SNÖ+ ONSDAG

Hej.

Kan inte fatta att det redan är onsdag. Det gillar jag självklart ... jag menar ; vem gillar inte att det bara är två dagar kvar till helgen? Nobody I know.
Skolan har vart bra, inget särskilt. Eller jo förresten! DET HAR SNÖAT! Om ni inte har märkt det så tycker jag väldigt synd om er för jag menar SNÖ ! En av de bästa sakerna som finns :D:D:D Jag blev så himla glad imorse när jag kom till skolan och så börjar det snöa precis innan engelskan :)))))
En sak jag inte förstår var när man gick förbi folk i korridoren och bara vill skrika : "TITTA DET SNÖAR!!!!"
Så står det folk och klagar. Jepp, you herd it...klagar. Helt otroligt. Snö som är så härligt. Ja, det är ju kallt, men det är ju så sjukt mysigt <3<3<3 Att få svepa in sig i sjalar och dra på sig varma mössor och vantar är ju hela grejen med kylan :)
Det kanske bara är jag, men jag älskar känslan av att det blir mörkt tidigt och gatulampornas gulaktiga ljus som lyser upp snövivlarna i luften, hur man burrar ner sig i sin jacka och halsduk och drar ner mössan lite till över öronen.
Att kunna räkna veckorna till julen och jullovet och inse att det inte är långt kvar nu!
Men i år blir det skillnad. I år blir det ingen vanlig, kall, svensk, smörgåsbordsmysig-jul. Nej, för i år ska jag till Abu Dabi  i en hel månad :D För er som inte vet det så bor min faster, hennes man och mina kusiner där :)) Jag längtar så himla mycket :D Sen är det ju klart att man saknar den därr speciella juliga svenskan som man får här....men ändå! Abu Dabi: vräme, sola, bli brun, bada, släkten, myyyys:D

Förresten så älskar jag att åka slalom också ;) En till bra sak med vintern. Jag upptäckte detta när vi (skolan) åkte till Romme på friluftsdag (vi gör det varje år) och jag var så himla rädd. Jag kommer ihåg känslan, bilder av mig liggandes på marken med benet i en konstig vinkel - minnerna får mig fortfarande att bli lite rädd.
Men sen efter att alice <3 visat mig grunderna i barnbacken och fått mig att förstå att det värsta som kan hända är att jag ramlar så var jag redo. Jag skulle åka nerför den lite svårare backen...med fart. Fart för mig dåra x)
Och vilken känsla! Vilken frihet! Att bara låta sig susa nerför backen och svänga med stavarna och ha all kontroll och ändå vara helt utlämnad åt farten :D Jag kommer aldrig glömma det :)))
Det är tur att vår familj från och med förra året har bestämt att varje sportlov åka på skidresa....annars skulle jag noginte klara mig xD <3<3

Sammanfattning: snö+jul+abu dabi+slalom = min vinter<3

  

Snön. Syns inte så jättbra, eftersom att bilderna är tagna med mobilen *suck* Första bilden är från fjärde  våningen på Nanna...där niorna har sina skåp. Detta innebär att man får gå upp för typ hundra trappor flera gånger om dagen för att hämta sina böcker :/ Men det är ändå ganska mysigt där uppe :) <3
En gång Balderbarn, alltid Balderbarn....hur jävla mycket vi än är på nanna.

                   

Hahha...mina kusiner och faster och hennes man. Arshia (min äldsta kusin, som är i pappans famn) ska alltdd göra nån min på alla kort. En bra bild av honom är värd guld tycker jag x)) But I luv him anyway <3<3<3 Och jag älskar de andra också <3<3<3
Längtar så sjukt mycket !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0