24 december 2011

Även om min uppdatering inte är sådär jättefrekvent så tyckte jag ändå att jag borde skriva ett litet inlägg nu när det är jul och allt. Plus så försöker jag plugga biologi och det är tråkigt, så då blir bloggen mitt sätt att unvika individens genetik..
Egentligen hade jag tänkt ta lite bilder, men som vanligt är kameran på en okänd destination, så ni får klara er utan egna bilder i det här inlägget också.
Den här veckan har jag julfikat mer än vad jag borde, haft julavslutning, vart på Rosendal för att hälsa på vänner, julklappsshoppat, tränat, spenderat de första 30 timmarna av mitt lov med min andra halva då jag gav honom hans julklapp (tumring, tröja och ett litet prydnadshjärta) och fick min julklapp (Beyonce's parfym; Heat Rush..är beroende av den doften nu). Jag har även vart på stan med Carro, pysslat med min pappas julklapp och lite andra småsaker. En riktigt bra vecka enligt mig!
Avslutar det här inlägget med ett "god jul och gott nytt år" och tidernas mest cheesy jullåt (förutom Last Christmas)! ♥


Game of the shadows

Igår såg jag den nya Sherlock Holmes filmen på bio. Den var väldigt, väldigt bra men också ganska dålig för mig. Jag blir lite väl inspirerad av såna där filmer så att säga. I vilket fall som helst så rekommenderar jag den starkt!
Idag blev det fika med persiska gruppen (snacka om steelt), imorgon ska jag ta tag i den sista julklappsshoppingen och på onsdag är det avslutning och efter den ska jag till Patrik och sova där.
Ja, nu har ni hört tillräckligt om mitt liv, puss och hej! ♥


11 December 2011

Glad tredje advent!!
Tredje advent är (förutom julafton och jullov) det bästa på hela december, för då klär vi granen och det är bland det mysigaste jag vet.
Gårdagen spenderades hos Patrik med Sherlock Holmes (längtar till 2an!!!), massa mys och 6-månaders firande. Okej, jag erkänner..vi firande inte. Både jag och han tycker att det känns lite onödigt. Okej ett år, men 6 månader är egentligen inte så jättemycket när man tänker efter. Men mysigt var det ändå och när jag kom hem runt halv 1 somnade jag nästan direkt och drömde om galna får, militäruppdrag och lite allt möjligt.

PUSS ♥


KOH PHANGAN

Igår åt jag och Patrik thailändsk mat på Koh Phangan. Mycket gott och mycket mysigt ställe. Dit kommer vi definitivt att gå fler gånger! ♥


(det blev sämst bilder pga. att smarta jag återigen glömde min kamera och fick nöja mig med mobilen)

P.S. Jag vet att min uppdatering är ungefär en gång om året, men jag har oftast inte nåt speciellt att säga, så då är det kanske lika bra att inte säga särskilt mycket alls?

RSS 2.0