Halloween...?




hej
.

Idag är det då Halloween. För dem som är lite äldre betyder det att gå ut och supa och för dem som är yngre betyder det att gå "bus eller godis"...för mej betyder det absolut ingenting.
Jag ska (som jag sa förut) till michelle idag och ha det myys.
Lite synd blev det abara, eftersom att jag inte tänkte på tt dte i sverige egentligen är Alla Helgonafton så misar jag en tur till morfars minneslund :(( Men det är ok, för mej är han alltid med mig var jag än går <33 Han är som min egna lilla skyddsängel och jag tänker på honom varje dag.
För er som ine visste det dog min morfor för några år sen, vilket har inverkat väldigt mycket på mig, eftersom att han var den jag i princip växte upp med. ´Han bodde tsm me oss och hade ett eget rum så han var en del av min vardag...en väldigt stor del.
När mamma och pappa var på jobbert var det han som följde mig och min syrra fram och tillbaka från skolan, kompisarna, gjorde frukost (när vi var små), lagade mat ibland, tog oss till lekparken och allt annat möjligt som oftast mammmor brukar göra.
Han var verkligen som en pappa för mej och tänk er att ens pappa dör när man är typ tretton år =/ Inte bästa möjliga barndomsminnet direkt ...
Ok, nog om sorglga saker...jag måste alltid vara försiktig så att jag nt tänker fööör mkt på honom, för då blir jag helt deprimerad och på pms humör :(

Hoppas alla får en bra dag :D Önskar att man var liten och gick bus eller godis igen ;) Det var så kul att klä ut sig xD överhuvudtaget var det väldigt kul att vara liten, för då kunde man göra och säga lite vad man ville :P

                                        byebye / yasmin





31/10-09

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag =/ har vart hos våra grannar och då spenderade jag tiden där med tt prata i telefon med älskade sunderi <33 och messa me söta michelle, som jag ska träffa imorrn <33
Men jag har också vart ute och joggat me Quattro, dushat, pluggat, fixat lite me emes blogg ;) Ska fixa lite mer me den när jag får tid :))
Fick reda på av smart panthea att det röda bara var sidvisningar, men det är ju nt som att en och samma person klickat upp min blogg 95 ggr -.- jaja det blå är också ganska högt så whatevva :))
jag har lite svårt att fatta sånt dära, men jag kan tänka logiskt ;)
Haha chattar me Ryan just nu , han är så sööt <333 säger en massa gulliga saker till mej :D
Ja nu ska jag fortsätta chatta me lillbrorsan, puss på er och godatt :D<3


                                           byebye / yasmin

yasmin tipsar

Klicka här för att få fler besökare till din blogg ;)))

-.-

Eftersom att vissa inte trodde på att jag hade fått 95 besökare så lägger jag upp en bild från min statistik ;)



      


Ok, bilden blev lite dåligt tagen, men men det får duga :)

STOOOLT

Vet att jag nyss sa godnatt, men kollade nyss statistiken och såg att jag hade fått NITTIOFEM besökare! :D
Jag blir så gladgladglad :D <3<3 Hoppas att dessa 95 besökare fortsätter att läsa min blogg ;) Och hoppas att de kommenterar också :D För då kommenterar jag på deras blogg :)))

Okej ; godnatt nu...på riktigt


NATTINATTI<3

                      

Ny Design

Ja som ni ser har jag gjort en ny design som jag personligen är väldigt nöjd med :D Hoppas att ni också tycker de, men jag har gjort en iten omröstning för att se vad ni tycker; så se till att rösta!


SKA SES

 


DAGENS CITAT

Faith is taking the first step even when you don´t see the whole staircase
-
Martin Luther King. Jr.


29/10-09

Ny header ska det bli, så är det bara. Den nu varande suuger x) Men nu måste jag pluggapluggaplugga :((


Har typ hundra prov efter lovet :(((((

Aa...hare bra ;)


Kollade förresten på  Meet the parents och Meet the Fockers igår ... skiitbra :D HAhha...så himla rolig :)<3




LONDON <3333

London var underbart, obeskrivligt fantastiskt, bäst ja... ALLT!
Jag älskade det och jag vill tillbaka!! :/ När jag blir stor (hah) då jävlar ska jag flytta till London...ja det eller någon annan stor stad ;) Bort från Sverige, det ska jag jag!
Vi hade stor tur eftersom att det inte regnade nångnting alls, soligt och varmare än i Sverige ;)
Skulle gärna ha shoppat lite mer, men då hade jag fått välja bort något annat och det skulle jag absolut inte vela göra :O Shoppa kan jag göra i Dubai :)))
Jag orkar verkligen inte skriva ner allt underbart eftersom att jag är säker på att ni inte kommer orka läsa det, så istället har jag gjort en slideshow för att ni ska få se bilderna snabbt och enkelt ;) Tyvärr han jag inte ta bilder från Harrods, Naturhistoriska museet, Brittiska museet och diverse resturanger vi åt på därför att mitt kamerabatteri dog:/ Jag kanske lägger upp pappas bilder senare, om jag får tag på hans kamera eller laptop. Jag kunde inte heller ta bilder från London Dungeons (stavning?), eftersom att man inte fick ta kort där..
Förresten ; på slideshowen så finns det högsta vänstra hörnet en liten högtalar ikon, så om ni vill ha musik så är det bara att klicka på den och om ni inte vil ha musik längre är det bara att klicka där igen ;) Pluset och minuset längst ner i vänstra hörnet bestämmr hur fort man vill att det ska gå och paus tecknet pausar såklart :P <3


Sjodafez = Hejdå

ja nu åker jag till London om en kvart ;) Tänkte ubara uppdatera nu innan jag åker :D
Jag är så himla glad!! Det ska bli så kul, jag har velat åka till London jätte länge och jag saknar min morbror så mycket :) <3 Jag har haft svårt att sitta still idag...bara gått omkring och önskat att klockan ska gå liiite fortare...
Fast jag fick ju en trevlig sovmorgon imorse vilket var helt okej ;) Medan alla andra i min grupp satt och hade kemi, fixade jag mej och packade det sista och åt en onyttig frukost x)

Jag är tillbaka på tisdag och då ska jag försöka uppdatera så fort som möjligt med bilder från L O N D O N :D
Nu måste jag faktiskt gå ... börjar få lite bråttom ;)<3<3

                                  byebye
yasmin

DAGENS CITAT

Your voice makes me tremble inside
And your smile is an invitation
For my imagination to go wild. 
- by Anonymous


.

Äh nu får ni en till uppdatering bara därför att :)) Nu blir ni glada va?
Igår såg jag en stund på nåt debattprogram me han från Sverige demokraterna. En stor ididot är vad han är. Han hade tydligen skrivit en artikel i tidningen som handlade om att muslimer är vårt största hot och att vi måste begränsa invandrigngen från mellanöstern och sånt där skit. Till slut var jag så arg att jag vägrade kolla mera. J*vla rasist!

Det känns så skönt att sitta här och veta att jag kan sova hur länge jag vill imorrn :) Tyvärr är det ju jobbigt att komma efter i skolarbetet men jag har ju hela höstlovet på mej ;))
Och mamma köpte godis när hon var och handlade :D Är ju inte helt fel, elr vad tycker ni? :P

den enda nackdelen jag kan komma på är att inte få träffa dig


Nytt rekord

Nu har jag haft 67 besökare till min blogg :D<3 tack och fortsätta läsa och kommentera <3<3<3<3 kom ihåg att för varje kommentar ger jag en kommentar till er ;) 

091021

IMORGON ÅKER JAG TILL LONDON! so long suckers

Hejhej.

Just nu sitter jag i mitt rum nydushad, osminkad, halvpackar, gör helt onödiga men beroende framkallande facebook quizzer med en handduke på huvudet.
Idag har vart en rätt så lugn dag och jag har inte behövt överanstränga hjärnan om man säger så x)
Fast jag har vart väääldigt trött hela dagen...
Men nu hoppar vi över skolan som inte är värd min uppmärsamhet idag ... idag har jag bara kunnat tänka:
"Shit, imorrn åker jag till London, imorrn när alla sitter ochpluggar sitter jag på ett plan till London, bara några timmar kvar till London..."
När sista lektionen tog slut var det lika med frihet xD
Nackdelen är att jag egentligen måste packa, men det har jag ingen lust med. Önskar man var liten när föräldrarna gjorde allt sånt där åt en x) <3
Jag har vart ute och joggat med Quattro idag, det är ganska mycigt faktiskt...lite kallt, men det funkar.
Btw; tack alice för tipset<3<3 det funkade jättebra ;) Och jag värmde upp ordentligt innan jag började jogga så jag slapp håll nästan helt och hållet :D

Nej nu måste jag gå och äta. Puss på er söta människor. Kommer att sakna er<3<3
Uppdaterar antagligen en sista gång imorrn också innan jag åker ;)<3<3<3


 


Hiss? Diss?

Ny header :D hiss eller diss? Jag gillar den iaf ;)

Godnatt på er sötisar <3<3<3<<3<3<3

bara för att...

...alla andra gör det

Dagens humör: likgiltig
Dagens borde: plugga matte
Dagens frisyr: fläta på ena sidan av axeln
Dagens klädsel: jeans, tröja, myssjal
Dagens planer: duscha, läsa, lyssna på musik
Dagens längtan: london, X
Dagens fundering: idag var jag hjärndöd = inga funderinga
Dagens tråkigaste: svenskalektionen
Dagens roligaste: att prata med ***** och ********
Dagens låt: braille
Dagens händelse: Quattro kom hem från operation
Dagens vill ha: b&j
Dagens saknad: RYAN
Dagens mat: räknas godis? (a)

091020

Tisdag. Jag hatar tisdagar. De finns inget bra med tisdagar. Inget kul. Inget speciellt. Bara ingenting. Kan  ma inte bra sudda ut tisdagar ur veckan? Bestämma att det ska vara sex dagar istället? Det tycker jag låter som en bra ide. Om jag någonsin skulle bli en sor politiker (vilket är en av mina högsta drömmar) så skulle jag fan ta bort tisdagar. Ajöss...
Aja, nog om tisdagar. Jag bara allmänt dryg och bitter och har haft typ pms sen jag kom hem så lyssna inte på mig. Jag känner mig allmänt emo idag så idag är detta en emoblogg. i ett försök att inte förlora alltför många läsare ska jag väl komma på nåt intressant att göra.

Quattro var hos veterineren för ett par veckor sen för att han hade någon slags bula på ena tassen. Han haltade lite och när vi tog honom dit så sa dem att det kan vara cancer eller att en slags infektion.
Vi hoppades att det inte skulle vara cancer och när vi till slut fick tbx provresultaten från testerna de hade tagit fick vi veta att det fanns ett föremål i tassen som hade skapat en svullnad men som hindrade en infektion från att sprida sig. När vi tog honom på ultraljus visade det sig vara en tagg som hde trängt in i tassen för ganska läge sen. Idag var han hos veterineren för att operera bort taggen och nu har han kommit hem med ett bandage och sån där plastsak runt huvudet. Stackarn :( han ser så olycklig ut med den :(((

        
  lilla älsklingen <3<3 tycker synd om honom :(



.

Att uppdatera orkar jag bara inte med nu. Så är det bara. Deal with it.




Vill vara nära dig hela tiden.

.

Jag önskar att jag var modig nog att säga vad jag känner till dig. Men jag är precis som dem flesta. En fegis.

Blogg.se kan ta sig

Hej.


Tänkte inleda detta inlägg med att säga att blogg.se suger och att det har drygat hela dagen -.-

Nu tänker jag som vanligt berätta vad jag har gjort idag fast lite snabbt:


vakna, trött, skolan, språk, matte, idrott, slöjd, plånboken borta, panik, hatar musikhistorians klocka för att dden går sakta, leta igenom väskan 100 ggr efter plånboken, springer till katte (där vi har gympa), hittar plånboken, som ligger kvar i omklädningsrummet (:D), åka hem, ut och jogga med Quattro <3, kolla på Scrubs, plugga lite, äta, uppdatera bloggen.

Det är väl allt. Ja jag skippade delen om att jag dampade på blogg.se innan jag uppdaterade men aja x)
Tack vare blogg.se drygade min data extra mycket :(( jobbigt värre...

Imorgon är det spanska prov ;) lättlättlätt som en plättplättplätt..hahaha skojja bara...ni märker att jag har börjat flumma via boggen va? Det är min nya metod :P


Att träffa dig varje dag räcker för mig <3<3<3
 


Natti, natti

Nu ska jag för en gångs skull lägga mig tidigt, så att jag slipper vara död imorrn xD Fast ärligt talat tror jag inte att jag kommer att kunna somna förrän tidigast klockan tolv men,men...det är värt ett försök! ;)


091018

Godeftermiddag!!

Jag har nyss gått upp eftersom att jag är supermorgontrött på helger hehe...
I alla fall har jag hunnit äta frukost och ska snart börja plugga spanska och biologi :)Men det bra är att jag behöver inte alls plugga särskilt mycket, så sen ska jag ut och jogga me Quattro :D Det är så himla fint väder!
Och även om det  är skola imorrn så är det ju kul att träffa kompisarna :D<3

Ni kanske inte har märkt det, men jag har precis vart lite mainstreem och bllivit superpositiv. Det är väl det som gäller nu, ingen gillar en emoblogg, så istället ska man vara värsta pepp hela tiden! Och man ska vara så j*vla sötsliskigt snäll ... urk, jobbigt värre :(
Jag menar jag själv är ju ganska glad och så i mina inlägg, men att aldrig våga skriva att man är lite ledsen och nere? Alla har väl sina up´s and down´s? Man behöver kanske inte klaga på allt och alla, men lite klaga får man väl. Jag tänker iaf klaga nu! Jag tänker inte hissa något idag. Idag ska jag baaaara dissa:

  • Prov :/ Kan det bli jobbigare? Och lärarna som kommer med sitt : Jjag måste ju kolla att ni hänger med."
  • Dåliga hårdagar - hemskt, hur mycket man än fixar så ligger det aldrig som man vill :(
  • Städa - jag behöver väl inte säga så mycket mer om den är punkten?
  • Bli väckt klockan halv tio på en helg, när man just haft en bra dröm
  • Väckarklockans signal! Går mig på nerverna och radio är bara jobbigare -.-
  • Att kamerabatteriet tar slut precis när man ska sluta filma, så att filmen inte sparas
  • Ekologisk mjölk - den smakar bara inte lika gott som vanlig, röd mjölk
  • När man hyr en film och så visar sig filmen vara jättedålig
  • När busschauffören kör iväg, fast man bara är typ tio meter bort och springer för att hinna
  • När man har bestämt att man ska göra nåt med vänner elr familj och så ställer dem in det


Nu har ni fått 10 dissar från min sida. Nästa gång kanske ni får tio hissar? Jag vet att detta inlägg har vart otroligt onödigt, och enbart till för att jag ska kunna avreagera mig men...det är väl vad bloggar delvis är till för?
Om ni inte gillar det, så kan ni strunta i att läa min blogg, för jag försöker vara så ärlig som möjligt i mina inlägg och säga vad jag tycker. 
Hellre ärlig och kanske lite taskig än låtasas som om jag och mitt liv är perfekt. För så är det inte.


                          

    Kom precis på att jag saknar dig<3Hah. Klassen är inte densamma utan dig : /


ÅRETS BLOGG

Årets blogg blev då söta Foki. Jag tycker faktiskt om hennes blogg, mer än de andra nominerade bloggarna iaf. Jag följer den ibland, och ibland inte xD <3 I vilket fall så förtjänade hon att vinna :)

Klicka här, för att komma till Fokis blogg ;) <3


                          förlåt för att jag har rapeuppdaterat bloggen


KOM IGEN!

Hej.


Klicka här för att komma till en sida som gör att man kan få flera besökare, bara genom att besöka andras bloggar :D ja, då ska man ju självklart ha en egen blogg också xD <3 Men ni hjälper också mig, för om ni låter mig värva er för jag extra poäng (dvs flera besökare). Man får hundra besökare på en gånge genom att bli medlem. Det är helt gratis ;)

Så kom igen nu! Klicka på länken och bli medlemmar!! :D

DAGENS CITAT

You were born an original. Don't die a copy.
- John Mason


17/10-09

Hej.

Idag hade min syrra sin första basketmatch i stockholm. Hon är ju nybörjare och alla andra har ju spelat mycket längre än henne, men trots det var hon faktiskt ganska duktig. Okej, hon fick ju inte spela så jättemycket, men hon gjorde iaf inga felsteg *stolt storasyrra* :D<3
På väg hem stannade vi till vid donken och åt. Gott och onyttigt, men aja, ska ändå börja jogga med Quattro varje dag så why not?
När jag kom hem tog jag, syrran och farmor ut Quattro och sen pluggade jag lite spanska (språkprov på tisdag), skrev en grej till musikhistorian och rättade till lite grejer på mitt projekt ;)
Jag har inte tagit några bilder idag, tyvärr :/
Just nu sitter jag och äter det godis som blev kvar från igår och ska snart gå och duscha :) Eller som morbror Mats brukar säga : dusja xD Har man bott i malmö, så har man.


(fem dagar kvar till London :D)


                               
byebye / yasmin

 
        ´

så j*vla rolig! Lite rasistisk kanske, men eftersom att jag själv är halviranier är det bara kul :D


16/10 - 09

Sorry för att jag inte uppdaterat, men jag har verkligen inte kunnat.
Skolan var en helt vanlig dag, bortsett från att vi hade prov i fysik. Det var lätt och inget jag oroar mig för ;)
Efter skolan skyndade jag mig hem för att hinna äta nåt och sen var det tbx till stan för att träffa söta sunderi<3
Vi hade nämligen bestämt oss för att träffa varandra och gå på bio. Det är nämligen vårt 10-års jubilum.
Eller kanske 9-års jubileum, men whatever. Verm orkar vänta ett år til?? x)
Iaf träffade jag sötisen vid fem tiden. Vi gick och kollade lite på kläder och tog lite fjortisbilder för skojs skull xD
Sen gick vi och kollade vilka filmer som gick runt sex tiden, och då bestämde vi oss för att se Fame. Som jag hade velat se ganska länge. Efter att ha sett filmen (som var jättebra :D:D) oc proppat i oss en massa godis, popcorn och druckit typ en halv liter läsk var så satte vi oss på sjuan och åkte hem.
Ni skulle ha sett mig på busshållsplatsen...eller nej det kanske ni inte skulle xD Jag flummade sönder kan jag säga. Jag vet att jag väldigt ofta säger att jag flummar, men jag gör det. På riktigt. Jag skrattade hela tin och uppförde mig som om jag var full (en mix av sunderi och godis har den inverkan på mig)...alla på bussshållplatsen stirrade :O x) Och därför började också sunderi flumma så ja....vi såg i princip ut som två fulla, fjortisar.

Här kommer lite bilder (klickbara)

     
    

ni märker ju hur oseriösa bilder vi har tagit, men vi hade skitkul när vi tog dem iaf :))

Tack sunderi för en rolig kväll <3<3<3<3<3<3<3

DAGENS CITAT

Whether you think you can or think you can't - you are right.
- Henry Ford

HEJDÅ

Hejdå kära träd som har hållt hängmattan uppe så många sommrar, som jag har klättrat i, somQuattro har klättrat i.

 



Pappa kapar trädet ... han ska kapa två träd till som står i hörnen av trädgården, så att det bli mera plats. 




Cabaré

Idag var vi (klasen) och såg 8:ornas årliga cabaré. Den var bra och de hade väldigt bra låtval. Tyvärr så kan dem inte slå våra cabaré (så tycker ju jag eftersom att jag är partisk) xD Jag kan inte fatta att det bara var ett år sen vi stod där och uppträde med vårt Hollywood-tema ... det känns som en helt annan livstid. Jag känner mig som en helt annan människa. Jag är inte den yasmin som spelade Rose längre. Jag är en ny modell av mitt tidigare jag. Bättre, sämre? Spelar ingen roll. Det är inte upp till mig att bestämma.
Tänk att allt kan gå så fort! Jag kommer knappt ihåg hur det var ett stå där med micken i hand och säga mina få meningar, att prata med alla som var "backstage" och sjunga de där låtarna om och om igen och hoppas att det går bra :))
Jag kan iaf säga att jag var glad att det inte var jag som stod där och skulle uppträda idag x)

Förutom att ha sett på cabarén så har det vart en ganska vanlig skoldag. Förresten så är det exakt en vecka kvar till LONDON! Jag längtar<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Imorrn är det fysikprov, men jag har hört att det är typ bara tolv frågor och väldigt lätt om man har pluggat, så det ska nog gå bra :D Och så fick jag tbx ett kemiförhör idag också (19/20), vilket gör att jag gillar det ämnet mer och mer för varje lektion som går. Mitt gymnasieval börjar luta mot natur. Men jag är ju inte säker än så länge ;)

                                                         byebye / yasmin

   


DAGENS CITAT

Life is a big canvas, throw all the paint on it you can.
- Danny Kaye


Vackert

Den här låten är min väns michelles låt :)) Hon har komposerat den helt själv. Bry er inte om rösterna i bakgrunden, det är jag och mina kompisar x) Bara njut av den vackra melodin :D<3<3


SNÖ+ ONSDAG

Hej.

Kan inte fatta att det redan är onsdag. Det gillar jag självklart ... jag menar ; vem gillar inte att det bara är två dagar kvar till helgen? Nobody I know.
Skolan har vart bra, inget särskilt. Eller jo förresten! DET HAR SNÖAT! Om ni inte har märkt det så tycker jag väldigt synd om er för jag menar SNÖ ! En av de bästa sakerna som finns :D:D:D Jag blev så himla glad imorse när jag kom till skolan och så börjar det snöa precis innan engelskan :)))))
En sak jag inte förstår var när man gick förbi folk i korridoren och bara vill skrika : "TITTA DET SNÖAR!!!!"
Så står det folk och klagar. Jepp, you herd it...klagar. Helt otroligt. Snö som är så härligt. Ja, det är ju kallt, men det är ju så sjukt mysigt <3<3<3 Att få svepa in sig i sjalar och dra på sig varma mössor och vantar är ju hela grejen med kylan :)
Det kanske bara är jag, men jag älskar känslan av att det blir mörkt tidigt och gatulampornas gulaktiga ljus som lyser upp snövivlarna i luften, hur man burrar ner sig i sin jacka och halsduk och drar ner mössan lite till över öronen.
Att kunna räkna veckorna till julen och jullovet och inse att det inte är långt kvar nu!
Men i år blir det skillnad. I år blir det ingen vanlig, kall, svensk, smörgåsbordsmysig-jul. Nej, för i år ska jag till Abu Dabi  i en hel månad :D För er som inte vet det så bor min faster, hennes man och mina kusiner där :)) Jag längtar så himla mycket :D Sen är det ju klart att man saknar den därr speciella juliga svenskan som man får här....men ändå! Abu Dabi: vräme, sola, bli brun, bada, släkten, myyyys:D

Förresten så älskar jag att åka slalom också ;) En till bra sak med vintern. Jag upptäckte detta när vi (skolan) åkte till Romme på friluftsdag (vi gör det varje år) och jag var så himla rädd. Jag kommer ihåg känslan, bilder av mig liggandes på marken med benet i en konstig vinkel - minnerna får mig fortfarande att bli lite rädd.
Men sen efter att alice <3 visat mig grunderna i barnbacken och fått mig att förstå att det värsta som kan hända är att jag ramlar så var jag redo. Jag skulle åka nerför den lite svårare backen...med fart. Fart för mig dåra x)
Och vilken känsla! Vilken frihet! Att bara låta sig susa nerför backen och svänga med stavarna och ha all kontroll och ändå vara helt utlämnad åt farten :D Jag kommer aldrig glömma det :)))
Det är tur att vår familj från och med förra året har bestämt att varje sportlov åka på skidresa....annars skulle jag noginte klara mig xD <3<3

Sammanfattning: snö+jul+abu dabi+slalom = min vinter<3

  

Snön. Syns inte så jättbra, eftersom att bilderna är tagna med mobilen *suck* Första bilden är från fjärde  våningen på Nanna...där niorna har sina skåp. Detta innebär att man får gå upp för typ hundra trappor flera gånger om dagen för att hämta sina böcker :/ Men det är ändå ganska mysigt där uppe :) <3
En gång Balderbarn, alltid Balderbarn....hur jävla mycket vi än är på nanna.

                   

Hahha...mina kusiner och faster och hennes man. Arshia (min äldsta kusin, som är i pappans famn) ska alltdd göra nån min på alla kort. En bra bild av honom är värd guld tycker jag x)) But I luv him anyway <3<3<3 Och jag älskar de andra också <3<3<3
Längtar så sjukt mycket !!


Tråk-Skönt

Jag hatar att behöva gå efter egna val och stigar.
Kan inte livet bara ha en stor väg rakt framför mig som pekar ut åt exakt vilket håll jag ska gå?
Och kan inte jag bara ta och lyssna på livet och skita i självständighet?
Kan inte skogan bara försvinna och ersättas av en asfalterad motorväg?
Det skulle vara tråkigt.
Nej det skulle vara skönt.
Eller så skulle det vara både och. Tråk-Skönt.

Men med detta menar jag absolut inte att jag inte vill ha utmaningar i livet eller inte vill ha ett annorlunda liv! Nej, jag vill bara att det inte ska finnas lika många val, eftersom att jag är rädd att välja fel. Och med det menar jag ite heller vad som är fel för andra, utan vad som är fel för mig.
Jag tror faktiskt att Tråk-Skönt är en bra lösning. För mig.



                                        byebye / yasmin

.



  Have you ever looked fear in the face and said : "I just dont care"?


höhö

"Ditt inlägg har publicerats och kommer snart att synas på din blogg."


Hahaaaa....har jag aldrig lagt märke till att det står x)


Val

Hej.


Idag har jag vart på gymnasiemässa :) Det har ju vart ganska bra och intressant...jag har tagit många broshyrer och funderar nu på en viss linje. Jag återkommer om det när jag har bestämt mig ;))
Jag var där med mamma, eftersom att pappa inte kunde komma. Efter att ha trängt oss igenom alla männskor och kollat på alla gymnasier så bestämde vi oss för att fika på Lilla Valvet. Några kompisar till familjen jobbar där så det var ett bra tillfälle att hälsa på också :D Jag åt någon chokladgrej som var jättegod , medan jag satt oc fcik höra info om JB, som bara har program som jag inte bryr mig det minsta om. IT, Entrepenörsprogranmet osv. Nej tack, säger jag bara.
Jag kom nyligen hem ocoh ska sätta igång med fysiken (prov på fredag :S)...

Skolan har förresten vart som vanligt...jag flummade, michelle och sunderi fick mig att flumma mer...ja som vanligt dåra xD Engelskan hah! "OMG, you have such a brittish accent!" hahhahahaha ....
Jag tänker inte ens förklara vad det innebär.; ni som var med, ni vet :))

                                              byebye / yasmin




12/10-09

    
uppdaterar imorrn












  I´m still an asshole playing with candels, blowin´ out my wishes, blowin´ out my dreams

                         

SNART

Ska snart gå till bussen, men tänkte skriva ett litet inlägg ändå;) Ska till skolan idag som vanligt och ha orientering på gympan.....igen -.- Nej det orkar man inte me en sån här dag, mulet, regnit
(fast jag tycker om regn), blåsiga och framför allt KALLT!
Sen hjälper det inte heller att det är så himla tråkigt :((( Aja, nu måste jag börja ta på mig skor och sånt där :)

                                                 byebye /yasmin

Förresten hade jag en jättebra dröm och jag önskar att jag aldrig behövde vakna. Jag har inte brytt mig om nåt annat på hela morgonen och det ända jag har tänkt när någon har sagt nåt till mig är :

                                                      I dont fucking care.




Tips 3

                 

Flumm

           

11/10 - 09

Hej.

Förlåt att jag inte har uppdaterat tidigre, men jag vet inte varför jag inte gjorde det. Jag har defenetivt haft tid (jag vägrar låtsas som om jag har vart upptagen hela dan). Jag kunde i och för sig inte uppdatera på förmiddagen eftersom att det var Öppet Hus på skolan idag :/
Jävla jobbiga pissiga förbannade skitskola med sitt jävla idiotiska Öpnna Hus på en timme som bara är en sunkig tråkig musiklektion som är helt och totalt onödig...

Okej, nu när jag har lugnat ner mig tänker jag be om ursäkt för mitt svärande (även den del som jag inte skrev ner, utan mumlade). Jag brukar inte svära så mycket på en gång. Det har ju hänt. Men aja, sen efter att ha kommit tbx från den jävla...ja ni vet så hade jag tänkt plugga lite fysik :( Och det gjorde jag också, men inte särskilt mycket, eftersom att jag inte kan hålla koncentrationen särskilt länge -.-
Sen fick jag veta att vi var bjudna på fika hos våra grannar. Så då var det att ta sig dit (pappa övervägde seriöst att åka med bilen...fråga mig inte varför, det var bara 200 m)...det var faktiskt ganska kul ;) Grannarna har två barn som är yngre än mig, men jag rä van vid att umgås med yngre barn eftersom att jag har en lillasyrra och då händer det väldigt ofta att vi har gemensamma kompisa som för det mesta är yngre än mig. Iaf så hade vi kul och nu är jag hemma :) Ska snart ta en dush efter att jag laddat upp bilder från igår :))) Jag måste ladda upp en flumfilm av mig och eme också :D Hahahhahaha...

Bilderna är klickbara. Ni märker att jag inte är e sån person som tar många kort x)

     

OUTFIT

                                
                              
                                            höhö, jag ser jättetjock ut, men det gillar vi ;)
                               <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

                               

                jag och eme roade oss lite...ser ut som om hon håller i en tavla som föreställer mig x)

10/10 - 09

Hej.

Jag kommer inte hinna skriva mer idag eftersom att vi är bortbjudna till nåra vänner i Stockholm.
Jag uppdaterar mera imorgon ;) Jag har ju ändå inte gjort så mycket idag, så det finns inget att berätta. Fast igår täffade jag sötisen Tilde<3 Vi hade mysigt och koll på Slumdog Millionere. Aja, nu måste jag gå och äta, sen göra mig iordning :D<3

                                    byebye / yasmin
                             

Promenix

Här kommer lite bilder från min promenad med sötaste Quattro <3<3<3



Quattro<3

              


                    lite skakigt blev det, men det får duga ;)

BRB

Uppdaterar snart med en videoblogg tror jag? Jag ska ut me Quattro så då blir det att se på mig ute ;))

8/10-09

Hej igen :)



Idag bestämde vi oss för att gå och äta (med vi, menar jag familjen) :D Så vi åkte till ett ställe som hette nånting som jag inte kommer ihåg x)
Jag tog i alla fall lite bilder ;) Jag kom ihåg att ta med mig kameran (...för en gångs skull).
Här kommer bilderna :)


    

  
                           jaa...man måste ju bjuda liite på sig själv ibland XD





    Farmor och farfar var egentligen också med, men jag fick inga bra bilder på dem, så vi struntar i det ;)


lost

Hej.

Nu har jag kommit hem från den fruktade orienteringen ... det visade sig vara myyyyycket bättre än förra året då jag fick göra omprov (men det struntar vi ;))  Jag kom bara två minuter efter tidsgränsen, så då fick jag MVG-, men det räcker för mig :D:D Jag kom bara lite fel i början, men jag måste erkänna att för tillfället hittar jag bättre i skogen, än bland mina egna känslor ...
Skoldagen var helt okej, kemi förhöret gick jättebra och imorrn är det äntligen fredag. Och imorrn har vi sovmorgon från musiken eftersom att det var konsert igår *gillar,gillar* :))))) Så ikväll ska jag nog ta och ringa ryan och se om han kan logga in ;) Har inte pratat med honom på mer än en vecka tror jag :/

Vet ni vad? Jag har inte skrivit på mitt projekt på huuur länge som helst! Det måste jag ändra på :) När jag ändå inte har något annat för mig...
Snart ska jag plugga lite spanska, lite fysik, rita en ritning till tekniken och skriva om jag kan. Ska försöka hinna att ladda ner lite låtar till min ipod också ;)

                                                     byebye / yasmin


                  


Konsert

Idag var en vanlig skoldag. Inget speciellt, inget roligt, inget att berätta om. 
Efter att jag kommit hem och egentligen bara vill slappa och typ försöka att inte tänka på hur mycket jag kommer att gå vilse i skogen imorrn så ska man göra sig iordning för konserten vi hade ikväll. Uppsala Musikklasser
Japp, det är sant, jag går i en musikklass och vi har konserter efter skoltid : / Men aja, den skiten får man ta och det är ändå bara en timme...som om jag skulle ha nåt bättre för mig en onsdagskväll? Skulle inte tro det.
I alla fall, tillbaks till konserten; den gick bra...kunde ju ha gått värre. Solisterna var jätteduktiga :))
Nu har jag precis kommit hem och ska kanske plugga lite mer kemi (förhör imorrn ) :( Inte kul, inte kul.
Inte för att jag vill göra min blogg till himla depressions bloggen, för jag är inte en sån människa, men mitt liv har inte vart en dans på rosor på sistonde. Det är jobbigt för mig för en sak som bara ett fåtal personer vet om och ändå så känns det så underbart ibland. Jag har typ aldrig nåt att göra förutom att plugga och bara för att jag inte har comviq som 98% av alla andra jag känner har......ja ni kan ju gissa hur det är. Avkuren från samhället när jag inte är i skolan typ. Ganska tragiskt faktiskt :(
Ja måste jag ta mig samman. Det lär ju inte bli bättre för att jag avvreagerar mig på er<3

                                      byebye / yasmin



                            


Ja vad ska jag säga? Det finns så mycket att säga om dig min kära vän.
Från början umgicks vi nästan inte alls. Jag visste knappt vem du var. Du vara bara en suddig person som gick i min klass och som hade ett namn, precis som alla andra. Men med åren lärde vi känna varandra, bättre och bättre.
Du gick från att vara "någon person" till min bästa vän.
Till och med när vi bråkat, vägrat prata med varandra, så har du ändå vart min bästa vän och kommer alltid att vara.
Till och med när jag inte har träffat dig på flera år, kommer du att ha en speciell plats i mitt hjärta.
Nu måste jag avsluta detta, för risken är att det blir alldeles för långt. Kort sagt.
           Tack för att du gör mitt liv lite lättare, lite mer värt att leva <3<3<3


            

                  kanske inte den mest passande låten, men den är så söt :)<3

Önskningar

Jag önskar att jag inte brydde mig.
Det gör jag verkligen.
Men det spelar ingen roll vad jag vill när hjärtat bestämmer.
Så jag bryr mig iallafall.
Jag bryr mig så jävla mycket.

Hjärta på handen <3

Idag är det tisdag. En rätt så jobbig dag som jag sa i mitt förra inlägg. Men konstigt nog var den inte så hemsk ;) Den var faktiskt helt okej :)) Lektionerna gick fort och helt plötsligt var dagen slut :D
När jag kom hem så åt jag en banan och satte mig på mitt rum för att plugga...det gick väl sådär, men jag har gjort det jag ska iaf :) 
Jag har väl inte så mycket mer att säga om idag antar jag...
Kan väl nämna att jag inte längtar till torsdag. Nej, för då är det orienteringi stadsskogen och jag är sämst på det :/
Justja! Vi fick veta våra resultat på våra svenska förhör idag :P jag fick 59,5/64,5 vilket jag är mycket njöd med :))
Nu ska jag fortsätta göra typ ingenting ;))

btw imorgon är det konsert :)) ska bli kul ;)


                               byebye / yasmin

Måndag

Ja idag är det då den fruktade måndagen igen :/ Ärligt talat så är det tisdag som är den jobbiga dagen för mig...det är bara det att vi slutar tidigt på måndagar, har lätta lektioner och det bara flyter på :) Men tisad slutar vi ganska sent har typ  bara tråkiga lektioner och  ja....det bara känns segare :( fast nu ska jag sluta klaga och berätta om min dag:

Jag kom för tidigt till skolan. Glömde att vi börja en halvtimmes sovmorgon på måndagar...typiskt mig x)
Men jag behövde inte tillbringa morgonen ensam för alice var också där och jag säger bara att det inkluderade en hel del flumm och kort ... från min sida dåra xD  alice stod för att dokumentera denna härliga morgon genom att ta femhundra kort. Av mig. Vill ni se nåt kort får ni kolla in hennes blogg för jag laddar nt upp nåra flummbilder har jag bestämt, för tillfället. 
Klicka här för att komma till hennes blogg ;))

Sen jag kom hem har jag faktiskt pluggat en del och inte gjort så mycket mer :) Känns ganska skönt att inte ha något speciellt att göra :D Nu ska jag hitta på nåt annat.


                                            byebye / yasmin


                    

                     Årets klassfoto. 9b. Ganska bra faktiskt....bättre än förra iaf xD




Tips 2

             

<3

Idag är det söndag...dvs jag har inte gjort nåt kul alls : ( Men aja, imorrn är det skola, och orientering på gympan ... kan det bli värre?? Svar : nej.
För att göra det ännu bättre (ironi i allra högsta grad) så var detkanelbulledagen idag. Det låter väl bra? Förutom att det inte blev några kanelbullar. Så därför är jag ganska bitter just nu : ((((
Bra saker med idag :


  • Jag är inte trött, vilket jag brukar vara
  • god mat
  • pratat ut om nåra grejer (nu lät det dramatiskt XD)
  • köpt biljetter till Dubai (decemberdecemberdecember)insett att det är två veckor kvar till London

Ja...så det kanske inte var en lika hemsk dag som jag trodde....fast jag borde ha pluggat lite mer -.-


                            

                                                    tröttnar aldrig på den här bilden XDXD



                              

                                         tröttnar inte heller på den här låten <3
                               

NYTT REKORD!

NYTT REKORD ALLOIHOPPA! 62 besökare! Jag kan inte fatta att 62 personer tycker att mitt liv är intressant :D Eftersom att jag blev så glad nu så ska jag uppdatera ännu mera och med ännu fler bilder ;)))

:((


  
     


Detta inlägg är bara till för att jag 1. jag tror på konspirations teorin och 2. jag har tråkigt.
Om ni tänker tjafsa me mig om teorin så är det ingen ide att ni gör det förrän ni har sett Fahrenheit 9/11
Då kanske ni förstår hur många saker som talar för konspirations teorin ... allt sverige vet är ju vad media talar om...man måste se den andra sidan av konflikten...och detta handlar inte bara om Bush, och hur j*vla dålig han var som president utan också om alla uppfattningar folk har fått av mellanöstern och speciellt Iran och Irak pga det här.
Amerikanare har en vana att skylla allt som går åt helvete för dem på mellanöstern ... snart är väl ekonomi problemen också mellanösterns fel -.- Iaf, tjafsa inte me mej, innan ni vet så mycket som möjligt ;)

Tips

                   

Myyyyysss

Sammanfattning av gårdagen + idag:

persisk prinsessa
äta godis och annat onyttigt
öppna presenter
äta god mat och driva (drömprinsen höhö)
svarte madam
se på nanny diaries
spela I Toy funfun
myyyysa, prata, piano, vackert
truth or dare
mysprat, ont i magen, sova
vakna, frukost, åka buss hem i klackskor xD


Någonstans därimellan åt vi tårta också : )) Sen jag kom hem har jag typ nt gjort nånting förutom att sitta hemmaoch klaga på det tråååkiga vädret *suck* :(

Här kommer lite bilder ;) :

 






pusss på er :)) <3<3


SENARE

Uppdaterar senare ;) orkar inte just nu

2 / 10 - 09

Hejhej alla fiiina människor : ))

Okej, jag vet att jag smörar, men att det ska krävas för att få lite kommentarer -.-
Idag är det freeedaaag! Jag luvluvluv fredagar :D Egentligen är det friidrottsdag just nu, men jag är lite småsjuk så jag bestämde mig för att jag inte ville bli värre till ikväll, då jag ska träffa tjejerna <3333 Längtar! :)
Just nu sitter jag här med min kemi bok och försöker lära mig någonting ...

Igår fick vi äntligen den efterlängtade gymansiekaatalogen ;) Jag har beslutsångest! Kan inte välja mellan Sam, och Natur : ((( Jag menar, man får ju fler möjligheter på natur oh eftersom jag inte har nån aning om vad jag vill bli så kanske det skulle vara bäst...meeen å a´ndra sidan tkr jag inte om ämnena fysik,kemi och matte :S vet inte vad jag sa göööra : (((
Aja, det ordnar nog sig till sist ; ))
Igår designade jag också alice blogg (www.aliceeandreasson.blogg.se) :D Hon har nog inte sett den än ,men jag hoppas hon gillar det ;)) Gick på stan me henne igår också :) ruuuligt :) 
Nej, nu måste jag pluggA

                                         byebye
/  yasmin


RSS 2.0