25 februari 2012

Det är sällan som livet känns helt perfekt. Det finns nästan alltid något att klaga på, oroa sig för eller må dåligt över. Men så kommer de där sällsynta tillfällena när allt känns bra. Och då menar jag verkligen bra. Visst, jag kanske inte har MVG i allt, men jag kan stolt säga att jag har det i det mesta och jag har i alla fall inga Gn. Visst, jag bråkar med mina föräldrar ibland och visst händer det saker och ting som tillfälligt tycks förstöra allt det fina i mitt liv. Men trots allt det, trots att jag kan oroa mig i dagar för skitsaker och trots att jag kan känna mig sämst i alla avseendet av och till, så har jag det i det stora hela bättre än jag skulle kunnat drömma om för drygt ett år sedan.
Jag har äkta kärlek i mitt liv, jag går i en klass och skola som jag mår riktigt bra av och älskar, jag har lärt mig att hantera stress bättre och jag har världens finaste vänner och familj. Vad jag försöker komma fram till är att jag är så otroligt glad och tacksam för allt jag har. Jag kan inte komma ihåg sist jag drömde något som kändes bättre än min verklighet och det måste väl ändå betyda att det egentligen inte finns något att vara ledsen för. Att jag är lycklig.

Random bild från i sommras..saknar mitt ljusa hår!

10 februari 2012

Hej :)
Här kommer några bilder från förra helgens mys hos Patrik. Hoppas ni lagt märke till att jag nu anstränger mig och faktiskt tar bilder!

Jag och min kärlek. Vi är bäst på att fastna på bild också, som ni ser..
FIKA ♥ (fast jag var nyttig och åt bara vindruvor och melon)

PUSS ♥

7 februari 2012

Hej igen efter några veckors uppehåll.
I vanliga fall brukar jag uppdatera lite vad som hänt på senaste tiden men nu är det så att jag råkar ha bilder (!!) från dopet som ägde rum 29 januari. Så jag tänkte bara lägga upp dem och sen får det räcka för den här månaden. Nejdå, nån mer uppdatering kan väl februari få. Nu när det snart är alla hjärtans dag och allt.

Påväg till dopet. Har ingen bra förklaring till varför min hand sticker fram där som nån slags klo..
Utanför kyrkan med Patrik ♥
Världens sötaste lilla Emma och hennes mamma Carro.
En ganska trött Emma blir fotobombad efter dopet.

Nu får det räcka med bilder..tar sån tid att ladda upp varje bild att jag inte orkar ladda upp fler.

Godnatt! ♥

RSS 2.0