SOMMAR OCH SOL

Okej det är sommar, jag har släktingar här och jag känner bara inte för att blogga hela tiden. Från och med nu tänker jag bara skriva när jag känner för det och det lär inte bli särskilt ofta , för jag är inte hemma så mkt längre. Idag har jag iaf vart vid Granebergs strand och stekt i solen. Har faktiskt fått liiite mer färg och ska sola mer imorrn.  9Det är såååå skönt när solen skiner. Även om mitt favvoväder är regn och efter att det regnat och på tredje/andra plats sol (ibland första plats, beroende på mitt humör) ;) Igår så hjälpte jag, min syrra och min syssling sogol (<3) till med att måla plankor och vi passade på att få ordentligt med sol på ryggen för att få färg. Jag tror inte att det hjäkllpte igår , jag hade nog en aning för mkt solskydd :( Sen vart vi på Gränby Centrum och shoppade :) jag köpte bara ett läppglans som hade en mkt fin färg som inte var allför synlig. Jag gilar inte när det ser överdrivet ut. Även om man aldrig blir helt "naturlig" med smink, ska det inte se ut som om man kletat på allt man har. Det ser bara värre ut så än det gjorde från början. KLart det ska syjas men ändå inte fööör mycket :) Iaf så vet jag att jag inte lagt uppbildder på topen jag fick av min syssling elr den top som jag köpte på new yorker för nåra dar sen. Det var rea överallt å jag köpte den (a)
Jaa, det var nog inte mkt mer att säga. Jag har mest vart vid stranden de senaste dagarna...tittat på filmer som inte kommit ut här än eftersom Sogol hämtat dem från Iran. Till exmpel har jag sett Obssesed , med Beyonce i en acv huvudrollerna. Den ar skitbra!! Jag tänkte titta på "The Ring", men jag fegade ut (hehe). Guess am a coward.
Sen såg jag Pride and Prejudice med Keira Knightley. Den var skitdålig. Och den fick priset för bästa filmen på  

SORRY

lessen att jag inte skrivit på länge men har inte haft tid. Sogol och en massa andra släktingar är här och vi har bla vart vid stranden, cyklat, shoppat (jag köpte en topp...bilder kmr senare + fick en topp av sogol när hon kom<3). Idag ska vi till hammarskog och ha picknick. Mysigt :) Längtar<3<3

                                   Bye/ yasmin


INGET

Idag har jag faktiskt bara tråkat. Igen. Men on-the-up-side : jag följde me pappa imorse när vi skulle köpa bräder (pappas nya projekt ; don´t ask) och då köpte vi glass. Alltid nåt : )  Sen dess har jag vart ute med Quatti och tittat på Super Sweet Sixteen UK. Det är faktiskt kul att sehur odrägliga vissa ungar kan vara! Jag förstår verkligen inte det ... glad att jag inte är så ^^ Jag har också skrivit lite. Fråga inte på vad för det säger jag inte! Muhahahaaaa..... XD
Jag har också fått reda på att Rob DeFranco förlorade vadet mot Peter Facinelli !!! Yey! För ni som inte visste vad det handlade om så var det så här: Rob DeFranco ville ha baksidan av inspelningsstolen elr vad det heter som Peter Facinelli (de är vänner) hade/har när han spelade/spelar in Twilight. Peter så nej och då gjorde de ett vad som gick ut på att Peter Facinellis skulle få 500,000 Twitter anhänger s.k. ´followers´ inom typ en vecka tror jag. Om han inte lyckades göra det skulle Rob DeFranco få den där baksidan som han ville ha. Då Peter skulle komma på vad Rob måste göra frågade han sina anhängare (som han dittils samlat) om råd. Tsm kom dom fram till att Rob DeFranco måste gå i bikini nerför Hollywood Boulevard sjungandes ´All The Single Ladies´ (av Beyonce) med en skylt där det står : Twitter me. Och guess what? Han ska göra det idag! Jag kan inte vänta till att se det. För er twilight fans som älskar Carslisle och därmed Peter Facinelli (som är en av de mest jordnära skådespelarna som finns och som verkligen bryr sej om sina fans) kolla in http://www.bellasdiary.com/. Det är som en dagbok som en tjej (som jag inte kmr ihåg namnet på) skriver om Bellas liv efter Breaking Dawn. Den uppdateras varje vecka eftersom att det är sommarlov. men förut var det varje dag = ) Iallafall så finns det även en nyhetssida som uppdateras varje dag där ni kan läsa mer om vadet och se videon av Rob DeFranco när den väl läggs upp :) Dett finns också mkt Robb Pattz bilder och en massainfo om de andra skådespelarna m.m. Kolla in den sidan för den är verkligen bra. Om man är Twilight fan ; )
Ni kan också lägga till Peter Facinelli på Twitter och Rachel Lefevre (Victoria) och han som spelar Billy Black (kmr inte ihåg hans namn) och kanske Taylor Lautner (Rachel försöker få honom att skaffa Twitter). Det är dom jag vet har Twitter.
                                                          Ha det bra nu :D / yasmin


                                                       
                                                    Klicka för att se videon :)
                                        



                           

HATAR COMVIQ

Har tråkigt som fan. Finns inget att göra och mina kära syssling (sogol) kmr inte förrän på tor! :(  Det är jättehärligt väder ute men jag orkar inte gå ut...det finns ändå inget att göra. Alla mina kompisar är antingen utomlands, eller på konfaläger nånstans, elr så har dom comviq så dom messar inte tbx. Jag hatar comviq. Jag har 3 fast gratis sms elr nåt sånt men vad är poängen om ingen kan smsa tbx??                        
                                                                                   
                                                                              Min syssling sogol <3 längtar!

LYCKAD

idag har jag vart på fyrishov me syster, panthea, angie, arash, hamid. Vi hade väldigt kul och jag hoppadee från 5 *lite stolt*, fast syrran har hoppat från tian twice :| Aja, jag är för feg så jag håller mej till min femma XP Vi åt hemgjorda sandwitchar till lunch och Hot Snacks lite senare , yumm ;) När vi kom hem var det ut me vovven . Vi prövade en ny betod då vi band fast kopplet vid en av sparkcyklarna vi hade tagit (´cos vi är lata xD) så det gick lite fortare för Quattros del och vi slapp gå :D Sen när vi kommit hem bestämde vi oss för att besöka morfars minneslund som ligger typ vid sunnersta och SLU, iaf så tog det typ en tim dit och mer än en tim tbx eftersom vi tog en längre väg. Jag cyklade på mammas cykel som är lite svår att ta sej upp på medan panthea och eme tog sparkcyklarna...tog ett bra tag kan jag säga och jag lär få blåmärken på bakdelen pga jag var tvungen att hoppas upp och ner från cykeln hela tin , eftersom de andra två stannade hela tiden och skulle fixa med sparkcyklarna elr plocka blommor till morfar eller nåt annat onödigt .
Iaf nu har jag ätit god mat och sitter i mitt rum och tar det lite lugnt. Är lite trött oxå men jag klarar mej :) Hejdå allihoppa ;)

Utkast: Fyra frågor ...

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - ja

tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nej

har du varit kär i någon? - på riktigt? en gång

är du kär just nu? - deru

Tio frågor om dig själv
namn? -Yasmin



när fyller du år? - 10 september



några piercingar? - öron



vad har du på dig just nu? - top, jeans, kofta, strumpor



vilken årstid är bäst? - sommar



hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - sova så länge jag vill, läsa en stund i sängen, göra frukost och äta den vid skrivbordet samtidigt som jag läser =)



vad tycker du mest om hos dig själv? - venne



vad är du bra på? - att få andra att känna sej bättre

vem älskar du mest på denna jorden? - ryan  (och en massa andra personer ofc)



sover du hellre själv än tillsammans med någon? - själv så  jag kan tänka och läsa ifred

10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - ingen



vem är den roligaste av dina vänner? - beror på....sunderi kanske



vem är snyggast av dina vänner? - mm....venne



vem är mest party prinssessaa? - hmmm.....dunno de flesta gillar ju att festa...



vem är den du helst har filmkväll med? Hm, många xD



vem av dina vänner är mest "evil"? - hah, ingen, elias kanske fast han är inte elak ...


du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig om du tar med dig någon? - deru




10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? -  syrran



har du bra kontakt med båda dina föräldrar? -  ja



vem är farligast i din familj? - pappa



vem ser roligast ut i din familj? - syrran när hon apar sej



vem är coolast? - jag xD



har ni familje kriser? - nja, ja antar jag



vem har du mest gemensamt med? - mamma



vem står för underhållningen? - syrran



vem sover du oftast med? - själv eller med eme



roligaste kvällen med familjemedlem? - venne i Iran kanske; många minnen :)

10 frågor om idag
vad har du gjort? - läst, käkat, städat

har du varit glad idag? - ja



har du varit ledsen idag? - ja



har du gjort något bra idag? - ja



vad ska du göra nu? - äta mat tror jag



har du gjort något dåligt idag? - aa



vad har du ätit idag? - frukost



har du duschat idag? - nej



är du trött nu? - nej elr liiite



vad händer imon? - fyrishov me angie
SKOLAN



Går du i skolan? - sommarlov



Har du varit i skolan idag?  nej




ANNAT
Hur mår du just nu? -  bra



Har du mer än 2 kallingar/trosor? - ja



Har du piercat dig? - ja




TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - pappa



Vem ringde du senast? - kommer inte ihåg



Vem sms:a till dig senast? - nasim


Vem sms:a du till senast? - nasim

ÖVRIGT

Är du hungrig nu? - ja



Vad är klockan nu just nu? - 16.31


Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se

FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - nyss



Hur länge sen var det du träffa din farsa? - ? nyss




SPORT




Går du på någon sport? -jag gick på tennis



I så fall, vilken/vilka? - tennis



Trivs du med den sporten? - nej de va df jag slutade



Tycker du att den sporten är rolig? - nej


Gör den sporten dig glad när du håller på med den? -NEJ

ÖVRIGT



Gillar du punk? - nope



Har du sminkat dig idag? - ja



Isåfall, vad för smink? - maskara, rouge



Vad har du på dig för kallingar just nu? - ?



Hur ser dem ut? - vita




MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - nej



I så fall, vilken låt för tillfället? - inget



Vad gillar du för musik? - ´blandat men jag gillatr bla : death cab, katie melua, Debussy, A Fine Fremzy, Queen, Rihanna mfl




KLÄDER
Har du fler än 4 tröjor?  ja



Har du fler än 3 jeans? - ja



Har du fler än 1par strumpor?  ja





KÄRLEK

Är du kär just nu?- deru



Har du kysst någon idag? - nej



Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - nej



Har du ett förhållande? - nej 



När går gränsen vid otrohet? -  hångel och taffs 



Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - nej



Är du romantisk? - när jag vill vara det



Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej



Är du svårflörtad? - beror på...ja antar jag i de flesta fallen



Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - nej



Vad hette din första flickvän/pojkvän? - har alrig haft nån



Hur länge höll det? -



Har du lekt med någons känslor? - tror inte det 

Hur länge var ditt kortaste? - nada minuter



Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande ...fast det beror på

Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej fast jag har blivit tillfrågad :O



Är du en bra pojk/flickvän? - venne



Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? -nej



När fick du din första kyss? - aldrig kysst någon


Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? -  mamma : 16 , pappa : 19

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej



Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - aldrig



Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - ingedera



Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - beror på




Detta var ett test jag kopierade av Agnes ... iaf så vill jag säga GLAD MIDSOMMAR och ha det trevligt idag =)
Som ni ser på testet så har jag i brist på lust och förhållanden kanske inte svarat så jättetydligt men jag är lessen så äre bara ...

                                        Hej då hare bra / yasmin


VOTE?

                                                         
Gud vad jag hatar Irans regering! Somnog de flesta hört så har det vart val och uppenbarligen oxå valfusk. Därför att nästan alla hade röstat på en kandidat men ändå så vann den andra. Det har vart stora protester och jag kan bara tillägga att min syssling och hennes mamma har faktiskt vart på gatorna och demostrerat. Det har skett hårt motstånd från poliser som har misshandlat och skutit demostranter. På facebook finns det en grupp ( som jag är medlem i) som är ursinninga med regeringen och kräver en omröstning!! Det är inte rätt!!! Alla som är med i gruppen har ändrat sin visningsbild till en speciell bild i tio dagar. Inklusive jag ;) Jag blir så jävla förbannad. Idioter kan jag bara säga. Det finns ohyggliga misshandels vidor på facebook och antagligen på BBC´s och CNN´s hemsida. Antar jag. Hjälp till nu : Iran har fått stå ut med mkt skit genom åren nu räcker det!

OBSESSED


JUNI

Sorry att jag inte skrivit på ett tag men mitt tangent bord  som är trådlöst - vägrade fungera. Orkar inte förklara vf men nu gör den det iaf ;) E av min käratse sötaste vänner fyller år idag : GRATTIS ÄLSKADE TILDE! <3<3 Hoppas att din födelsedag blir fantastisk :D
Igår var jag med Jennifer. Skulle vart på promenad tsm med både min hund och hennes men de kom inte överens så vi gick först hem till henne med hennes hund ( Moses ) sen gick vi tbx till mej, ut me min vovve och sen hem till mej igen för att se på film : The Phantom Of The Opera.  Riktigt mys. <3
Idag har jag bara vart lite allmänt nere pga förskylning tror jag ? Har iaf nyst oc haft lite huvudvärk då och då : kinda ruined min dag ...  Håller på att läsa Breaking Dawn för typ miljonte gången .  Can´t get enough!!  De är så bra. Fattar dock inte de svenska namnen. Ettan heter ju Twilight på Engelska, men på svenska är det ´Om jag kunde drömma´, jag kan bara tänka wot? kan dem engelska elr?? Tvåan heter ju New Moon men på svenska är det plötsligt ´När jag hör din röst´ ... Trean heter Eclipse men på svenska heter den ´ljudet av ditt hjärta´ och fyran har man döpt till ´Så länge  vi båda andas´, men den heter ju Breaking Dawn for crying out loud! ohhhh....jag vet jag vet vad ni tkr nu... "överreaktion".  Hah. Kanske ?
Men det spelar ju roll. Hur svårt kan de va att döpa nåt till vad det borde heta?
Förutom att klaga på hur idiotiska förläggarna är till dessa böcker tänker jag faktiskt skriva om vad jag ser fram emot mest denna månad :D:D:D

1.   Ta det lugnt.

2. Nästa vecka kmr min syssling (sogol<3) och min gammelfarfar och gammelfarmor från Iran. Strax efter dem kmr många fler släktingar bla min faster m. barn ;)

3.   Läsaaaa ifreeeeeedddd....utan nån som stör !

4.   Umgås med kompisar ( de om inte har planer på att resa bort ofc).

5. Njuuuuuta av sommarn´.



Ja de där var de fem mest viktiga punkterna i min mentala Juni-lista ;) Förutom det tänker jag kanske blanda mej i lite Ung Vänster aktiviteter (jag är medlem  : Go Vänstern!) och försöka blanda mej i att stoppa djurförsök och lidnande (fick inspiration av Pelle/J xD)  och tänka ut nåt bra sätt att stoppa hungersvälten och kvinnomisshandel och allt annat skit som händeer i världen. I know. Som om att jag kmr klara detta på en sommar. Men ... hur gick det där ordskråket med nåt om att försöka hälften vunnet? Aja om man försöker kan man alltid åstadkomma nåt ... kanske. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Ni kan ju oxå försöka! Det handlar om vår gemensama jord! Vår planet! Ska vi bara förstöra den?! Det är inte rätt! 


  Min söta lilla Quattro :) Loooove u gullis <3<3<3 han bestämde sig för ett leka "lejonkungen" XD

NEW MOON






 
Detta är altså :    New Moon Soundtrack        ni kan kolla upp låtarna på youtube :) Förresten nu är det somarlovvvvv!!! Sen igår faktiskt (tor) vår skola slutar alltid en dag tidigare :D Iaf så är betygen utdelade (jag är riktigt nöjd....med nio MVG och 6 Vg och inga G *stolt*) och det är bara att ta det luuugnt. Lite lesseb för att en kasskamrat som är som klassens maskot skå byta skola :( kmr sakna dej söta Hennis :( <3 

· "Do you realize?" - The Flaming Lips (B)
· "Papercut" - Linkin Park (B)
· "Hyper Music" - Muse (B)
· "Apocalypse Please" - Muse (B)
· "Time Stands Still" - The All-American Rejects (B)
· "Empty Room" - Marjorie Fair (B)
· "Unwell" - Matchbox Twenty (B)
· "Pain" - Jimmy Eat World (B)
· "Ride" - The Vines (B)
· "Fix You" - Coldplay (J)
· "Blueside" - Rooney (B)
· "Over My Head (Cable Car)" - The Fray (B)
· "Going Under" - Evanescence (B)
· "Tautou" - Brand New (B)
· "Be My Escape" - Reliant K (B)
· "Never Let You Down" - Verve Pipe (J)
· "Sing For Absolution" - Muse (E)
· "Ya Mamma" - Fatboy Slim (Generic action-scene music)
· "D.O.A." - Foo Fighters
· "Stare" - Marjorie Fair (B)
· "Memory" - Sugarcult (B)
· "The Truth About Heaven" - Armor For Sleep (B)
· "The Scientist" - Coldplay (E)
· "Sound of Pulling Heaven Down" - Blue October (E)

46 ÅR

Idag fyller Johnny Depp 46 år! Grattis! Han är typ min favvo skådis, han är skitbra på att sjunga (se sweeney todd) och han är jätte snygg. för er som tkr att han suger så kan man ju nöja sig med att bara titta på honom ;) :D ;) Han är verkligen jättebra!!!



KROSSADE

BALDER VANN ÖVER KATARINA!!!! YEEEEEEEEESSSSSSS!!! Haha shit va vi va bra! Vi vann även pros för bästa publik eftersom Katarina typ ba satt medan vi hade värsta plansherna och pompom och ansiktsmålning (fast de hade de oxå) och blått och vitt (fast de hade rött på sej) och vi skrek halsen av oss och hejade skitmkt. De ba satt och glodde. Och deras ena skylt va på latin (de ä r en kristen skola) så vi ba : wot?? Och de  hade en skitdålig skylt som det stod :vi har iaf snygga tjejer.   Alla tyckte att det var skit lågt. Snacka om dåliga förlorare! Balder shalalala, Baldeer, shaaalalalala! WOHOOO! Och våra lärare var skitsnabba på lärarstafetten....plus i kanten kan man säga :)))))))
Nu ska jag ba strö lite mer salt i såren för Katarina : VI HAR TVÅ TALANGER : SPORT OCH SÅNG VI KROSSAR ER GÅNG PÅ GÅNG! Okej jag vet att jag är lite väl inne i detta men ändå, man blir ju jättegla! Och sen när vi satte på musik typ The Final Countdown och andra låtar dansade vi (Balder) skitmkt och sjöng men de bara satt ner och glodde på oss. Jag menar , vem dansar inte när de hör The Final Countdown??? Iaf här kmr nåra bilder från kampen!




Jag och Èrika <3<3<3




           Balders brudar är fotbollsgudar!!












               Èrika och Linda <3





        Studenternas I-P



                                BALDERBARN!



Söta Quattro när jag kom hem. Hälsade mig med en "Mer" - flaska <3 älskar dig <3<3

MSN?

Idag är det jätteskönt väder ute...har faktskit vart ute på en promenix med Tilde och syrran som för övrigt båda sitter i mitt rum just nu och ser på Happy Tree Friends, som dem tkr är typ skitkul .... frågetecken?
Det är ju sjukt. Fast jag kan väl egentligen inte säga nåt eftersom jag tkr att Sweeney Todd är bra och den är ju lagom mysig om man inte tkr om blod och typ mord. XD
Vi  har ätit god mat idag och vi ska snart dra och hitta på nåt annat. Jag och syrran + Tilde har suttit och garvat sönder för att vi gjorde  en massa quizer, typ vad man skulle heta egentligen? jag fick Daphne, vilket dom direkt kopplade till damp. Tack för den då. Nu mera är jag kallad för Daphne Damp (enligt dom) .
Iaf så garvade vi ännu mer när jag via min dator och syster via familjens laptop chattade fast vi satt i samma rum. Barnsligt men kul. Hahaaaa....ja det lättaste att säga är att det innbar en hel del inblandning om mitt namn och en massa onödiga smileys XD
Förresten så ska vi faktiskt göra nåt som för oss är en tradition. Spela Hej Knäckt!

                                                   CIAO <3


ÈRIKA

Idag gjorde jag inte mkt på förmiddan. Satt mest vid datan, kollade på tv (MTV Movite awards, Twilight vann jättemånga grejer...bästa film, bästa kyss, Kirsten Stewart vann bästa kvinnliga roll :D) , läste Twilight Om jag kunde drömma för femtioelfte gången och spelade piano. Låter som mer än det är , tro mej.
men på eftermiddan var det Èrikas fördelsedagsfest som jag var bjuden på så då var det dit vid halvfyra tiden. Det var jättekul, det var många ur hennes släkt där oxå så det vart ju ännu roligare med både vuxna och ungdomar. Förutom mej var bl.a. Linda, Pontus, Linus, Gustav, Sandro, Angelo, Nadja, Natalie , Kajsa, ja....och säkert flera som jag har glömt bort att nämna. Just ja Sunne oxå! Nadja, Natalie och Kajsa var helt nya människor för mej (förutom dem i Èrikas släkt)  men de var jättesjyssta :) I alla fall dansade vi limbo, sjöng nån rysk fördelsedagslåt som man skulle gå i ring och typ kittla den som stod i mitten. Jag slapp XD Men det var kul. Èrika är nämligen halvrysk halv Colombisk. Vi åt god mat, tårta och en massa annat onyttigt som var gott! :D:D:D Men sen var jag tvungen att åka för vi ska ha "filmmkväll" med en film som jag tkr är tråkig. Eller den var bra men efter att ha sett den typ 100  gånger tröttnar man ju. Hade hellre velat vara kvar :(
Aja...finns inte mkt att göra. Ne nu ska jag faktiskt läsa lite till i Om jag kunde drömma :D:D:D:D:D:D:D Ha det bra och GRATTIS än en gång snällaste, mysigaste, roligaste, sötaste Èrika!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

P.S. PÅ Måndag är det Balder vs. Katarina Kampen. HEJA BALDER! VI HAR KLÅTT KATTE FÖRR OCH VI SKA GÖRA DET IGEN! HEJA, HEJA, HEJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!     Förresten är vår skolas färger blå och vit!


                  

STUDENT

Grattis alla som tar studenten jag är så jävla avis på er....pallar inte vänta fyra år till...framförallt...pallar inte PLUGGA fyra år till!!! :(:(:(:(  Åhhhhhhh....kul det ska bli att ta studenten och åka runt i uppsala i en stor himla lastbil och skrika så högt man vill ... jippi!  Längtar. Jättemkt. Var hos våra grannars student fest idag, riktigt drygt och nästan bara en massa gamla människor men så farligt var det inte, det var ju inte dörtrist och grannarna är jättesnälla. De köpte faktiskt brandfilt av mej till Kretaresan och jag och min kompis fick jobba hos dem är de var insamling till dagsverke. Fast vår skola samlar in till en skola i Indien. :)
Iaf så....snart ska v till en anna student som kmr bli antagligen roligare för jag känner flera där för det är där jag bodde förut.

                                             Puss och bye allihopa :D



B som i Baddag

Idag var det baddag på fyrishov. Var jättekul åkte mkt ruchkanan fyra på raken med Sunderi och Karin och Filippa. Var jättekul tack för tipset sunderi! <3 Åt hemgjord bagett till lunch...köpte ahlgrensbilar sen när vi gick hem. Mmmmm.....
Nu sitter jag hemma och har inget att göra vikket är skitskönt:)
Imorrn har vi typ tre tim håltim, det tackar vi för. :D Jag och sundri ksa dra hem till mej och äte nåt till lunch och poppa popcorn. Yum. Nu verkar det som om jag äter godis hela tin´ men det gör jag verkligen inte! Det går lite i perioder bara.
Imorrn 'r det ox[ FREDAG> Gud vad mysigt.
 Aja...
byebye

GODIS

Altså jag kom på nyss att jag rä grymt sockerberoende. Intre så att jag helaaaa tiden äter godis emn ibland bara måste jag få i mig socker XD
Idag var det bild på morronen vilket är jätteskönt för vi bara sitter och pratar (kompisarna altså) och målar....även om man koncventerar sej då men det är ändå ganska mysigt. Vi fick ett extra pass bild på eftermiddan för svenska läraren var sjuk. Hellre bild än svenska kan jag säga och jag älskar ändå att skriva men jag gillar INTE läraren. Altså det ändå hoon kmr med till mej är "du måste reflektera mer" men jag gör ju redan det! Jobbig man kan va! Aja....sen så var det spanska där vi håller på att göra en modern Romeo och Julia (Julieta på spanska) på¨spanska. Jag och en kkompis är ansvariga för rekvisitan så vi behöver inte stå och överdriva inför hela klassen iaf :) Sen var det gympa (trååkigt) och sen hemmåt. Nu sitter jag här och kökar lite godis och försöker tänka att jag redan ätit två frukter dag iaf vilket är ganska bra. Det är en ursäkt som funkar för mej XD 


                                

BRANDNEW

Hejhej...ja nu är jag inne på min tredje blogg...men jag blev missnöjd med min förra och så blev det konstigt när jag tog bort alla bilder så....this is my brandnew blogg! Välkommna att läsa och kommentera!
Jag tänker inte slösa bort tid på att berätta om mej själv. Jag har faktiskt ett "talesätt" som jag kom på som är ganska dåligt men som jag tkr är bra ändå (haha...bara för att jag kom på det XD): If you want to know anything about  me you´ll have to get to know me and then judge me yourself. However I remail the same whatever you think.
Jag venne hur jag kom på det men jag tkr ändå det är smart på nåt sätt för det säger ju lite att man inte ksa ändra på sej själv bara för att någon har en speciell uppfattning om en. Iallafall så har vi inga fler PROV den här terminen (dvs innan nian) vilket gör mej jätteglad och har lyckats hålla mitt humör uppe hela dagen trots att vi gjorde ett fysikprov idag som kunde ha gått bättre. Jag kmr säkrt få typ VG elr G+ på provet men whatevva. Ett enda prov lär ju inte ändra min framtid!
Ha de bra nurå och plugga inte för om ni gör det är er skola mer psyko än vår. 
     

                                             Ciao / yasminlikeaflower

                                        

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0