29 Juni 2011


Har spenderat dagen i Nadia och Nathalies bakgård i solen. Vi har i princip ätit, ätit, solat och ätit lite till. Så mycket mer värt än att åka till Grönalund och stå och svettas i långa köer hela dagen!

Förresten vill jag bara säga att jag har gjort situps varje kväll (och ibland morgon) i över en månad nu och det har resulterat i riktigt hårda magmuskler. Stolt tjej!

PUSS♥

TWILIGHT

En tidig födelsedagspresent från Tilde. Jag gillar Twilight så det var nog inte ett sammanträffande att badbomben hette så. Söta Tilde...ingen kan få mig att få så ont i magen av skratt som hon ♥



@Fyrisån


Sol, isglass och skitsnack med underbara Bolala. Underbart ♥

27 Juni 2011

Jag har gått och blivit en riktig klassisk "idagharjag"-bloggare. Egentligen har jag väl alltid varit det, men förut la jag in lite annat också. Djupare texter, youtube klipp osv. Nu orkar jag helt enkelt inte. Men en dag kommer jag kanske titta tillbaka i arkivet och kunna se vad jag gjorde i t.ex. juni 2010. Å andra sidan skriver jag inte ut så jättemycket i bloggen, men jag brukar "markera" saker jag vill komma ihåg. Detta gör jag såklart på sätt som bara jag förstår, men det är ju det enda som räknas.

Hur som helst! Veckans planer har ändrats litegrann sen i lördags. Idag träffade jag i och för sig Tilde och imorgon ska jag fortfarande träffa Bolala. På onsdag skulle jag ha åkt till Gröna lund med Nadia, Nathalie och några till men det visade sig att jag skulle till några familjevänner istället? Aja, det blir sol, bad och mat. Sounds good, yes?

Torsdag ska jag träffa min Èrika...det var en evighet sen sist! Och fredag så tror jag att jag ska vara med Nathalie och Nadia. Ja, jag vet att ni bryr er extremt mycket om vad jag ska göra denna vecka.
Som ni kanske märkt har jag planerat in hela veckan så jag ska hinna göra så mycket som möjligt samt träna nästan varje dag. Ta det lugnt är inte riktigt min grej.

PUSS♥

(och ja jag ska ta bilder från veckans aktiviteter..typ)


Förresten fyller Ryan år idag! För er som inte vet är han min syssling som bor i Kanada, men vi är så nära att han är som en bror för mig. Grattis till honom!

26 Juni 2011

Aldrig i mitt liv har jag hatat ett rullband så mycket som idag. Att konditionsträna är så mycket jobbigare om man inte rört sig på två veckor (om man bortser från avståndet mellan tvn och kylskåpet). Men nu är det gjort och det enda som är jobbigt den här veckan är att gå upp klockan sju imorgon samt att faktiskt träna igen...hur gärna jag än vill inbilla mig att passet jag nyss genomförde borde räcka för ytterligare två veckor.
Förutom det är livet bättre än det varit sen...typ någonsin!

PUSS♥


/ Enväldigtgladtjej

Ett regnigt Uppsala

Hemma igen. Jag välkommnades av spöregn och samhällskunskapboken. Låter som en riktigt rolig lördag, visst?
Morgondagen blir inte så mycke bättre. Den blir tillochmed värre eftersom den innehåller det första träningspasset på två veckor. Men sen vänder det.
Måndag blir det att träffa underbara Tilde, tisdag: fika/prata om allt och inget alldeles för mycket och för länge med Bolala, onsdag-torsdag eventuell övernattning hos Natta/Nadia (har inte riktigt frågat än men det löser sig^^), fredag: stan och fika med någon (än sålänge) oklar person, lördag: Patrik kommer hem, så då ska jag vara med honom.

Min vecka innehåller inget P&L eftersom jag hade planerat en Londonresa som tyvärr blev inställd. Men nu när jag kollar in P&L's hemsida ser jag inga artister som jag gillar överdrivet mycket så det gör inte mig någonting. Stannar hellre hemma med vännerna.

PUSS ♥


Bad Day

Måste erkänna att jag egentligen inte har den minsta lust att blogga just nu. Är på 1. sämst humör och 2. sämst humör. Nämnde jag att jag är på sämst humör?

Anledning number ett är att min käre pojkvän har åkt till Mallorca och två veckor utan honom känns som ganska mycket mer än två veckor.
Anledning number två är att jag egentligen borde plugga samhällskunskap eftersom att jag kommer vara på Gotland nästa vecka och missar då en hel vecka med kunskap.
Resterande anledningar är följande: jag måste packa, jag har tråkigt och kan inte hitta på nåt då jag måste packa och plugga, jag ska till Gotland imorgon = måste gå upp tidigt, plus att jag inte är det minsta taggad på att åka bil två timmar för att sedan åka färja tre timmar.
As you can see, så har jag inte en särskilt bra dag.
Ska vi ta och avsluta den genom att sova?
Det roliga med det är att det inte finns en chans i världen att jag slipper undan den här dagen så lätt med tanke på att jag gick upp klockan ett (jag gick och la mig halv fem okej?!).

PUSS ♥


En mindre glad yasmin

I want to grow old with you ♥


15 Juni 2011

Orkar vi höra vad som har hänt de senaste 24 timmarna i mitt liv? Nej, kanske inte.
De har varit väldigtväldigt bra iallafall. Det är helt otroligt hur en person kan göra en på så bra humör utan att ens försöka. Utan att göra något annat än att hålla om en.
Även fast jag (typ) bestämde mig för att inte berätta om gårdagen så måste jag ändå säga GRATTIS till Lina som fyllde år! Så jag var på hennes födelsedagsfest igårkväll. Kanske borde jag ha gått tidigare då det inte var det minsta kul att gå upp klockan sju på morgonen när man somnade runt 2.
Nu väntar mat, en hund och en inlämningsuppgift (fråga inte).

PUSS ♥


Dreamgirl - Usher

Urval

Jag skriver inte om allt.
Jag skriver inte om de större sakerna som händer mig. Det betyder inte att dom inte händer.
Jag skriver inte om kärlek. Det betyder inte att jag aldrig blir kär.
Jag skriver inte om svek. Det betyder inte att jag aldrig sviker eller blir sviken.
Osv.
Allt är urval. Jag skriver om det som jag inte bryr mig om folk vet. Sånt som vem som helst kan få veta bara genom att fråga.
Det finns ingen egentlig anledning till varför jag ville säga detta, men det är lätt hänt att man antar att det som syns är det enda som finns.
Så är det inte alltid.

13 Juni 2011

Har slagit mitt personliga rekord i att sova länge i och med att jag vaknade klockan 3. Dock så är jag förskyld, gick upp klockan 7 och gick och la mig igen runt 10 så det kanske inte var så konstigt.
Den här dagen tänker jag endast ägna mig åt att bli hundra procent frisk. Bli sjuk på sommarlovet, jo tjena....
Så om ni ursäktar mig så ska jag ta och dränka mig i berocca, alvedon och houngsvatten.

PUSS ♥

P.S. Världens mysigaste låt att somna till:


Blackbird - Glee cast version

KILLERS


Mina favoritskor. De är snygga, hög klack och bekväma. Köpta på H&M för ynka 100 kr. Priset var egentligen 300 kr men genom ett misstag med öppet köp på reavaror hit och dit fick jag dom för 100 kr.
Men vad tycker ni? Är dom snygga eller är dom snygga?(ni får inte hitta på andra alternativ)

PUSS ♥

SOMMARLOV

Äntligenäntligen sommarlov! Det krävs ganska mycket för att få mig på dåligt humör just nu!
Efter avslutningen tog jag en lång fika med Natta och köpte mashmallows till kvällens grillning på lyssnäng.


Min avslutningsklänning, köpt på Bikbok. Den hade en lite öppen rygg med kors, men det orkade jag inte ta bild på. Till det hade jag mina favoritörhängen och världens skönaste klackskor (som jag också hade på nians bal).


När jag kom hem bytte jag ut avslutningsklänningen till min favoritklänning från cubus. Skärpet är från Gina.

PUSS ♥

P.S. Gillar ni att jag tar mer bilder på kläder och sånt nuförtiden? D.S.

8 Juni 2011

Idag har jag (och det här började på det mest klassiska sättet man kan börja ett blogginlägg på men, men..) varit på studentmottagning i Strängnäs. Det är min mors hemstad så vi har barndomsvänner där. Jag hade ganska kul faktiskt och så var det riiktigt god mat. Och god mat, det tackar man aldrig nej till.


Klänningen jag hade på mig idag (samma klänning som jag hade på julafton)


Det syns inte så bra på bilden men duschade igårkväll och fick sedan jättefina lockar när jag släppte ut håret (hade det i knut). Sedan hade jag i hårspray för att det skulle hålla sig (intresseklubben antecknar).

Nu ska jag ta och fixa lite nattfika. Bara jag som tycker att det känns som om jag äter hela tiden?
Anyhow. Godnatt ♥

Tårta

Här kommer bilderna från igår. Inte för att jag tog särskilt många och bilderna på födelsedagsbarnet blev tyvärr suddiga, så dom är det ingen idé att lägga upp.
Men hey, alla gillar väl tårta?




Här får ni en liten skymt av Èrika när hon skär upp tårtan. 


(typiskt mig att ta fler bilder på det ätbara än personerna jag umgås med)

PUSS ♥

7 juni 2011

Snaart är det sommarlov! Den tanken har hållt mitt humör uppe hela dagen!
Idag så fyller min fina Èrika 17 år, grattis sötnos!! Så vi ska fira henne i Vasaparken senare idag. Det blir lite av en repris av förra årets firande, fast då var vi en betydligt mindre skara och vi firade i stadsparken. 
Imorgon bär det av till Strängnäs på studentmottagning. Det ska bli rätt kul faktiskt att träffa barndomsvänner..jag har fina minnen från den lilla staden.



Förra årets fördelsedagspicknick. (det är jag in den blåa kjolen i bakgrunden). Självklart hade vi blåvitt på oss då det var Balder-Katarinakampen samma dag.

PUSS♥

6 Juni 2011


Idag har jag firat Sveriges Nationaldag genom att äta persisk mat på en resturang i Sollentuna. Typiskt Iranier. Käka persiskt bara för att det är Sveriges Nationaldag. I vilket fall har jag gått runt i mina favoritshorts från Zara (har egentligen hängslen till också, men dom hade jag inte på mig idag) och en söt, virkad topp som en av mina fastrar gav mig när jag var i Iran.

PUSS ♥

I Will Follow You Into The Dark

Ännu ett sånginlägg. Det var ett tag sen nu, men jag har lyssnat på den här låten väldigt mycket på sistonde så nu tyckte jag att den var värd att läggas upp. Förutom att den är fin så har den en fin mening också.
Dock så var jag tvungen att sjunga den en oktav högre än orginalet så jag kanske har lite svårigheter att nå upp till en ton elle två.
Hoppas ni gillar det!


5 Juni 2011

Dagen som har gått har varit ganska seg. Ganska alldaglig. Jag har varit på stan en sväng med Natta och Nadia. Köpte lite saker som jag behövde samt en present till Èrika (som fyller år på tisdag).
Efter det cyklade jag ned till Vårdsätravik och träffa en barndomsvän. Vi satt ett tag vid vattnet och snacka skit och när det började bli kallt rörde jag mig hemmåt igen. Sen dess har jag hunnit äta mat och kolla på 2 1/2 män. Visst har jag ett spännande liv?

PUSS ♥


Köpte bland annat en svart bikiniunderdel till den rosa överdelen som det går att se lite av på den här bilden.

Outfit


En outfit som jag hade för några dagar sen.

Shorts-Veromoda, linne-H&M, "jeansskjorta"-Gina Tricot, väska-Åhlens, skor - Din Sko.

(jag börjar bli bättre på dethär med att uppdatera visst?!)

It's Kingsley bitch

Älskar den här killen. Har nog sett alla hans videos vid det här laget men den här videon fick mig att skratta så mycket att jag fick ont i magen.

Like?

Detta örhänge fick jag av min yngsta faster när jag var i Iran, men jag har knappt använt det.
Vad tycker ni om det?

PUSS ♥

Somedays aren't your's at all

Det finns vissa dagar jag önskar bara kunde ha fått fortsätta i en evighet. Vissa dagar är allt som det ska vara och det enda som förstör är vetskapen om att klockan går fort. För fort.



En riktig update

Ikväll är det klassfest. Jag tänker inte gå av en ganska simpel anledning (som är grundad på en mer komplicerad anledning). Jag vill inte.
Imorgon ska jag träffa Patrik. Det blir väl lunch@ his place och kanske en fika på stan.
På lördag ska jag träffa Fatema-även-känd-som-Bad-Fat (nöjd nu?!) och fika samt se på när hon tar ännu ett hål i örat. Visst lever jag äventyrligt?
På söndag har jag nästan typ lite en aning om vem/vilka jag ska träffa.
På måndag ska ett projektarbete göras klart.
Sen är det bara tisdag, ondag, torsdag kvar tills den underbara fredagen. Sommarlov ♥

PUSS♥



Min sminkning igår. Syns inte så bra på bilden men jag lyckades faktiskt göra en helt okej sotning.

Ett nytt ord

Jag (och en annan person) har uppfunnit ett helt nytt ord. Eller uttryck kanske är mer passande?
HK.
Ni kan få fundera hur mycke ni vill på vad det betyder. Det håller jag för mig själv, vi vill ju inte att någon annan ska komma och sno det.
PUSS ♥

RSS 2.0