Dansa!

Alla som vill att yasmin ska dansa gilla den här!!!! :D ok...tydligen gick det inte att gilla..men typ..gör nåt..komentera?! :D //patrik 8|

24 september 2011

Jag tittade tillbaka lite i mitt arkiv och blev chockad över hur ofta jag uppdaterade. Väldigt ofta. Typ flera gånger om dagen. Hur fick jag tid till det?
Nuförtiden skriver jag nån gång i veckan, oftast ganska sent eftersom jag är för trött för att plugga, men tillräckligt pigg för att kunna skriva lite.
Ikväll åt jag persiskt med Patrik. Det mesta jag skriver om nuförtiden inkluderar honom. Men eftersom att ens en dag utan varandra är en dag för mycket, slutar det allt som oftast med att vi ses varje dag.
Det är konstigt det där. Att man kan sakna någon sekunden man säger hejdå. Att det känns som om det är föralltid, när det bara handlar om ett dygn. Det är ganska sjukt hur allt man tänker på kan centreras kring en enda person.
Det är lite jobbigt också, särskilt som det gör det väldigt svårt att koncentrera sig på annat. Som till exempel matte, biologi och fysikprov...
Men snart lägger min utmattade hjärna av, sååå godnatt på er!

PUSS ♥


Neon Lights - Natasha Bedingfield

Vinter

Igår så placerade min pappa stora vita "skynken" över den del av trädgården vi har grävt upp för att plantera om pga. ogräs. Hur som helst. När man tittar ut genom fönstret lite snabbt så ser det ut som ett tunt lager med snö. Och det fick mig verkligen att längta till vintern. Jag kanske kommer ångra det sen när det är minusgrader och man inte känner sitt eget ansikte efter några minuter utomhus.
Men ändå. Bara hur mysigt det är när det snöar och man sitter inomhus med en kopp varm choklad. Eller när det blir första advent och alla sätter upp sina julprydnander. Överhuvudtaget julen är bara anledning nog att längta.
Fast det bästa av allt är väl att få ha någon som värmer upp en när det är som kallast, som sitter med en och dricker varm choklad och myser, någon som man spenderar många timmar på att hitta den perfekta julklappen till.
Någon som gör att nationella prov, kyla, mörker och stress inte spelar någon roll.
Förra vintern var den värsta i mitt liv. Den här ska bli den bästa oavsett vad som händer.
Såhär ser min dag ut förresten. Matte, kemi, godis (och träning!)

17 september 2011

Att börja ett blogginlägg är ganska svårt egentligen. "Hej" låter tråkigt, "Hejsan" är ännu värre, och en inledning om varför man inte kunnat blogga är ganska trist (insåg just att det är så jag brukar börja haha).
I vilket fall som helst så kom jag på såhär 00:42 att jag borde uppdatera bloggen så here I go. 
Ikväll var det ett gäng tjejer från klassen som var här för att fira mig och en annan tjej som fyller år en dag före mig. Egentligen fyllde vi år förra veckan men då var det så mycket med kulturnatten att vi struntade i det.
Hur som helst var det väldigt mysigt! Bilder kommer när någon lägger upp dem på facebook.


De fina presenterna! Måste nog gömma godispåsen för annars kommer jag få rulla till skolan på måndag...

PUSS ♥

11 september 2011

Igår fyllde jag år. Igår var det Kulturnatten. Det blev en väldigt bra mix det där.
Dagen började med våfflor till frukost och marsipan (ja, jag ville hellre ha marsipan istället för tårta hehe). Efter frukosten åkte jag hem till min pojkvän som hade förberett ett eget litet firande. Efter att ha myst i några timmar åkte vi till stan och efter nån timme av kringvandrande på stan drog vi till en fest. Det var minst sagt kul, särskilt med tanke på ett ganska pinsamt tillfälle haha. Hur som helst, efter festen och lite mat åkte jag hem. Riktigt lyckad kväll och födelsedag tack vare min Patrik.
Förutom rosor, fina presenter och att ha letat runt i hela Uppsala efter min favoritblomma - förgätmigej, så gjorde han en spellista till mig som var så fin att jag vill dela med mig av den ♥

YasMINs Mixtape <38 september 2011

Idag insåg jag hur längesen det var jag var arg. För idag blev jag arg. Riktigt jävla arg. Och grejen med mig är att jag reagerar inte som normala människor (hur man nu än definerar en normal människa) när jag blir arg, utan jag börjar gråta, så alla tror att jag är ledsen vilket bara gör mig ännu argare.
Kanske borde jag ta ut mina aggressioner på boxningssäcken istället för min pojkvän och min klass. Kanske.


PUSS ♥

5 september 2011

Efter en uppmaning om att jag ska uppdatera av en anonym läsare så lyssnar jag och gör just det. Uppdaterar. Mitt liv är inte så värst intressant just nu. Det är skönt, det är enkelt.
Jag går till skolan, jag pluggar, jag är med Patrik, jag träffar vänner, jag tittar på Idol (i mitt ♥) och försöker träna så ofta jag kan.
En litet P.S. är väl att jag fyller år på lördag! Haha på kulturnatten, liite trist att alla kommer vara ute så det blir väl inget firande då. Fast det gör mig inte så mycket, jag ska nog fira på fredagen eller nästa fredag istället.
Nu är det dags för en kvällsdusch och sedan march i säng. Jag kom inte hem från skolan förräns kvart över sju idag, eftersom jag hade persiska kvällskurs så jag är gaanska trött nu.

PUSS ♥


RSS 2.0