SYTYCD


Det här var verkligen bland det vackraste jag nånsin sett. Jag kan verkligen inte dansa, har ingen kunskap om teknik/stil osv. men jag vet att jag önskar att jag kunde dansa som hon. Så jääkla bra. Har suttit och tittat på det här klippet minst 7 ggr i rad.

PUSS ♥

28 augusti 2011

Godmorgon!

Önskar att vädret idag kunde vara lika fint som igår, så jag skulle kunna gå till någon uteservering och plugga istället för att sitta inne. Har inte så jättemycket egentligen, men jag behöver hjälp med matten och fysiken av mitt personliga geni (Patrik), som faktiskt fyller år imorgon!
Har aldrig behövt köpa en present till en kille och det var ganska svårt faktiskt. Fattar inte vad killar klagar på, tjejer blir glada för i princip vad som helst inom kategorierna skor, kläder, smycken och väskor. Det är bara att välja och vraka. Men killar vet man aldrig vad de vill ha, och de hjälper inte till heller. Hur som helst hittade jag en present när jag var i stocholm i fredags.

PUSS ♥


Saknar dig redan ♥


Har haft tre underbara veckor med min "bror". Saknar honom redan. Som tur är läser han IB i Kanada så han kanske läser sitt nästa år här! Och på samma skola som jag! :D Hoppas verkligen att han gör det.

Imorgon är det skola igen och jag ska äntligen få ta tag i mina individuella val. Har nojjat över det hela helgen (lätt stressad tjej). Hatar att inte veta saker, att behöva vänta.

PUSS ♥

Tillbaka

Tillbaka i skolan. Fast i en ny skola. Dagen har varit varm, stressig, mysig, rolig, förvirrande och helt allmänt bra.
Jag trivs. Det känns bra. Och när jag mår som sämst har jag personen som förstår mig bättre än någon annan där vid min sida. Det känns väldigt, väldigt bra.
Dock gjorde jag det stora misstaget att ha högklackat när jag blev tvungen att gå fram och tillbaka över halva stan och springa upp och ned för trappor och genom korridorer. Så när jag kom hem var mina tofflor det skönaste jag någonsin haft på mig.
Och nu vill jag inget annat än sova, men Ryan ska åka till flygplatsen 4 på morgonen så ska dygna med honom och sen hänga med till flygplatsen.


Bild från Gotland

PUSS ♥

17 augusti 2011

Ikväll har vart en tuff kväll. Jag kan inte riktigt förklara varför, för jag vet inte helt och hållet själv. Den har bara varit jobbig, förstår ni? Det är en av de där dagarna när man inte riktigt bestämmer över sitt humör och allt går överstyr. Ledsen blir supermegajätteledsen. Irriterad blir slåiväggarochdörrararg. Och så vidare.
Tyvärr finns inget glad blir hopparavglädjeöverlycklig med på listan. Och så är det ibland. Det är bara inte kul när det går ut över andra. För det resulterar i att lite dåligt samvete blir väldigtväldigtväldigt dåligt samvete. Oavsett hur många gånger man ber om ursäkt.
Jäkla hormoner. Give me a break.

Solnedgång och fullmåne

I torsdags tog Patrik med mig till ett ställe som låg en bit bort från där han bor. Jag hade ingen aning om vart vi skulle för det skulle vara en överraskning. Det enda jag fick veta var att vi skulle titta på solnedgången. Jag vet, en sån där romantisk klyschig grej som jag aldrig skulle ha gillat för några månader sen. Kärlek förändrar en.
Stället visade sig iallafall vara på toppen av en hög kulle med utsikt över hela området. Och vi lyckades tajma det så bra så att vi fick se solnedgången och fullmånen samtidigt. Vackert var det!

Solnedgången...
...och fullmånen. Fast den blev jag tvungen att zooma mycket på, så det blev inte en så bra bild
En av de bästa bilderna jag tagit av Patrik ♥
När solen nästan gått ner helt började det bli riktigt kallt så då åkte vi hem. Ett fint slut på en av de finaste kvällar jag vart med om ♥

15 augusti 2011

Nu har jag äntligen lyckats föra över bilderna från mobilen till datorn! Så här får ni lite bilder från när vi var på Gröndalund (eller snarare när Ryan fick impulsryck att ta bilder med allt och alla efteråt)


Utsikten från kön till någon åktur


Twister...Patriks min innan vi skulle åka var ovärderlig (han gillar inte bergochdal banor och att ens få me honom till Grönalund var svårt nog bara det)


Sjukt stolt kille som vågade åka Vilda Musen haha




Ryan fick för sig att han skulle ställa sig mitt bland gatumusikerna


Planking, you're doing it wrong?


Alltså...jag vet ärligt talat inte...bilden får tala för sig själv haha


På tåget hem, med nallen som Patrik vann mig ^^

PUSS ♥

14 augusti 2011

Jag har verkligen inte suttit vid datorn mycket de senaste dagarna, så därför har jag inte haft tid att blogga. Inte för att jag tror att någon bryr sig särskilt mycket, men man kan ju aldrig vara säker. Kanske har jag någon trogen läsare som undrat.
Anyway. Igår var jag på Grönalund hela dagen, dagen innan det var vi (jag, Ryan, Patrik mfl.) i stadsparken för att träffa vänner osv, fått mitt MVG i samhällskunskap, vart på middag med ett gäng vänner, Patrik och Ryan och  däremellan har jag hunnit med lite andra småsaker.
Ikväll blir det dubbeldejt med Tilde och Lukas. Överdrivet fancy blir det inte då vi tänkte gå på Burger King, men det är ju sällskapet som räknas.
Om en stund ska jag ta mig till gymmet och köra slut på mig själv.
Låter väl kul?

PUSS ♥

P.S. Jag har tagit bilder, men de är på min mobil som inte vill koppla till min dator så det får vänta tills jag lyckats klura ut hur jag ska få fram bilderna.

8 augusti 2011

Har inte haft särskilt mycket tillgång (lust att sitta vid) datorn de senaste dagarna, så därför har jag inte uppdaterat. Nu har Ryan och resten av familjen kommit tillbaka från fjällen så nu hoppas jag verkligen att vädret inte sabbar sista tiden på sommarlovet.
Under veckan har jag gjort lite det ena och det andra. Gått klart sommarskolan (lutar åt MVG, men betygen är inte satta än), vart på fyrishov med Patrik, Moe och Moes tjej; Natta, sett Little Fockers (Robert Deniro och min pappa är läskigt lika), träffat Sunni och hennes kille Ayo en stund och lite annat. ¨
Dagens planer är att möta upp Patrik tillsammans med Ryan och syrran för att sen dra till stan och visa Ryan Uppsala. Senare ikväll så drar jag, Patrik och Ryan iväg till grillning i Knivsta. Myzpyz.
Men nu ska jag klä på mig och ta en liten promenad med hunden.

PUSS ♥


Apropå ingenting så är den här låten grym!

Sommaren är kort

Det är nästan läskigt hur snabbt sommaren och därmed sommarlovet bara flyger förbi. Ena sekunden står jag med en klass och sjunger sommarpsalm för att sen dra iväg så snabbt som möjligt för att fira att det äntligen är sommarlov. Och nästa är det mindre än en månad kvar tills jag återigen sitter i skolbänken och lyssnar på någon människa som pratar om saker jag inte kunde bry mig mindre om.
Det konstigaste av allt är att trots att det är så lite kvar av sommarlovet så har min sommar knappt börjat. Den börjar i och med att Ryan kommer tillbaka från fjällen på lördag. Det är då det roliga börjar för min del. Allt innan har varit en väntan på det här. Jag måste ju till Grönalund, ut med kompisar (oftare), bada, ta ut Ryan, träffa min pojkvän så mycket som möjligt och allt därimellan.

Och när allt väl har tagit slut kommer jag ändå gå till skolan med ett leende på läpparna, för att för mig så är det en ny start. Fast egentligen är det inte ens nytt. Det är majoriteten av människorna jag älskar som jag kommer att få träffa varje dag. Och att slippa byta buss varje morgon ska också bli riktigt jäkla skönt.
I-landsproblem? Inte då.

PUSS ♥

Bild från när jag och Eme var ute i trädgården och fotade förra sommaren

1 augusti 2011

I söndags kom Ryan - efter tre långa år - äntligen hit!!! Gissa om det var underbart att få träffa honom igen! Tyvärr så var jag tvungen att säga hejdå ganska direkt eftersom att han och resten av familjen åkte till fjällen för jakt/fiske/fjällvandring. Jag skulle ha följt med, men jag har sommarskola så kunde inte skippa den. Men dem kommer tillbaka på lördag så jag klarar mig.

PUSS ♥


RSS 2.0