Young, Wild & Free ♥


29 oktober 2011

Min andra halva har åkt bort en vecka och jag sitter här och försöker planera ett roligt höstlov. Problemet med det är att personen som alltid får mig att skratta, som får mig att känna mig vacker, smart och underbar, personen som gör att allt känns bra inte är i samma land som mig. Men jag får väl bita ihop, längta ihjäl mig till nästa lördag och helt enkelt försöka att inte tänka så mycket på känslan av att nånting fattas.


PUSS ♥

27 oktober 2011

Orkar inte tänka. Jag har kemiprov imorgon men jag kan inte koncentrera mig i ens fem minuter. Jag är övertrött, tjurig, nere, rädd och kan inte sluta googla information som inte kommer att få mig att må bättre alls.
Jag gillar inte den här veckan. Jag gillar inte resor. Jag gillar inte någonting alls för tillfället.
Jag vill bara lägga mig ner och sova tills nästa vecka.


Är fortfarande på dåligt humör, men kan ändå inte låta bli att skratta åt den här bilden haha.

Riktigt dålig dag


24 oktober 2011

Det börjar bli kallt ute nu. Alltså riktigt kallt. Det är inte kul någonstans. Jag gillar sol, plusgrader, shorts och allt såntdär.

Italien för ett och ett halvt år sen. Det kallar jag sommar. Inte sveriges 1 månad långa halvregninga 15 graders "sommar".

PUSS ♥

Spirit Week

Satt och kollade igenom lite gamla bilder på datorn och hittade den här från "stilbytar dagen" i nian. Skulle vara rätt skönt att gå omkring i mysbyxor och tjocktröja varje dag i skolan faktiskt. La upp den här bilden för att det är spiritweek nästa vecka på katte och då ska man klä ut sig enligt ett visst tema varje dag. På måndag är temat pyjamas. Jag är ganska sugen på att köra all in. Bara på måndag.

PUSS ♥

17 oktober 2011

Jag tror stenhårt på att om något dåligt händer så är det för att något bättre ska kunna hända. Jag vet inte hur många gånger jag har fått det bevisat för mig. Varje gång jag tänkt att allt är sämst och att jag bara vill lägga mig i sängen och stanna där föralltid, så har något hänt eller så har jag träffat någon eller fått veta något som har förändrat allt till det bättre. Och det lustiga av allt är att när jag tänker tillbaka så inser jag att om det där dåliga inte hänt hade det där som gjorde livet så mycket bättre inte heller hänt.
Jag missade bussen och blev arg för att jag blev tvungen att vänta på nästa. Men vad hände? Jag träffade en vän jag inte sett på evigheter på just den bussen.
Jag gick på en skola som fick mig att må dåligt i ett helt år, men om jag inte hade gjort det hade jag varken lärt känna eller blivit ihop med Patrik.
Jag har vänner vars förhållanden har tagit slut av olika anledningar, men som bara ett par veckor/någon månad senare träffat en helt underbar person.
Min pappa fick underkänt i en kurs när han läste till läkare och under den tiden han var ledig innan han kunde ta igen kursen, fick han chansen att vara hemma med sin ett år gamla dotter (jag). Han blev också tvungen att lämna sitt land och sin familj pga. krig, men kom då hit och träffade sitt livs kärlek.
Det är en ganska uppmuntrande tanke. Om något dåligt händer; fuck it. Något bättre kommer att hända, det gäller bara att inte tänka för mycket på det och bara ta saker som dem kommer.


Who Am I To Say - Hope
Min nya favoritlåt.

PUSS ♥

I Will Always Love You ♥

Antagligen en av världens mest cheesy och uttjatade låtar, men jag älskar den.
15 oktober 2011

Ikväll var en av mina bästa vänner (Sunni) sen tio år tillbaka hos mig. Vi hade inte träffats på evigheter och de flesta vet väl hur tjejkompisar blir när dem har massa att prata om. För er som inte vet: vi pratar mycke, vi pratar länge. Och när det kommer till mig och Sunni så blir vi extremt flummiga. I vilket fall så var det kul att bara få snacka om allt och inget, äta chips och popcorn och strunta i allt annat.
Under dagen har jag vart med min Patrik, absolut inte rört skolböckerna och inte vart i närheten av rullbandet. Antar att jag får ta tag i allt tråkigt imorgon. Men just nu är det fortfarande lördag, så jag kan fortfarande bädda ner mig i sängen med någon tidning, lite godis och lyssna på musik.

Godnatt ♥


Jag och Sunni för två år sen, haha ♥

10 oktober 2011

Egentligen borde jag plugga inför fysikprovet imorgon, men var tvungen att ta en paus från resistans, vektorer och spänning en liten stund. Blir lite seg i huvudet om jag sträckpluggar.
I vilket fall så har jag haft en låång dag. Hade kvällsspråk så jag kom inte hem förrns kvart i sju.

Förresten. Litet tips sådär: om du ska ha en fest (framförallt 18-års fest) så ha den inte ute i Norskedika. Bussresan fram och tillbaka var roligare än själva festen. Men det var ju lätt värt att få sova tillsammans med min Patrik ♥
Aja...nu måste jag återvända till fysiken. Jätte. Roligt.

PUSS ♥


Har kanske inte berättat att Patrik tagit av sin tandställning efter 2 år. Nu mera ler han med tänderna på varje bild♥                            ♥                            ♥                            ♥                             ♥                             ♥

En gång i veckan

Det känns lite som att uppdatera en gång i veckan har blivit någon slags tradition för mig. Men det är väl bättre än ingenting iallafall!
Gårkvällen spenderades med min pojkvän och Vampire Diaries (ni har väl inte missat att säsong tre har börjat? Om man går in på sidereel.com så kan man kolla på dom 3 första avsnitten!).
Ikväll åker jag till 18-årsfest mitt ute i ingenstans. Jag stannar över natten så jag behöver iallafall inte ta nån lantisbuss hem mitt i natten.

Förresten. På sista tiden har jag börjat känna mig som en riktig tant; jag går upp tidigt på helger. Jag kommer väl gå upp runt 5 på morgonen innan jag ens fyllt 30...

PUSS ♥

2 oktober 2011

Ja det senaste inlägget var en fullt seriös uppdatering från min pojkväns sida. Det slutade med att jag blev så illa tvungen att lära mig dansa till slut, eftersom vi ska på 18års fest i helgen och det går ju tydligen inte för sig att inte dansa...
Förutom att ha dansat och umgåtts med min pojkvän har jag vart med några tjejer i klassen, pluggat och tränat både igår och idag. Idag körde jag det jobbigaste pass jag gjort på läänge. Jag blev inspirierad av hur trött Patrik var efter sin boxningsträning i torsdags, så jag tänkte att jag ska också träna tills jag är helt slut. Sagt och gjort. Jag sprang två gånger 25 minuter och gjorde en massa styrka. Det känns verkligen riktigt bra att vara så här trött :D
Men snart ska jag och mamma åka och se de tre musktörerna på bio! (resten av familjen var inte intresserade...)

PUSS ♥

RSS 2.0