrejen imorrn som jag berättade om förut. Rätt tråkigt, men vad gör man inte för att bli bättre?

Update

Salam!

Har degat hela dagen och inte undr på det! Med tanke på vädret (ja jag måste kommentera vädret, jag bor ju i Sverige) så är det ungefär det ända man kan göra.
Ska se film lite senare och mumsa lite godis för att bli på bättre humör haha *trötsäter*
Sen kommer jag bli på mindre bra humör när jag ställer mig på vågen. Nejdå! Sånt där skiter jag i. Jag går i princip aldrig upp i vikt. Har vägt typ det jag gör nu i två år. Nåt kilo hit eller dit, men vem håller räkningen. Min pappa. Haha. Kul. Nejdå, men han tycker verkligen inte om när folk sitter och sätter i sig en massa godis och onyttigheter.

Iallafall så ska jag se på The Stepfather, som jag velat se ett bra tag nu!
Jag har nyss blivit klar med Alice design på hennes nya blogg. Hon ska ju till USA 1 år. Kommer sakna den skitungen haha ♥ Nu har jag iallafall designat en USA blogg åt henne (med en liten annorlunda bakgrund, men det är en annan historia).
Jag avslöjar inte adressen till bloggen eftersom att det är upp till henne att göra när hon vill.



Har man tråkigt så har man...när jag var yngre så sa jag alltid så, haha.

Puss på rumpan ♥

24 Juli 2010

Salam!

Har nyss kommit hem från stan (ja..eller typ nyss). Har köpt lite grejor, men palla lägga upp bilder. Ni kanske får en bild om jag känner mig snäll haha.

Ikväll ska jag till stockholm och fira Davod och det ska bli nice! Ni får nog nån outfit bild senare, men hinner inte nu. Måste dra.

Förresten träffade vi på Gina på stan! (hoppas för er egen skull att ni vet vem det är..om ni inte vet så läs hennes blogg HÄR)

Puss på rumpan ♥

Bilden vi tog med Gina:


Man måste ju älska hur både jag, eme och panthea ser helt psyko ut haha...


Godnatt to you all!

Ett litet inlägg innan jag går och lägger mig.
Har varit borta nästan hela dagen.
Har varit hos Johan.
Det var trevligt.
En massa deep-talk och grejer.
Förutom det kollade vi på Farsan som inte var så bra som jag trodde att den skulle.
Men vilka filmer är det egentligen?
Sen blev det sent och då drog jag hem.
Nu sitter jag och sörjer att jag inte har någon mobil.
Det måste jag fixa.
Orkar inte med detta osociala liv längre.
Fyfan.

Puss ♥

P.S. Jag har börjat vänja mig vid mitt korta hår. Kanske vågar lägga upp en bild trots allt?

23 Juli 2010


Jag och el födelsedagsbarn ♥

Quattro ville också ta kort med Emelin (eller snarare smaka på tårtan...)

Kvällens outfit.
Klänning - Gina Tricot
Kjol - HM.
Jag var lite fyndig och stoppade in en lite för festlig klänning innanför en ganska enkel kjol :)

Jag fick en kjol av farmor, eftersom att hon inte är här på min b-day.
Riktigt snygg kjol också.

Fick även en skjorta av henne ♥
 

The stuff jag köpte när jag var på stan för några dagar sen:



Skor: New yorker. 179 kr.

Halsband: JC. 70 kr.

Mönstrade tights: Gina Tricot. 49 kr.

Maskara: HM. 169 kr.


Nu måste jag kila iväg.

Puss ♥

Grattis sötaste Emelin! ♥♥♥



Älskar dig sis ♥

Hårresande historia (haha)

Min pappa klipper alltid mitt hår för kort när jag ber honom klippa mina toppar.
Så den här gången var det dags att make a change.
Så jag säger NEJ, du skall ej vidröra mitt hår!
Då träder min farmor fram ur mörkret och säger att hon kan klippa mig istället. Okej, tänker jag. Det borde väl gå bättre om hon gör det. Men icke sa nicke.
För liksom ögonfärg, hårfärg och längd går i arv går tydligen även egenskapen att klippa håret för kort.
Alltså så är farmor anledningen till att pappa inte kan konstrollera saxen.
Och alltså är farmor anledningen till att jag numera (återigen) har kort hår.
Woho! (sarkasm på hööög nivå)
Så nu är jag jävligt pissed off.
Jag har sparat. Och sparat. Och sparat.
Bara för att allt ska klippas av igen!
Men jag lovar er här och nu att detta var sista gången jag lät det gå så långt mellan klippningarna.
Varje månad ska håret toppas.
Punkt slut.
Och om ett år kommer håret vara långt igen
Så det så.

Jag älskar dig farmor, men mitt hår får du inte klippa ♥

Puss  på rumpan♥

My day

Hoppas ni gillade videon innan. Vi ansträngde oss iallafall..

Dagen har (som ni kanske förstått) spenderats med underbara Tilde ♥ Mycket skratt. Vi körde bland annat det omtalade zumba (som jag prövat förut faktiskt) och skrattade så att vi fick ont i magen. Kärlek alltså.

Ja, nu ska jag slå in sis present. Känner mig ofavoriserad av min familj. Jag fick inte lika mycket presenter när jag fyllde år alltså..
Men det kanske tar igen sig i år, right?
Haha. Skojade bara.
Förra året fick jag faktiskt pengar som jag köpte en massa kläder för så det var värt. Plus att jag fick en kamera av min farbror vilket min sis ska få av våra föräldrar. Fast den hon får är begangnad men det är fortfarande en bra kamera.
Nej, nu får det räcka med en massa onödigt prat.


 
Puss på rumpan ♥


P.S. Mamani (farmor) ska lära mig att sy!! Detta är stort ska jag säga för då kan jag äntligen sy den stil jag alltid vela ha :D

Vi roade oss med att spela in en video


!!

Vill bara säga att 19 Juli hade jag besöksrekord med 108 besökare.
Fan vad bra!


JAG VILL FLYTTA HEMIFRÅN

Rubriken säger allt.


20 Juli 2010

Hej.

Dagen har spenderats på stan med p. Vi har shoppat en hel del. P mer än jag, men det behövdes :) Jag köpte ett halsband, vita nättights, ett par skor, maskara och nagelfil.
Och present till sis ♥
Efter att ha shoppat klart gick vi till mcdonalds och åt och sen traskade jag hemmåt.
Allt som allt en bra dag.

Snart ska jag ta ut min lilla gnälliga vovve och sen ska jag sprinag upp och ner för en backe 12 ggr. Woho!

Bilder på det jag köpt kommer senare mina vänner.



Puss på rumpan ♥


Det räcker!

Okej snabbt inlägg måste bara säga en sak:

Sluta med alla "fin blogg" kommentarena snälla! Det är jättegulligt men alla vet att det bara är för att jag ska gå in på din blogg och säga tackdetsamma. Snälla, kommentera på det jag skriver istället.
Jag har förstått att jag har en fin blogg nu. So what? Jag vill att folk ska läsa.

Jag ska vara ärlig: Jag kommenterar också utseendet på många bloggar, men jag försöker iallafall vara lite specifik. Säga exakt vad jag tyckte var fint.

Och det jag gillar allra minst: "Mår du bra? Allt väl? Hur är det?" - kommentarena.
Liksom vad spelar det för roll. Om du läser mina inlägg så mår jag jättebra thank you very much.
Eller: "Ska vi följa varandra via bloglovin?" N E J. Sluta nu! Jag lägger till dem jag vill.

Och förlåt för att jag dampar nu, men nångång måste det bli sagt.

Och en sak till: Nej jag tänker inte rösta på era skor i nelly.com tävlingen. Så. Nu vet alla det.



Puss på rumpan ♥

20 Juli 2010

Ska snart in till stan för lite shopping och fika med p. Måste köpa nåt till sis som fyller år 22 :)
Men jag ska inte vara inne i stan förrens 2 så jag har inget att göra så då¨kopierade jag följande test från Agnes
blogg.

Du heter: Yasmin Aslani
Smeknamn: Yassi
Låt just nu: Happyland - Amanda Jenssen
Om du röker: Nej
Beroende av: Riskakor
Favoritkaraktär(er) i bok: Många, men måste jag välja en: Sirius Black i Harry Potter.
Vem behöver du mest just nu? Ryan
Vad tror folk om dig? Vet inte. De flesta tror att de vet saker om mig, men det ända dem vet om mig är den jag en gång var.
Stämmer det? -  Det gjorde det för några år sedan. Nu har dem faktiskt ingen aning.
Vad får du oftast komplimanger för? Eh..från folk i min ålder mitt utseende och av vuxna att jag tydligen är smart.
Vad säger du för att imponera på någon? Jag har skrivit en bok (jag nämner dock inte att den refuserades).
Hur imponerar man på dig? Man är ärlig och försöker inte vara någon man inte är. Och man skrattar åt mina skämt. 
Brukar du skratta för dig själv?
Alltid
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Har inte haft min mobil på flera veckor så kommer inte ihåg.
Festar du mycket: Nej. Inte med alkohol iallafall.
Sprit, cider, vin eller öl: Cider, fast helst inget.
Brukar du bli full: Nej
Vad har du för mobil operatör: Comviq
Är du allergisk i mot något: Bullshit
Nästa mål i ditt liv: Skriva klart min novell/roman
Hur svarar du i mobilen: Hej, de e Yasmin
Vem ringde du senast: Mamma tror jag.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Så vi har inga lösa pengar någonstans i huset?
Antal sömntimmar inatt: Om du håller räkningen sover du alldeles för lite.
Sov du ensam: Ja
Tycker du om din pappa: Ja
Brukar du komma i tid: Ja ibland alldeles för tidigt. Jag är en tidspessimist.
När mår du bra: När jag har flyt när jag skriver samtidigt som jag lyssnar på musik.
Rakar du benen: Ja
När brukar du gå och lägga dig: När jag vill försvinna in i min värld.
Är du blyg: Nej, även om det kan verka så iblan.-
Är du bortskämd: Nej, det tror jag inte.
Vad gör du i morgon: Kör Zumba med Tilde.

Ja nu var det roliga slut.

Puss på rumpan ♥

Vilken?

Tja!

Har 2 alternativ till header och jag vet att skillnaden är liten,  men det är detaljerna som gör den stora skillanden right?
Så: vilken av alternativ 1 och 2 tycker ni att jag ska ha?

Alternativ 1:


Alternativ 2:




Tack på förhand! ♥


Poliser är inte blinda...

Hej jag är glad för jag ligger på 71 besökare idag!!

Förresten har jag lyssnat på en massa skön musik idag!

Och här kommer ett litet civilkurage faktagrejsimojs:

En undersökning gjordes i Sverige på hur vi människor behandlar människor efter utseende.
Då gjorde man som så att man hittade på ett fall som ett par poliser fick läsa om. I detta fall en kidnappning. Sen visade dem olika bilder för polismännen (som såklart trodde att det var på riktigt) av gärningsmännen. Men bildena förställde olika personer. Några poliser fick se snygga gärningsmän och några fula och sedan skulle poliserna dela ut straff till de olika gärningsmännen och bedöma dem och det visade sig att de snygga gärningsmännen fick lindrigare straff och verkade mer trovärdiga i polismännens ögon än de som var fula. Och det gällde exakt samma brott.

Både skrämmande och fascinerande eller hur?




Skulle ni (helt ärligt) behandlat någon annorlunda beroende på utseendet?

fix

Fixar med designen drf headern är tråkig hehe...

update: Nu är designen klar, skulle bara ändra bakgrund och headerns bilder :)

Vad tycks?

Center of attention



Alla har en dröm.
Sångerska, filmstjärna, topbloggare, tennisspelare, modell.
Ja, vad vet jag?
Men alla lyckas inte.
Alla säger att dem ska lyckas.
Att dem ska slita för att hamna där.
Men här är det stora felet dem gör.
Som ni gör:
Ni spenderar hela livet med att titta på hur dem som lyckades gjorde.
Lyssnar på dem.
Beundrar dem.
Istället för er själva.

MAKE YOURSELF THE CENTER OF ATTENTION

Rösta på mina skor till nelly.com tävlingen!

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!

Snällasnälla rösta på åtminstonde en av mina skor! Jag har designat en lite vardagligare sko och en festsko, men spelar ingen roll vilken av dem ni röstar på..helst båda :D

Tack på förhand! ♥


Books ♥

Ingen update idag i know. Sorry men min baba bestämde sig för att ingen skulle få sitta vid datorn idag så jag har roat mig på andra sätt istället (bland annat sprungit upp och ner för en backe 12 ggr).
Kollade på den där Adam Sandler filmen Billy Madinson tror jag den hette på 6an :) Så himla rolig! Har sett den förut men det var grymt längesen.

Ska förresten kankse permanent platta håret. Är så trött på mitt naturliga hår som är jättefluffigt. Och inte på ett bra sätt. Och jag börjar bli trött på att platta håret hela tiden, så varför inte bara göra det once and for all?

Läste ut Ängelns Lek idag också och den var väldigt bra! Men liksom Carlos tidigare böcker så är det väldigt lugnt hela boken, det händer lite småsaker men inget major. Och sen BAM så kommer allt på en gång i slutet. Väldigt spännande. En bok jag rekommenderar, och även Vindens Skugga som är hans tidigare bok.




Kom nyss på att detta var ett riktigt tråkigt och ointressant inlägg. Men klockan är ett förvänta er inte så mycket vid den här tidpunkten...
(förvänta er inget annars heller)

Puss ♥


Over and out

Godnatt!
Filmen var förresten skitrolig :)
Bjuder på bilden som egentligen inte är den charmigaste jag någonsin sett, men whatever.

Dotdotdot

Tja!

Nu är jag fett glad för jag vann tävlingen som jag skrev om innan (länkning). Så nu blir jag länkad en hel vecka!

Ikväll blire myspys med sis. Ska se på The hangover och äta chips (som jag tog iniativet till att vi skulle köpa i protest haha) :D Låter bra, right?

Ryan ska också ringa om en stund, så ska prata lite med honom ♥

Frukt är fan inte godis!

Åh gud vad jag är irriterad nu!

Är det bara hemma hos mig som godsaker inte existerar? Där det vara finns grönsaker och frukt av alla de slag och kanske en chipspåse som man absolut inte får röra eftersom att den är till när vi får gäster?
Jag hatar det!!
Jag hatar att min mamma är typ besatt av att äta nyttigt och tvingar det på resten av familjen.
Jag svär att när jag flyttar hemifrån så ska jag ha ett välfyllt skafferi med godsaker. Punkt slut.
Visst frukt och sånt är nyttigt, men jag vill kunna öppna skafferiet och äta kakor om jag känner för det. Det ända onyttiga som finns i detta hus är några äckliga torra kakor och riskakor. Och riskakor kan inte riktigt klassas till den kategorin.
Jag är bara riktig förbannad just nu! Inte för att jag vill sitta och tjocka mig, men vafan jag kan aldrig göra det i det här huset om jag ville.

Någon annan som har en lika nyttighetsbesatt mamma (ev. pappa) som jag?



Tävling

Är med i en veckans blogg tävling så här kommer länkning till tjejens blogg!

http://linneaholms.blogg.se


Puss ♥

17 Juli 2010

Salam!

Jag hade kul igår faktiskt, spelade Guitar Hero (som jag btw sög på hehe) och kollade på Diamond League och hade det bara allmänt trevligt med Cepand och Maral.




Gårdagens outfit:


Klänning Veromoda : 100 kr.

Tänkte ta bilder igår från kvällen, men det var så lite batteri kvar att det inte var någon idé att ta med kameran :/


The Sho

Ska snart dra ut med sis tror jag och ta lite bilder i det fina vädret.
Sen ska jag kanske spela in en video till devote bloggen och senare ikväll ska jag iväg till nåra vänner. Kameran får hänga med.

Ja, det var väl allt.

Puss ♥



Den här skon är så jäkla cool! Tänk att ha den. Kanske inte så bekvämt dock...

Impulsivt

Så jag är inne på bloggtrafik och så kommer jag in på nån random tjejs blogg på devote.se
Och hennes header var så underbar! Så himla konstnärlig och modellig och den fick mig att impulsivt skapa en  blogg på devote.se.
Jag kommer ju inte överge min älskade yasminlikeaflower (btw sääämsta namnet).
Men jag klarar nog 2 bloggar.
Säger vi.
Resultatet: www.yasmins.devote.se 

Hope you like it!

Nu ska jag äntligen dusha efter att ha sprungit upp och ner för en backe 12 gånger i stora kängor.
Kul va?

Förresten!
Måste lägga upp denna video. Den är bara bäst. Tänkte visa att jag ska försöka göra liknande s.k. vlogs till devote bloggen. Om jag hinner.

 

Okej mina vlogs lär ju inte bli så satsiga, men ja...nåt i den stilen.

Jag vet att jag vålduppdaterar bloggen...

...men jag var bara tvungen att säga att jag ska ju börja natur på rosendal i höst (nej det var inte det som var min poäng) och jag är inte så jääättebra på matte. Jag har ett ganska så stadigt VG, men jag har legat på gränsen till G flera gånger och är därför orolig om jag kommer klara natur.
Just därför så sökte jag till en sommarkurs i matte 26-30 Juli. Jag vet att jag låter som värsta nörden, men jag vill verkligen bli bra i matte. Visst låter det tråkigt? Tycker jag med, men komigen det är bara 4 dagar.
Men när jag först sökte var alla platser tagna, men nu så blev det en ledig och då fick jag den! :D

And that's the way the cookie crumbels (Bruce Allmighty, bästa filmen!).



Minnen!








Lite gammla kort som alla har en stor betydelse för mig ♥



15 Juli 2010

Salam!

Hörrni fortsätt rösta i omröstningen i inlägget nedan så ska ni få reda på vad forskare har fått fram ur den här omröstning. Nej detta var inget pr-trick, men jag vill kunna jämföra resultat.

Vet ni att jag är på riktigt bra humör idag bara för att mitt hår har blivit långt. Jag har sparat i åratal och äntligen känns det som att det syns! Måste såklart toppa det snart för annars blir det bara en massa slitna toppar vilket leder till att jag måste klippa mig till axlarna igen :/



Jag igårkväll, nydushad :)



Hey Jude - Joe Anderson

Älskar låten! Speciellt om man är lite nere så är den bäst att lyssna på ♥


Test

Alla vet kanske inte vad civilkurage är så jag kortar mig ganska snabbt (finns många olika åsikter om vad det egentligen är, men det som de flesta håller med om) : att stå upp för sina egna åsikter och ingripa i en nödsituation även om man själv kan utsättas för något.

Jag tänkte lägga upp ett test som gjordes på 60-talet i USA, för att ko´lla hur långt någon är villig att gå för att lyda order dvs. göra rätt.

Några forskare lägger upp en annons i en tidning om att Yale universitet letar efter försökspersoner till ett experiment. Eftersom att Yale är ett väldigt känt och respekterat universitet var det många som anmälde sig till experimentet. Forskarna valde ut lite random personer i olika åldrar, olika kön och jobb osv.
Det ända försökspersonerna får veta är att experimentet handlar om minne och inlärning. Försökspersonerna kallas till universitetet en i taget.
Försökspersonen kommer till Yales laboratorium (vi kan kalla personen för Mats) så kommer en forskare som ger ett strängt uttryck. Han har vit läkarrock. Forskaren har med sig ännu en försöksperson.
Forskaren säger att försöket går ut på att se hur elever reagerar på straff i samband med inlärning.
Den andre och Mats drar lott om vem som ska spela elev och vem som ska spela lärare. Mats får rollen som lärare.
Forskaren och Mats kommer in i ett rum med två bord som det står en massa maskiner och grejer på. Genom en glasruta kan Mats se att den andra försökpersonen sitter fastspänd i en elektriskstol och är kopplad till en massa elsladdar. Vid det bord Mats får sätta sig vid står en stötgenerator. Forskaren förklarar att Mats ska ge små upg till en andra försökspersonen och varje gång denne svara fel så ska han ge små elstötar till honom. Forskaren säger väldigt strängt att Mats måste öka styrkan på elstötarna varje gång för att det ska gå att få in den information som behövs till försöket.
På stötgeneratorn finns det olika knappar som det står följande på:

  • Lätt stöt
  • Måttlig stöt
  • Stark stöt
  • Mycket stark stöt
  • Våldsam stöt
  • Ytterst våldsam stöt
  • Fara: allvarlig stöt
  • XXX


Första gången eleven svarar fel på en fråga ger Mats en lätt stöt. Nästa gång ökar han styrkan till måttlig stöt. Forskaren sitter hela tiden brevid och ser till att Mats gör rätt. Mats fortsätter att öka stötarna allt eftersom eleven svarar fel och eleven på andra sidan börjar jämra sig och börjar få ont av stötarna. Men forskaren säger att Mats måste fortsätta eftersom att det är viktigt för försöket.
Elevens jämranden och smärta börjar öka, men forskaren fortsätter att instruera Mats att fortsätta ge högre stötar. När Mats har kommit till knappen "Mycket stark stöt" så skriker eleven, bultar i väggen, säger att han har hjärtproblem och att han inte vill vara där. Men forskaren fortsätter att strängt säga att Mats måste fortsätta. Mats fortsätter att ge starkare och starkare stötar. Till slut hörs inget från andra sidan väggen.

Men allt detta var en bluff. Det var i själva verket ett försök att se hur långt någon skulle kunna gå för att lyda order från någon som är "högre upp" och har mer auktoritet.
Eleven som fick ta stötarna var inte alls en försöksperson, utan en skådespelare. Och självklart var det inga riktiga stötar. Forskaren och skådespelaren ville se hur långt Mats skulle gå för att lyssna och det värsta var att han gick mycket längre än forskaren trodde.

Detta experiment gjordes flera gånger om på olika personer och resultatet blev (ledsamt nog) att 62% av alla som delade ut elstötar fortsatte att dela ut stötar ända till sista knappen dvs. XXX. XXX motsvarade 450 volt.

De olika stötarnas reaktioner hos skådespelaren:
75 volt - stönar
120 volt - Det börjar göra ont
150 volt - Personen vill inte vara med längre
270 volt - Ångestskrik
315 volt - Personen skriker uppgivet och upprepar att denne inte vill vara med
330 - Tyst
450 volt - XXX

Majoriteten av 40 försökspersoner gick ända till XXX!
De flesta försökspersoner försvarade sig själva med att säga att de trodde att forskaren visste vad den höll på med tanke på att det var Yale.

Nu vill jag fråga er :



webvoter poll
Om du hade varit med i experimentet, när hade du slutat ge stötar?

Jag hade inte gett några stötar alls
Jag hade slutat efter "Lätt stöt"
Jag hade slutat efter "Måttlig stöt"
Jag hade slutat efter "Stark stöt"
Jag hade slutat efter "Ytterst våldsam stöt"
Jag hade nog gett alla stötar ända till slutet

View results


Källa: Take a look at dig själv av Lena Victorin.

Why did I go that way?



Är det bara jag som hela tiden känner att jag låter chanserna flyga förbi?
Jag har haft många chanser, men varje gång har jag inte lagt märke till dem förrän det redan är för sent.
Det där ögonblicket. När man kan säga ja. Eller tacka, le och säga nej.
Hur kommer det sig att jag alltid säger nej? Eller kanske?
Kanske är samma sak som nej. Ni kan argumentera på den punkten hur mycket ni vill.
Men när det kommer till den punkt då ni själva har ett val och säger kanske. Då är chansen förbi.
Tro mig, det har hänt mig många gånger.
Och varje gång det händer tänker jag "nästa gång så tar du chansen yasmin, tveka inte, bara gör det."
Men nu får det räcka med det där.
Jag är så trött på att se någon annan ta chansen jag hade och lyckas. Och tänka "det där kunde ha varit jag".
Varför väljer alltid jag fel väg?
Varför släpper jag taget, när jag mer än någonsin borde ha hållt kvar?
Jag vill så gärna ta chansen.
Men för det mesta så glömmer jag bort att det är ett sånt där ögonblick tills det redan är förbi.
Men någon gång måste väl något gå rätt.
Till och med för mig.



Let It Go - Blue October

Klockrenare låt får man leta efter.

14 Juli 2010

Igår var kära Amelie hemma hos mig och vi pratade en massa om allt och inget och drack juice och käka riskakor :) Lite senare åt vi glass och såg på film och sen drog vi hem till Amelie. Eller tekniskt sätt Amelies familjevänners hus som Amelie och hennes sis husvaktar åt = vi fick hela huset för oss själva. NICE.

Vi försökte göra spagetti carbonada med pasta så det blev pasta carbonada istället, men det blev bara nån konstig smet av äggula och pastsa med bröd. Men det gick att äta iallafall :P
En mysig kväll/dag! ♥
Kommer sakna tjejen så sjukt mycket när hon åker till usa ETT HELT ÅR :'(

Såklart tog jag inga bilder för jag har som sagt ingen mobil. Ni får klara er. Ni får en bild från Italien istället.


Jag och en hyper Niusha i Pisa ♥


13 Juli 2010

 

HAHA, den här bildern är bäst! Jag hade hållt ¨på en evighet med att få Quattro att titta in i camen och just när han väl gör det slickar han sig om nosen haha...♥

Goodnight

Nu är det dags att läsa lite till i Ängelns lek och sen gå och lägga mig. Imorgon ska jag träffa Amelie ♥ Saknat den tjejen.


Amelie och jag på Balder-Katarina kampen :)

Godnatt / yasmin


For Ryan

Detta inlägg skriver jag på engelska eftersom att Ryan läser min blogg och eftersom att han inte kan svenska så skriver jag detta inlägg på engelska :)

Hey.

I just spoke to Ryan and I have to say, we have the most twisted humor ever.
I know only Ryan will get this but : I wish I was there so we could take Hunter to that pool-party together. Sure would have been nice to see the look on all the peoples faces ;)
And I've offically made Ryan promise that he is going to watch all the twilight movies with me when he comes here on the one condition that I watch Godzilla with him. Don't know why he wants me to watch it, but I guess he just want to joke around...but you never know. Maybe it is his favorite movie of all times?

By the way: I have stoped biting my nails!! I'm sooo happy. I actully have pretty long nails now. I haven't had that in like two years. Haha, okay I think I'll just stop being shallow and continue writing or something.

Another writing tip:
Don't count the number of pages you have written, but the number of hours. After all; one could say a´lot in just one page and just that one page can take a lot of work. It's so much harder than it seems.


Kisses ♥

And just for the record Ryan: you're still a jerk ♥


Tävling: Vinn en iphone 3GS

Just nu pågår en tävling som Telia har anordnat där man kan vinna en iphone 3GS. Jag vill otroligt gärna vinna haha.
Tävlingsfrågan: Hur många fria sms får du varje månad med Telias abonnemang MAX 25?
Svar: Man får 25 fria sms...HAHA, nej jag skojja bara. Man får 5000 fria sms varje månad.

Varför jag borde vinna tävlingen:

Jo först och främst för att min egen mobils display nyligen gick sönder och det skulle vara otroligt kul att få vinna en iphone istället för att betala för att laga mobilen jag har nu. Förutom det så vinner jag aldrig sådana här tävlingar och då kanske det är på tiden att lilla jag ska få göra det, right? :P
Plus att jag har varit utan telefon hela sommaren och kommer antagligen att fortsätta vara det om jag inte vinner den här tävlingen. Jag kan inte heller hålla kontakt med min familj på samma sätt: har inget möjlighet att ringa när jag är någonstans osv.

Nu får vi hålla tummarna för att jag vinner :D




Fundering

Varför har alla varit så besatta av VM? Alltså, jag förstår varför, men plötsligt så har tjejer (och i väldigt få fall killar) som aldrig brytt sig om fotboll förut börjat leka "jag är ett mega stort fotbollsfan". Ända förklaringen jag får om jag påpekar detta är "Men det är VM juuuuuu...det fattar du väl." Men NEJ. Det fattar jag inte.
Jag fattar inte att tjejer som totalt skiter i fotboll plösligt måste sitta bänkade framför tvn.
Jag tror att det handlar om grupptryck. Yes, you heard. Grupp. Tryck. ALLA pratar om VM, ALLA tittar på VM, ALLA vet vad som pågår under VM.
Men vänta lite. Är det inte snarare så att:
ALLA borde prata om VM. ALLA borde titta på VM, ALLA borde veta vad som pågår under VM.
Resultat: It's all about VM.
Eller så har jag helt fel. Kanske så har alla bara blivit extra fotbollsgalna i år.
Fast det tror jag knappast.




Breakfast time?

Har inte ens ätit det vi kallar breakfast.
Break och fast. Ha sönder fort. Passar mig alldeles utmärkt alltså.


Om ni inte har lagt märke till det så har jag fixat en liten beskrivning av bloggen vid sidan om och ändrat typsnittet. Ett av orden som står med på beskrivningen är "civilcourage". Lite grann om hur man beter sig och fördomar osv. Ny kategori. Jag kommer att hämta min inspiration och det mesta av min nfo från boken civilcourage av någon Lena. Har inte boken här så jag kommer inte ihåg hennes namn.
Det är lite intressant iallafall.

Men boken är utlånad och magen beordrar mig att avsluta detta inlägg och ha sönder något fort.

Puss ♥

Tove Styrke - Million Pieces





Är grymt glad att hon har gjort "come-back" efter Idol. Hon var min favorit från första avsnittet tills hon åkte ut. Och vet ni vad? Låten är faktiskt bra. Haha, oftast brukar inte någons första låt vara särskilt bra, men den här var helt okej :)
Början är lite tjatig, men refrängen är riktigt bra.

Saffron sky

Ace Ventura - Pet detectiv. B-ä-s-t.
Efter att ha ätit lite (mycket) glass med Vida och sis till filmen och hejat på Spanien i VM så ska jag nog ringa Ryan och lyssna lite på musik och försöka fortsätta skriva.
Sedan ska jag läsa i Ängelns Lek av Carlos Ruiz Zafon och sen sova :)

Puss ♥



Jag på the spexfoto.

När händerna hoppar över tangentbordet, då vet man att det är värt det.

Jag håller på att skriva. Yess. Inspiration!
Vet inte var den kom ifrån.
Eller varför.
Allt jag vet är att jag vill SKRIVA.
ÅH, jag älskar känslan. Hur händerna bara rör sig över tangentbordet blixtsnabbt och orden bara flödar utan att jag behöver tänka.
Ska jag ge er det bästa skrivtipset någonsin? Ja jag ska säga.
Luta er närmare.
Akta så att ni inte ramlar.
TÄNK INTE.
Det är när man börjar tänka som man försöker imponera, som man får för mycket influenser.
Bara skriv.
Jag vet att det låter flummigt. Men..
prova.
Det blir garanterat mycket bättre då.

Regina Spektor är fan underbar. Dunderbra om man vänder på bokstävernalite.

Ett till tips: fråga ingen om något, det hjälper inte. För vet ni vad? Man skiter i vad folk säger när det kommer till vad man ska skriva.
Ta det som känns rätt.
Flumm eller hur?

Pissed off

Gick inte att ladda upp pallar inte spela in en ny, är trött och arg vill bara gå och lägga mig nånstans och bara döö.



............

Är på ganska pissigt humör...fortfarande. Eller igen.
Fast för nåra timmar sen badade jag, åt på stan, fick en drömfångare av baba hah och nu har jag gått upp och ner för en backe. I stora feta kängor. Bara för att. Nerå, men för att vi ska till fjällen och vandra om tre veckor och då är det bra att vara beredd.
Men nu är jag irriterad igen. Varför? För att min älskade, dumma ipods klickhjul fortfarande inte fungerar!! :'( Jag är faktiskt på gränsen att själv betala för en ipod 5G (har en ipod nano 4G just nu..) och typ slänga den jag har i soporna nu...nejdå men jag vet inte. Lägga den i ett hörn och få den att tänka på vad den har gjort. Haha...med humöret sjunker även humorn. Fast den är väl aldrig riktigt på topp.

Vet ni vad? Jag uppdaterar med en videoblogg så ska ni få höra exakt hur irriterad jag är!


Bad day

Sry för dålig uppdatering pallade verkligen inte, kom hem sent igår från födelsedagsfirande + ha sett eclipse med p (äntligen!!:D). Filmen var väldigt bra, inte exakt som boken men vilken film är det egentligen?
Idag har jag varit en sväng på stan har fortfarande inte fått min mobil grrr....jag är på riktigt dåligt humör just nu faktiskt. La mig typ 2 somnade 3 väcktes 11...ingen bra kombination. Har varit utan mobil i 3 veckor och min ipods klickhjul har slutat fungera av någon outgrundlig anledning och alla omstarningar osv hjälper inte alls!
Finns det någon som är duktig på att fixa ipods får ni gärna skriva en liten kommentar, skulle vara väldigt tacksam för all hjälp! ♥

Nu ska jag låta mitt dåliga humör gå ut över nån eller någonting annat än bloggen och läsarna....


Bild från Monterosso. Jag och Rambod :)


R E S P E K T

Behöver skriva av mig.
Jag vill otroligt gärna börja på dans. Vet inte riktigt vilken, men kanske street eller funk eller nåt i den stilen. Men det finns ju självklart ina nybörjargrupper för 16 åringar inom dem områdena. Inga som jag har kunnat hitta iallafall. Otroligt nedstämande.
Förutom det verkar det inte finnas någon sport man kan börja på heller för nybörjare som är 16.
Jag hade verkligen velat göra något av det. Helst dans.
Och jag önskar att jag var kristen eller nåt. Jag önskar att jag trodde på gud. Allt skulle bara varit mycket lättare då. Men jag kan inte acceptera en verkligehet där det existerar någon gud. Det är som att jag på fullt allvar skulle börja tro på jultomten. Och be till honom. Det går inte.
Men ändå.
Önska kan man väl få göra?
Orkar inte förklara varför jag just nu mer än nåt annat önskar att jag ville vara kristen eller ens kunde tro på gud. Inget emot kristna, men ska jag vara helt ärlig tycker jag att islam (så som den ska vara, inte som den är i till exempel Iran) är en bättre religion. Bättre regler osv. Egentligen kommer nog kristendomen längst ner på listan över religioner jag skulle kunna tillhöra om jag nu trodde på gud.
Men än en gång: inget emot kristna. Jag respekterar eran tro och ni får vara så mycket kristna ni vill.
Så länge jag slipper.
Det ända som stör mig är när kristna försöker få mig att tro på gud och helt plötligt bli kristen eller nåt. Och tro mig det har hänt mååånga gånger. Dock har jag aldrig varit med om att en muslim försökt "konvertera" mig till muslim eller vad man nu ska säga (om man är atheist kan man då konvertera till en annan religion om man börjar tro på gud?). Visst muslimer har helt öppet sagt "Men hur kan du inte tro på gud?" och "Men det är väl klart att det finns en gud!" men ingen muslim någonsin försökt övertala mig att islam är den rätta religionen osv. Inte ens mina egna släktingar.
Kanske något att fundera över. Ni kristna som nördvändigtvis ska predika för varenda atheist, muslim, buddhist osv kan ju fundera över detta.
Men ni kristna som inte håller på så stup i ett ska självklart inte ta åt er. Tro på det ni vill och tillhör den religion ni vill. Det rör inte mig. Men när ni börjar blanda in mig då tänker jag inte hålla tyst. När ni inte respekterar min syn på saker och ting tänker inte jag respektera er heller. 


Puss på er ♥ 


Något datum i Juli

Dagen har so far spenderats på stranden och ikväll blire att grilla, mer än så tänker jag inte tråka ut er när det kommer till vad jag gjort/ska göra.

Satt nyss och tänkte på vad jag skulle göra om jag blev gravid som 16åring. Som 16 and pregnant, det där som gick (går?) på MTV. Skulle jag våga behålla barnet eller adoptera bort eller göra abort? Helt ärligt skulle jag nog gjort abort. Jag skulle nog inte orka med tanken att jag har ett barn.
I och för sig; kan man leva med tanken att man gjort abort? Ja, det skulle jag. Det är ju fortfarande bara ett foster eller hur? Det har inte utvecklats så mycket alls och jag är tillräckligt självisk för att tänka på mig själv i första hand i en sån situation.
Nu undrar jag bara: varför skrev jag detta över huvudtaget? Haha, nu är det gjort iallafall och vad är poängen med att ta bort. Att det skulle vara pinsamt eller? Knappast. Sån är inte jag.

Puss ♥

Shoppingen från igår+Italien+från mamani


Shoppingen från igår (varje halvår har jag och mor min en shoppingdag, då de saker som jag behöver mest - i det här fallet kjolar och klänningar - införskaffas):

Fyra söta klänningar. Den svarta med blommor på är från cubus, den helgråa från gina, den vitsvarta med pärlor från vero moda och den grå/vita med blommor är också från gina :) Vilken är snyggast? Själv kan jag inte bestämma mig.

Båda kjolarna är från gina. Den vita är jättefin med mitt svarta lite pösiga linne från jc som jag köpte för typ två år sen :)

Ett par nya sjömansbyxor då de jag köpte från början (likadan som dessa) kom i kontakt med klorin när vi var i Italien så de har flera röda fläckar, vilket inte är särskilt snyggt :/ Dem ska jag nog använda som hemmabyxor då bara jag är hemma. Byxorna är från cubus.

En söt gullig koftliknande sak fast armslös. Även denna är från cubus. Bra affär det där ;)
Jag köpte även 2 nagellack från cubus. Ett mörkblått och ett gult.

Shoppingen från Italien:

Ett par vita shorts med hängslen och en svart lite puffig, tunn tröja. Båda från Zara.

Ett par snygga shorts (inklusive skärpet) från Promod.

Fina smycken. De silvriga armbandet fick jag av faster i Florens som ett minne av henne, den rosa ringen är från Toscana men gjord i Vendedig vilket det stora bruna halsbandet samt det blå hjärtat och den lilla blommiga cirkeln också är. Alla tre är halsband men har ingen kedja (jag har kedjor nånstans, gäller bara att hitta dem). Det andra blå/gråa hjärtat med något guldaktigt i fick jag av min andra faster i Rom (fast den är gjord i Venedig) som ett minne av henne. Örhängena fick jag också av henne, men dem hade hon redan.

Kläderna jag fick av farmor när hon kom hit:


Två tajta linnen som har lite "skrynkel" i sidorna eller vad man nu ska säga. De grå/bruna är lite större så den går att använda som klänning med tights.

Grå tunika :)

Det var allt. Jag älskar alla kläderna och smyckena :)
Det kanske verkar som om jag shoppar väldigt mycket, men jag brukar helt ärligt inte shoppa så mycket i vanliga fall. Igår var ju shoppingdagen och i Italien är det ju klart att man shoppar lite.

Puss ♥


Italien bilder (del 2)

Denna dag är en inget-att-göra-dag. Det är så det blir när alla vänner är bortresta hit och dit och vädret är skit.
Men sånna dagar måste väl också få finnas.

De resterande bilderna från Italien kommer här och bilderna på kläderna jag köpte igår och i Italien samt fick av farmor när hon kom hit kommer senare.





Sankt Petersdkyrkan. Riktig mäktig! Det vart lite extra respektingivande då det pågick någon konsert längst inne så det var dånande kyrkomusik osv....


Ute på det stora torget i Vatikanen.


Söt Arshia :) Både Arshia och Niusha kommer till Sverige i typ två veckor i Augusti ♥
 

AIR! We have one hour to find fire! Haha...vi höll på att leka Robert Langdon hela dagen.

Haha den kvällen glömmer jag sent. Gud vad vi garvade! :) ♥

Vinprovning i Toscana. Den där lilla byn var otroligt söt!

Jag och sis ;)

HAHA! Shit va stora mina lår ser ut...

Toscana ♥

Frukost :)

Florens


Coolaste statyn som är gjord utav endast ett stycke sten :o


Nu blire inga fler bilder för kamerabatteriet blev alrig laddat innan Venedig så de bilderna får ni inte se förrän Rambod har lagt upp sina bilder på fejjan.

Puss ♥


Italien bilder! (del 1)

Här kommer Italienbilderna från min kamera, sen finns det typ en miljon på Rambod och Maryams kamera men de kommer senare.
Bilderna kommer lite huller om buller eftersom att vi åkte med husbil från stad till stad orkar jag inte sortera i ordning...


Pompeji (skitcoolt!!)

Farmor och faster på bussen i Milano.

Kusin (Arshia), jag, Eme, kusin (Niusha) på bussen i Milano.

Duvor som hoppade upp på ens armar om man höll frön i handen :)


Den mega stora kyrkan i Milano..den var verkligen jättehäftig inuti och utanför.


Den coola dörren...

Grattis Emelin på tusenårsdagen!

Lunch i Milano.

Utsikten i Monterosso. Otroligt vackert!

Jag hade byxor på mig för att det regnade på morgonen och blåste..gissa om jag svettades när det plötsligt slog om till strålande sol och 30 grader..

I den urgulliga staden Monterosso. Såg ut som något taget ur en film :)




The view igenom babas solglasögon ;)

Jag och sötnosen Niusha ♥

Jag och Eme vid lutande tornet i Pisa :) (jag vet att mina händer inte är helt rätt..)

Den satsiga yatchen som vi hyrde..den hade rum, kök, sängar, toalett osv i nedanvåningen. Vi var i Sorrento då och skulle åka ut till Capri.

Rambod :)

Här sitter vi längst fram på yatchen och åker snabbt mot Capri.

Min cooling till kusin Arshia ;)

Haha, det ser ut som framsidan på nån B-film om "livet ute på havet" :P

Vi stannade till vid någon grotta och badade och Arshia, Eme och Rambod blev brända av maneter och jag lyckades precis bli uppdragen på båten innan jag blev bränd ;o

Jag och Eme ♥ (haha det lyser vitt om oss pga solen)

Staden Capri. En otroligt fin stad! Vi satt där uppe och åt lunch och fick pröva lemoncello shots. Den var god men otroligt stark.


Älskar utsikten! Förresten lägger jag inte upp ALLA bilder för det är föör många..

Maman och baba :)

Bevarad människa från Pompeji

Jag och Eme utanför Colosseum. (i Rom såklart)


Den dagens outfit.


Museum i Vatikanstaten ;)


Rambod look-a-like eller? :p

Taket, sjukt fint!

Oh I'm goin' in!

Schweisergardet (stavning?) vakt! :o


Mumie...





Åh jag hinner inte lägga upp fler just nu, för jag ska se på film och det tar typ hundra år för varje bild att laddas upp så jag lägger upp resten imorgon eller senare ♥

♥ Promod clothes ♥



Älskar alla dessa kläder, de är så grymt snygga! ♥

Just around the corner



Jag kommer alltid att undra vad som kommer härnest.
Jag kommer alltid att vara nyfiken på morgondagen.
Jag kommer alltid vilja veta mer.

Jag kommer aldrig veta vad som kommer härnest,
Jag kommer aldrig veta i förhand vad som kommer hända nästa dag.
Jag kommer aldrig veta allt.

En olycklig blandning som ger en perfekt dos av livet så som det ska vara.
Mystiskt.
Spännande.
Lite konstigt.

Man vet ju aldrig om nästa dag bli den bästa dagen i ens liv. Eller på hela veckan. Eller den sämsta.
Spääänning som sagt.
Det är lite det som gör livet värt allt. Nästa dag kanske bli bättre. Eller nästa. Det finns alltid en annan dag som kanske är värd att kämpa för och varför ge upp när nästa dag kan bli den som kommer att ge en lycka?
Varför riskera att inte få uppleva äkta kärlek för att man gav upp?
Varför riskera att inte få drömjobbet för att man gav upp?
Eller inte få träffa sin efterlängtade förskolevän?
Eller inte få den där iphonen som man skulle ha vunnit i en tävling?
Eller inte få vara med på sin systers bröllop?
Allt för att man gav upp.
För tidigt.
Jag kommer aldrig ge upp.
Inte för sent heller för den delen. Hur nu än det går ihop.

"Nanana...you never know what's just around the corner..nanana... ", nynnade en lyckligt ovetande Yasmin klockan 22:18 en söndagskväll sommaren 2010.

Insikt

Jag har fått en uppenbarelse! Haha nejdå, men jag har bestämt mig för att sluta skriva vad jag gör om dagarna. Enda anledningen till att jag har gjort det hittils är för att jag ska kunna titta tillbaka när jag är äldre men jag har kommit fram till att jag inte bryr mig längre. Nu får ni istället ta del av mina tankar. Inget för privat. Kanske lite. Ibland. Beror på hur privat det är. Fast å andra sidan om något är privat så är det privat eller hur? Äh nu bara babblar jag bort mig som vanligt.

En annan sak jag insett är att jag faktiskt börjar gymnasiet i höst. Jag har skrivit om det förut, tjatat om det osv men det var inte förrän jag fick den slutgiltiga intagningen (idag) som jag insåg att det faktiskt händer. Haha jag gör det till värsta grejen. OMG JAG SKA BÖRJA PÅ GYMNASIET! PANIK! VAD SKA JAG GÖRA!!? Ne, så långt tänker jag inte gå.
Men ändå.
Man måste tänka på så mycket. Smälta det. Jag kommer inte träffa samma personer igen efter det här lovet. Visst, jag kan hålla kontakten, men det kommer antagligen inte hända. Egentligen vill jag inte. Jag orkar inte. Vill bara lägga det bakom mig och se framåt istället. Vad är poängen med att hålla kvar vid det förflutna. Jag tänker inte förneka mitt förflutna och försöka glömma, för det är trots allt jag gått igenom som gjort mig till den jag är idag. Jag låter fan som nån jävla dramaqueen..."efter allt jag gått igenom". Jag menar inte att allt varit värsta painigt och att min pappa varit alkolist eller nåt sånt. Det är positiva saker också. Men jag har haft det riktigt jobbigt ibland och vem har inte det? Komplex hit och dit, ensamhet, depression osv. Det hör till. Men jag vill inte hålla kvar vid det som jag kopplar dit. Jag kommer aldrig glömma, men lägga det i något arkiv i mitt minne.
I tryggt förvar.
Men de som jag verkligen älskar och som verkligen betytt mycket för mig kommer inte att ligga och samla damm. Det är de människorna som har vaskats fram ur den röra som en gång varit mitt liv och visat att dem bryr sig.
Nej fyfan vad långt detta inlägg blev, men jag behövde skriva av mig.

Kom på vad hemskt det skulle ha varit om mina föräldrar hade döpt mig till typ Ulrika eller Ulla-Britt eller nåt sånt. Typ: "Kom nu Ulla-britt vi ska äta nu!" Och sen ska man börja bli kallad för "Ulla" eller "Ullis"..usch. Fy farao. Förlåt om nån tar illa upp, men det är min personliga åsikt.
Haha, jag säger bara att ni som pallat läsa denna roman till inlägg har verkligen slösat tid seriöst. Eller alltså, jag skriver ju mina tankar och om ni nu läser min blogg är ni vill intresserade av dem eller nåt. Haha min blogg borde verkligen heta typ virrig.blogg.se ...

♥ Promod Jewerly ♥

Lite av min smak när det kommer till smycken :) Var just inne på Promods hemsida (var i affären i Venedig och köpte ett par shorts därifrån) eftersom att de har så grymma kläder och jag ville köpa nästan varenda plagg. När jag var inne där i Venedig såg jag en tunika som var väldigt färgglad med en massa stora blommor på och stora kedjor i tyg mm i olika färger som hängde som ett halsband i den och jag blev fullkomligt kär. Den var dock lite för dyr :/
Hur som helst så lägger jag senare upp lite (mycket) kläder som jag gillade från deras hemsida. Hittade tyvärr inte tunikan på hemsidan..kan ha missat den men orkar inte kolla igenom allt igen.


Just haven't met you yet




Back

Hej :)

Italien har varit superkul, och bilder kommer upp senare orkar inte just nu, vill bara ta det lugnt :)
Är glad att det är så fint väder här.
Har hunnit shoppa lite i Italien också, så bilder på inköpen kommer...köpte dock inte så mycket då det är megarea i Uppsala så måste satsa på det istället. Fast vet inte om rean är slut än har inte varit inne i stan...
När jag var inne på promod igår så insåg jag btw att jag har en ganska stilren stil om ni förstår vad jag menar? Jag brukar inte ha plagg som egentligen inte matchar eller färger som skär sig (typ orange och blå). Men nu har jag bestämt mig för att satsa på lite andra kläder än vad jag egentligen skulle ha köpt..hah det där lät konstigt, men ni förstår säger vi...

Puss ♥

RSS 2.0