Flera tusen ord

Heej :)

Idag har jag - som ni redan vet - varit med bolala och tekoppen, vilket har vart jättekul :)
Vi har skrattat, flummat, dansat dansmatta (failat på det oxå) och bara haft det mysigt♥

Eftersom att en bild säger mer än tusen ord kommer några bilder här ;-)



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3








24/2-10

Hejhej :)

Idag kommer det att bli väldigt dålig uppdatering eftersom att jag ska vara med tekoppen och bolala idag :D Världens finaste tjejer ♥ Både på insidan och utsidan ;-)

I vilket fall så ska dem komma om typ 45 min eller nåt, så jag roar mig med att läsa bloggar och försöker vänja mig vid kort hår. Alltså det är grymt irriterande! Jag har inte så jättekort hår, men nu kan jag inte ha samma frisyrer som jag brukade och det burrar upp sig mycket mer efter att jag dushat, så jag måste platta det oftare :/
Åh...stor diss på det, säger jag bara. Hm. Det är väl bara att ha tålamod och vänta på att det växer ut igen. Vilket i och för sig är lättare sagtän gjort då jag - utan tvekan - har sämst tålamod.
Ni vet när man är på Mcdonalds eller nåt annat snabbmatsställe? Och så har man beställt och så står man där och väntar på att få sin mat så kan inte jag låta bli att tänka "Det här är fan inget snabbmatsställe; då skulle det inte ta sån j*vla tid innan maten kommer!"
Onödigt konstaterande men bara för att understryka hur otroligt korkad jag blir när jag måste vänta. Vilket innebär att mina betyg kommer att sjunka pga väntan på håret. Haha, undrar hur jag skulle kunna förklara det för mamii och papii.

"Jag har så dåligt tålamod att jag blir korkad så i själva verket är det DITT fel pappa att mina betyg sjunker, eftersom att det var DU som klippte mig!"

Haha...ja, det skulle antagligen inte funka. Det är väl bara att hålla ut :P


Alla är lite galna någonstans där inne...frågan är bara hur långt inne det är...

Illustionisten var såklart skitbra (vilket jag redan visste) :D Rekomenderas starkt!


♥♥♥♥/5

Nu ska jag gå och lägga mig faktiskt.

Läsare (dem få jag faktiskt har): "OMG! Yasmin går och lägger sig i en rimlig tid!!"

Yasmin *nickar belåtet och spelar stolt* : "Det är klart, jag ska ju träffa bolala och tekoppen imorrn, måste ju gå upp i en bra tid också!" 

Ja, det var ett lite "roligare" sätt att beskriva min anledning till denna sovtid som vid första anblicken kan tyckas spontan, men egentligen är välplanerad.
Haha, jag skojja bara, jag pratar inte så på riktigt om jag inte vill låta som en snobb eller så ;-)
Oroa er inte; jag är inte helt galen bara lite.



23/2-09

Har vart på stan med pappa och eme hela dagen! Jag är faktiskt trött...?
Vi började iaf med att äta lunch på stan, vilket blev en satsig resturang som jag inte kommer ihåg namnet på. Tror faktiskt att det var biztro eller nåt...låg nära texas long horn. God mat var det iaf ;-)
Sen drog vi till centralbadet där vi badade och bastade :) Väldigt mysigt och varmt.

Efter det så skulle vi hämta bilen från verkstan och det gjorde vi och efter det så skulle pappa köpa startkablar till bilen så vi åkte till JULA där dem hade värsta rean så pappa blev såklart kvar där en stund. Vi köpte två filmer där också; Syskonen Boudilairs (stavning?) olycksaliga liv och Illustionisten. Jag har sett båda och båda är sjukt bra.

Btw, idag upplevde jag något jag aldrig trodde att jag skulle få göra! Jag fick se pappa åka buss! Tro mig, det är inget man ser varje dag. Jag tog kort såklart, eftersom att det är något värt att minnas :P
Nu lägger jag upp bilerna..orkar ärligt talat inte skriva mer...ska kolla på Illustionisten snart :)




D R A M A på resurangen! Nejdå, orseriös bild ;-)



Ja, det var nog så här det såg ut egentligen.



pappii, eme och jag med mina mysbyxor i bussen. Jag svär att tjejen på resturangen tittade snett på mig pga min outfit.

Ni vet när man inte har något annat att göra...

Ja...enjoy helt enkelt, jag är ju helt enkelt hilarious. Om man nu får ge sin egen åsikt älskar jag hur otroligt smart jag är när det gäller att uttrycka sig rätt. "Inget emot tjocka människor"? Vafan tänker jag med, det låter ju som om jag tkr att jag är typ size 0 eller nåt. Jag menar det inte på ett dumt sätt iaf, även om det låter så :P  




P.S. Har ni tänkt på hur ofta jag säger "helt ärligt"? Kanske är bara jag som tänker på det...? Äh, spela roll, nu ska vi inte hänga upp oss på små detaljer ;-)

whatever

Nu har  man vart och lämnat bilen på verkstan och ätit hamburgare. Ja, jag kör på onyttigt idag ;-)

Fast en sak som gör mig grymt irriterad är att precis när jag tänker träna (ja, jag gör det ibland faktiskt), så inser att jag att alla mina träningskläder är i tvättmaskinen och att dem inte kommer att ha torkat på ett bra tag och vid det laget så har både mamii och papii lägt sig vilket innebär att jag inte kan träna eftersom att jag då väcker dem :/
"Shit the same", är väl det enda jag kan säga nu. 

LÄNGTAR TILL SÄFSEN!! Var bara tvungen att få ur mig det :P faktiskt så längtar jag jättemkt till bilresan dit...det är så mysigt :) Man sitter i baksätet i ett stort täcke (ja, jag tar alltid med mig ett täcke när vi ska åka långt), kudde, ipod, godis, mobil och kortlek och trevligt sällskap. Ska bli kul iaf :)



älska låten ♥ Jag vet, den låter inte så bra i början men lyssna på hela!



Åh, regina spektor är verkligen ett musikaliskt geni. Så är det bara. Det finns absolut ingen som kan skriva musik som hon gör.


Mysdag med papii och sis♥

Idag har vart en ganska mysig dag faktiskt :) Eller den började med att bilen inte ville starta så vi (pappa, jag och eme) drog till OKQ8 (som ligger ganska nära oss) och fixade startkablar och sen fick vi hjälp av våra snälla grannar att få igång bilen. Sen åkte vi till Bauhaus och köpte färg (vi ska måla emes skrivbord...det blev en lila/grå färg), sen åkte vi till IKEA och köpte krokar för halsdukar och sånt, sen åkte vi till Gränby centrum där vi köpte ett pannband till mig (till när vi åker skidor) och sen fikade vi och sen köpte vi en ipodhögtalare och ipodhörlurar eftersom att mina och emes var typ sämst kvalité :/ Supergulligt av pappa iaf. Det var ganska kul för vi var inne på teknikmagasinet och höll på kolla på ipodhögtalare och så såg vi en ganska bra för typ 700 kr och sen såg vi en för 1500 som var mkt bättre.

Jag och eme: "Jamen, vi tar väl den för 700..."

Pappa: "Nej vi tar den för 1500...ni tycker ju om musik, då måste ni ju kunna lyssna på den ordentligt!"

Haha, det är sååå likt pappa att säga så♥

Iaf här kommer lite bilder iaf.


Mitt och emes fika :) Eme skulle såklart ha exakt likadant fika som jag, men när jag valde capuccino och hon också valde det lärde hon sig en liten läxa :P Capuccino var tydligen inte gott. Haha ;-)

                FÖRE                                       EFTER
 



Hahaha bjuder på den :P (jag åt inte den där stora biten...jag mådde typ illa vid det laget och var alldeles för fnittrig av allt socker)



Ipodhögtalaren (fast med emes ipod i).



Mina nya ipodhörlurar och mitt pannband ;-) Vad tycks? 




         


.



Many people have told me that I´ve changed.
But the truth is...
I think I´ve just found myself.


DAGENS CITAT

Never give up. And never, under any circumstances, face the facts.  
- Ruth Gordon

I love my brother & that´s a fact!♥

Gomorron ;) Eller snarare godeftermiddag. Jag har faktiskt varit vaken sen halv elva , men jag har mest spelat piano, lyssnat på musik, ätit frukost och pratat om vad vi ska hitta på idag med papiii♥ Vi kom överens om att åka till gränby centrum och fika lite och shoppa lite (tro det eller ej, men min pappa tkr typ om det?). Planerna för imorrn får ni veta då ;-)

Igår kollade jag och eme på nå film jag inte ens visste att vi hade hemma. Den hette The Hoax (bluffen) och handlade om nån författare vars böcker inte blir publicerade så han hittar på att han har fått ensamrätten till att skriva Howard Hughes självbiografi och då lurar han alla och snart typ börjar han bli psykiskt skadad för att han ljuger så mkt för alla. I slutet får dem reda på att det var en lögn (jag utgår från att ni inte tänker se filmen och förstör därmed inte slutet). Filmen var baserad på verkliga händelser och han den där killen som skrev "självbiografin" vill tydligen förfarande ge ut den fast han vet att alla vet att det är en bluff. Jag tkr filmen var ok. ♥♥/5

Haah hittade även denna bild på google, tyckte den var så söt (tänkte på ryan så klart♥):







NEJ NU FÅR DET VARA NOG!

Haahaa, med min capslock rubrik menar jag självklart att det är dags att stänga av datorn och sova ;-)





GODNATTGODNATTGODNATTGODNATTGODNATT



GODNATT

jag vet att jag är udda, ni behöver inte tala om det för mig

You were born an original. Don´t die a copy.

När jag har tråkigt...

...börjar jag söka efter en massa onödiga bilder på google. Typ sayings och sånt. Bara för att jag har tråkigt...vilket slutar med att jag får ännu tråkigare och laddar upp bilderna här för att....ja, about that; jag har ingen direkt anledning, men, men här kommer dem iaf. Dvs några av dem.

      
 
   


Den underbara filmatiseringen av det värlsberömda äventyret





Hahahn var bara tvungen att lägga upp den :P

21/2-10

Hejhej :))

Har inte kunnat uppdatera förrän nu, eftersom att jag har vart och spelat piano :) Min pianolärare är så sjukt rolig, han är faktiskt mer som än kompis :P Iaf så vill han att jag sak sjunga och spela piano och han ska sjunga och spela gitarr framför en massa människor på en Iransk nyårsfest. Där det kommer vara typ minst 60 pers eller nåt. Nej tack, säger jag. Inte min grej att uppträda solo riktigt...en sak att sjunga solo med en hel kör bakom sig.

Imorgon så har pappa tagit ledigt så det blir väl att hitta på nåt kul och samma sak gäller på tisdag och på onsdag ska jag träffa bolala och tekoppen, det ska bli riktigt kul :D
Idag ska jag mest ta det lugnt tror jag ;)


Förresten ska kanske starta en ny kategori :




Ja..ni fattar. Vad tycker ni? Bra eller dålig idé?

DAGENS CITAT

If your parents never had children, chances are you won't, either. 
- Dick Cavett

When I was young

Idag har vart en såndär slapp dag :) Jag har bakat chokladmuffins och vart ute i snön med pappa och Quattro samt laddat ner mio min mio till ipoden :D Haha, jag kommer ihåg när jag var liten och kollade på mio min mio och jag var alltid så rädd för kato XD Jag blundade alltid på slutet och kollade när mio tog hans stenhjärta och så blev det en fågel som flög iväg. Det var en av mina favoritdelar i filmen. Varje gång jag hör låten så tar jag en liten nostalgitripp till när man var bekymerslös och ens största problem var att man hade tråkigt ibland :P

Ikväll ska vi till våra grannar...vilket påminner mig om att jag måste börja fixa mig nu ;-) Sitter här med mysbyxor, t-shirt och bulle på huvudet och äter chokladmuffins med sked eftersom att dem blev för kladdiga. Kladdkaka dåra :P


hahaha, ok kanske bara jag som tkr det är kul, men det är ju trots allt min blogg ;-)

Hate to break it to you...


Det var jobbigt då. Det var ett knivhugg i hjärtat. Men nu är jag konstigt nog glad.
   Jag är glad att det aldrig blev vi. Jag är glad att jag lyckades glömma dig.
   Därför att jag vet. Jag vet att om det hade blivit så, hade jag blivit mycket mer sårad
än jag blev. DU hade sårat mig 10000 ggr mer än jag blev och därför är jag glad.
   Jag ler inombords varje gång jag ser dig, eftersom att jag nästan tycker synd om dig.
Du kommer aldrig att få känna hur riktig kärlek känns, därför att du kan inte visa den. 


                          


isbitsfingrar och strumpor

Hej :)

NU ÄR DET ÄNTLIGEN SPORTLOV!! :D:D Åh, jag läängtar till på torsdag...åka skidor är så himla kul. Det är frihet.
Spanska provet idag gick helt ok, gjorde nåt fel på nån grej men aja shit the same. Teknikupg är inlämnad och jag fick förklarat för mig varör jag har mvg i teknik vilket var ett stort mysterium för mig då jag inte är teknisk alls och väldigt ologisk av mig :P X:ets argumnet var typ "Du har inte hittat din inre tekniker än...men du har det inom dig" Haha, det är ju trots allt X:et.

Anyway, så ska jag snart iväg till nåra kompisar, har precis satt på mig strumporna...ja alltså; om ni undrar XD
Har också vart ute me Quattro i snöstormen som vi kallar Sverige.
Tog nåra bilder från vår promenad, men lägger bara upp två här, det var inte värt det eftersom bilderna inte blev så bra och reslutatet var att mina fingrar frös till isbitar och det tog en lång stund innan jag kunde röra dem igen. Jag vill ha sommar och sol NU!



sötisen <3 han ser nästan lite rädd ut?



visst är mina ipodhörlurar lite 80-tal? Gissa var jag fick dem ifrån :P


DAGENS CITAT

God made man before woman to give him time to think of an answer for her first question. 
- Anonymous

jag är extremt klantig?

Hej ;)

Nu är jag äntligen klar med allt plugg! Spanskan var ju löjligt enkel och tekniken var ju bara att skriva :)
Nu så ska jag nog titta på tv och äta nåt gott (påminner mig om att jag måste träna imorrn) :D

Förresten; min blogg handlar ju om lite allt möjligt men mestadels min vardag, men alltså jag tar gärna emot tips på vad mer jag kan skriva om. Bara två saker jag aldrigaldrigaldrig kommer att skriva om och det är 1. mode och 2. foto (alltså typ kameror och kort jag tagit och photoshop osv.).
Jag är bara så grymt trött på alla hundratusen mode/foto bloggar...även om bloggar om vardagen är vanligare så är det mycket roligare att läsa om tycker iaf jag. Sen vet jag förstås inte vad ni tycker :P

Förresten kom på just på två jättedumma slarvfel jag gjorde på provet! Jag blir så arg, det var så fånigt och nu kommer det gå bort typ 3-4 poäng för det -.- j*vla....mig själv. Kan jag inte vara nogrann för en gångs skull? Aja, shit the same. Jag ska bli duktig i matte och jag ska få bra på nationella. Så är det bara :)





18/2-10

Hejhej :)


Matteprovet idag gick helt ok, jag är riktigt nöjd...kanske inte MVG, men VG iaf :D:D
Vi kollade äve på 6ornas usikal idag som inte hade nån direkt handling, men jätteduktiga solister ... tyvärr ägde vår musikal i 6an deras :D 

Nu ska jag faktiskt sätta igång med spanskan och fixa tekniken, men det lär gå ganska fort ...snart är det sportlov!! :D:D Åh...så skööönt, är så himla trött på allt plugg och skolan i största allmänhet. Det måste väl ni också va vid det här laget, jag har ju inte så mkt annat skriva om som jag faktiskt kan skriva ut i bloggen ;-) Det är faktiskt helt otroligt hur mkt som händer i mitt liv som jag inte skriver i bloggen. Hahha det där lät som ett PR-trick, men det är det inte. Jag bryr mig inte om hur många läsare jag har, huvudsaken är att jag får skriva av mig ibland eftersom att jag älskar att skriva :D Det är ju trots allt min dröm att bli en författarinna.



jag kommer från Iran

måste sova nu...är så trött! fattar inte..på senaste tiden blir jag skittrött hur tidigt som helt :/ Eller :) Eller :)/ Hahhaa...jag blir konstig när jag är trött ;) Nu tackar jag för mig, min säng ska få min uppmärksamhet nu.


                               shabekheir (godnatt på persiska) <33

Eller nu kom jag på en grej jag vill göra innan jag somnar! En liten lista med roliga persiska ord. Eller roliga och roliga, men som jag tycker låter roliga iaf :P Fast egentligen heter det inte persiska, det heter farsi. Lär er det.


- Kishmish = russin

- Nemikham = jag vill inte
 
- Miz = bord

- Tabeston = sommar(läääängtar :D)

- Atish/Atash = eld (beror på hur gammalmodigt man vill uttala det...det andra är äldst)

- Lebas = kläder

- Pah = fot

- Aftab/Aftabi = sol/soligt

- Salam bereson = hälsa (alltså att hälsa till någon som i : "hälsa till henne från mig" eller nåt)

- Ahang = Låt (uttalas som Ahan G...altså g:et uttalas för sig. Det blir inget "ng"-ljud)


Sådär :) Visst låter farsi liite mysko? Haha, ja det tycker till och med jag själv...men jag gillar´t , det är speciellt :)
Visste ni att det finns en religion i Iran som är en av dem äldsta reiligonerna? Inte Islam, för det är den yngsta religionen. Nej, det är zoatrismen; en religion som är baserad på elden och så. Flera av Irans högtider (som även jag firar) kommer från zoatrismen. Sizdabedar, Charshambesori (man hoppar över eldar för att inviga våren), Eid osv.

Aja, nu får det räcka :P Natti, natti <33

17/2-10

Ok...igår fick jag veta att vi på tekniken har fått en "rolig" upg. Som ska lämnas in i övermorgon. Åh....jag blir så arg! Jag har stressat ihjäl mig till matten (som kanske inte kommer gå såå bra, men hoppas på VG iaf), och hade räknat med att ha hela torsdan till att bara plugga spanska. Nu måste jag lägga ner tid på tekniken också :((( Har redam skrivit lite, men jag hinner inte så mkt mer idag iaf :/

Lite roligare saker är att jag på fredag ska på fest :)) Ska bli kul att få träffa P igen <33 Har inte träffat henne sen innan...dubai? Oj...nästan två månader då.
   Sen i helgen eller nån gång under sportlovet (innan torsdag då jag ska åka till säfsen och åka skidor :D:D) så ska jag träffa bolala pch tekoppen :D Väldigt mysigt. Vi ska väl mest göra tjejgrejer..haha typ måla naglarna (lite svårt för mig och mina obefintliga naglar), snacka skit och se på film...och antagligen flumma bort hela kvällen också ;-)

Och btw CJ/ "Michelle" (edit): det gör inget om du spammar min blogg därför att 1. jag får högre besöksstatistik och 2. då visar du bara att du bryr dig om min blogg och då blir jag ju nästan smickrad ;) Söt du är :)

I vilket fall som helst måste jag plugga spanska nu...jag vet, det ända jag gör är typ att plugga men så är det när man går i nian...tyvärr :/



16/2-10

Oj, oj, oj. Här har det inte uppdaterats på ett tag eller hur? Haha...men snart kommer det att bli myycket mer skrivande, men i övermorron har jag matteprov och jag är jättestressad till det, för jag vill verkligen få bra på det så jag har pluggat skitmkt de senate dagarna *pust*. Är så sjukt trött...ska faktiskt lägga mig snart - känner mig helt död. Bildligt talat altså :P

Idag var vi med klassen och såg en teater som var inspirerad av sture-mordet (ni vet det där i sommras med ett 16årigt par som dödade en annan tyå 16-åring osv.). Teatern var verkligen jäättebra, och dem spelade sjukt bra. Hade faktiskt inte såå höga förväntingar eftersom att sist jag var på teater där så var det om Carl von Linné och den sög x)
I alla fall så hade jag också tandläkartid idag klockan halv två vilket innebar att jag fick gå ca 20 min tidigare från engelskan och slippa biologin och därmed sluta skolan typ två ;) Vi hade kompledigt från musiken p.g.a. konserten :)
Vet ni en sak jag har tänkt på? Nej klart ni inte vet, så det ska jag tala om för er:
Ni vet när bloggare inleder ett inlägg med att skriva "Heej bloggen" med x antal e:n och två utropstecken? Ja, det är ju inte logiskt alls! För en blogg är ju ett subjekt (ett föremål) och man säger inte hej till subjekt eller hur? När jag kommer hem från skolan eller var jag nu än har varit så säger väl inte jag : "Hej huset!" , jag hälsar ju på Quattro. Min poäng är (ja, jag har en sådan också) att det är helt ologiskt att skriva "hej bloggen" och att man bara borde säga "hej, alla läsare" eller nåt i den stilen.
Nu har ni fått en liten trip i min vridna skalle :P Hoppas att ni inte tycker att jag är alltför knäpp nu även om jag är det.



feelix

Nu har jag tränat, duschat och ätit äppelpaj&glass och tittat på "How I Met Your Mother" :D Bääästa serien ;-)

Förresten ni har väl sett den där Felix reklamen?? Den där "...going faster than a roller coaster..." och så är det där med vardagen och typ killen som ser en kronhjort och lalala... älskar den, den är såå mysig :D

Btw, min pappa ska skaffa en tatuering (han är 43) på ena axeln som ska föreställa en fågel fenix (som symboliserar evighet och återfördelse...och som även var min idé), med mina och sis initialer på ♥ Hahha, han var så roolig, för egentligen hade han tänkt göra en ganska liten tatuering och så går han till det där tatuerar stället 13 eller vad det nu än heter, och killen där sa att alla som gjort en liten tatuering på axeln har blivit missnöjda och att han borde göra en ganska stor som täcker hela axeln :P



DAGENS CITAT

Dogs come when they're called. Cats take a message and get back to you.
- Mary Bly

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!!

Hejhej :))

Igår så fixade jag lite me tildes nya blogg så gå in på den och kolla ;) mysingensblogg.blogg.se
Hon är en riktig 80-tals tjej, så det har jag fixat ;) 

Idag har jag pluggat matte och jag känner mig riktigt nöjd! Jag klarade alla C-upg jag gjorde själv (tro mig, vanligtvis så måste jag fråga om hjälp ;s) :D Och sen tänkte jag plugga lite spanska, men jag insåg att det var lite för lätt, då vi har väldigt lite till provet och jag helt enkelt inte känner att jag behöver plugga :)

Så nu har jag inga direkta planer för idag, så det är bara att ringa eller messa om ni vill träffas :)
Träna måste jag ju göra också ;-)) Måste ju hålla mig i form :P




Haha...jag vägrar släppa taget om det förflutna? :P


Btw, fick en jätte söt mugg av mamma som var hjärtformad :D ♥

13/2-10

...vet inte riktigt varför men känner mig väldigt depp just nu :/ det är som om jag var superglad för bara nåra sekunder sen (snacka me ryan♥) och nu är jag bara helt nere. Alltså på riktigt. Och jag vet inte ens varför ;o Det finns väl några tänkbara anledningar, men jag orkar inte bry mig...dessto mer jag tänker på det dessto värre blir det :( Jag vill bara att nian ska ta slut. Är så trött på alla, på hela skolan och jag vill bara bort från den och alla som går där. Åhhh...jag blir så irriterad!! Jag vill vara glad ... jag vill le för mig själv och tänka positiva tankar och längta till skolan och vela träffa alla, men istället är det tvärtom...

I höstas var verkligen allt jättebra :) Jag hade det så bra, jag gick verkligen på moln...visst, det var lite jobbigt ibland men i det stora hela så visste jag och kände saker som gjorde mig lycklig. Och jag var säker på att våren skulle bli minst lika bra, om inte bättre. Fan vad fel man kan ha.

...och så tog det slut...

NU ÄR DET ÖVER!!


För er som inte har en susning om vad det är jag pratar om så är det CARMINA BURANA!
Vi började redan på Kreta, och nu känns det så sorgligt att det är över...vi har slitit så mycket och övat och övat och blivit utskällda av anders (:P) och verkligen jobbat hårt :) Det blev verkligen jättebra och jag är sjuukt nöjd :D 

Men när jag skulle välja kläder till konserten igår kväll, så upptäckte jag att jag inte hade någon bra vit tröja! ;o Jag fick såklart panik och kollade till och med in mammas tantiga (no offence mamii♥), vita blusar med puffiga armar. Det vägrade jag såklar ha på mig eftersom att jag stod lääängst fram; fullt synlig...
Så innan genrepet började så sprang jag in på H&M, men  där blev jag sviken. Jag hittade i och för sig en ganska snygg blus, som såklart inte fanns i min storlek :/ *suck* Då springer jag istället in på Kapp Ahl (av alla ställen?) och hittar nada förutom en exakt likadan tröja som tekoppen köpte. Jag insåg att jag inte hade mer tid till att titta igenom fler affärer så jag ringde henne och frågade om det var okej om jag köpte en likadan och det var det så det gjorde jag :P Hahah....lite pinsamt eftersom att vi står bredvid varandra...men det ordnade sig, eftersom att hon hade tröjan instoppad innanför sin kjol ;-)

I alla fall så är jag mycket nöjd med min dag och nu måste jag plugga matte och spanska :/ Har prov i matte på torsdag en stor fet diss på det och spanska prov på fredag...vilket jag inte är så orolig för eftersom att jag aldrig har haft svårt för spanska :D

Lipton&tekoppen <33

Haha, jag vet jag vet...älska mitt uppdaterande eller?

Aja, jag orkar inte ens förklara varför jag inte uppdaterat på några dagar...jag är heelt slut. Vi (niorna) hade heldagsrep inför konserten "Carmina Burana" imorgon på konsert&kongress :)) Ska bli kul, men efter det repet som slutade vid tre var jag med Èrika (numera kallad tekoppen) på stan till klockan halv sju. Gissa varför. Vi skulle hitta konsert kläder till henne :P Hahhaha...det var faktiskt kul och vi garvade och flummade som man brukar göra när man är trött XD

I alla fall så är jag nu hemma och har bestämt mig för att rensa ur min garderob...jag har redan valt vad jag ska ha på mig imorrn på konserten :-) 
Men jag ska nog uppdatera ikväll igen ;-)) 

9/2-10

Hej, förlåt för ingen uppdatering, men har hållt på med matten och kemin och spelat piano :P

Idag var det nationella i svenska i läsförsåelse...det gick väl bra, men förra årets nior hade ett mycket lättare nationellt prov!! orättvist :( Men aja, nog om nationella...måste ju tagga inför torsdag också och det bästa sättet att göra det är att köpa godis och tänka på hur gott det är istället för hur dåligt det kommer att gå :P

Förutom nationella har jag fått tbx ett biologi förhör (MVG :D:D) och haft en dryg engelska lektion där jag fick veta vilka jag skulle vara med på muntliga nationella i engelska. Inget emot dem personerna alls - för dem är verkligen sjukt sjyssta - men man ska ju vara med några man känner att man kan diskutera med och så och jag tror att det kommer att bli svårt för mig. Jag hade liksom hellre vart med någon jag brukar prata med väldigt ofta, särskilt på engelska :/ Men jag venne hur det blir med det...kanske går bättre än jag tror eller så kanske jag blir tvungen att byta grupp. Man ska ju trots allt kunna göra det så lätt som möjligt för sig själv...särskilt nu när det är muntligt och man måste hålla igång ett samtal :)

Jaha...vad ska jag säga? Åt pannkaka idag och snart ska jag äta nån god bakelse som mamiii♥ köpt :D
Aja det får räcka för tilfället... kanske, kanske att jag uppdaterar senare. Kanske :P


Jag fattar inte hur jag kunde tycka om någon som du
 

Den efterlängtade slideshowen...

Här kommer den :-) Bara så att ni vet kommer låten att spelas om och om igen så det är bara att stänga av (och sätta på) genom att trycka på den lilla högtalaren högst upp i vänstra hörnet ;-)) Liksom förra gången kan ni öka och sakta ner farten med pluset och minuset... och om ni vill veta vem eller var eller vad något är så håll pilen över fotot så kan ni se att jag har skrivit vad kortet föreställer.


ENJOY ♥

 


8/2-10

Shulululu :-)

Min dag har faktiskt varit ganska ointressant haha.
   Har just skrivit färdigt biologin. Imorgon blire sovmorgon till 9.30 :D Det var söta Ana och Ingrid som såg till att vi skulle få sovmorgon från historian imorrn eftersom att vi har nationella efter det :-( Orkar inte med nationella i svenska...alltså jag har alltid vart bra på svenska och det är inget jag oroar mig för till skillnad från matten.
   I alla fall får vi bara några sidor att läsa på i historian för att kompensera sovmorgonen ;-) Fett värt.

Ja... nu ska jg nog sätta igång med matten och kemin... om jag orkar :P Ska nog spela lite piano först :P Måste stänga ut det hemska ljudet av mammas musik: Kent. Det är fan inte musik. Eller jo kanske... lite grann... men den är jättedålig iaf. Så är det bara.

 

hej

Jag lovar att uppdatera senare, men tänkte bara skriva hej. Hej.


RUBRIK?

Hej :)

Har skrivit på projektet, men känner att jag inte hinner mer, eftersom att jag vill gå och lägga mig nu.
Vill helst inte vara trött imorgon.

Jag har faktiskt hunnit med ganska mycket idag:

Pluggat kemi... och fattat allt :D
Pluggat matte... även här har jag lyckats bättre än vanligt.
Bloggat.
Tränat.
Duschat.
Skrivit på projektet.

Och för att toppa det så ska jag lägga mig i tid för en gångs skull ;-)



en ganska gammal bild, när jag fortfarande hade ljust hår :-)

säger och gör

Hej.
Jag har tränat, duschat, ska skriva nu på mitt projekt. Jag vill verkligen lyckas! Jag vill kunna gå förbi en bokaffär och se min bok i skyltfönstret, jag vill kunna låna min egen bok på bibblan :D Ni kanske inte förstår hur mycket det betyder för mig, jag förväntar mig inte att ni ska göra det!
Ville bara få det sagt så att ni inte tror att jag är en liten fjant som säger men aldrig gör...jag har velat bli författarinna sen jag var sju och vann en skrivartävling på Alla Barns Dag. Jag kommer verkligen ihåg den dagen och att jag tänkte : "Det här är vad jag vill göra - skriva."  Kanske lite vuxna ord för en sjuåring, men jag var faktiskt väldigt mogen för min ålder...läste böcker för tonåringar och när jag blev tonåring läste jag mest vuxenböcker. Nu läser jag både och ;-)


7/2-10

Hejhej :)

Jag ska som vanligt börja inlägget med : Idag har jag...
Nej vet ni vad idag får ni inte veta vad jag har gjort för jag tänker skriv om något annat :)

Jaha, vad kan man berätta då? Ni vet ju redan det mesta...inte allt såklart, lite privatliv måste man väl få ha :P
Jag kan berätta att sis och min blogg är i princip klar, men vi måste fixa en header och lite kategorier. Sen kommer jag att ge ut bloggadressen och då får ni allt ta och läsa vår blogg!
Min egen blogg vet jag inte riktigt vad jag ska göra med...funderar på att lösenordsskydda den och ha den som en personlig dagbok men då kanske ni blir ledsna...eller?

Haha vet ni vad, jag uppdaterar sen när jag hittat på något kul att skriva om ;-) Det låter väl bra?



Lilla gubben <33 
             

När får man pusta ut?

Som ni kanskee har märkt så existerar inte ipoden längre...jag bestämde själv att jag hellre ville ha en klocka...det blev liite för barnsligt med ipoden ;-)

Jag ska faktiskt gå och lägga mig snart så jag inte vaknar allt för sent imorgon...jag vill ju inte slösa bort hela söndagen :P
Visst är det mysigt att ligga i sängen och läsa lite och lyssna på musik? Älskar´t ♥

Imorgon ska jag lägga ner lite tid på matten och kemin...ar svårt kemi förhör comin up på torsdag och matteprov :/ när man tycker att man borde få en paus...

Nattinatti trogna läsare (hm..eller inte?) ♥


DAGENS CITAT

Even if you are on the right track, you'll still get run over if you just sit there.

Will Rogers


ipod ;s

Förlåt för den sjukt dåligauppdateringen idag ,men jag har hållt på med designen väldgit mycket och helt enkelt försökt göra min blogg så fin som möjligt :P

Jag är väldigt nöjd so far, men är lite osäker vad det gäller ipoden...hmm...är den för mycket? Töntig, snygg, cool? Säg gärna vad ni tycker ;) 



ni ser bilden i menyn som är en bloglovin ikon? Bilden ovan var mitt andra alternativ,men jag vill ändå kolla vilken ni tycker bäst om ;-))

.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/834009/yasminlikeaflower?claim=qd8dykah5vq">Följ min blogg med bloglovin</a>

music

Hejhej :)

Idag har jag inte gjort så mycket så jag tänkte faktiskt tipsa er om några bra låtar :D



♥♥♥♥/5






♥♥♥/5
 




♥♥♥/5





♥♥♥♥♥/5





♥♥♥♥♥/5


K&H?

Hahah nu kom det måånga inlägg på varandra...inte för att det borde göra något. Ju fler inlägg desto bättre ;)
Ikväll tittade vi på halva harry potter 6, då mamma och pappa tyckte den sög och jag ba: "Asså, ni vet ju inte hur en bra film är när ni ser den" samtidigt som jag såg bitter ut ... men jag förstår dem antar jag, den är ju myycket bättre om man läst böckerna och fattar mera och om man är tonåring XD

Nu har jag (som ni antagligen märkt) gjort en liten hälsning i slutet av varje inlägg :) Om det är någon som inte ser vad det står så står det iaf: K&H / Yassimini
K&H = Kiss and Hugs
Yassimini = mitt smeknamn...bland vissa kompisar, bl.a. Linda och Èrika :P

Ikväll pratade jag med Ryan ♥ i telefon och jag garvade skitmkt som vanligt x) Han är världens mysigaste, roligaste kille...helt ärligt talat. Fast ibland är han lite konstig, men på ett mysigt sätt liksom :P Det är svårt att förklara :/
Han kanske skulle logga in ikväll beroende på hur sent hans pappa kom hem med laptopen så det återstår att se om jag kan chatta med honom...annars så ska jag göra det imorgon :P

Nej, nu är det nu lika bra att jag går och lägger mig...ska upp ganska tidigt imorgon och dra till Sunnersta och åka skidor (slalom) :D ♥



en annan väldigt söt balklännig :) Fast jag tror nog att jag gillar den lila mera..hmm...vad tycker ni??

:D:D

nu är jag nöjd med headern :)) ska ändra lite storlek på text och lite småsaker imorrn, men nu ska jag fixa en hälsning! :D

:/

förlåt för lösenordskyddet idag men jag höll på att fixa designen som är långt ifrån klar...hmm...me no likey :/

lycka

Heeej :))

Idag är det FREDAG!! Bara så att ni vet betyder inte fredag bara helg för mig, det betyder även att jag kan ringa och prata med ryan och chatta med honom :D <3 Grejen är den att tidskillnaden är så stor (6 h) så på en vardag är han i skolan när jag är hemma, och när han väl är hemma så har jag redan gått och lagt mig :/ Men på fredagar är jag uppe till minst klockan tolv så då går det bra ;)

Idag har vart en helt okej dag...orkar inte gå igenom den i detalj men jag fick tillbaka mitt prov i atomfysik och jag är sjuuukt nöjd över resultatet :D Jag hade bara ett ynka litet fel som bara berodde på att jag hade glömt skriva ut hur gammalt ett föremål max kan vara för att man ska kunna använa kol-14 metoden och det var bara slarv att jag hade glömt skriva det! :)

Efter fysiken (som slutade 20 min tidigare) så träffade jag Tilde som jag visade runt på Balder/Nanna och hon fick träffa bl.a. Linda, Michelle, Johannes, Elias, Adrian mfl. Det var kul :) Och så fick hon sig en liten chock :P
Hon tyckte iaf att Balder var mysigt och att vi hade en bra gemenskap vilket jag defenetivt håller med om...min klass är lite grann som en andra famlj :) Man har liksom kännt alla så många år att man verkligen kan lita på nästan alla :)
Efter detta lilla besök så drog jag, Tilde och Eme till donken och åt glass (jag och Eme, Tilde tål inte mjölk) och Tilde åt pommes frites ;)
Sen åkte jag och Eme hem och nu sitter jag här och skriver och funderar på att ändra boggdesignen lite samt fixa en slideshow som jag sa att jag skulle göra igår :P

Ikväll blire att hyra film :D
 

<3




kom på att jag aldrig la upp bilderna från dubai/abu dabhi! ;o ska fixa en slideshow imorrn ;) en sån som jag gjorde med london bilderna :)) För att se det inlägget håll musen här och tryck på den vänstra sidan av musen :P

                                       pussisar / yassimini


p.s. ska fixa en hälsing i slutet av varje inlägg imorrn också :)


sorgedagen

Igår var det exakt tre år sen den dagen du dog. Det var samma dag som du rev upp ett sår inombords och som aldrig kommer att läka. Jag avskyr verkligen när folk säger "Tiden läker alla sår", för det är inte sant! Man skulle kunna tro att jag var mindre ledsen eller nåt, men bara för att jag inte gråter på utsidan och inte skriker och inte stannar hemma från skolan och inte slår på saker för att få ut sorgen, ilskan och smärtan, bara för det betyder inte det att den har försvunnit! 
Smärtan och sorgen har kanske inte blivit värre och på många sätt har det blivit bättre. Det har inte på långa vägar minskat, men jag har lärt mig att hantera det, att tänka på allt vi hade, allt jag fick...men jag är självisk och därför räcker inte det. Därför att även om du gett mig miljoner leenden så vill jag fortfarande ha en miljon leenden till. Därför att jag älskar dig och när man älskar någon så existerar inte ordet "lagom". Det finns bara inte. Orden "nu får det vara nog" och "Nej, nu räcker det" finns inte heller. Punkt slut.

Jag svär, den där dagen var den värsta i hela mitt liv! Först chocken, leendet som långsamt tonades bort från mina läppar...skämtet jag nyss skrattat åt var borglömt. Sedan känslan av ett hårt slag i magen och som om någon slagit bort mina ben under mig trots att jag satt ner...som om all mark under mig försvunnit och jag bara föll ner, ner, ner och det fanns ingen botten. Sen hur jag plötsligt kom tillbaka till verkligheten. Det var då jag kände det. Smärtan så stor och stark att den hotade att stänga ner alla mina andra sinnen. Och sen tårarna...de ljudlösa tårarna som sa mer än något jag kunnat skrika ut. 
Jag måste ha gråtit två dygn i sträck. Inte en chans att jag skulle kunna gå till skolan på måndagen. Jag skulle suttit och gråtit på lektionerna och jag skulle inte ha gjort det för att å uppmärksamhet. Nej. Det skulle inte ha vart något jag skulle kunna styra...dem skulle bara rinna och rinna. Det var exakt vad dem gjorde. I två dygn.
Jag skulle aldrig vela uppleva dem där dagarna igen...inte för alla pengar i världen. Det är inte värt det. Inte en chans. Ni kanske tror att ni förstår, men endast om ni har förlorat någon av era föräldrar och som ni veeerkligen hade jättebra kontakt med och veeerkligen stod är nära. En förälder som verkligen gjorde allt för er. Först kan ni förstå.

Bara de som känner mig vet vem jag pratar om. Ni andra får ha era egna spektulationer. Jag bryr mig faktiskt inte och jag förväntar mig inte att ni ska bry er. Detta är trots allt min blogg, en plats där jag kan skriva av mig  när känslorna inte får plats i kroppen.

Jagäslskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardig

Ord räcker inte till. Tro mig...jag försökte nyss :/

;D

MEN KOMMENTERA DÅ! ;D

ärligt talat nästan varje gång jag går in på en blogg (kompisars eller storbloggare eller random bloggar) så försöker jag verkligen lämna en kommentar. Det är verkligen inte särskilt svårt att bara trycka in några ord och trycka på skicka-knappen!

Kom dock ihåg att ge kritik på ett sjysst sätt och (som sagt) INTE anonymt! Stå upp för din åsikt ;)



yasmin och drömbilen ♥



egopic :P



linda som fyllde år igår :)) tyvärr på min sorgedag :'(



daisy :))



érika vägrade vara med på bild (den vita mössan XD), så hennes kille - daniel - bestämde sig för att agera modell samt göra reklam för chokladmjölken "pucko".

Så det var lite random bilder som jag bara kände för att lägga upp ;)

                       pussisar / yasmin

NÖRDSTÄMPLAD?



Den nördstämplade tidningen Illustrerad Vetenskap är min favorittidning! Visst, kalla mig nörd men jag bryr mig inte! Det är faktiskt en väldigt intressant tidning och man får veta jättemycket nya saker...till exempel sitter jag med det nyaste exemplaret här och det står bl.a. om en ny kamera från nikon som tydligen har en inbyggd projektor, så man kan visa sina bilder och filmer med bra kvalite utan att behöva koppla till någon tv. Det är faktiskt sant och inget jag hittar på :)

Anyway, tänkte bara påpeka att istället för att läsa en massa skvallertidningar där inte ens 20% är baserat på riktig sanning och äkta fakta från personerna själva. Eller istället har dem gjort en intervju och gjort egna tolkningar och redigerat bilderna för att få till den vinkel på storyn som lockar flest läsare. Är man verkligen så lätturad?



btw: jag säger inte att ALLT är falskt, för det finns säkert delar som är sanna...vääldigt små delar.


4/2-10

hejhej :))

idag har jag inte mått så bra så jag gick hem efter lunch och knarka halstabletter och tog ipren så nu mår jag mycket bättre!
Längtar till imorgon...haha speciellt en lektion :P
Nej men efter skolan ska jag och sis träffa tilde♥ och fika :D men innan dess så ska hon komma till balder/nanna eftersom att hon känner ganska många som går på vår skola.
När jag kom hem så gjorde jag tekniken (äntligen), hämtade ved (liite osmart med tanke på hur jag mår) och tog ut Quattro....tro mig jag hade inget val. Hundplikterna ändras inte bara för att ens mående gör det.


                      nu måste jag gå och städa och plugga panska och matte :/





just nu

Åhh...nu ska jag ta en efterlängtad varm dusch! :D och en ansiktsmask! ja myspys och sen ska jag lägga mig...läsa lite tekniken, imorgon måste jag verkligen anstränga mig med matten, tekniken och spanskan ;)
och jag tänker att njuta av skolan (y) för jag tycker faktiskt om skolan...visst lite trist med läxor och prov men i längden är det kul och dem flesta av våra lektioner spårar hela tiden så det är jättekul :D




jag just nu ;) stylar lite för er skull...är man fotogenetisk så är man :P

haha.


Sista gången :(

Idag var sista gången vi åkte till romme med klassen.
Idag hade jag sjuukt kul men jag fick ont i benen :/
Idag drack jag för första och sista gången varm choklad i toppstugan med érika, linda mfl.
Idag mådde jag illa av den varma chokladen och alldeles för mycket godis.
Idag tänkte jag på hur ironiskt det är att precis när klassen får perfekt balans och allt blir som jag önskar att det skulle ha vart från början, precis då är det bara en termin kvar tills jag slutar nian och börjar gymnasiet.
Mina år på balder har verkligen vart dem bästa i mitt liv. Särskilt nian :)
Och tanken att det snart tar slut och att jag måste byta ut alla mina klasskamrater mot nya är väldigt deprimerande. Nej, nu räcker det. Inga fler deprimerande tankar tills vi faktiskt har slutat.

Teknikhäftet som jag inte har läst är tillräckligt deprimerande för idag.

GLÖMDE TOTALT!

Haha, jag glömde visst att jag skulle lägga upp lite bilder från skrapans MJ show igår! Här kommer dem iaf:



"all i wanna say is that they dont really care about us..."







"THRILLER!"

Så därja...jag hade några till men dem var ganska suddiga :/

eye

J A G H A R J U S T B E S T Ä L L T M I N S K O L T R Ö J A!





mitt öga :P


2/2-10

hejhej :))

idag är det tisdag...för er som inte redan visste det XD
i skolan har det inte hänt så mycket...
Efter skolan så följde jag med alice till kicks då hon skulle köpa hårsprej och vi tog båda en tyst minut för att förundras över mascaran från isadora som har sån där "motor" och typ vibrerar haha. Vi bestämde båda att det är en sån vi ska köpa nästa gång!
Ja...tjejer, vi är väl bara lite sådär haaha. killar: deal with it, cuz u got no other choice.

Iaf, sen kom jag hem och då åt jag lite frukt och skulle precis ta ut Quattro när pappa ringer:
"YASMIN STOOOOP!! JAG TAR UT QUATTRO IDAG!"
"Tack Pappa, kul att höra, jag ska plugga hela kvällen."

Neaj....riktigt så gick det inte till. Hmm...nej mera åt det här håller kanske:
"Hej yasmin vad gör du?"
"Ska precis ta ut Quattro."
"Aha...men jag kanske ska ta ut honom idag och åka skidor."
"Okej..."
"...Eller  jag vet inte, jag kanske gör det."
"Pappa du måste bestämma dig nu, för jag har mycket att göra och kommer inte hinna ta ut Quattro annars."
"Aaa...ok...nej men jag tar honom, vi ses sen."
"Tack, vi ses, hejdå."

Ganska normalt och tråkigt samtal kanske? Ja, men detta är ju en blogg som delvis handlar om min vardag :P
Iaf, efter det satte jag påmig mysbyxor och skulle precis börja plugga när pappa kommer hem och upplyser mig om att ha köpt skidfodral och lite sånt där ;) Jag ska ju till romme med klassen imorrn (LÄNGTAR :D) och till säfsen med familjen och några kompisar på sportlovet :)
Sen kommer mamma och säger att hon ska handla och då följer jag och eme med eftersom vi såklart måste ha lite godis och dricka imorrn ;) och lite bullar...hahha. Det gäller att tjocka sig när man har chansen :P

Nej nu räcker det! NU ska jag hitta på något. Annat. Det vill säga efter att jag har publicerat det här inlägget XD

                 

med min favoritgodis ;) puschpralin :P

*host*

hahah här kommer en sen videoblogg som jag spelade in igår XD hah. aja. bättre sent än aldrig eller hur?



kram / yasmin

p.s. ska fixa en hälsning i slutet snart :D

:/

täkte lägga upp en videoblogg mn det tar ju huuuuuuuuuuuundra år så jag lägger upp den imorrn istället ;)

1/2-10

Svejs svejs :)))


Idag har faktiskt en helt ok dag ;)) Jag sak faktiskt gå igenom den i detalj bara därför att.

Först vaknade jag klockan sju och då tog jag mina kläder och gick in i badrummet (där det är lite varamare) och bytte om, sminkade mig och satte upp håret. Sen åt jag frukost; mackor m. honung (nt särskilt nyttigt men whatever) och ett glass juice och ett glass mjölk med pyttelite chokladpulver i:)
   Sen borstade jag tänderna och la ner mina böcker i väskan, sen uppdaterade jag bloggen och sen släppte jag ut Quattro <3 och sen klädde jag på mig utekläder, låste dörren och skyndade mig tiill bussen ;)
   När jag kom till skolan hade jag först spanska där jag och sara-lisa (www.sasisen.blogg.se) kom fram till att när hon dör som en känd skådespelerska (vilket hon kommer att bli, därför att hon är verkligen jättebra på teater) så ska hon testamentera typ hela sin förmögenhet till mig :P Inte särskilt mycket spanska på spanskalektionen altså ;)
   Sen hade jag matte och jag lyckades ännu en gång inte bli upplyft på skåpen.  
   Mattelektionen var som valigt långtråkig och jag blev som vanligt väldigt hungrig. Efter det hade vi gympa, men vi hade träningslära (just den gången då jag inte ska vara med för att jag är förskyld så ska vi såklart inte ha vanlig gymnastik....jag hade ju tänkt sitta och slappa när alla andra anstänger sig -.-).
   Innan det åt jag en apelsin så jag blev liiite mindre hungrig. Efter det så åt jag mat (prinskorvar och potatis...euuww). Sen var det en ganska lång rast innan träslöjden eftersom att vi inte behövde gå tbx från katte (där i har gympa) till vår skola och äta lunch. Det blev en väldigt underhållande rast eftersom att johannes hade klättrat upp på taket och tagit en typ 1,5 meter lång istapp och delat den på tre (till adrian och elias) och utanför slöjdsalarna höll på att trycka dem mot olika personers nacke, huvud osv. De försökte med mig också men det gick inte riktigt eftersom att jag vägrade låta isbiten komma i närheten av mig :) Det slutade med att jag och alice (och lite daisy) attackerade adrian som hade sista isbiten och försökte ta den från honom och sara-lisa överraskade oss genom att stoppa den innan för hans tröja :P Minst sagt underhållande.
   Sen hade vi träslöjd där jag och alice blev anföllna (anfallna?) av elias och adrian och vi var tvungna att slåss tbx....hehe dvs kittlas vilket var vad dem försökte göra med oss...samt hålla fast mig och sätta fast en grej på mitt ben -.- det lyckades dem inte heller med. I alla fall inte det sistnämna och oj oj oj vad mycket jag skriver, men det får ni ta :P
   Sen skulle det ha vart musikhistoria men nejnej för vi skulle tydligen från tre till fyra på Skrapans MJ (Michael Jackson) konsert i konsert och kongress huset (där min klass och pararellklassen ska ha carmina burana om två veckor). Det var ett väldigt bra uppträdande....jag lägger upp lite bilder sen och kanske ett filmklipp...är inte säker på att man får det då jag antar att dem vill att man ska köpa biljetter och se live istället för att kolla på filmklipp XD

   I alla fall....alice följde med mig till bussen. När vi tagit farväl så satte jag mig på sjuan och lyssnade på Rihanna - Russian Roulette om och om igen tills jag kom hem då jag åt mellis och gjorde biologiläxan och "pluggade" matte :P Sen gav jag Quattro mat. Sen åt vi wook ...en nyttig och extremt gooooood mat :P
   Juste! Från klockan 17.45 till klockan 18.45 lyckades emelin vara knäpptyst XD Det var riktigt sköönt faktiskt hahhaha...vi hade liksom slagit vad haha. Huvudsaken var ju att jag ville att hon skulle vara tyst så det var helt klart värt att förlora vadet XD
Seeen....kollade jag på tv och nu sitter jag här och skriver mitt längsta inlägg nånsin ;)

                                                     kram / yaasmin


hehe

Hej :) snart ska jag dra till skolan, är (tack och lov) ganska frisk...frisk nog iaf.

Jag tog bort mitt tidigare inlägg eftersom att jag själv tycker att jag svor alldeles för mkt. Jag tror att jag blev så arg därför att jag var sjuk och extremt trött och på allmänt "tråk-söndags"-humör.

Men iaf tänkte jag bara tala om att från och med nu kommer jag inte att publucera några anonyma kommentarer what so ever, och jag tänker inte heller svara på dem. Kom ihåg att hittepå namn räknas som anonymt ...och om ni har en blogg; fyll i bloggadressen snälla :)

Nej nu måste jag nästan gå ;)

                        kram / yasmin




dagens outfit ;) eller mer facelook x)
jag har ett par jeans till om ni undrar :P

tröja: gina
skärp: H&M (kom tsm med en kjol)
jeans: lindex


RSS 2.0