Cool stuff

Häromdagen hittade jag en stört rolig sida. Eller själva sidan kanske inte var överdrivet rolig, utan grejerna men kan beställa från den. Det var en massa grejer som jag många gånger har tänkt: shit, det skulle va skitbra om det fanns något sånt här!
T.ex. den här nagellackstorkaren. Gå in här för att kolla resten av prylarna.

PUSS ♥

27 juli 2011

Igår blev det familjemiddag (farmor, farfar, mamma, pappa, faster, fasters man, kusiner och syrran) med Patrik. Idag ska jag iväg till Hammarskog med familjen och försöka få liiite färg iallafall! Med det här sommarvädret vi har haft känner jag mig nästan blekare än jag var i vintras....


Förutom att jag avundas folk (patrik) som blir bruna på 3 sekunder, så avundas jag folk som alltid ska bli bra på bild...


...sen tittar jag på denhär bilden och då känns det bättre!

PUSS ♥

Bittersweet

Visst är det jobbigt när det är samma person som är den enda som kan göra dig som gladast, men samtidigt den enda som kan få dig att må som sämst?
Snacka om bittersweet.
Förresten. Jag ska upp kl 7 imorgon till samhällskunskapen och klockan är snart 2. Kul va? (INTE ALLS)

PUSS ♥

24 juli 2011


Men resten av världen då?

Jag blev chockad när jag läste vad som hänt i Norge. Jag blev arg, ledsen, upprörd. Att det finns så hemska människor. Men nu är jag arg av en annan orsak. Jag ser alla dessa event på facebook som "With you Norway" och liknande. Jag ser allas statusuppdateringar om hur de lider med alla skadade och sörjande. Jag blir bara så sjukt arg. Fattar inte folk att sånt här händer varenda. Jävla. Dag. I många andra länder. So what att det är vårt grannland? Det som försigår i bland annat Sydamerika, Irak, Libanon osv. är tusen gånger värre. Den här typen av bomber spränger skolor, dödar massvis med ungdomar varenda dag, vecka, månad, år. Och så fort det händer i Norge en gång så reagerar hela Sverige? Vad fan. Måste det drabba ett land i närheten för att det ska spela roll?
Det finns hur många utsatta, skadade människor världen över som drabbas av sånt här dagligen och som inte ens får hjälp. I Norge har alla skadade omedelbart fått hjälp. Bra hjälp. Vilka hjälper människorna i alla u-länder? Människorna som styrs av diktatorer? Människorna som lever under förtryck och i fattigdom? Ingen. De får dö en plågsam död av sina skador för att det inte finns tillräckligt med hjälp.
Ja, det är hemskt det som hänt i Norge. Men det är inte ens i närheten av vad som drabbat många länder i t.ex. mellanöstern. Om världen gjorde lika mycket för de länderna, som för Norge så skulle sånt här inte behöva hända alls. Eller åtminstonde inte i lika stor utsträckning.
Jag tycker verkligen synd om de drabbade i Norge. Men jag tycker bra mycket mer synd om andra länder, där sånt här händer hela tiden. Detta ska inte behöva vara någon människas vardag. Men tyvärr är det det på många håll.

Jag tänker inte tända ett ljus för Norge. Jag tänder det för världen.

Tårta och sånt

Idag kom min faster och hennes man (dvs. mina kusiners föräldrar) hit från Abu Dabhi! Har saknat dem båda, så det var väldigt kul.
Som jag redan nämnt så fyller min syster år så det blir tårtätande och presentöppning snart!
Jag fyller ju inte år, men jag fick ändå några fina plagg från min faster.

En blus med öppen mage.
En t-shirt med en text som stämde in rätt bra på Patrik på de flesta punkterna. Snygg, lång, mörk, muskulös och bra på att laga mat!

En söt tunika

En kort kjol i sailortema


PUSS ♥

Syltfabrik

I vår trädgård så har vi flera körsbärsträd och i år så var det otroligt mycket körsbär att plocka. Vi har nog gjort tillräckligt med sylt och saft av våra körsbär för att kunna sälja till typ hela området. Här kommer iallafall några bilder från det hela!

Hahah Niusha hjälper till med körsbärsplockningen

Det här vara bara första gången vi fyllde hinkarna/skålarna....

Min söta farfar!

Jag fick uppdraget att klättra upp på taket till boden (där vi förvarar ved) och plocka körsbären som ingen nådde.


PUSS ♥

22 juli 2011

Idag fyller min syster år. Detta innebär att jag måste vara väldigt snäll mot henne. Vet ni hur svårt det är, när hon är mästare på att göra mig irriterad? Får väl helt enkelt bita ihop. Haha, nej men jag älskar henne såklart, så hoppas hon gillar presenten jag har köpt till henne!

Igår blev det fika på stan med Fatema och sen kom Patrik förbi och till sist även Carro.
I onsdags skrev jag äntligen klart den sista samhällskunskapsupg!!!
I tisdags var jag och Patrik på bio och såg Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Den var väldigtväldigt bra, men mer än så vill jag inte säga ifall det är folk som läser min blogg och som inte sett den än. Lyckades av en slump få med mig ett extra par 3D-glasögon som jag behöll som ett minne från den sista Harry Potter-filmen.


Såhär trodde jag att jag skulle känna. Men för mig tog serien slut med den sista boken, så det blev inte särskilt sentimentalt.



PUSS ♥

THE END

Gissa var jag nyss vart????
Nej, jag kan inte vänta tills ni gissat rätt.
Har vart och hämtat ut biljetter till den 8:de och sista HARRY POTTER filmen!! Haha, jag är riktigt taggad, men samtidigt vill jag dra ut på det så länge som möjligt. Det är liksom slutet. Det kommer inte bli några fler filmer efter den här. Fast det var mycket jobbigare när jag hade läst ut sista Harry Potter boken. Så det blir nog inte överdrivet sentimentalt, eftersom jag aldrig tyckt att filmerna levt upp till böckerna på långa vägar. Men jag kanske blir positivt överraskad denna sista gång?
Det visar sig imorgon.

PUSS ♥



16 and...married?

Varför måste vädret ha pms och skifta från sol--> moln--> regn--> blåsigt hela dagarna? Det är sommar. Det ska vara soligt. Det ska gå att dra till lyssnaäng och sola och bada. Blir bara så otroligt less.

Igår var iallafall Patrik hemma hos mig och fick träffa mina farföräldrar och mina små kusiner, som blev väldigt förtjusta i honom. Särskild Arshia som är lite äldre och förstår mer. Eller inte så mycket kanske, då han sa:

"Soo...did you kiss yet??!!!"
"Yes we did"
"Then you're married!!"

Tydligen så blir man gift igen för varje kyss också? Aja, man lär sig något nytt varje dag. Det lustiga är att de inte refererar till honom som min pojkvän utan de frågar "Yasmin, where's your husband?" haha. Och apropå små barn så kräver dem en massa uppmärksamhet så ska gå och leka lite med dem nu.

PUSS ♥


Det är helt omöjligt att få en bild där alla ser normala ut med dem, men den här bilden från förra året är helt okej jämfört med de flesta andra.

16 juli 2011

Om ungefär en halvtimme bär det av till Arlanda för att hämta upp mina små kusiner, Arhia 8 och Niusha 5.
De var här förra sommaren också och då hade vi otroligt kul. Tycker dock lite synd om Quattro. Niusha tyckte om honom lite för mycket, så det sluta med att han blev förföljd och sönderkramad.


Haha, stackars hund...

New In


Köpte dessa skor idag för 499 kr, från H&M. Min kamera är inte sådär överdrivet bra, så dem ser mycke bättre ut i verkligheten. Jag älskar dem! Hög klack och snygga, men ändå så vardagliga att jag kan ha dem i t.ex. skolan eller en dag på stan. Har vart på jakt efter ett par skor i den här stilen ett bra tag nu, så nu vill jag nästan (men bara nästan) att det ska bli höst så att jag kan använda dem lite mer.

PUSS ♥

Svar

Fick en fråga om hjärtat som jag fick av Patrik, som ni kan se här.


Han köpte nyckelringarna när han var på Mallorca, så fick jag ena halvan med hans namn när han kom tillbaka som en symbol för att jag alltid kommer att ha hans hjärta.
Det finns säkert massvis med hemsidor där man kan beställa sånt, men han fick det inristat av en gatuförsäljare.
Du kan kolla dom här sidorna t.ex:

http://www.solx.se/index.html

http://www.mittnamnhalsband.se/?gclid=CPzizu3qg6oCFQq_zAodvgeSyw

Tack så mycke! :D

Nattdusch

En av de bästa sakerna som finns är att ta en riktigt lång och varm dusch. Och det är nog precis vad jag behöver just nu. Inte en dusch egentligen, jag är inte direkt smutsig. Men värme och lite tid att tänka i lugn och ro.


Godnatt! ♥

Three Little Birds

Det värsta som finns ibland är att inte veta. När du sitter där och inte kan göra någonting för du vet inte någonting om något. Du vet bara att det kan bli på det ena eller andra sättet, och knappt det vet du säkert.

Jag vill gärna säga att jag är en stark person. Allting är relativt såklart, men starkare än man skulle kunna tro. Jag har fått dra egna laster samtidigt som jag ställt upp för vänner som har haft det svårt utan att säga ett ord om mina egna problem. Vart där, trots att jag innerst inne undrat när någon ska finnas för mig. Det innebär såklart inte att jag har haft ett dåligt liv och varit olycklig. Det innebär bara att jag har varit ensam väldigt ofta. Om det är för att jag inte släppt in någon, eller för att folk har trott sig veta var de har mig, det vet jag faktiskt inte. Kanske lite både och.
Men jag har aldrig varit här, i den här situationen. För när det kommer till en människas hälsa, när det kommer till någon man älskar som inte mår bra...då är det så svårt att stå rak i ryggen och säga att allt kommer ordna sig.

Men det brukar faktiskt hjälpa lite att lyssna på den här låten om man oroar sig för något.


"...'cause every little thing is gonna be alright..."

- Bob Marley

HAPPINESS IS NOT A DESTINATION IT'S A WAY OF LIFE


Källor: google

13 Juli 2011


12 Juli (JUNI) 2011

I ca tre dagar har jag förutspått att det ska regna (okej, jag läste att det skulle regna på yr.no men de väl ungefär samma sak, eller?). Men det var först idag det faktiskt börja regna och jag blev glad. Jag tycker faktiskt om regn. Det är mysigt. Särskilt om man sitter inne på storken med sin pojkvän och myser när det spöregnar utanför ♥
Sen är lukten efter att det har regnat underbar. Fräsch. Frisk. Allmänt härlig bara.

PUSS ♥


11 Juli 2011


Blue and Gold


Såhär ser jag ut idag. Tröjan är en av de saker jag köpte på shoppingturen med Tilde i onsdags. Fast egentligen är det en tunika som är lite längre där bak (intresseklubben antecknar...).

Tröjan är iallafall från Gina och shortsen har jag ingen aning om var de kommer ifrån. Örhängerna är en present från min faster.

PUSS ♥

9 Juli 2011

Klockan är 18.10 och det enda produktiva jag har lyckats göra idag är att vattna gräset och försökt hitta en nyhet att skriva om till samhällskunskapsuppgiften. Det går inte bra. Alls. Och den här lördagen kan jag inte gå ut heller, då vi har gäster. Men de är väl lika bra att jag håller mig inne och gör klart den här uppgiften någon gång. Imorgon kommer Patrik hit, så då hinner jag inte skriva på den alls. Insåg just att jag fokuserat hela inlägget på plugg. När det är sommarlov. Stackars mig...fucked up redan innan jag börjat tvåan.


PUSS ♥

8 Juli 2011

Ska strax iväg för att ta bussen till min pojkvän, men tänkte skriva ett kort inlägg för er skull (och kanske för att jag inte har något bättre för mig just nu..). Så dagen spenderas hemma hos honom, sen blir det träning och samhällskunskapsplugg. Wohoo...
Förresten så visar det sig att Ryan ska vara här i hela TRE veckor! Är så glaaaad!! Tror att han kommer första eller andra veckan i agusti, men vet inte säkert ännu.

Men hörrni. Måste nog dra nu!

PUSS ♥


I Choose You - Amanda Jenssen ♥

Three Dresses

I brist på ett liv så tog jag kort på de tre klänningarna jag köpte igår. Köpte lite annat också, men det kan jag visa någon annan gång!


Jeansklänning - Vero Moda





Klänning - H&M





Klänning - Gina Tricot


PUSS ♥



.

Ibland. Är. Allt. Så. Jävla. Orättvist.
Nej, jag hade inte tänkt förklara vad jag syftar på.

6 Juli 2011

Större delen av den här dagen har spenderats på stan med Tilde. Rea är utan tvekan en av de bästa sakerna som finns. Hade inte riktigt kollat in den heller förrän idag så hittade massa fint. Tyvärr är jag för lat för att ta kort på allt hehe...men jag tog faktiskt kort på dagens outfit, så jag är inte helt hopplös.


Jag vet varken var linnet eller jeanskjolen är ifrån eftersom de är presenter från släktingar, men armbandet är iallafall från Gina!


PUSS ♥

Typ glad

Efter att ha lunchat me Dårsa (cupidosallad i mitt ♥) och skrivit klart en av samhällskunskapuppgifterna så sitter jag här, mätt och typ glad. Mindre glad för att mina planer för morgondagen blivit inställda, glad för att annars är allt ganska underbart.


Älskar henne. Hon förgyller min tråkiga måndagskväll ♥

4 Juli 2011

Fick världens bästa nyheter igår! Det verkar som att Ryan ska komma hit första veckan i Agusti!! Har saknat honom så himla mycket. Trots att vi bara kunde umgås två dygn den där gången i Kanada så har vi hållt kontakten i snart fyra år. Vi har mailat, pratat i telefon, chattat osv och nu ska vi kanske äntligen få träffas igen!
Förutom det så är mitt liv på topp. Egentligen är det för bra just nu. Alltså så bra att jag är rädd att något ska gå fel bara för att förstöra det för mig. Som om man bara får ha en maximal del lycka och att jag använt min. Men nu kan jag inte tänka så. Det är när man tänker negativt som det mesta går fel så jag tänker bara njuta av det jag har.
Det enda som stör är samhällskunskapen och att min pojkvän blivit sjuk så kan inte träffa honom...
Men samhällskunskapen behöver jag bara skriva klart lite uppgifter och min pojkvän blir ju frisk nångång så det är inte så farligt.

PUSS ♥

P.S. Igår åkte min lillasyster till London för att vara där en vecka. Hon ska hänga med min morbror till hans jobb (han är ekonom) och typ "praktisera" där för att se om det är något hon kan tänka sig i framtiden. Och jag? Jag får vara ensambarn en vecka. Hur nice?! Hehe, nejmen jag älskar henne. Egentligen ♥


Det finaste jag någonsin fått ♥


Andra halvan med mitt namn har han ♥

Förklaring

Skrev inte mycket på min inlämningsuppgift, men jag började lite iallafall. Känner att jag kanske borde klargöra varför jag har inlämingsuppgifter. Jag har inte fått underkänt i någon kurs. Verkligen inte. Nej, det är som så att jag byter skola till hösten. Jag har inte sagt något om detta tidigare för att det har inte varit helt säkert. Det har varit aktuellt väldigt länge (alltså mer än ett halvår). Men jag har knappt sagt något till mina närmaste fram tills för en månad sen ungefär. Så jag läser alltså samhällskunskap eftersom att skolan jag byter till (Katedral) läser den kursen första året medan man på Lundellska läser den först i trean ---> sommarskola. Inte särskilt kul, men inte särskilt svårt heller. Nu vet ni.
Anledningarna till varför jag byter är ganska personliga, men framförallt är det för att jag inte trivdes på Lundellska. Ibland måste man göra fel (flera gånger) för att göra rätt.
Sen vet jag att det finns väldigt många som kommer att tro att jag byter av en annan anledning och jag kunde inte bry mig mindre om vad folk tror. Jag vill inte gå in på det där nu, men jag kan säga såhär mycket: jag skulle aldrig byta skola för en persons skull, oavsett hur mycket den personen betyder för mig. Om jag trivs, så kan inte en enda person få mig att ge upp det.

PUSS♥

Söndag

Den här dagen är så onödig. Den bara finns där liksom och är i vägen för morgondagen. Grejen är att det är en riktigt tråkig dag. Jag har tre inlämningsuppgifter att skriva...behöver inte göra alla idag, men minst en iallafall. Förutom det måste jag träna. Ni hör ju själva hur roligt det låter...det låter som en klassisk söndag.
Det roliga med det är att jag skulle lätt kunna få det att vända. Ringa en kompis och dra in till stan för fika eller så, men jag är bara för lat för att ta mig någonstans. Besides...de där uppgifterna kommer inte skriva sig själva.
Samhällskunskap i mitt ♥


PUSS♥

RSS 2.0