IRAN ♥

Imorgon åker jag till Iran!! Är såhäär glad! Var några år sen sist så jag saknar ju alla enormt mycket! Dock kommer jag självklart sakna en hel del personer när jag åker också, men är bara borta 10 dagar, så det kommer gå fort.
Planet går runt två imorgon, så måste gå upp vid halv tio. Lite sovmorgon får man ju i alla fall ^^ Planet hem landar halv tolv i Sverige + - några timmar. Man vet aldrig med flygplan..förserningar hit och dit.
Jag tror inte jag kommer att hinna blogga så mycket när jag är där, så bloggen får lida. Jag kommer nog precis ha tid att logga in på facebook och skriva några PM till personerna som jag har lovat. 

PUSS ♥

27 Mars 2011

Somnade halv fem igår. Aldrig mer skräckfilm, that's all I'm sayin. Någon som inte är så känslig för skräckfilmer hade nog inte tyckt att filmen var så hemsk. Men jag har varit vaken nästan hela natten, satt mest och läste för att jag inte kom på något annat att göra.
Dagens planer är än så länge oklara. Det enda jag vet att jag ska göra är träna, resten tar jag som det kommer.


Gårdagens outfit. Tröja från Weekday (eller H&M?), halsband Gina, byxor Weekday, svart baslinne H&M.


PUSS ♥

Ritualen

Ritualen klockan 6. För er omedvetna ska jag tala om att jag har två stora rädslor: 1. Mörkret och 2. Skräckfilmer. Nr 1 är något jag lärt mig att leva med. Nr 2 är något jag undviker till varje pris. Om jag är med några vänner och vi ska hyra film, så vet alla att det inte kommer att bli någon skräckfilm om jag ska vara med. Jag vägrar kolla på den helt enkelt.
Så nu ska alltså jag, Yasmin, som aldrig någonsin kollar på skräckfilmer se just en skräckfilm på bio. Ödets ironi.
PUSS ♥
P.S. Jag kommer inte kunna sova på en månad. Feels good. D.S.

Våffledagen

Är förskyld. Känns ju sådär. Det är ingen större fara, bara lite tung i huvudet, snuvig och aningen ont i halsen, men ska nog hålla mig inomhus ikväll för säkerhets skull. Ifall ni inte visste det så ÅKER JAG TILL IRAN PÅ ONSDAG :D
Längtar såhääär mycket!
I helgen tror jag skulle gå på bio. Skräckfilm, jag är otaggad som fan. Hatar, hatar skräckfilmer.
Ikväll ska jag nog käka våfflor också! Yes I know, intresseklubben antecknar.

Men nu får ni ursäkta mig hade tänkt dränka mig i halstabletter, c-vitamin och skräckfilmstrailers.
PUSS ♥
P.S. Bara jag som inte fattar varför vi fick semlor i skolan idag trots att det är våffle (eller skriver man våffel?) dagen?
Vi har nyligen bytt matleverantör och jag kan nu meddela er nyfikna människor att maten är god och att man blir mätt i skolan. Vilket steg i utvecklingen huh? Anyway. Jag tänker inte klaga på semlorna, de var goda! D.S.

24 Mars 2011

Inga läxor, gymma igår, inte min tur att ta ut hunden, no nothing. Det var min dag. Chill.
Nämnde jag att jag slutade 11.25?
Så jag drog till Rosendal och käkade och träffade folk. Sen drog jag vidare till Katte och träffa annat folk. Jag är där alldeles för ofta, men det är inte som om jag hade något bättre för mig just idag.
Efter det blev det Subway med bff på delad 1a plats och sen drog jag hem. Så nu sitter jag här och ska nog kolla på film. I'm thinking Easy A...någon som har sett den och tycker den är bra?
PUSS ♥

Inget förlåt

Tänker inte be om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande. Jag har mina anledningar.

Where'd you go?

Jag har en ganska fullspäckad helg så mycket uppdatering skulle jag inte förvänta mig. Förvänta er inget alls egentligen. Men jag ska försöka ta bilder och visa min helg på måndag.
Snart åker jag till Stockholm, så jag hinner inte skriva så mycket heller.
Ville bara önska alla fina en fin helg. Jag skriver nog igen imorgon, eftersom att det är Iranskt nyår. Så jag vill skriva en liten nyårshälsning.
Nej, nu måste jag verkligen gå!

PUSS♥

Kärlek till låten ovan: Where'd you go? - Fort Minor

Fight me

Åh känslan av att inte ha något att plugga till! Jag har saknat den ♥
Jag har bara chillat hela dagen. Hade endast två lektioner, drog till Rosendal och träffa folk och sen till Katte för att träffa folk. Bara tagit det lugnt. Struntade i att gymma idag (jag gymmade igår ändå, så det gör inget).
Snart ska jag se Law Abiding Citizen för...tredje? gången. Grym film! Älskar actionfilmer. Vet inte vad som är grejen med att jag gillar våldsamma filmer, men det är väl för att jag är så lugn i verkligheten att jag gillar att se när andra slåss. Något åt det hållet.

Nej, nu väntar en otålig person på att jag ska kolla på filmen med honom så vi hörs!

PUSS ♥

16 Mars 2011

I mitt förra inlägg glömde jag visst att nämna att när jag får mitt liv tillbaka vill jag gärna leva det --> dålig bloggning.
Ja, what to tell?

Igår blev det fika med Èrika och Patrik på Linné hörnan. Detta ledde till en chai latte för mycket och ett träningspass för lite. Men vad gör väl det?
Idag kan min dag beskrivas med ett ord: chill. Detta ord har en synonym som heter seg. Den började med studiebesök på Ångströms vilket upptog hela förmiddagen (=ingen biologi och matte!!). Besöket inkluderade fika och föreläsning. Efter det var det lunch och sedan fick vi veta att vi lyckliga få som har drama som estetiskt val slipper även denna lektion då läraren är sjuk. Efter en håltimme hade vi en engelskalektion och sen bar det av hemmåt för ett träningspass och historialäxa. 
Under hela den här dagen har jag varit trött, i stort behov av kaffe och allmänt fnittrig. Det där sista var ett resultat av att jag var trött.

PUSS ♥


Att kunna äta glass utomhus utan att förfrysa några kroppsdelar är ett klart tecken på att våren är här!

Nolifer

Förlåt för den bedrövliga uppdateringen på sista tiden. Jag ska vara ärlig. Jag har inte haft något liv på några veckor. Skolan har tagit över och dominerat det så att säga. Men från och med imorgon - när jag gjort det fruktade fysikprovet - så har jag inte så mycket i skolväg = jag får tillbaka mitt liv. Så mycket som man kan få det när man går NV vill säga.

Detta inlägg blir nog inte mer innehållsrikt än så här, så jag tar och avslutar det nu.

PUSS ♥


En vovve, en fysikbok och spotify har varit min helg. Nolifer är mitt mellanamn.

Svar


Bara för att jag knappt får några kommentarer ska jag såklart svara när jag väl får en.
Egentligen ska man inte fråga om en kvinnas vikt enligt någon oskriven lag. Men vikt är bara en siffra, så jag bryr mig inte. Sist jag vägde mig (vilket var kanske tre veckor sen) så vägde jag lite mindre än 52 kg. Nu kan jag ha gått ner på grund av träning eller gått upp på grund av muskler från träning. Vet inte vilket som väger över (fattar ni? väger...?).
Erkänn att den sista meningen va fett fyndig.

PUSS ♥

Bitter och envis

Åh vad jag bara vill hitta en fjärrkontroll till mitt liv och trycka på fastforward till onsdag...eller rentav nästa helg. Jag har en jävla vecka framför mig. Förutom spanska prov och fysikprov (som jag är körd på) så har jag inlämningsuppgifter, engelskatest och säkert ett dussin läxor som jag inte orkar bry mig om.
Jag vet vad ni tänker" Thank you for sharing".
Än sen då?
Jag gillar att klaga, vara bitter och på allmänt dåligt humör. Egentligen gillar jag inte det sistnämna men det brukar sluta med att de två första leder till det.
Fast jag är ändå rätt pepp just nu, vilket går emot alla naturens (okej, normala människors) lagar. Antagligen bara för att jag just tränat i nästan två timmar och jag blir alltid glad och hyper när jag har tränat. Vi får väl se hur länge det håller i sig. Skulle tippa på en timme kanske?
Nu måste jag återgå till att försöka skilja på spanskans imperfekt och preteritum, något som egentligen är hopplöst men jag är för envis för att erkänna det.
Palla att jag har äkta iranie näsan. Whatever, jag tänker älska den, jag måste ju trots allt leva med den

STOLT

Bloggning har det inte blivit så mycket av på sistonde eller hur?
Men på samma sätt som bloggare oftast har för lite tid att blogga så har läsare för lite tid att läsa så det brukar jämna ut sig rätt bra det där i alla fall.
Igår hände något revolutionerande (för mig alltså). Jag har ansträngt mig mycket för att bli vig. En övning som jag gör när jag stretchar är att jag lägger upp ena benet rakt framför mig på sängkanten vilket blir i 90 gradersvinkel mot min kropp och så (utan att böja det andra benet som jag står på) försöker jag nå huvudet så långt ner mot benet som möjligt. Och igår, mina vänner, lyckades jag göra det jag strävat efter i flera veckor: jag kunde lägga huvudet på benet!
Stolt tjej eller vad?!
Nu är det nog dags för mig att avsluta detta inlägg och gå ut med min otroligt gnälliga hund med puppy-eye ögon som inte får att ignorera.
PUSS ♥

Do It Like A Dude

Vet inte riktigt vad som hänt, men jag tror att min magsäck har krympt på något sätt? 
Allow me to explain.
Jag äter frukost runt elva, efter det äter jag inget förrän kanske ett och då äter jag endast en banan. Efter det går jag ut med hunden och sen kör jag ett hårt träningspass. Notera att jag alltså inte ätit någon form av lunch.
Efter att ha duschat drar vi (det vill säga min käre mor och syster) iväg för att hyra en film. Nu när pappa har åkt har jag inte hjärta att lämna mamma hemma ensam.
Hur som helst så ska vi köpa godis och då känner jag mig inte det minsta sugen. Alltså fattar ni?! Jag vill inte ha godis! Vilket steg i revolutionen huh? 
Efter det när vi väl sitter på Max orkar jag knappt halva hamburgaren och hälften av mina pommes.
Jag är en sån person som älskar mat och äter mer än jag borde.
Så min slutsats av detta är att min magsäck har krympt. Någon annan som har ett bättre förslag?


Min nuvarande drog: Do it like a dude - Jesse J

5 Mars 2011

Ni vet dagar när man inte har lust att träffa någon alls. Jag menar inte när men är ledsen eller så, utan man vill bara göra allt man inte hinner med annars och inte behöva prata med någon. Idag är en sådan dag. Det lustiga är att det är lördag, jag hittar alltid på något på lördagar, men inte idag.
Idag tänker jag chilla galet.
Träna.
Ta ut hunden.
Kanske baka.
Hyra film.
Ringa Ryan.
Till kvällen kanske jag får en impuls att dra ut, men det visar sig väl då.
P.S. Idag åkte min käre far till Iran. Han har opererat axeln (arbetsskada) och kan därför inte jobba på åtta veckor. Om tre veckor åker även jag till Iran. Längtar! D.S.

Paket

Titta vad jag fick hem idag! Jag vann ju en tävling som myshowroom hade anordnat där vinsten var en ipodhögtalare.
(ursäkta för den dåliga bildkvalitén, orkade inte ladda kameran så mobilen fick duga)

PUSS ♥

Castle Walls - T.I. feat. Christina Aguilera





2 Mars 2011

En skola som inkulderade ett ytterst pinsamt dramaframförande, ett träningspass med smärtsamt mycket stretching efteråt senare sitter jag här och skriver er en liten hälsning. To cheer you up lite liksom. Ni vet när man har jobbiga dagar eller allt bara är tråkigt. Det är då jag kommer in i bilden, med mina inlägg som ändrar en tummen ner dag till en ganska okej dag.

Eller?

Skämt åsido ska jag nog hoppa in i duschen nu. Eller ja inte bokstavligt talat hoppa. Man kan ju ramla och göra illa sig. Och eftersom det är mig vi pratar om så ändrar vi kan till kommer göra illa sig.

PUSS ♥


Hittade ingen bättre träningsoutfit bild på den här datorn. Nu är jag ju klart mycket biffigare. Säger vi

P.S. Jag ogillar (skrev hatar först men det lät så brutalt) uttrycket "skämt åsido". Enda anledningen till att jag skrev det var 1. jag gillar att va lite dubbelmoralisk, 2. jag kom inte på något bättre att skriva. Ops. Det där var visst två anledningar? Sak samma. D.S.

1 Mars 2011

Inte en enda fråga? Really? Fine. Ingen mer frågestund då.

Jag har några skitveckor framför mig med en massa prov och uppgifter men det kan jag ta. Säger vi. Vad är det man brukar säga? Har man försökt så har man gjort hälften? Jag hoppas verkligen att det är något korn av sanning i det där.
För jag försöker verkligen förstå mol och lära mig öronmanetens generationscykel och hur man räknar ut den mekaniska energin och hur man använder topptriangelsatsen och hur man skiljer på imperfekt och preteritum i spanskan.

Livet leker. Jag får bara inte vara med och leka.


Dagens outfit, fast det var lite för kallt för tights så jag körde på svarta byxor istället.

RSS 2.0