24 November 2011

Ikväll kommer min fina morbror hit från London. Jag har inte träffat honom på länge nu (syrran var ju i London i sommras) så jag har saknat honom väldigt mycket!
Imorgon är det "adventshögtid" i skolan. Bryr mig inte särskilt mycke, men det innebär att jag får sluta tidigare och det är väl bara bra?
Och det är jul snart!! Problemet med det är att jag måste hitta julklappar och det är lika svårt varje år. Vill alltid hitta något lite speciellt till dom närmaste men allt är ju samma skit i princip så det enda som är speciellt är handgjort och handgjort av mig vill man nog inte ha. Annars så är jag bara glad för att det snart kommer att snöa och allt kommer att bli vitt och glittrande (klyschigt, jag vet).
Apropå vitt. Idag när vi satt och åt middag så säger pappa plötsligt:
"Vad blek du är yasmin, du är ju lika blek som mjölk". Tack för den...bara för att han går runt och ser ut som att han nyss kommit hem från en solsemester på Bahamas året runt.
Nej, nu måste jag sova, känns som att jag sover alldeles för lite så tänkte testa att lägga mig innan klockan 1 för en gångs skull.

PUSS ♥


Har lyssnat på den här ca 70 ggr i rad..så bra!

18 November 2011

Gissa vad jag ska göra imorgon? Jag ska gå på nattbio..dvs. se Breaking Dawn klockan 23.45 eftersom att de inte fanns några bra platser på de andra föreställningarna. Just nu är jag inte så jättetaggad eftersom att jag tack vare min mamma och pojkvän numera är grovt förskyld och är så hes att jag låter som en man. Så här sitter jag och hostar en fredagskväll och har känt mig trött sen åtta, samtidigt som min pappa har klinikfest en trappa ner. Känns bra att det är 40-åringarna som festar på helgerna medan jag som (relativt) snart är 18 sitter i soffan och kollar på tv istället.


PUSS ♥

13 November 2011

Har nyligen fått reda på att min "borttappade" kamera har legat i någon låda sen i sommras. Så nu när jag hittat den igen kanske jag kan sluta lägga upp gamla bilder (även fast oddsen för att jag ska orka ta nya är gaanska små..).
Den här dagen har inte varit särsklit speciell. Träning, krattande och plugg. Och så lite fars dag firande såklart.
Igår 5månadersmyste jag med Patrik och kollade på Gossip Girl. Lätt världens bästa serie...eller nej förresten; delad första plats med Vampire Diaries.

När jag har skrivit klart ett inlägg brukar jag läsa igenom det, så jag läste igenom detta inlägg och insåg att det lät väldigt tråkigt. Synd för er som har slösat tid på att läsa det och synd för mig som har skrivit det. Gulligt att några få fortfarande tittar in varje dag och kanske hoppas på att jag plötsligt ska skriva något jätteintressant. Någon dag måste det väl hända. Eller?

Bara för att den är för jäkla söt (och för att gamla bilder från arkivet börjar bli tjatigt..)


PUSS ♥

5 november 2011

Sitter här med färg i håret (eller har precis tvättat ur den faktiskt). Mörkbrunt. Vet inte om det blivit bra än, men de visar sig väl inom en halvtimme eller så.
Förutom att färga håret har jag inte gjort så mycket mer än att pluggat och varit en stund på stan. Den här veckan har jag egentligen inte gjort särskilt mycket. Träffat lite vänner och så, men jag kommer ihåg att förra året hittade jag på en massa nonstop. I år har jag verkligen inte orkat. Har mest sovit, pluggat och tränat och det har varit jätteskönt.
Och imorgon kommer min Patrik äntligen hem från Turkiet, så både lördag och söndag kommer att spenderas med honom.

Det hade varit gaanska skönt att få åka dit igen..Montereso i Italien ♥

P.S. Sorry för att det bara kommer upp gamla bilder, men mina kamera har varit borta väldigt länge och mobilen kopplar inte till den här datorn tyvärr..

RSS 2.0