H E J D Å

Nu kommer taxin till flygplatsen snart, och om några timmar är jag i Milano i ITALEN! Vi kommer att åka runt med husbil i Italien i 2 veckor så det lär inte bli så mycket uppdatering (som jag nämnde igår)...
Jag sitter i mitt rum och har just tittat på avsnitt 18 av Vampire Diaries på nätet eftersom att tv6 har bestämt att det ska vara "sommaravbrott" fast det är fem avsnitt kvar på säsongen. Korkat, för man kan ju hitta avsnitten på nätet och då kommer dem ändå bara förlora tittare. Alla avsnitten finns av första säsongen men jag hinner inte kolla på alla, det får vänta tills jag kommer tillbaka.

Nej nu ska jag bara fixa sminket lite och dubbelkolla att jag har allt med mig och sen åker jag! :D

Pusspåer♥

(kameran är nerpackat och mobilen på lagning så det blir inga bilder nu)

Update

Såhär dags imorgon är jag i Milano med min underbara familj och släkt! (inte hela såklart, den är löjligt stor, men jag gillar't) :)
Åh vad jag längtar!! Ända sen jag var liten har jag velat åka till Italien. Det har verkligen varit en dröm of mine.
Jag är riktigt grymt taggad!
Tyvärr kommer bloggen att samla på sig damm under två veckor, men ni klarar er väl? Hoppas att mina läsare inte lämnar mig föralltid heh..

Förresten! Ni vet såndär STOP nagellack för att man inte ska bita på naglarna? Jag har sån nu och fyfaaaan vad äckligt det är att ha ens fingarna i närheten av munnen. Detta kommer säket hjälpa mig. Jag har haft det två dagar och jag ser redan skillnad! *stolt*

Är snart klar me packningen men jag avbryter mig hela tiden för att hitta på något annat! Hatar att packa och hatar ännu mer att packa upp, för då är ju resan slut...

Och anledningen till att jag inte lagt upp så mycket nya bilder är för att min kamera är på laddning och det tar typ huuuuuuundra år -.-


Tavlan sista dagen

Lovely ♥


17 Juni 2010

PANIK!
Okej det var vad jag tänkte för två timmar sen. Så vi spolar bandet lite. (vilket jävla band, tiden alltså..)
Iallafall! Jag vaknar av att fönstret blårt upp mitt i natten och min mobil ligger på golvet, jag är för trött för att bry mig så jag tar upp den lägger den på nattduksbordet och somnar om.
9:30 : Jag vaknar sätter på mobilen som fungerar, ringer några samtal, råkar stänga av mobilen, sätter på den igen och inser att skärmen är svart förutom en liiten strimma högst upp där man ser klockslaget. Plus att skärmen har fått en mindre spricka högst upp. Jag får panik och undrar om försäkringen täcker detta osv. Så jag åker in till staden och tar den till Tele2 stället i Forumgallerian, får reda på att försäkrningen täcker skadan och att den behöver komma in på service, men de behöver kvittot på att jag köpt mobilen där så jag åker hem ringer baba som säger att han inte vet var det är men att han ska leta reda på det och att vi lämnar in mobilen ikväll eller imorgon bitti innan vi åker till Italien. Allt löser sig. Fast sen var jag tvungen att åka in till stan igen och köpa vattenfast eyeliner med 20 st femmor eftersom att jag bara hade en massa lösa pengar. Haha. Yasmin-scenario number 1...
Nu har jag lite smått panik igen eftersom att jag inte vet vad jag ska ta med mig till Italien och därför har jag slängt halva min garderob på sängen hehe..
Okej nu kom jag på att ni antagligen inte bryr er om något av det här men nu har jag redan skrivit ner allt och palla ta bort det liksom.

Puss på rumpan ♥


Kommer sakna dina pussar i 2 veckor haha ♥

16 Juni 2010

Ursäkta för den dåliga updaten, men har varit borta hela dagen. Först var jag hos Tekoppen och fikade, snackade strunt och lekte med hennes söta hund Amelia :)
Sen drog vi till stan där vi mötte upp Amelie och Alice och gick på bio och såg Sex And The City 2, som var väldigt rolig! Skrattade högt många gånger och rekommenderas starkt.
Jag har nyligen kommit hem och känner mig lite krasslig så jag har precis druckit alvedon och känner mig jättejätte trött (jag känner mig alltid trött av alvedon, ipren eller liknande)...
Ska nog lägga mig rätt snart, för det är svårt att hålla ögonen uppe.
Imorgon måste jag packa, ta en tur till Gottsunda och hoppas på att Apoteket säljer vattenfast eyeliner annars måste jag åka in till stan och köpa det, vilket känns löjligt men det är nödvändigt.

Puss på rumpan ♥


Jag och sis♥ (haha lägg märke till mitt vänstra ögonbryn...)


RUBRIK

Idag fick jag hem spexkatalogen. Jag tycker att vår klass var den roligaste och mest spårade iallafall. Är väldigt nöjd.
Kvällstanke:
Om man säger att man är något som man inte är men ändå låtsas vara det blir man det till slut?
Eller blir man ännu mindre det man inte är?

Ibland får jag en extremt konstig känsla. Det är som om min själ blir medveten om mitt utseende. Eller som om jag betraktar mig själv från en annan vinkel. Som om jag är någon annan och tittar på mig själv fast jag vet att det egentligen är jag. Jag känner mig själv. Varje gång jag får den känslan får jag en liten rysning och så får jag en bild i huvudet av en tecknad Törnrosa som fanns på en av VHS-filmerna jag hade när jag var liten. Det är inte Disney-Törnrosa, utan någon annan. Bilden är helt enkelt fastetsad i min hjärna.
Förresten. Vad menar man med fastetsad i hjärnan egentligen? Det låter så otroligt konstigt. Jag tänker mig alltid att det är en liten iprenmannen liknande gubbe som spikar fast en bild i hjärnan.
Men så går det antagligen inte till.

Förresten har jag lärt mig kanalnumren till de olika kanalerna som jag faktiskt tittar på. Vi har någon parabol så vi får typ kanaler från hela världen. Då är det bra att ha ett minne som mitt. Som memorerar siffror väldigt bra.
2323: tv6
2723: Kanal 5
2304: tv3
2698: MTV
2296: Tv1000 Family
Äh nu orkar jag inte mer. Sängen kallar. Men det är dem kanalerna jag tittar mest på.

Puss på rumpan ♥

Week Plans

Idag: Hälsa på Tilde och ha en liten catch-up stund, samt beundra hennes nya piercing.
Imorgon: Klockan kvart i ett ska jag mötas upp av en söt Tekopp utanför blåa och sen ska hon visa mig vägen till hennes hus. Blir liten TEstund hos henne (antagligen något annat än te eftersom att jag inte gillar te haha...) och sen blir det off to town för att se Sex And The City 2 på staden full av film med Amelie och kanske Alice.
Torsdag: Har inga direkta planer än, förutom att jag måste packa så skicka ett sms om ni vill hitta på något.
Fredag: Åker jag till Italien!! (trodde att det var på torsdan, hade blandat ihop datumen, men det är på fredag) :D

Puss på rumpan ♥

14 Juni 2010

Salam :)

Idag har jag varit inne i stan och köpt skor och en söt klänning, kommer att bli perfekt till Italien. Har även hjälpt lil sis att köpa en bikini (eftersom att det tar 1000 år att välja för henne..) och efter många om och men så blev det en färgglad överdel till en svart underdel.
Ikväll ska jag se Sherlock Holmes. Funderade faktiskt på att dra till stadsparken men det räckte med att titta ut genom fönstret för att jag skulle ångra mig. Regn. Usch. Det kommer att bli fler fester i framtiden.

Idag kom även The Short Second Life Of Bree Tanner vilket jag är otroligt glad över :) Men jag tänker inte öpnna boken förren jag sitter på planet till Italien. Jag vet att om jag öppnar den nu kommer jag inte kunna stänga den igen. Jag känner mig själv väldigt väl.
Förresten kom jag på att min blogg fyllde ett år för typ två veckor sen. Grattis. Eller nåt.

Nu vill jag bara dra på mig mina mysbyxor och krypa ner under en filt och titta på film.

Puss på rumpan ♥


Dålig webcam kvalite, men så ser my shoes ut♥

Videoblogg 13 Juni 2010


13 Juni 2010

Salam!

Haha, började just skriva vad jag gjorde men det lät otroligt ointressant så vi skippar det..
Imorgon eller kanske på tisdag ska jag och sis ta en tur till staden och införskaffa lite sommriga kläder och skor. Och på torsdag blir det att fara iväg till ITALIEN I TVÅ VECKOR!!! :D:D Soooommar och sooool ♥
Idag ska jag till några vänner och äta lunch, men jag kommer nog tillbaka ganska snart. Igår skulle jag ha följt med till några vänner till familjen men jag vägrade då jag hellre satt och degade framför tvn än att vara där.

Förresten så måste man älska den svenska sommaren eller hur? :p


Baldertiden är över

Kan inte fatta det. Det har inte sjunkit in. Jag kan inte greppa att jag inte kommer börja terminen i höst med samma underbara människor som jag gjort varje år i 6 år. Det får inte vara sant. Nej. Det kan inte vara sant. Ändå så är det det.
Jag är så otroligt stolt över att ha varit och att jag alltid kommer att vara ett Balderbarn, no matter what! Jag kommer sakna att man bara kan börja sjunga och så stämmer alla in i olika stämmor och det bildas ljuv musik. Jag kommer sakna den där speciella Balderkänslan, som alltid finns där. Den där gemenskapen och känslan av att höra hemma och ha hittat sig själv.
Jag kommer sakna alla er fantastiska människor som jag älskar så himla mycket! ♥
Balder är anledningen till att jag är den jag är idag och att jag har fått äran att ta del av Balder är något jag aldrig någonsin kommer glömma.
En gång Balderbarn ALLTID Balderbarn! ♥

(Lite bilder som fina Alice, Sara-Lisa och Maya laddat upp på fb, som jag lånat)



Lilla jag i sexan bredvid Sunderi och Alice :)

En sockersöt Michelle! ♥

Jag och Daisy :p

Adrian haha ;)

Kajsa och Saga :)

Sara-Lisa som Paris Hilton (cabaren i åttan) ;)

Alice och Agnes :)

In action! (cabaren i åttan)

Maya (utklädningsdagen), som vann! :D

Monica och Oskar :) Älskar Oskars blick haha....

Klara ♥ Mini-Ann

Spexet :)

Jag i sexan (fyfan...) :p

Världens bästa klass ♥

Vi är helt enkelt bäst fd 9B, så är det bara! ♥

Middag på Tsatziki efter avslutningen med ett gäng Balderbarn ;)

Jag och Amelie som jag kommer att sakna när hon åker till USA ett år :'( (och Alice också)

Jag gillar inte att vara seriös 24/7...

Coolare killar än så här får man leta efter :) ♥


6 år med 9AB har varit bäst och jag hoppas att ni alla kommer dit ni vill i livet och bara fortsätter vara lika coola, roliga, snygga, smarta, musikaliska och helt enkelt grymma människor som ni är! ♥

Snabb uppdatering: Idag var jag på Grönan med söta Michelle och igår var det middag efter avslutningen och sen fest i Engelska parken och Humc, hade väldigt kul! :)

Svar på tal

N om 9 Juni 2010:

är det så smart att ha en "privatblogg" på internet verkligen? Förstår om man vill kunna skriva av sig ibland men då är de jävligt mycket smartare att antingen skriva för hand eller skriva i ett word dokument. Ingenting på nätet är privat och det finns alltid folk som kan se det så därför är det en ganska korkad tanke att ha en dagbok på internet...


Ja jag förstår din poäng och jag är faktiskt i ständig rädsla att någon ska lyckas hitta den. Grejen är då att ingen känner till adressen, min andra mail, mitt lösen (den är lösenordsskyddad) osv. Därför är chansen myyyycket liten att någon skulle hitta den. De som kan se den (typ ägare va blogg.se eller vad vet jag) bryr sig nog knappast om mitt privatliv, så det bryr jag mig inte om. Men jag håller med dig och jag själv funderar på att börja skriva för hand istället för säkerhetsskull eller som du sa i ett wordokument.. Förresten kan du väl skriva ditt namn istället för att vara anonym? Väldigt fegt.


9 Juni 2010

Orkar inte uppdatera så mycket idag har lite o göra! Imorgon blire nog inte heller nån uppdatering, jag har ett liv faktiskt! Haha, men jag har faktiskt ganska mycket för mig och snart blire Italien och jag kommer nog inte blogga så mycket på sommaren. Förresten, vem vill ens läsa bloggar på sommaren??

Haha, jag har aldrig tänkt på att jag skriver egentligen inte ut så mycket i bloggen och egentligen så ljuger jag ganska mycket. Eller inte ljuger jag säger bara inte allt som händer i mitt liv. För pinsamt, för mycket. Orka. Alltså, jag har en privat dagboksblogg där jag skriver ut allt, men det är på ett helt annat konto med en helt annan adress med ett annat lösenord och en annan mail osv. Spännande va? Eller? Haha skämt åsido så har jag faktiskt det och det är bara för att jag ska få skriva av mig allting. Verkligen allt. Här kan jag egentligen inte skriva så mycket för jag har både vänner och släktingar som läser...ni fattar nog varför jag inte kan skriva ut allt då.

Aja, puss och hej leverpastej så hörs vi på...fredag, eller lördag, eller söndag eller när jag känner för att uppdatera!♥

The Last Tuesday

Hej :)

Idag kom min fina farmor hit och jag har fått lite kläder av henne (visar sen om jag kommer ihåg..) :D Imorgon ska vår klass fika hemma hos en av lärare...det kommer kännas skumt. Men hon är åtmintone en av våra bästa lärare ;)
Dagen har inte varit särskilt speciell och jag har bara gått omkring och tänkt "Det här är den sista tisdagen på balderskolan" om och om igen. Helt sjukt.
Sen fick vi också öppna våra brev som vi hade skrivit tills oss själva i sjuan och HERREGUD vad jag var töntig. Haha! Jag var jätteinne i min HP period just då, så jag var värsta depp för att HP böckerna tagit slut osv.
Nej usch! Jag är glad att den tiden är förbi!

Puss på rumpan ♥

BALDET SHALALALALA! BALDEER SHALALALALALALA!!

Två ord : BALDER VANN!!! :D
Nog om det, tänker inte strö salt i såren på Katarina, men bara så att ni visste var vi så jävla bra och vi har vunnit TRE år i rad!

Det blev fint väder så det blev visst firande i stadsparken och jag fick åka med Jonathan på hans motorcykel(moped? Kan inte skillnaden) till stadsparken, vilket var riktigt roligt :)
Vi satt där ett gäng och åt en massa gottis och öppnade presenter och pratade osv. Mycket trevligt ♥

Om en stund ska jag ut och jogga med Quattro, måste bara låta magen vila sig efter allt onyttigt :p

Puss på rumpan ♥


Jag och söta Michelle ♥ (på min t-shirt står det : BALDER IN MY HEART)

Moí :)


IT'S ON!

Hej :)

Kom nyss hem från grillningen i enköping, hade mycket kul :))
Kort sagt så inkluderade kvällen: skratt, ping-pong, god mat, tävlingar och ännu mer skratt.
Imorgon ska BALDER KROOOSSSAAA KATARINA I BALDER-KATARINA KAMPEN AND THAT'S AT FACT! :D
Vem är det ni kallar taggad? Hehe...jag kommer ju inte ha blåvitt på mig imorgon och jag kommer ju inte skrika allt jag kan och jag kommer ju inte måla mig i ansiktet...absolut inte. Tänkte fira Èrika i stasparken efter kampen imorgon, men det ska tydligen bli tråkigt väder så vi skippar det...¨
Men nuni måste jag ta en snabbdusch och slå in Èrikas present ;)

Puss på rumpan ♥

6 Juni 2010

Salam!

Har nyligen städat min garderob samt fixat med p's design..
Ska iväg och grilla i enköping idag :) Vet inte när jag kommer hem, men vi får la se...

Förresten så vill jag veta vad ny tycker om den nya designen. Skriv en lite kommentar är ni snälla ♥

Men nu måste jag damma lite och duscha!
 
Puss på rumpan ♥

DU GAMLA DU FRIA....

Gooodmorning sunshines! :)

Vaknade precis, blev sent igår, men hade kul! Haha, hoppade studsmatta..det var länge sen man gjorde det!
Sen när jag kom hem fick jag för mig att jag skulle fixa desigen "lite snabbt" men det tog mycket längre tid än jag trodde...
Iallafall! Idag är det söndag och jag måste verkligen städa min garderob och damma lite för mamani (farmor) kommer på tisdag och hon är sån som vill att det ska vara typ fläckfritt hehe...

Men nu ska jag gå och äta frukost, är så sjukt hungrig.

Puss på rumpan ♥


Såååå....

...Vad tycker ni?

Alternativet till headern var en likadan fast utan färgfläckarnam vilket tycker ni skulle vara snyggast?? Behöver era visa åsikter!♥

Uppdate: Har nu fixat en helt ny header och gissa om det tog tid!! Åh, nu är jag trött, så godnatt mina vänner! ♥

Men nu måste jag skynda mig och göra mig iordning, för vi ska till våra kompisar om typ 10 min!

Puss på rumpan ♥


DESIGNFIX

Fixar designen, som ni kanske märker!
Kände att det var dags för förändring..även bolala påpekade detta igår och jag insåg då att hon hade rätt ♥

Puss på rumpan nu ska det fixas ♥

5 Juni 2010

Hej :)

Igår hann jag tyvärr inte uppdatera eftersom att jag var på studentfest och på stan i princip hela dagen.
Hade kul hos Parisa, grattis igen!! Det var kul att få träffa arash, panthea, anahita, niki, parisa, tanya och alla andra igen. Det var alltför längesen :/

Anyhow! Idag ar jag inte så mycket för mig faktiskt, ska kanske hem till några kompisar ikväll, men vet inte om jag orkar. Är lite trött och inte på sånt humör riktigt + att jag kanske ska prata med ryan och det var längesen känns de som ♥

Men nuni som fågelungar ska jag försöka lägga in reklam på min blogg. Cashfloowww...nerå kommer nog bara tjäna några kronor om jag nu lyckas lägga in reklamen.

Puss på rumpa ♥


Three more years!

Hej :)

Måste bara börja inlägget med att gratta alla som tagit STUDENTEN!!
GRATTISGRATTIS!! Tre år kvar! :D

Nu orkar jag inte uppdatera mer, så byebye bitches! (wanna-be paow...haha)

 





REN LYCKA, I'M TELLIN' YOU, REN LYCKA!



Förhandsbeställd; check! :D

Längtar till att få läsa den (på engelska ofc, annars är det inte lika kul)!!
Åh, är så glad att det kommit ut ännu en bok av Stephanie Meyer. Ni anar inte hur glad jag blev när jag fick veta det i förrgår. Jag hoppade upp på soffan och skrek "YEEES!!! MAMMA! JAG GÅR OCH FÖRHANDSBESTÄLLER DEN NU!!" Haha...ja mina enda vänner är mina böcker :'( Nejmen skämt åsido, så älskar jag att läsa och Twilight och Harry Potter är mina favoriter. Fast Harry Potter är nog en aniiing bättre. HP har helt enkelt en speciell plats i mitt hjärta ♥


3 Juni 2010

Salam!


Idag köpte jag den snygga bikinin samt en söt tunika från h&m :)
Skolan har inte varit särskilt speciell och snart kommer gästerna hit.

Puss på rumpan ♥

p.s. vilka vill att jag ska ha frågestund? Jag kommer att vara 100% procent ärlig.



 
Byxorna jag köpte i måndags :) Jag har verkligen kommit in i sjömanstemat.

Tunikan samt kvällens outfit ;)



How deep is your love?

Hej igen :)

Imorgon är det torsdag. Då får jag besök av folk.
Dagen efter det är det fredag. Den sista fredagen i grundskolan. På Balder. Det är även student.
Dagen efter det är det lördag som är oplanerad.
Dagen efter det är det söndag som också är oplandread.
Dagen efter det är det måndag. Då är det Balder-Katarina kampen och en av mina bästa vänners födelsedag. Firande i stadsparken. Öppen inbjudan.
Dagen efter det är det tisdag. Oplanerad.
Dagen efter det är det onsdag. Oplanerad.
Dagen efter det är det torsdag. Avslutning. Tårar. Betyg. Avsked. Sommarlov.
Sen är det s o m m a r.

2 Juni 2010

Hej :)

Baddagen är avklarad, har faktiskt fått lite färg :)
Badat två sek ungefär. Ätit glass, mat, cola och umgåts med vänner. Mys♥

Har inte så mycket mer att tillägga för tillfället, förutom att jag köpte ett par nya örhängen på jc idag och har spanat inte lite solglasögon på hm samt lagt undan en skitsnygg bikini till imorgon då den ska införskaffas (thanks to www.sasisen.blogg.se ).

Puss på rumpan ♥


Ni får nöja er med en crappy webcam bild idag..



Possibility - Lykke Li (New Moon sountrack)
 
Lykke li är bra. Just sayin'.

Update

Salam :)

Sitter här och lyssnar på This is for real - Motion city soundtrack ; skitbra låt!
Om en halvtimme börjar sista desperata avsnittet, ska bli kul att se. Är inte den som brukar slaviskt följa serier (förutom vampire diaries), så jag har inte sett så många avsnitt men de typ tre senaste har jag sett iallafall :)

Förresten så hittade jag just en bikini som inte passade mig förut men som nu passar perfekt, bra att boobsen har blivit större då! (hoppas ni fattar att jag driver..) :p

Är det bara jag eller har ni också tänkt på att man ser annorlunda ut på kvällen? Alltså om man bortser från att det är mörkare och att man ser tröttare ut. Det känns som om mina asiktsdrag förändras lite och en annan konstig grej är att min sångröst låter annorlunda också. På ett positivt sätt, men fortfarande mystiskt...hm..

Juste! Ni kanske har lagt märke till facebook-gilla knappen längst ner i inläggen..? Ja, den finns där i allafall så tryck gärna där om det är nåt ni gillar.





This is for real - Motion city soundtrack (från 17 again)

1 Juni 2010

Hej! :)

Kom hem för några timmar sen, men har latat mig framför How I met your mother. Jag har köpt ett par byxor idag också ;)
Ni kanske får nån bild imorgon, men just nu orkar jag inte för då måste jag hitta kameran och ladda över bilden till datorn osv.
Imorgon är det b a d d a g. Kul va? Way better than school iallafall och det ska ju vara typ 20 grader så det kanske blir lite solande också. Själv är jag en riktig liten fisk, älskar vattnet och är absolut inte den som ligger och solar istället för att bada, men vill man bli brun så...

Anyhow! Nu ska jag spela lite twilight låtar (never think är faktiskt skitfin på piano) :)

Puss ♥

RSS 2.0